Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، با شکوفایی دانش فنی و بومی سازی، مجتمع فولاد صنعت بناب، اکنون بی نیاز از واردات بسیاری از اقلام شده است.

بکار گیری دانش فنی و بهره مندی از وجود متخصصان جوان در این مجتمع فولادی، باعث رشد و شکوفایی توانمندی های نیروهای  تلاشگر این مرز و بوم شده است.

 طراحی و ساخت قطعات و اقلام مورد نیاز واحد های تولیدی ذوب و نورد در دستور کار مدیران شرکت قرار گرفته و در ادامه فعالیت های صورت گرفته در چند سال اخیر، در واحد نسوز،  نازل داخلی پاتیل 20 تنی،  تولید ول بلوک ذوب ریزی پاتیل 20 تنی و  تولید ول بلوک تاندیش 6 تنی در ذوب القایی شهریار تولید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در ماه های قبل نیز تولید ایمپکت تاندیش 17 تنی ذوب قوس شاهین، گارنکس تاندیش 17 تنی ذوب قوس الکتریکی شاهین وگارنکس 6 تنی ذوب القایی شهریار عملیاتی شده بود. با تولید اقلام یاد شده که اغلب وارداتی بود، علاوه بر کاهش هزینه های ارزی، افزایش دقت در ساخت و تسریع در تامین موارد فوق برای جلوگیری از توقفات انجام یافته است.

واحدهای مهندسی و تکنولوژی در کنار واحدهای تولیدی با مطالعه و تحقیق، طراحی و مهندسی قطعات برای ساخت آن بصورت تنگاتنگ با کارشناسان تولید در ارتباط بوده و با تلاش شبانه روزی برای خودکفایی و استقلال در تامین احتیاجات خطوط تولید فعالیت دارند و با افتخار می توان گفت که تحریم در این زمینه بی اثر بوده به طوری که در سال جاری با تکیه بر دانش و توان بومی، رشد 40 درصدی تولید را شاهد بودیم .

این گزارش حاکیست: پنجمین ست کوره القایی ذوب شهریار این مجتمع به صورت کامل توسط کارکنان واحدهای مهندسی و تولید داخل این شرکت انجام گرفته که افزایش تولید را در بر داشته است. همچنین سیستم شارژ آهن اسفنجی در کوره های ذوب و بهینه سازی خطوط نورد از جمله مواردی است که در واحدهای فنی و مهندسی انجام می شود.

مجتمع فولاد صنعت بناب دارای خطوط متعدد نورد و دو واحد ذوب و ریخته گری قوس و القایی است که شمش های 150 در 150 و انواع مقاطع فولادی اعم از میلگرد آجدار ساختمانی از سایز 8 تا 32 را در گریدهای مختلف مطابق با استانداردهای جهانی تولید و راهی بازارهای داخلی و خارجی می کند.

پربیننده ترین تحلیل جامع بر آهن و فولاد ارفع ریزش بازار فلزات گرانبها همزمان با دیگر بازارهای مالی/ تاثیرپذیری بازارهای مالی از افزایش موارد ابتلا به کرونا سودآوری عظیم در سیمان تامین کاهش تقاضا در بازار فلزات گرانبها با نوسان قیمتی/ ثبات بازار در شرایط توقف معاملات پیش بینی رشد درآمد سرمایه‌گذاری فولاد مبارکه با افزایش نرخ دلار

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ارز دلار فولاد گردشگری هزینه ارزی بومی سازی قطعات گروه مالی مجتمع فولاد صنعت بناب سهام عدالت مجتمع فولاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۷۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکاری برای تشویق و انگیزه سرمایه‌گذاران تدوین شود

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس با بیان اینکه حوزه صنعت و معدن اولویت نخست استان مرکزی است، گفت: باید راهکاری برای تشویق و انگیزه سرمایه‌گذاران تدوین شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، علی‌اکبر کریمی شامگاه گذشته در نشست با فعالان اقتصادی و تشکل‌های صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی اظهار داشت: استان مرکزی پیشانی صنعت کشور است، اولویت نخست مدیریت استان و مردم، حوزه صنعت و معدن است، گره‌ها و مشکلات استان زیاد است و نیاز است با حمایت و همکاری وزارت صمت این مشکلات کاهش پیدا کند. 

وی افزود: رؤسای بانک مرکزی همیشه اعلام می‌کنند که مشکلات ارزی وجود ندارد اما تراز تجاری ما سال گذشته با احتساب فروش نفت و برق و سایر اجزا نشان می‌دهد بیش از 20 میلیارد دلار مازاد ارزی وجود داشته است، اگر فروش نفت و برق و غیره لحاظ نشود 16.8 میلیارد دلار تراز تجاری ما منفی بوده است.

رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی عنوان کرد: سال گذشته روند صادرات نیز کاهشی بوده است و صادرات از 49.9 دلار به کاهش پیدا کرده است، کل صادرات به لحاظ وزنی نسبت به سال 1401 به میزان 10 درصد رشد داشته است، اما از نظر ارزش 17 درصد کاهش داشته است و این نشان می‌دهد کیفیت صادرات نیز کاهش داشته است.

کریمی بیان کرد: چرا باید سیاست‌هایی در خصوص نرخ ارز، تأمین و‌تخصیص ارز و بحث تعهد ارزی برای صادرات را ادامه دهیم؟ تعهد ارزی در زمان جنگ برای شرایط اضطراری لحاظ شده بود تا فضای ارزی کشور مدیریت شود، اما این روند در کشور همچنان ادامه داد، اما تا چه زمانی باید صادرکنندگان اجبار شوند تا ارز خود را به قیمت دستوری و زیر قیمت بازار به دولت ارائه دهد؟ این امر سبب شد بسیاری از صادرکنندگان واقعی از صحنه صادرات کنار بروند و عرصه صادرات جولانگاه افرادی شود که با کارت بازرگانی اجاره‌ای یک‌بار مصرف کار کنند. 

وی خاطرنشان کرد: برای ادامه مسیر باید راهکاری ارائه شود تا برای صادرکنندگان انگیزه ایجاد شود، به طور مثال سال 96 نیز 500 دلار صادرات فرش داشتیم در حالی‌که در دو سال اخیر صادرات فرش به 40 یا 50 دلار رسیده است و این نشان از این دارد یک سری از کالاها شرایطی دارند که با قاعده کلی بازار تعهد ارزی سازگار نیست. 

استان مرکزی به لحاظ تنوع تولید رتبه نخست را دارد

علی جودکی نیز در این نشست اظهار داشت: استان مرکزی به واسطه صنعت در کشور شناخته شده است به طوری که تمامی حلقه‌های زنجیره تولید در استان مرکزی وجود دارد. 

وی افزود: استان مرکزی یکی از استان‌های با ظرفیت بالای کشور است به طوری که این استان به لحاظ تنوع تولید رتبه نخست را دارد و استانی است که صنعتِ صنعت‌ساز است و می‌تواند هزاران بخش اقتصادی را راهبری کند به طوری که از استان مرکزی به عنوان ناوبندر کشور یاد می‌شود.

مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان مرکزی عنوان کرد: تخصیص ارز، تأمین نقدینگی، تأمین مواد اولیه و بورس کالا چهار اولویت صنایع استان مرکزی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • حمایت شرکت ملی مس از طرح‌های نوآورانه با هدف کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری
  • افزایش حمل ریلی مواد اولیه به شرکت معدنی و صنعتی چادرملو + عکس
  • چرا تولید خودروسازان در فروردین ۱۴۰۳ کاهش یافت؟
  • راهکاری برای تشویق و انگیزه سرمایه‌گذاران تدوین شود
  • نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها
  • ثبت برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز در گیلان
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • تولید ورق نازک سرآغازی برای رشد و شکوفایی خط قلع‌اندود
  • (عکس) مقایسه ال۹۰ با نمونه بومی‌سازی شده!
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف