۴ آذر ۱۳۹۹
شاخص کل وابستگی زیادی به شستا دارد
با شروع معاملات امروز بازار سهام در حالی که پیشبینی میشد به علت تقاضای زیاد در نمادهای خودرویی و بانکی روند بازار سهام صعودی باشد اما شاخص کل به علت عرضه در نماد شستا روندی نزولی پیدا کرد.
به گزارش سرویس بورس مشرق، با شروع معاملات امروز بازار سهام در حالی که نمادهای خودرویی و بانکی روندی مثبت داشتند اما عرضه از تقاضا پیشی گرفت و شاخص کل منفی شد.
ایمان رئیسی کارشناس بازار سهام در رابطه با روند بازار سهام امروز گفت: با شروع معاملات شاخص به دلیل تقاضا در نمادهای خودرویی و بانکی مستعد رشد بود اما عرضه در نماد شستا روند شاخص کل را نزولی کرد. الان دقیقا همان نقطهای است که شاخص کل منفی اما سهمها در رنج مثبت معامله میشوند.
این کارشناس در رابطه با نماد شستا گفت: نماد شستا نماد بزرگی است و روی کلیت بازار سهام تاثیر میگذارد و همچنین عرضه در نمادها بزرگ باعث عرضه در سایر نمادها نیز میشود. اما احتمالا امروز نمادهای خودرویی و بانکی در سقف روزانه خود باشند و در پایان معاملات نیز صف خرید باقی بمانند.
منبع:تجارتنیوز
منبع: مشرق
کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قره باغ بورس شاخص بورس بازار بورس بورس تهران فرابورس سازمان بورس و اوراق بهادار سازمان بورس بورس کالا اخبار بورس بازار بازار سرمایه بازار سهام سهام سرمایه گذاری شستا بازار سهام نماد شستا شاخص کل
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه در مورد انتشار این خبر انتقاد یا پیشنهادی دارید لطفاٌ کد ۳۰۰۸۶۱۶۳ را به همراه موضوع به آدرس ایمیل [KHABARBAN] ارسال فرمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
افشای پشت پرده بهبود رابطه عربستان و قطر؛ برنامه حمله نظامی تمام عیار علیه ایران؟
اعتراض یک خواننده به آلودگی هوای تهران/ قربانی از «ربابی» نوشت
خبر بعدی:
افزایش تقاضا در بازار امن سرمایه گذاری
قیمت معاملات آتی طلا و نقره روز گذشته در بازارهای ایالات متحده روند صعودی داشت. در حالی که در روز ابتدایی هفته بازارهای سهام روند نزولی داشت، بازار فلزات گرانبها به عنوان پناهگاه امن سرمایه گذاری بار دیگر با افزایش تقاضا روبرو شد.
در حالی که در آخرین روز معاملاتی هفته گذشته قیمتها در بازار فلزات گرانبها با کاهش شدید روبرو شده بود، برخی از سرمایهگذاران فرصت سرمایه گذاری را مناسب دیده و این بازار با افزایش تقاضا روبرو شد. بر همین اساس طلای آتی فوریه با ۱۳.۵۰ دلار افزایش به قیمت ۱۸۴۸.۹۰ دلار در هر اونس و نقره آتی مارس در بازار کومکس نیویورک با ۰.۵۶۳ دلار افزایش به قیمت ۲۵.۲۰۵ دلار در هر اونس معامله شد.
در بازارهای جهانی سهام عمدتا روند ریزشی مشاهده شد. هر سه شاخص اصلی سهام ایالات متحده هم روز گذشته روند کاهشی داشت. به نظر میرسد اشتیاق به ریسک پذیری در میان سرمایه گذاران در روز آغازین هفته به شدت کاهش یافته است. گزارش بیکاری ایالات متحده که روز جمعه گذشته منتشر شد، همچنین پیامدهای شورش در کنگره آمریکا همراه با مساله همه گیری کرونا بر بازارهای ایالات متحده تاثیرگذار بوده است. یک تحلیلگر بازار در این باره عنوان کرد که در هفته جاری، روند معاملات نسبت به هفته گذشته پرفراز و نشیبتر خواهد بود.
در بازارهای کلیدی خارجی روز گذشته شاخص دلار آمریکا روند افزایشی داشت. در این راستا یک تحلیلگر بازار معتقد است: فروش دلار توصیه شدهترین معامله بازارهای ارز بود که تا سال ۲۰۲۱ هم ادامه یافته است. با این وجود افزایش بازده اوراق قرضه ده ساله ایالات متحده میتواند بر این روند تاثیرگذار باشد. با صعودیتر شدن منحنی بازده اوراق قرضه و پیش بینی تورم از سوی سیاست گذار، در شرایطی که بستههای محرک مالی باعث افزایش حجم نقدینگی شده است، باید منتظر تقویت ارزش دلار آمریکا باشیم.
بر اساس آخرین دادههای CFTC در حال حاضر شاهد تعدیل موقعیتهای طولانی در بازار ارزهای آتی در برابر دلار هستیم. در بازارهای روز گذشته قیمت آتی نفت خام نیمکس با اندکی کاهش به ۵۲.۲۵ دلار در هر بشکه رسید، این در حالی است که قیمت نفت خام به بالاترین سطح ده ماه گذشته خود دست یافته بود.
بازده معاملات آتی (اوراق قرضه ده ساله) خزانه داری آمریکا در حال در محدوده ۱.۱۰۳ درصدی معامله میشود.
از دیدگاه فنی، معاملات آتی طلای فوریه در پایینترین سطح پنج هفته گذشته خود قرار گرفت. روند صعودی قیمت طلا با وجود ضربههای نزولی شدید روز جمعه، مزیت فنی کلی کوتاه مدت خود را از دست داد. همچنین روز جمعه روند افزایشی قیمت پنج هفتهای در نمودار میلهای روزانه کاملا نفی شد. هدف بعدی صعودی قیمت طلا دستیابی به بالاترین سطح قیمت معاملات هفته گذشته یعنی ۱۹۶۲.۵۰ دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمتها رسیدن به زیر سطح پشتیبانی کامل ۱۸۰۰ دلار در هر اونس است.
بر اساس معاملات اخیر، سطح مقاومت نخست طلا بالاترین قیمت معاملات روز گذشته یعنی ۱۸۵۶ دلار و سطح مقاومت دوم ۱۸۷۵ دلار در هر اونس عنوان شده در حالی که سطح پشتیبانی نخست بر روی کمترین قیمت هفته گذشته یعنی ۱۸۲۷.۸۰ دلار و سطح پشتیبانی دوم بر روی پایینترین سطح معاملات روز گذشته یعنی ۱۸۱۷.۱۰ دلار در هر اونس قرار گرفته است.
برچسب ها: طلا ، قیمت طلا ، نقره لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Lm3