Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، جلیل رحیمی جهان آبادی در ابتدای این دیدار گفت: سابقه ارتباطات دوستانه دو کشور و علاقمندی طرفین به توسعه همکاری ­ها در زمینه های پارلمانی، سیاسی، اقتصادی، پزشکی و علمی – دانشگاهی، نقش مهمی در ارتقاء سطح مناسبات جمهوری اسلامی ایران و دانمارک دارد.

وی بر همین اساس افزود: گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی ایران و دانمارک در مجلس شورای اسلامی از روند گسترش تعاملات دو کشور حمایت می­ کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی ایران – دانمارک با اشاره به روابط دیرینه فیمابین و سرمایه ­گذاری ­های مشترک در حوزه تولید داروی انسولین در ایران گفت: ظرفیت‌های فراوانی در حوزه تولید انرژی­ های پاک، مشتقات نفتی­ و همکاری ­های کشاورزی وجود دارد که می­ تواند سطح تبادل تجاری بین دو کشور را افزایش داده و به بهبود روابط کمک نمایند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در ادامه با تأکید بر اهمیت همکاری و رایزنی های مشترک در موضوعات منطقه ­ای و بین­ المللی از جمله در امر مبارزه با تروریسم و افراط گرایی، تصریح کرد: ایران دژ اصلی دفاعی خاورمیانه در مقابل افراط ­گرایی داعش می‌باشد اما متأسفانه آمریکا در یک جنایت تروریستی هولناک، فرمانده ارشد نظامی ایران سردار سپهبد قاسم سلیمانی را به شهادت رساند. این جنایت آمریکا آسیب به امنیت جهانی بود زیرا داعش و افراط­ گرایی فقط برای ما خطرناک نیستند بلکه امنیت همه کشورهای جهان از جمله کشورهای اروپایی را تهدید می ­کند.

رحیمی جهان آبادی با قدردانی از نهادهای امنیتی دانمارک در دستگیری چند عضو گروهک تجزیه طلب و تروریستی الاحوازیه در کپنهاگ، این گروهک را عامل اختلافات مذهبی و قومی و ابزار کشورهای بیگانه خواند که با پول و سلاح برخی از کشورهای همسایه، درصدد آسیب رساندن به امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران هستند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، سیاست فشار و تحریم ­های غیرانسانی رئیس جمهور غیر منتخب آمریکا علیه کشورمان را سیاستی عبث و بی ثمر خواند و افزود: به لطف پروردگار، جمهوری اسلامی ایران امروز به آن درجه از قدرت و توانایی رسیده است که می­ تواند کلیه نیازهای خود را در داخل کشور و بدون اتکاء به دیگران تامین کند.

نماینده مردم تربت­ جام، تایباد، باخرز و صالح آباد در مجلس شورای اسلامی در پایان این دیدار، بر ضرورت همکاری و تعامل میان گروه­ های دوستی پارلمانی در مجالس دو کشور تاکید کرد و از گروه دوستی پارلمانی دانمارک و همچنین اعضاء کمیسیون روابط خارجی پارلمان دانمارک برای سفر به تهران دعوت کرد.

توسعه تعاملات دوستانه با جمهوری اسلامی ایران از سوی دانمارک دنبال می‌شود

یسپر وار، سفیر دانمارک در تهران نیز در این دیدار گفت: توسعه تعاملات دوستانه با جمهوری اسلامی ایران در عرصه­ های مختلف و مورد علاقه دو کشور، از سوی مسئولان دستگاه دیپلماسی دانمارک دنبال می ­شود.

وی همچنین افزود: کشور ایران با برخورداری از پیشینه تاریخی و تمدنی، از توانمندی ­های فراوانی برای توسعه و پیشرفت و کمک به صلح و ثبات در منطقه و جهان برخوردار است.

سفیر دانمارک در ادامه این دیدار از آمادگی کشورش برای توسعه همکاری­ ها با جمهوری اسلامی ایران در بخش­ های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی خبر داد و افزود: ۸۰ سال سابقه مناسبات دوستانه دو کشور، بستر مناسبی برای توسعه ارتباطات و همکاری های تهران و کپنهاگ را فراهم کرده است که می بایست از آن بهره برد.

یسپر وار در بخش دیگری نسبت به بازگشت دولت منتخب آمریکا به برجام و عمل به کلیه تعهدات مندرج در این توافق مهم از سوی همه طرف­ ها، ابراز امیدواری کرد.

سفیر دانمارک در تهران در پایان ضمن قدردانی از نگاه مثبت مجلس ایران به مناسبات فیمابین، گفت: دانمارک از اولین کشورهایی بود که بعد از قرارداد برجام به سرمایه‌گذاری در ایران اقدام نمود و با اقدام آمریکا در خروج از توافق برجام، دانمارک با پیوستن به گروه اینستکس تلاش نمود مسیر کمک ­های بشردوستانه به ایران مسدود نباشد.

در این دیدار مصطفی رضاحسینی قطب آبادی نماینده مردم شهربابک، حسین محمد صالحی دارانی نماینده مردم فریدن، چادگان، فریدونشهر، بوئین و میاندشت و حسین امامی راد نماینده مردم چناران، طرقبه و شاندیز نیز حضور داشتند و به تبادل نظر پیرامون راه ­های توسعه همکاری ­های دوستانه فیمابین پرداختند.

 

ایسنا

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: ایران امروز داعش ایران خاورمیانه جمهوری اسلامی ایران دوستی پارلمانی نماینده مردم دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۵۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، محمدعلی اسکندری سفیر جمهوری اسلامی ایران در تاشکند در این دیدار گفت: جمهوری اسلامی ایران تردیدی در صیانت از ارزش های اسلامی نداشته و ایثارگرانه در خط مقدم دفاع از اسلام و مسلمانان بوده است.

وی افزود: فتنه انگیزی، اختلاف افکنی و انشقاق در جهان اسلام، از برنامه های راهبردی آمریکا و اسرائیل بوده و آنها هیچ وقت خیرخواه ملت های مسلمان نبوده و نخواهند بود. حال آنکه تقریب مذاهب، همواره با جدیت توسط جمهوری اسلامی ایران، پیگیری و اجرایی شده است.

نورالدین خالق نظراف مفتی اعظم ازبکستان نیز ضمن مثبت ارزیابی کردن روند مناسبات دوجانبه میانه در تمامی زمینه ها گفت: دین، فرهنگ و اشتراکات ازبکستان و ایران، عاملی مهم برای تعمیق مناسبات دو طرف است.

وی افزود: با توجه به توانمندی های جمهوری اسلامی ایران در حوزه نسخ خطی زبان فارسی، از همکاری در زمینه تحقیقات قرآنی و نسخ خطی قرآنی استقبال می کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی
  • برنامه ناوگان ملی کشتیرانی برای توسعه بار صادراتی به آفریقا
  • حمله تروریستی به مسجد شیعیان در هرات و دو نکته مهم
  • گرامیداشت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در اندونزی
  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • بلینکن خواستار سیستم دفاعی یکپارچه اعراب مقابل ایران
  • پیام امیرعبداللهیان به مناسبت «روز ملی خلیج فارس»
  • بلینکن خواستار سیستم دفاعی یکپارچه اعراب در مقابل ایران شد
  • پنجاهمین نشست بانک توسعه اسلامی در عربستان آغاز شد
  • مخبر: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است