Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، حسن بختیاری در نشست امروز شورای اسلامی شهر با اشاره به این که بسیاری از شهرداری‌ها تنها در قالب برنامه ریزی و انجام پروژه‌های عمرانی متوقف شده اند اظهار کرد: گرفتاری و درد امروز بسیاری از شهرداری‌ها این است که  همه چیز را در قالب پروژه‌های عمرانی تعریف و از این رو، توانایی برای جذب رضایت مردمی را از خود سلب می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ضروری است تا رویکرد شهرداری‌ها از صِرف انجام پروژه‌های عمرانی خارج شود و به موارد دیگر نیز بپردازد.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر قم ادامه داد: برخی شوراهای شهر و  شهرداری‌ها، رویکردهای ارائه خدمات بهتر به مردم را فراموش کرده اند و انتظارات مردم را در ساخت خیابان و پُل و جدول کشی خلاصه می بینند.

بختیاری یکی از این خدمات جدید را خدمات غیرحضوری شهرداری‌ها دانست و گفت: شهرداری اگر امروز و در شرایط کرونا بتواند به صورت غیرحضوری به ارائه خدمات مردمی بپردازد، آن گاه رضایت بسیاری از مردم جلب خواهد شد.

وی با اشاره به گزارش درآمدها و هزینه‌های شهرداری قم در 6 ماهه نخست سال جاری بیان کرد: ما چاره ای جز کاهش هزینه‌های مدیریت شهری در شرایط فعلی نداریم که این کاهش هزینه با حذف پروژه‌های عمرانی غیر ضروری و یا هر نوع هزینه غیر ضروری دیگر محقق می شود.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر قم اضافه کرد: نمی توان در این شرایط اقتصادی فشار بیشتری به مردم آورد و درآمد شهرداری را افزایش داد.

وی با بیان ضرورت توجه بلندمدت به اعتبار شهرداری تصریح کرد: باید با شجاعت، برخی تصمیم گیری‌ها را انجام داد تا إن شاء الله بتوانیم از شرایط خاص امروز به سلامت عبور کنیم و گشایش‌هایی حاصل شود.

انتهای پیام/2258*40

منبع: فارس

کلیدواژه: شهر مقدس قم شورای اسلامی شهر انتظارات مردم اعتبار شهرداری حذف هزینه های غیرضروری رویکردهای جدید پروژه های عمرانی شهرداری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۴۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازآفرینی بلدیه تهران پس از ۵۰ سال + تصاویر

بر اساس اعلام مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران قرار است بلدیه تهران پس از ۵۰ سال در محدوده میدان امام خمینی(ره) بازآفرینی شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، صبح امروز بازدید خبرنگاران از 3 پروژه شهری از جمله مجتمع ورزشی امامزاده یحیی، میدانگاه سبزه‌میدان و خانه بلدیه (خانه شهر) انجام شد.

مسعود حق‌لطفی؛ مدیر عامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران اظهار کرد: مجتمع ورزشی امامزاده یحیی در منطقه 12 و در محدوده بافت فرسوده قرار دارد که احداث این پروژه پیش از این در اختیار شهرداری منطقه بود که با هماهنگی ایجاد شده فرآیند احداث این پروژه به سازمان عمرانی معاونت فنی عمرانی شهرداری تهران سپرده شد.

وی تصریح کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده مجموعه آبی، توپی، بیلیارد و ... در مجتمع ورزشی امامزاده یحیی در نظر گرفته شده و ان‌شاءالله این مجموعه در زمان معین و مشخص به بهره‌برداری خواهد رسید.

حق‌لطفی در پاسخ به این سؤال چرا پارکینگی برای مجتمع ورزشی امامزاده یحیی(ع) پیش‌بینی نشده ادامه داد: با توجه به اینکه قرار است از این مجموعه ورزشی اهالی این محله و منطقه استفاده بکنند پارکینگی برای آن پیش‌بینی نشده است.

وی تصریح کرد: مجتمع ورزشی امامزاده یحیی در منطقه 12 در زمینی به مساحت 1100 متر و شامل 2 بلوک است که بلوک اول دو طبقه ساخته و مجموعه مختلف ورزشی در این مجتمع در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران با بیان اینکه سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران به عنوان بازوی اجرایی معاون فنی عمرانی شهرداری تهران در پروژه‌های بزرگ‌مقیاس ورود پیدا کرده است، افزود: از جمله این پروژه‌ها می‌توان به پردیس شماره سه و چهار، ساختمان شهرداری منطقه 6، احداث سوله‌های بحران، احداث شتاب‌نگاره‌ها برای مدیریت بحران، احداث میادین میوه و تره‌بار و همچنین احداث مراکز نگهداری برای مجموعه سازمان رفاه و خدمات اجتماعی شهرداری تهران جهت نگهداری معتادان متجاهر، اشاره کرد.

وی افزود: یکی از پروژه‌های مهمی که در دستور کار سازمان عمرانی قرار دارد،‌ همان خانه بلدیه است. این پروژه در محدوده میدان امام خمینی در حال اجرا است.

حق لطفی در ارتباط با هزینه اجرای این پروژه گفت: پیش بینی ما از احداث و تجهیزات و بهره‌برداری از این مجموعه رقمی حدود 30 میلیارد تومان است.

مدیر عامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران در رابطه با جزئیات احداث ساختمان شهر (ساختمان بلدیه) اظهار کرد: ساختمان بلدیه‌ای در سال 1303 در همین محدوده ساخته و در سال 1305 به بهره‌برداری رسید که بهره‌برداری آن فراتر از شهرداری بود و اقداماتی در حوزه اقتصاد و دارایی انجام می‌شد.

وی ادامه داد: در سال 1348 ساختمان بلدیه تهران تخریب و جای آن را به پارکینگ اتوبوس‌های بین شهری داد و در ادامه از سال 96 بازآفرینی بلدیه یا خانه شهر در دستور کار شهرداری تهران قرار گرفت.

حق‌لطفی با اشاره به اینکه در حال حاضر این پروژه 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، اضافه کرد: ان‌شاءالله قبل از روز تهران و در شهریورماه امسال این پروژه به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران درباره کاربری خانه شهر (بلدیه) تهران اظهار کرد: رویکرد و کاربری در این مجموعه فرهنگی و تاریخی است البته قرار است بخشی از روابط عمومی شهرداری تهران در این مجموعه جهت نگهداشت این ساختمان حضور پیدا کنند.

وی درباره نحوه دسترسی به خانه شهر (بلدیه) گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده پارکینگی برای این مجموعه پیش‌بینی نشده است و افراد می‌توانند از مترو که به این مجموعه متصل شده است استفاده کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد | دیه قطع درختان شهر کجا هزینه شد؟
  • استمرار عملیات‌های عمرانی و اجرایی شهرداری سمنان
  • مسیر فعلی مونوریل قم توجیه ترافیکی ندارد
  • ضروت تسریع در اجرای پروژه فیبرنوری در خوزستان
  • رفع آب‌گرفتگی معابر در ۱۰ نقطه شهرکرد
  • سرانه ۱۰ میلیون تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • بلدیه تهران بعد از ۵۰ سال بازآفرینی شد
  • بازآفرینی بلدیه تهران پس از ۵۰ سال
  • بازآفرینی بلدیه تهران پس از ۵۰ سال + تصاویر
  • برنامه‌ریزی برای پویایی در ساخت‌وسازها، اولویت مهم شهرداری منطقه ۱۰ شیراز