Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: متاسفانه در گذشته دولت اراده جدی برای اجرای سیاستهای جمعیتی نداشته و حتی برخی از مدیران و کارشناسان بدنه دولت اساساً قائل به کاهش و بحران جمعیت نبودند! اگر این عزم به وجود بیاید موانع از پیش پا برداشته خواهد شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا زهره الهیان در وبینار نشست تخصصی «بررسی طرح جمعیت و تعالی خانوادۀ مجلس شورای اسلامی» با اشاره به وجود عدم تجانس بین مسئله فرزندآوری و قوانین جذب و استخدام و تحصیلات تکمیلی اظهار کرد: در صورت تصویب این طرح امکان مرخصی تحصیلی و انتقال دانشجویان به وجود می‌آید که بار مالی ندارد و یک بحث مدیریتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برخی از سیاستها به این دلیل عملی نمی شوند که عزم و اراده ای برای انجام آنها وجود ندارد، وگرنه به تصویب بودجه و اختصاص یک ردیف مستقل نیاز ندارند؛ مثلاً اگر محتوای کتب درسی مدارس و دانشگاه ها تغییر کند، می توانیم سالیان سال بحث فرهنگ‌سازی و سبک زندگی را میان دانشجویان و دانش آموزان داشته باشیم که بار مالی خاصی هم نخواهد داشت.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: متاسفانه در طول سالیان گذشته دولت اراده جدی برای این کار نداشته و حتی برخی از مدیران و کارشناسان بدنه دولت اساساً قائل به بحث کاهش و بحران جمعیت نبودند! و چون این اعتقاد وجود نداشته اقدامی نیز صورت نگرفته است! اگر این عزم و اراده به وجود بیاید خیلی از موانع از پیش پا برداشته خواهد شد.

وی افزود: نکته دیگر که نگرانی نمایندگان نیز هست این مسئله است که چه در بخش خصوصی و چه در بخش‌های دولتی، با کارفرمایانی مواجه می شویم که در صورت باردار شدن مادران، آنها را اخراج می‌کنند و بعضاً برای دختران شرط می کنند که متاهل نشوند! حتی در مصاحبه های دوره phd (دکترا)، چنین شرایطی گذاشته می‌شود؛ برای این موارد در طرح باید تدابیری اندیشیده شود.

الهیان خاطرنشان کرد: اساتید مربوطه پیشنهاداتی در این زمینه دادند که سعی می‌کنیم در طرح گنجانده شود؛ البته همه اقدامات مجلس در حوزه جمعیت نباید در این طرح خلاصه شود؛ این طرح یک قدم اولیه است، تلاش ما این است که طرح هرچه سریعتر و با دقت نظر لازم جمع‌بندی شود و برای اجرا به دولت ابلاغ شود؛ در کنار آن طرحهای اقماری دیگری لازم است که به تدریج تصویب شود تا بحث جمعیت و خانواده از ابعاد مختلف دیده شود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس یادآور شد: ممکن است دوستانی که طرح را مطالعه می کنند، احساس کنند یک سری از موضوعات در طرح لحاظ نشده و لازم است برخی از پیشنهادات به آن الحاق شود؛ ما هم معتقدیم که این طرح قطعاً کامل و جامع نیست اما نمی‌توان کشور را معطل آن کرد! باید سریعتر به یک جمع بندی برسیم و با دقت نظر آن را نهایی کنیم؛ بعد از آن برخی از موارد و پیشنهادات به تدریج به آن اضافه و برای مراحل بعد طرح‌های تکمیلی را در مجلس به تصویب برسانیم، تحولات جمعیتی باید به طور دائم رصد شوند و متناسب با آن مصوباتی در مجلس داشته باشیم.

زنان خانه‌دار؛ حلقه مفقوده "طرح جوانی جمعیت" + 3 پیشنهاد"جنگ جهانی جمعیت" آغاز شده است اما چرا؟!عکس/ "ملک‌زاده" مجری و حامی بزرگ "کاهش جمعیت ایران!"وضعیت بغرنج "سقط‌جنین" و سقوط آزاد کاهش جمعیت در ایران!سال 1400 نیمی از جمعیت ایران بالای 33 سال دارند!

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کاهش جمعیت طرح جامع جمعیت و تعالی خانواده نمایندگان مجلس کاهش جمعیت طرح جامع جمعیت و تعالی خانواده نمایندگان مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۵۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روحیه داوطلبی در هلال احمر برآمده از اراده انسانی است

به گزارش خبرگزاری مهر، هفتمین نشست رابطین فرهنگی و ائمه جماعت هلال احمر چهار استان اردبیل، گیلان، آذربایجان شرقی و زنجان با هدف هم اندیشی فعالیت‌ها و برنامه‌های فرهنگی از سوی حوزه نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر به میزبانی شهر تبریز برگزار شد.

نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر در این نشست به تبیین و تشریح اهمیت برنامه‌ریزی و رفع آسیب‌های اجتماعی در کشور پرداخت.

حجت الاسلام‌والمسلمین معزی آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی را به گسل‌های تشبیه کرد که مانند گسل‌های طبیعی ویران‌گر و خسارت‌آفرین هستند. حجت الاسلام‌والمسلمین معزی در ادامه به مرور برخی از خدمات جمعیت هلال احمر در حوادث طبیعی همچون زلزله خوی پرداخت و تصریح کرد: همان‌طور که هلال‌احمر در این حادثه به تسکین آلام و التیام رنج‌های مردم کوشید، باید در زلزله‌فرهنگی نیز یاری رسان مردم باشد.

نماینده ولی فقیه تسکین آلام روحی و حفظ سلامت معنوی جامعه را نیز از وظایف جمعیت هلال‌احمر برشمرد و افزود: در جمعیت هلال احمر، برنامه ریزی و هدایت فعالیت‌های فرهنگی، گسترش و ارتقای فرهنگ دینی و ترویج ارزش‌های دینی و انقلابی بر عهده حوزه نمایندگی ولی فقیه است.

حجت الاسلام‌والمسلمین معزی با طرح این پرسش که آیا تنها زلزله خانه‌ها و شهرها را ویران می‌سازد؟ ادامه داد: دشمنان با ابزارهای متعدد تبلیغانی سعی دارند ایمان و امید را در جوانان ایران اسلامی کاهش دهند.

نماینده رهبر معظم انقلاب در ادامه بر اهمیت خنثی‌سازی این توطئه‌ها با برنامه‌ریزی فرهنگی تاکید کرد.

پاسخ به شبهات و تولید محتوای معرفتی با بهره‌گیری از ابزارهای کارآمد و نگاه خلاقانه به منظور خنثی‌سازی این نقشه‌ها، توصیه حجت‌الاسلام والمسلمین معزی به مبلغان حاضر در این نشست بود.

وی با تاکید بر اینکه ترویج فعالیت داوطلبانه تنها با بخشنامه و دستورالعمل ممکن نیست، تصریح کرد: فعالیت داوطلبانه نیازمند روحیه و اراده انسانی است که ترویج آن در پرتو ارتقا فرهنگ دینی و تبیین معارف دینی امکان پذیر است.

حجت الاسلام‌والمسلمین معزی در این بخش مقاومت و ایستادگی مردم غزه اشاره کرد که در نتیجه اراده انسانی و پایبندی به آرمان‌های اخلاقی شکل گرفته است.

وی با بیان اینکه این مقاومت نه با بخشنامه بلکه با بهره‌گیری از معرفت دینی حاصل شده است، افزود: این ایستادگی برآمده از گفتمان انقلاب اسلامی است. حجت الاسلام‌والمسلمین معزی در بخش دیگری از سخنان خود در این نشست با تاکید بر اینکه جامعه امروز نیازمند مبلغانی است که توانایی ایجاد ارتباط با جوانان را داشته باشند به ارائه رهنمودهایی در خصوص نحوه ارشاد و تبلیغ دین پرداخت و بر این مساله تاکید کرد که مبلغ بایستی زبان و ادبیات نسل امروز بشناسد.

کتاب‌خوانی، توجه به بهره‌گیری از فضای مجازی، ارتباط صمیمانه با نمازگزاران، تقویت تعامل با جامعه مخاطب از جمله توصیه‌های نماینده رهبر معظم انقلاب به رابطین فرهنگی حاضر در این نشست بود.

حجت الاسلام‌والمسلمین معزی ترویج فعالیت های قرآنی را از جمله وظایفی برشمرد که باید رابطین فرهنگی جمعیت در استان‌ها دنبال نمایند.

وی در ادامه به مرور اهداف چهارگانه جمعیت هلال احمر پرداخت و در تبیین اهداف چهارگانه بر اهمیت سودمندی در دین مبین اسلام تاکید کرد.

نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر در این نشست از انتشار مجدد مجله مهروماه به صورت الکترونیکی در این مجموعه نیز خبر داد، افزود: حوزه نمایندگی سعی دارد با بهره‌گیری از فضای وب و بسترهای روز، محتوای معرفتی را در اختیار مخاطبان خود قرار دهد.

وی در این نشست به ائمه جماعات در جمعیت هلال احمر توصیه کرد که با بهره‌گیری از برنامه‌های خلاقانه ارتباط خود را با کارکنان، جوانان، داوطلبان و امدادگران جمعیت هلال احمر تقویت کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین معزی در این مراسم از مدیرعامل و مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در استانی آذربایجان شرقی به عنوان میزبان این برنامه نیز قدردانی کرد. در این نشست، حاضران به ارائه گزارش عملکرد، نکات و پیشنهادهات خود در خصوص فعالیت‌های فرهنگی در جمعیت هلال احمر پرداختند.

کد خبر 6092770

دیگر خبرها

  • زندگی سخت است اما مدیرعاملی سخت‌تر!
  • وحیدی: تقسیم استانی تهران نیازمند مصوبه مجلس است
  • اجرای گام سوم طرح یاس در اردبیل
  • دولت با ایده‌هایی عملگرایانه سیاست‌های جمعیتی را تقویت کند
  • روحیه داوطلبی برآمده از اراده انسانی است
  • قالیباف: اراده دولت و مجلس اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان است
  • روحیه داوطلبی در هلال احمر برآمده از اراده انسانی است
  • واکنش علی ربیعی به حملات دولت به مرکز پژوهش های مجلس /نتایج سنجش‌ها را نه کتمان و نه با آن بازی کنید!
  • سیاست‌های مشوق جمعیتی دولت در فرهنگ جوانی جمعیت اثرگذار است
  • واکنش علی ربیعی به هجمه سنگین دولت به مرکز پژوهش های مجلس: با بستن در هر اندیشکده و مرکز تحقیقات، دری به سوی انواع بحران‌ها گشوده می‌شود