Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس پورمند روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا روستای ام‌نوشه را از مناطق بحرانی روستاهای غرب کارون بیان کرد و گفت: ساحل این روستا به دلیل داشتن پیچ و خم رودخانه با خاک‌ریزی قابل ترمیم نیست که در این رابطه طبق توافق انجام شده ترمیم و ساحل‌سازی این روستا در تعهد سازمان آب و برق خوزستان قرار گرفت و هم اینک عملیات احداث سیل بند با سنگ آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی پیشرفت فیزیکی عملیات اجرایی سیل بند این روستای را ۵۰ درصد عنوان کرد و گفت: برای احداث این سازه ۳۵میلیارد ریال اعتبار تخصیص داده شده است.

وی تصریح کرد: ترمیم سیل‌بندهای روستای سوئیچتی و رحمانیه فصلی جزو تعهدات سازمان آب و برق خوزستان است و بعد از تامین شدن اعتبار عملیات احداث سیل‌بندهای این ۲روستای بحرانی نیز آغاز خواهد شد.

پورمند اظهار داشت: در سال گذشته احداث و ترمیم سیل بندهای خاکی مناطق بحرانی روستاهای مسیر غرب کارون به ویژه سه سیل‌بند روستای زویدات، ام‌السواد و رحمانیه فیصلی انجام شد.

 وی در ادامه گفت: در این راستا جهاد کشاورزی و کشاورزان موظف شد ضمن بازدید و بررسی‌های لازم نسبت به نصب و بستن دریچه‌های زهکش‌ها اقدام لازم را به عمل آورند.

بخشدار مرکزی خرمشهر همکاری دهیاران در مناطق بحرانی را مهم عنوان کرد و گفت: طبق مصوبه‌ای که در ستاد بحران تصویب شد تمام دهیاران در حال آماده باش هستند و از آنها به عنوان دیده بان ستاد بحران خواسته شده به صورت شبانه‌روزی مناطق بحرانی روستاها را رصد کنند.

به گفته کارشناسان ساحل روستای ام‌نوشه، سوئیچتی(مکسر) و روستای رحمانیه فیصلی از توابع بخش مرکزی و روستاهای غرب کارون به دلیل داشتن پیچ و خم رودخانه با خاک‌ریزی قابل ترمیم نیست و باید با بتن ساحل‌سازی شود که طبق توافق انجام شده ترمیم و ساحل‌سازی این روستاها در تعهد سازمان آب و برق خوزستان قرار دارد.

روستای ام التمن، ام نوشه، سوئیچتی ۱، ۲ و ۳ از روستاهای حاشیه غرب کارون در ۶۰ کیلومتری شهرستان خرمشهر قرار دارند. 
۱۳ روستای غرب کارون در حوزه شهرستان خرمشهر به دلیل امتداد در ساحل رودخانه کارون جز مناطق پر خطر می باشند.

در بهار ۹۸ طغیان رودخانه‌های کرخه، دز و کارون سبب آبگرفتگی ۲۷۰ روستا و بیش از یکصد هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی در خوزستان شد.

برچسب‌ها خرمشهر توسعه روستایی سیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خرمشهر توسعه روستایی سیل خرمشهر توسعه روستایی سیل اخبار کنکور مناطق بحرانی غرب کارون سیل بند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۷۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غریق‌نجاتی که به سمت شما پرواز می‌کند

یک پهپاد هیبریدی به سمت شناگران پرواز می‌کند و به عنوان یک حلقه نجات در هنگام خطر به فرد کمک می‌کند.

به گزارش ایسنا، آیا می‌توان یک حلقه نجات را به سمت یک شناگر مضطرب در فاصله یک کیلومتری پرتاب کرد؟ نه این کار ممکن نیست اما می‌توان یکی از آنها را به شکل پهپاد با پرواز به سمت شناگر هدایت کرد.

به نقل از نیواطلس، این پهپاد که حلقه نجات هیبریدی TY-3R نام دارد توسط شرکت هواپیماهای بدون سرنشین چینی «دیدیوک میکینگز» (Didiok Makings) ساخته شده و در اصل ترکیبی از یک کوادکوپتر و یک حلقه نجات است.

ایده این است که وقتی یک شناگر در حال غرق شدن توسط امدادگران مستقر در ساحل مشاهده می‌شود، آنها فقط پهپاد را به سمتش بفرستند تا روی آب فرود بیاید و شناگر بتواند از آن به عنوان یک وسیله نجات استفاده کند. سپس یک غریق نجات انسانی که کُندتر حرکت می‌کند، با یک کشتی آبی به سمت فرد حرکت کند تا او را به ساحل بازگرداند.

TY-3R با فشار یک دکمه روی کنترل از راه دور جوی استیک بلند می‌شود و از یک دوربین ۷۲۰p برای فراهم کردن دید در لحظه برای هدایت‌کننده استفاده می‌کند.

هنگامی که شناگر نجات پیدا کرد و دیگر نیازی به پهپاد برای شناور شدن روی سطح آب نداشت، یک دکمه دیگر باعث می‌شود هواپیما به طور مستقل به سمت مختصات GPS محل برخاستن خود پرواز کند. این پهپاد می‌تواند از روی آب بلند شود روی آن فرود بیاید.

به گفته شرکت دیدوک، TY-3R می‌تواند تا دو فرد بزرگسال را روی آب نگه دارد و بُرد ارتباطی ۱.۱ کیلومتری، حداکثر سرعت ۴۷ کیلومتر در ساعت و مدت زمان کار بیش از ۱۰ دقیقه در هر بار شارژ باتری را دارد. . همچنین ادعا شده است که وزن آن کمتر از پنج کیلوگرم و کاملا ضد آب است. این بدان معناست که می‌تواند به مدت ۳۰ دقیقه در عمق یک متری زیر آب مقاومت کند.

TY-3R موتورهای خود را هنگام فرود بر روی آب خاموش می‌کند و دارای صفحه نمایش روی پروانه‌های خود برای محافظت بیشتر از انگشتان شناگران است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۴۳ روستای محروم خراسان رضوی از آب پایدار برخوردار شدند
  • تأمین آب کامل شهر توپ آغاج بیجار با اجرای ۴ کیلومتر خط انتقال آب
  • عمران منطقه آزاد اروند عنوان برتر را به خود اختصاص داد/ اجرای20  هزار میلیارد ریال طرح عمرانی در آبادان و خرمشهر 
  • حفر و تجهیز ۳۷ حلقه چاه آب شرب طی سال گذشته در همدان
  • غریق‌نجاتی که به سمت شما پرواز می‌کند
  • روستاهای آبپخش نیازمند توجه بیشتر مسؤولان هستند
  • پاشینیان با روستاییان معترض مناطق مرزی دیدار کرد
  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • گرد و خاک محلی و موقتی در راه آبادان و خرمشهر
  • ۱۶ روستای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد