Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو هیأت رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی درباره ادعای یکی از پزشکان مبنی بر اجرای پروژه‌ای که فقط بیماران ایرانی در آن مشارکت داشتند، گفت: اگر چنین موضوعی صحت داشته باشد، کمیسیون می‌تواند از شأن نظارتی خودش به این موضوع ورود کند و شکی هم نیست.

به گزارش ایلنا، علی باقرزاده، درباره ادعای یک پزشک فوق تخصص بیمارستان مسیح دانشوری مبنی بر این‌که دارویی بر روی بیماران کرونایی آزمایش شده که فقط بیماران ایرانی در تست این دارو که مطالعات حیوانی آن کامل انجام نشده شرکت داشته‌اند، گفت: باید دقیق مشاهده کرد دارو چیست؟ اگر شخصی صحبتی را بیان می‌کند باید دقیق بگوید چه نوع دارویی مورد استفاده قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نائیب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بله، اگر چنین موضوعی صحت داشته باشد کمیسیون می‌تواند از شأن نظارتی خودش به این موضوع ورود کند و شکی هم نیست.

وی خاطر نشان کرد: اما این که گفته می‌شود یک دارویی بر روی بیماران آزمایش شده، باید نام آن هم بیان شود و بگویند چه کسی وارد کرده است، با کلی گویی نمی‌شود.

باقرزاده گفت: اگر ایشان درخواست‌شان را به کمیسیون پزشکی بیاورند حتما بررسی می‌کنیم.

منبع: فرارو

کلیدواژه: کرونا قیمت دلار داروی کرونا نماینده مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۴۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است

بردن برخی داروهای گیاهی همچون شیرین‌بیان و مواد اسیدی همچون آبلیمو، ترشیجات و ... از دیگر موادی است که بردن آنها به کشور عربستان ممنوع است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، از هفته آینده اعزام کاروان‌های زائران ایرانی به سرزمین وحی آغاز می‌شود؛ قرار است در حج امسال 87 هزار و 500 زائر ایرانی برای بجا‌آوردن مناسک حج عازم عربستان شوند. 

زائران حج در این سفر باید به برخی نکات توجه ویژه‌ داشته باشند و ضمن احترام به قوانین کشور میزبان، بدانند که بردن برخی داروهای گیاهی مانند شیرین‌بیان به عربستان ممنوع است. 

همچنین باید بدانند که عربستان قوانین سختگیرانه‌ای در خصوص مواد مخدر دارد و به گفته سرهنگ کشمیری؛ فرمانده پلیس فرودگاه امام خمینی(ره)، در گیت‌های فرودگاه نظارت سختگیرانه‌ای وجود دارد و اجازه خروج حتی یک گرم مواد مخدر داده نمی‌شود. 

این در حالی است که طبق ماده 17 قانون مبارزه با مواد مخدر، در صورت کشف مواد مخدر از زائر، وی در مرحله اول یک تا 5 سال و در مرحله دوم 5 تا 15 سال ممنوع الخروج خواهد بود.

زائران ایرانی آماده حج تمتع شدند + تصاویر

 استفاده از انواع داروهای آرام‌بخش و خواب‌آور و حاوی کدئین نیز در کشور عربستان ممنوع است و در صورت کشف این قبیل داروها در عربستان نسبت به آن مجازات اعمال خواهد شد بنابراین افرادی که دارای بیماری خاص و مجبور به استفاده از دارو هستند مراتب را با کارشناسان سازمان حج و زیارت مطرح کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اولین داروی رشد دندان آزمایش می‌شود
  • تراشه‌های مغزی به‌زودی از رده خارج می‌شوند/ چه بلایی بر سر بیماران می‌آید؟
  • تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است
  • داروی مهم بیماران قلبی بالاخره توزیع شد