Web Analytics Made Easy - Statcounter

بخش ویژه سیزدهمین دوره جایزه ادبی جلال آل‌احمد با هدف پاسداشت دفاع مقدس در چهلمین سالگرد آغاز این حماسه ملی، به تجلیل از نویسندگان برتر حوزه ادبیات داستانی دفاع مقدس اختصاص دارد.

خبرگزاری میزان - طبق اعلام روابط عمومی موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، دبیرخانه سیزدهمین جایزه ادبی جلال آل‌احمد کارشناسی و داوری این بخش را به اهالی رسانه و مجموعه های فرهنگی فعال در حوزه کتاب و ادبیات سپرده است تا نویسندگان برتر ادبیات دفاع مقدس در زمینه‌های داستان بلند و رمان، مجموعه داستان کوتاه و مستندنگاری با رأی این کارشناسان انتخاب شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دبیرخانه جایزه ادبی جلال آل‌احمد با ارسال نامه‌هایی به خبرگزاری‌ها، روزنامه‌ها و مجموعه‌های فعال در حوزۀ کتاب و ادبیات، از آنها خواست تا نماینده‌ای را برای عضویت در گروه کارشناسی و نظرسنجی بخش ویژه این رویداد ادبی به دبیرخانه جایزه معرفی کنند.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از وزارت ارشاد اسلامی اینجا کلیک کنید

فهرست آثار منتشر شده و نیز نویسندگانی که- طی چهار دهه گذشته- اثری در حوزه ادبیات داستانی دفاع مقدس از آن ها منتشر شده در اختیار داوران این بخش قرار گرفته تا براساس آن بتوانند چهره های برتر را انتخاب و به دبیرخانه این رویداد ادبی معرفی کنند.

اسامی نمایندگانی که از سوی رسانه‌های مختلف معرفی شده‌اند(به ترتیب حروف الفبای نام رسانه) به شرح ذیل هستند:

ایبنا(خبرگزاری کتاب ایران) حامد صلاحی
- ایران(روزنامه) ارمغان بهداروند
- ایرنا(خبرگزاری جمهوری اسلامی) فائزه طاهری
- ایسکانیوز(خبرگزاری) حسام آبنوس
- ایلنا(خبرگزاری کار ایران) زهرا حاجی محمدی
- بنیاد شهید(انتشارات) زهرا شیرکوند
- تسنیم(خبرگزاری) حسین جودوی
- جام جم(روزنامه) محمد عکاف
- دفاع مقدس(خبرگزاری) امیررضا بشیرنژاد
- شبکه چهار سیما(گروه ادب و هنر) مجید اسطیری
- شبکه فرهنگ(صدای جمهوری اسلامی ایران) مهدی دادجو
- فارس(خبرگزاری) حمید محمدی محمدی
- قدس(روزنامه) آرش شفاعی
- کتاب باز(برنامه تلویزیونی) احسان رضایی
- کتابخانه تخصصی جنگ(حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی) نصرت اله صمدزاده
- کیهان(روزنامه) آرش فهیم
- مشرق(خبرگزاری) میثم رشیدی مهرآبادی
- مهر(خبرگزاری) مصطفی وثوق کیا - همشهری(روزنامه) مرتضی کاردر

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار ادبیات بازار نشر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار ادبیات بازار نشر دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۱۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکریم چهره ماندگار فلسفه و عرفان در شیراز

ایسنا/فارس آیین نکوداشت اصغر دادبه، چهره ماندگار فلسفه و عرفان و حافظ شناس شهری کشورمان، اصغر دادبه امروز، ۸ اردیبهشت‌ماه در مدیریت منطقه جنوب کشور(شیراز) برگزار شد.

در این آیین که به پاس خدمات علمی و فرهنگی این استاد فلسفه و عرفان در سالن فرهنگ مدیریت اسناد و کتابخانه ملی منطقه جنوب کشور برگزار شد، اصغر دادبه در بیان مفهوم رندی حافظ اظهار کرد: حافظ رندی را به عنوان یک مکتب مستقل پیشه کرده است.

وی بیان کرد: اگر قرار بود رندی همان معنایی را داشته باشد که در اشعار عطار و سنایی وجود دارد، حافظ باید در ۱۲ غزلی که صرفأ عرفانی بود، لفظ رندی بیاورد.

این حافظ شناس کشورمان ادامه داد: غزل‌های حافظ را می‌توان به سه دسته تقسیم کرد که دو دسته اقلیت و یک دسته از اکثریت‌ها می‌شوند، آن اقلیت‌ها گاهی یکی دو غزل عاشقانه است و بیش از ۱۰ غزل کاملاً جمله‌های عرفانی است که قابل انکار است. نیست.

نویسنده کتاب «حافظ، زندگی و اندیشه» با طرح این پرسش که چرا با وجود این عطار و سنایی پیش از حیات حافظ زیسته‌اند اما رندی با نام حافظ گره خورده است، گفت: در جهان‌بینی حافظ دو روش‌شناسی وجود دارد که از زیبایی‌های طبیعی و شنیداری شروع می‌شود و در نتیجه نظربازی سرمنزل به تزکیه باطن می‌رسد.

مجید اسکندری، پژوهشگر ادبی و استاد دانشگاه، تفاوت کلامی اصغر دادبه را قابل تعظیم و تکریم توصیف کرد و افزود: دادبه نه تنها شعر حافظ را ارائه کرده است، بلکه با حافظ زیسته است. شیوه مناسب استاد دادبه در کلام و بیان مسئله مهمی است که خواص و عوام بر این نکته منبع دارند.

اصغر دادبه (زاده ۱۸ اسفند ۱۳۲۵ در یزد)، استاد فلسفه اسلامی و ادبیات عرفانی دانشگاه علامه طباطبایی و مدیر گروه ادبیات دائره‌المعارف بزرگ اسلامی، همچنین مدیر گروه زبان و ادبیات فارسی در دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است.

دادبه در سال ۱۳۸۱، در دومین همایش چهره‌های ماندگار، به‌عنوان چهره ماندگار در ادبیات عرفانی و فلسفه اسلامی معرفی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برای تقویت میدان کتاب کودک و نوجوان چه باید کرد؟
  • فاز نخست موزه دفاع مقدس زنجان سوم خرداد افتتاح می‌شود
  • چهره برتر هنر انقلاب اسلامی خوزستان معرفی شد
  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در کهگیلویه و بویراحمد
  • پردیس فرهنگ و رسانه تبریز آماده افتتاح شد
  • جلد سوم تاریخ شفاهی دفاع مقدس به زودی چاپ می‌شود
  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در استان
  • تکریم چهره ماندگار فلسفه و عرفان در شیراز
  • تعیین تکلیف حق پخش ورزش
  • نگاه رهبر انقلاب به مسائل حوزه کتاب همه جانبه است