Web Analytics Made Easy - Statcounter

عربشاهی با بیان اینکه بیمارستان زیرکوه از وجود بخش ICU و مراقبت های ویژه محروم است، گفت: اگر روند افزایشی ابتلا به بیماری کرونا ویروس در زیرکوه ادامه داشته باشد قطعا این شهرستان به دلیل کمبودها ضربه بسیاری خواهد دید.

«محمدحسین عربشاهی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در بیرجند اظهار کرد: بیمارستان زیرکوه مربوط به سال 76 است و اکنون مقداری آن را ارتقا داده ایم و دارای بخش های مختلفی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

 

فرماندار زیرکوه در ادامه بیان کرد: متاسفانه بیمارستان زیرکوه از وجود بخش ICU و مراقبت های ویژه و بیماری های عفونی محروم است و به همین دلیل پزشک متخصص اندکی در این شهرستان وجود دارد.

 

 

 

وی در ادامه گفت: مرحله تست از بیماران کرونایی را در مرکز دور از بیمارستان اجرا می کنیم و خوشبختانه بیمار کرونایی که نیاز به بستری باشد در زیرکوه زیاد نداشته ایم و در صورت وجود آنان را به بیرجند و قائن منتقل می کنیم.

 

 

 

عربشاهی تاکید کرد: اگر روند افزایشی در زمینه ابتلا به بیماری کرونا ویروس در شهرستان زیرکوه ادامه داشته باشد قطعا" این شهرستان به دلیل کمبودها ضربه بیشتری نسبت به سایر شهرستان ها خواهد دید.

 

 

 

فرماندار بیرجند با بیان اینکه متاسفانه بیماران کرونایی دیر به پزشک مراجعه می کنند، افزود: اگر در اولین روزهای ابتلا به این بیماری به پزشک مراجعه کنند می توانیم چرخه ابتلا به این ویروس را در خانواده آنان قطع کنیم و اگر دیر مراجعه کنند شیوع به این بیماری را گسترش می دهند.

 

 

 

وی با اشاره به اینکه سهمیه ای برای دستگاه اکسیژن ساز و کپسول اکسیژن برای بیمارستان زیرکوه در نظر گرفته شده است، گفت: دستگاه اکسیژن ساز هزینه بالایی دارد و تخت بیمارستانی بالایی نداریم و کپسول اکسیژن بیشتر در درمان بیماران کرونایی این شهرستان مفید و اثرگذار است.

 

 

 

عربشاهی بیان کرد: حضور خیرین در هر زمینه ای مایه رحمت است و می توانند باری را از روی دوش مسئولین و مدافعان سلامت بردارند و خیرین در زمینه تهیه کپسول اکسیژن ساز می توانند کمک هایی داشته باشند.

 

پایان پیام/573

منبع: شبستان

کلیدواژه: بیمارستان زیرکوه فرماندار زیرکوه ویروس کرونا بیمارستان زیرکوه بیماران کرونایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۳۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران گفت: بیماری تلاسمی جزو پنج بیماری بود که پیش از تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج از حمایت برخوردار بودند، پس از ایجاد صندوق، میزان حمایت از بیماران تالاسمی افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان بیمه سلامت ایران، محمد اسماعیل کاملی در نشست خبری «روز بیماران خاص و صعب‌العلاج» که صبح امروز برگزار شد، اظهار کرد: پیش از ایجاد صندوق بیماران نادر و صعب‌العلاج فقط پنج بیماری تحت پوشش حمایتی قرار داشتند.

وی با بیان اینکه در آستانه روز جهانی تالاسمی قرار داریم، افزود: بیماری تلاسمی جزو پنج بیماری بود که پیش از تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب العلاج از حمایت برخوردار بودند، پس از ایجاد صندوق، میزان حمایت از بیماران تالاسمی افزایش یافته است.

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران در تشریح بسته‌های حمایتی از بیماران تالاسمی گفت: خدمات سنجش استخوان، ۲۶ خدمات آزمایشگاهی، خدمات توانبخشی با چهار کد، خدمات ویزیت در هشت گروه تخصصی و خدمات دندانپزشکی برای بیماران تالاسمی انجام می‌شود.

کاملی در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر تأمین داروی خارجی برای بیماران تالاسمی ادامه داد: سازمان غذا و دارو در خصوص سیاست‌های دارویی تصمیم می‌گیرد، بر اساس سیاست‌های ابلاغی اگر یک دارویی در کشور تولید شود، امکان تجویز داروی خارجی وجود ندارد.

وی ادامه داد: سازمان بیمه سلامت ایران، بیماران خاص و صعب‌العلاج را در کانون توجه قرار داده است؛ به نحوی که اگر یک بیماری به داروی برند خارجی نیاز داشته باشد از حمایت سازمان بیمه سلامت برخوردار می‌شود.

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران درباره وضعیت پوشش بیمه‌ای پانسمان‌های نوین زخم پای دیابتی با توجه به تاکید بیمه سلامت بر بیماری دیابت اضافه کرد: متخصصان حوزه‌های مختلف مانند ارتوپدی، متخصصان جراحی و متخصصان داخلی بر این باور هستند که پانسمان‌های نوین چندان مؤثر نیستد و تبلیغات بسیاری در این حوزه صورت گرفته است.

کاملی ادامه داد: بر اساس سیاست‌های اتخاذ شده، پانسمان‌های نوین تحت پوشش بیمه‌های پایه نیستند و یک ترکیب جدید به حساب می‌آیند، پانسمان‌های نوین بر اساس سیاست‌های ابلاغی تحت پوشش بیمه نیستند و در صورت ابلاغ سیاست‌ها تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.

کد خبر 751152

دیگر خبرها

  • افزایش سلامت دهان و دندان در دوران بارداری
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • راه‌اندازی بخش جدید مراقبت‌های ویژه نوزادان در بیمارستان اهواز
  • تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی
  • اعتبار ۹ همتی برای حمایت ویژه از بیماران خاص و صعب‌العلاج در ۱۴۰۳
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن