Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان یک روانشناس گفت: متخصصان سلامت عمومی و آموزش بهداشت و برخی متخصصان اعصاب و روان بر این باور بودند که همه‌گیری‌ها و کاهش اضطراب ممکن است مانند شمشیر دو لبه عمل کند.

جلال محبی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: این ویروس به ویژه در ماه‌های اولیه به علت ناشناخته و جدید بودن و همچنین اطلاعات خیلی متناقضی که وجود داشت، ترس و واهمه  زیادی را بین افراد ایجاد کرد که مسئله کنار آمدن با استرس بیماری کووید ۱۹ و عدم ابتلای به آن، مسئله خیلی جدی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در کنار آن برخی از متخصصان سلامت عمومی و آموزش بهداشت و برخی متخصصان اعصاب و روان بر این باور بودند که همه‌گیری‌ها و کاهش اضطراب ممکن است مانند شمشیر دو لبه عمل کند.

محبی با اشاره به تأثیر مثبت و منفی داشتن اضطراب در مواجه با کرونا، اضافه کرد: همه‌گیری‌ها و کاهش اضطراب ممکن است  منجر به نادیده گرفتن بیماری شود و به تبع آن نکات بهداشتی رعایت نشده، میزان مراقبت افراد کمتر شود و نبود اضطراب نیز باعث انجام ندادن نکات بهداشتی و دستورالعمل‌های بهداشتی شود.

 این روانشناس با اشاره به اهمیت کسب اطلاعات علمی مرتبط با کرونا از رسانه‌های معتبر، تصریح کرد: جستجوی وسواس گونه و بیش از حد خبرهای منفی باعث تشدید اضطراب شده و فرد دچار افسردگی می‌شود.

وی با اشاره به راهکارهای مهم کاهش استرس در مواجه با کرونا، بیان کرد: برای کاهش استرس بیش از حد افراد در این دوران، مردم برای پیگیری اخبار رسمی، تنها به یک یا دو منبع معتبر مراجعه کنند.

محبی با اشاره به پرهیز از پیگیری اخبار منفی در شبکه‌های اجتماعی و کانال‌های خبری، عنوان کرد: بهبود وضعیت خواب و بیداری و مرتب بودن ریتم خواب شبانه در سلامت روان در این دوران بسیار مؤثر است.

این روانشناس با بیان اینکه فعالیت‌های فیزیکی سبک و حتی قدم زدن در منزل نیز در ایجاد آرامش مؤثر است، بیان کرد: پرداختن به فعالیت‌های ساده لذتبخش که نگرانی ما را از فکرهای منفی دور کند، ازجمله روش‌های کسب آرامش در دوران کرونا و استرس ناشی از این بیماری است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی استرس کروناویروس همه باهم علیه کرونا همه علیه کرونا همه با همه علیه کرونا همه با هم کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۰۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد

نادیا زکالوند: این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

منبع:

odditycentral

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899244

دیگر خبرها

  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب در مشهد برگزار می‌شود
  • اختلال ترس از فراموش شدن چیست؟
  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پنج راه برای تکمیل «چرخه استرس» و جلوگیری از فرسودگی یا افسردگی
  • احداث سیل بند و بندسار برای جمع‌آوری روان‌آب
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد