Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بهزیستی استان تهران از راه‌اندازی مراکز جامع درمانی و بازتوانی اعتیاد خبر داد و گفت: قرار است به صورت پایلوت مراکز جامع درمانی و بازتوانی اعتیاد در چند استان از جمله تهران راه‌اندازی شود که نحوه فعالیت این مراکز بازتوانی معتادان به صورت فرد محور و بدون دارو است.

امین شاهرخی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه سازماندهی معتادان متجاهر مسئولیتی فرابخشی است، اظهار کرد: بهزیستی در زمینه سازماندهی معتادان متجاهر مشارکت فعالی دارد و به نظر در کنار ارگان‌های دیگر مانند قوه قضائیه، ستاد مبارزه با مواد مخدر، نیروی انتظامی و وزارت بهداشت فعالیت موثر و پویایی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بهزیستی استان تهران معتقد است که بهزیستی به عنوان سازمانی که در امر سازماندهی معتادان متجاهر فعالیت می‌کند، اگرچه وظیفه صدور مجوز و پرداخت نفر روز را بر عهده دارد، اما باتوجه به جامعه هدف بالای این سازمان، لازم است تا همکاری بین بخشی در زمینه ساماندهی معتادان متجاهر صورت گیرد.

مدیرکل بهزیستی استان تهران از راه‌اندازی مرکز زخم باز معتادان متجاهر در شرق استان تهران طی چند ماه گذشته توسط سازمان بهزیستی خبر داد.

وی گفت: همچنین طی چند ماه گذشته با پیگیری ارگان‌های مرتبط و ستاد مبارزه با مواد مخدر موفق به راه‌اندازی دو مرکز برای زنان معتاد متجاهر در شرق و غرب تهران شده‌ایم. 

شاهرخی درباره میزان ظرفیت مراکزی نگهداری از زنان معتاد متجاهر در استان تهران نیز بیان کرد: در حال حاضر این مراکز دارای ظرفیت هستند و مشکلی برای پذیرش جدید زنان معتاد متجاهر در تهران وجود ندارد.

وی در ادامه درخصوص درباره بدهی بهزیستی استان تهران به مراکز درمانی ماده ۱۶ اعتیاد نیز اظهار کرد: در حال حاضر میزان بدهی‌ سال گذشته بهزیستی به مراکز اعتیاد به صفر رسیده است. در سال جاری نیز موفق به تامین اعتبار برای مراکز درمانی ماده ۱۶ شده‌ایم و در آینده‌ای نزدیک این اعتبارات پرداخت خواهد شد.

شاهرخی در بخش دیگری از این گفت‌وگو از راه‌اندازی مراکز جامع درمانی و بازتوانی اعتیاد خبر داد و گفت: مراکز جامع درمانی و بازتوانی اعتیاد قرار است به صورت پایلوت در چند استان از جمله استان تهران راه‌اندازی شود. نحوه فعالیت این مراکز بازتوانی معتادان به صورت فرد محور و بدون دارو است.
 

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ترك اعتياد معتاد متجاهر سازمان بهزیستی بهزیستی استان تهران مراکز جامع درمانی بازتوانی اعتیاد معتادان متجاهر راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۲۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌ مدیرکل بهزیستی مازندران ضمن گرامیداشت روز روانشناس و مشاوره ، با اشاره به نقش روانشناسان در ایجاد جامعه سالم از نظر جسمانی و روانی، گفت: اکنون ۲۱۲ مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در استان در راستای ارائه مشاوره تخصصی در زمینه‌های فردی و خانوادگی، ازدواج، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، تحصیلی، ارتقاء توانمندی‌های معنوی، اخلاقی و فکری و ... فعالیت دارد.

دکتر فریبا بریمانی به خدمات حضوری و غیر حضوری مشاوره و روانشناختی اشاره کرد و افزود: پارسال ۱۶۶ هزار و ۳۰۱ نفر با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصان مراکز بهزیستی خدمات دریافت کردند و  ۱۹۴ هزارو ۵۶۸ نفر  هم در تماس با ۱۴۸۰ "صدای مشاور"، برای رفع مشکلات روانشناختی در زمینه‌های فردی و خانودگی، کودک و نوجوان، تحصیلی، شغلی، مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره طلاق، توانایی تصمیم گیری صحیح و مناسب و همچنین تقویت مهارت‌های زندگی و مهارت‌های بین فردی  از خدمات مشاوره تلفنی بهره‌مند شدند.

بریمانی، از ارائه آموزش به بیش از هشت هزار و ۳۰۰  جوان در آستانه ازدواج اشاره و خاطرنشان کرد: پارسال ۱۴ هزار و ۹۹ زوج مازنی برای افزایش استحکام روابط زوجین در کلاس‌ها ودر کارگاه‌ها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج شرکت کردند

مدیر کل بهزیستی استان ارتقای سلامت و توانمندسازی روانشناختی زوجین، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی و تحکیم بنیان خانواده را از جمله اهداف برنامه‌های پیشگیرانه و ارتقایی سازمان بهزیستی در حوزه خانواده برشمرد و گفت: در این راستا در سالی که گذشت ۱۵۴۱۱ نفر از آموزش زندگی خانواده و ۴۴۰۹۹ نفر از آموزش‌های مهارت‌های زندگی بهره‌مند شدند.

بریمانی،  انتخاب همسر و ازدواج را از بعد اجتماعی و فردی برای افراد جامعه، مرحله مهم و حساسی دانست و ادامه داد: ۹۶۸۰ نفر پارسال  از مراکز مشاوره سراسر استان برای ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاوره‌ای دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی مازندران به  خدمات مشاوره طلاق در مراکز بهزیستی نیز اشاره کرد و افزود: پارسال ۴۶ هزار و ۳۶۱ زوج در مراکز مشاوره، خدمات مشاوره‌ای دریافت کردند که از این تعداد پرونده بیش از ۲۳ درصد منجر به سازش شده است و عمده‌ترین دلایل طلاق نیز عدم مسوولیت پذیری، بی توجهی، کمبود مهارت‌های زندگی، اعتیاد، خیانت و سو ظن، خشونت و دخالت اطرافیان بود.

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور
  • ارایه خدمات درمانی به بیش از ۲۷۰۰ نفر در سطح استان 
  • معتادان متجاهر بهبودیافته پاکبان می‌شوند
  • معتادان متجاهر بهبود یافته پاکبان می‌شوند
  • ثبت ۲۶ هزار و ۵۷۸ ماموریت توسط اورژانس تهران در هفته گذشته
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت
  • جمع آوری ۲۵۴ معتاد متجاهر در مشهد
  • کاهش سرقت درچناران با جمع آوری معتادان متجاهر
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان