Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-26@23:04:08 GMT

هتل های بابلسر کنار دریا

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۸۷۷۸۱

هتل های بابلسر کنار دریا

اگر حال‌وهوای سفر به شمال ایران را دارید، حتما شهر زیبای بابلسر را هم درنظر داشته باشید. این شهر زیبا در استان مازندران و حوالی 50 کیلو‌متری مرکز استان یعنی شهر ساری قرار دارد. گشت‌و‌گذار در شهری که بین رشته‌‌کوه‌های البرز و دریای خزر واقع شده، ارزش سفر را دو‌چندان می‌کند. نام قدیم شهر مشهدسر بوده که به‌مرور زمان و نزدیکی آن به شهر بابل به بابلسر تغییر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیدنی‌های بسیار زیادی ازجمله مناظر و مناطق طبیعی و حتی مناطق گردشگری بسیاری در این شهر وجود دارند. پل معلق، امام‌زاده ابراهیم، اسکله قایق‌رانی و ساحل میرود فقط تعدادی از جاذبه‌های دیدنی این شهر به‌حساب می‌آیند. به‌دلیل جمعیت زیاد مسافران هتل‌های متنوع و زیادی در شهر آماده پذیرایی از میهمانان هستند. اگر شما نیز قصد سفر به این شهر را دارید، حتما قبل از راهی‌شدن درباره رزرو هتل بابلسر علی بابا بخوانید و هتلی مناسب را انتخاب کنید. همان‌طورکه گفته شد، هتل‌های زیادی را خواهید دید؛ شما باید متناسب با نیاز و خواسته خود هتلی مناسب را از میان آن‌ها انتخاب کنید.

 بابلسر یکی از زیبا‌ترین مناطق توریستی و گردشی ایران به‌حساب می‌آید.  اقامت در یکی از هتل های بابلسر می‌تواند لذت سفر شما را چندین برابر کند. ما در این مقاله سعی کرده‌ایم، به معرفی تعدادی از هتل‌های این شهر سراسر زیبایی بپردازیم.

هتل شوکا بابلسر

یکی از هتل های قدیمی بابلسر که از سال 1358 در این شهر فعالیت دارد، هتل شوکا بابلسر است. این هتل دو طبقه در سال 1390 باز‌سازی شده و آمادگی پذیرایی از میمهانان را در حدود 16 اتاق دارد. یکی از ویژگی‌های خوب هتل نزدیکی آن به ساحل دریا است. هتل انتهای میدان معلم واقع شده و تا رستوران‌ها، فرودگاه و ایستگاه قطار نیز فاصله نسبتا خوبی دارد. برخورد خوب کارکنان هتل کنار آرامش و زیبایی آن لذت سفری دلنشین را برای شما همراه می‌آورد. امکانات هتل در مقایسه با هزینه آن بسیار کامل است و مسافران می‌توانند از رستوران آن نیز با تنوع غذایی بسیار بالا بهره‌مند شوند. مانند بسیاری دیگر از هتل های بابلسر هزینه اقامت برای کودکان زیر پنج سال رایگان است.

 

هتل میزبان بابلسر (چهار ستاره)

اگر دوست دارید بعد از گذراندن روز خود کنار ساحل یا قایق‌رانی در اسکله ساحلی بابلسر در محیطی دل‌انگیز و لوکس استراحت کنید، هتل میزبان بابلسر انتخاب خوبی برای شما است. هتل سه طبقه میزبان در سال 1394 در این شهر ساخته شده و از هتل‌های نوساز این شهر به‌حساب می‌آید. این هتل از ساحل دریا حدودا چهار کیلومتر فاصله دارد و در کیلومتر سه جاده بابلسر واقع شده است. تعداد اتاق‌های درنظر گرفته شده برای مسافران عزیز حدود 56 باب اتاق و سوئیت است. این هتل سعی کرده تا بهترین خدمات و امکانات را برای میهمانان خود فراهم کند. امکاناتی درحد بهترین‌ هتل های ایران در هتل میزبان به مسافران ارائه می‌شود. پارکینگ بزرگ این هتل با ظرفیتی بالغ‌بر 1500 خودرو ازجمله این امکانات است. در هتل هم رستوران ایرانی و هم رستوران فست‌فود وجود دارد. همه این امکانات را می‌توانید در این هتل شیک و مجلل در اتاق‌های زیبا تجربه کنید.

 

هتل میزبان بابلسر (پنج ستاره)

هتل پنج ستاره میزبان از مجموعه هتل‌های میزبان بابلسر در سال 1398 در جوار هتل چهار ستاره این مجموعه افتتاح شده است. اگر می‌خواهید تجربه رزرو هتل بابلسر را با یک هتل لوکس و شیک تجربه کنید، حتما این هتل را درمیان انتخاب‌های خود داشته باشید. خدمات و امکانات عالی و مدرنی که در این هتل ارائه می‌شوند، توجه بسیاری از مسافران این شهر را به خود جلب می‌کند. کنار جذابیت فوق‌العاده خود هتل، اگر علاقه به پیاده‌روی در ساحل دریا دارید، فقط با حدود 10 دقیقه زمان به ساحل می‌رسید. این هتل دسترسی بسیار خوبی برای بازدید از بسیاری مناطق زیبای بابلسر را برای مسافران آن فراهم می‌کند.

اگر قصد سفر به شمال ایران را دارید، درباره طبیعت بی نظیر فیلبند بیشتر بخوانید

هتل جهانگردی خزرشهر

یکی دیگر از هتل‌های با‌سابقه شهر بابلسر هتل جهانگردی خزرشهر است. این هتل سه ستاره که در سال 1393 بازسازی شده امکانات رفاهی و خدمات قابل‌قبولی برای میهمانان عزیز دارد. فاصله بسیار خوب این هتل تا ساحل دریا باعث می‌شود تا علاقه‌مندان به دریا از این هتل برای زمان استراحت خود بهره‌مند شوند. در این هتل امکانات ورزشی و تفریحی نیز برای مسافران درنظر گرفته شده تا لحظاتی شاد را برای آنان به‌وجود آورد. اگر قصد سفر به ساحل دریا و شهر بابلسر را دارید، حتما درمیان گزینه‌های خود هتل جهانگردی خزرشهر را نیز درنظر بگیرید.

متل بهشت افرا بابلسر

مجتمع اقامتی بهشت افرا یا همان مرضیه سابق اطراف شهر بابلسر با حدود 112 ویلای دو و تک‌خوابه آمادگی پذیرایی از میهمانان این شهر را دارد. موقعیت مکانی این مجموعه و قرارداشتن آن در دل شالیزار‌های بکر و زیبا برای مسافران خاطراتی به‌یاد‌ماندنی را ثبت خواهد کرد. برای انجام رزرو هتل بابلسر و تعیین محل اقامت خود حتما می‌توانید روی این مجموعه حساب ویژه‌ای باز کنید. 

 

کلام آخر

قدم‌زدن در ساحل دریای مازندران یکی از خاطراتی است که در خاطر هر فردی ماندگار می‌شود. سفر به دریای زیبای شمال را می‌توانید با انتخاب هتلی زیبا جذاب‌تر کنید. در این مقاله سعی کردیم تعداد محدودی از هتل های بابلسر را معرفی کنیم. حتما قبل از سفر به این شهر زیبا درباره مناطق دیدنی آن و هتل‌های آن مطالعه کنید و هتلی متناسب با خواسته‌های خود را رزرو کنید.

منبع: فردا

کلیدواژه: هتل های بابلسر رزرو هتل رپرتاژ آگهی هتل های بابلسر میزبان بابلسر برای مسافران هتل میزبان ساحل دریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۷۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجنون گیلانی که ده‌ها سال آواره‌ی دریا بود/ عشق لیلا با «کاجامه‌ خوس» چه کرد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عبدالله یک جوان عادی گیلک بود که در سال ۱۳۲۸ لیلا همسر عزیزش را در از دست داد. از آن پس اما او دیگر عادی نبود و هرگز هم آن آدم سابق نشد. به قایقی کوچک نشست، سر به دریا گذاشت، و در اتاقک محقر روی قایقش به زندگی ادامه داد. با ادامه پیدا کردن این وضعیت کم‌کم در میان محلی‌ها به «کاجامه خوس» معروف شد یعنی فردی که در کجامه [اتاقک کوچکی که در قایقش ساخته بود] می‌خوابد و شد قهرمان بسیاری از شعرهای گیلکی عاشقانه. در اردیبهشت ۱۳۵۳ گروهی از صیادان محلی کاجامه خوس را پس از مدت‌ها بی‌خبری در قایق فرسوده‌اش دیدند. این ماجرا این‌قدر عجیب بود که بلافاصله گزارشش در روزنامه‌ی اطلاعات (۲ اردیبهشت ۵۳) به این شرح منتشر شد:

«کاجامه‌ خوس» پیر افسانه‌ای گیلان که زندگی حیرت‌انگیز او در اشعار محلی گیلک و فولکلور این قسمت از کشور ما اثر فراوان داشته زنده است!

دیروز [چهارشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۵۳] جمعی از صیادان محلی، پس از سال‌ها بی‌خبری از این مرد افسانه‌ای، بار دیگر او را در قایق کهنه و فرسوده‌اش که از ۲۵ سال پیش تنها خانه‌ی اوست، یافتند.

خبر زنده بودن «کاجامه ‌خوس» به‌سرعت در گیلان دهان به دهان گشت و یک بار دیگر جمعی از شعرا و محققین فولکلور گیلان به سراغ او رفتند تا مردی را که یک ربع قرن، به امید دیدار «لیلا» همسر از دست‌رفته‌اش، در دریا سرگردان است، از نزدیک ببینید.

پیر کاجامه‌ خوس در سراسر جهان تنها کسی است که چنین زندگی حیرت‌آوری دارد: او ۲۵ سال تمام است ک در اتاقکی در گوشه‌ی قایق فرسوده خود، یکه و تنها در دریا زندگی می‌کند. در تمام این مدت یک بار پایش را به میان مردم نگذاشته، نه نام خود را به یاد می‌آورد و نه از گذشت روزگار خبری دارد.

آن‌ها که از گذشته «کاجامه‌ خوس» خبر دارند می‌گویند:

سرنوشت او این است که یکه و تنها در دریا بمیرد و قصه‌ای به قصه‌های شورانگیز دل‌دادگی زمان ما افزوده شود.

او ۲۵ سال پیش لیلا (همسر زیبایش) را در دریا از دست داد و با مرگ همسرش زادگاه خود خشکبیجار را ترک گفت... دو اسلحه‌ی روسی به مبلغ هفت قران از دو ملوان روسی که آن روزگار در کشتی‌های تجارتی کار می‌کردند خرید و با قایق ماهی‌گیری خود، زندگی در دریا و مرداب‌های دوردست و خالی از سکنه را آغاز کرد...

حالا پس از سال‌ها او در ساحل مرداب نیلی‌رنگ بندر پهلوی جایی که جز صدای مرغان وحشی و نجوای باد در دل برگ‌های درختان صدایی نیست، اقامت گزیده است...

خبرنگاران ما در رشت و بندر پهلوی که دیروز [چهارشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۵۳] ساعتی را با «کاجامه خوس» گذرانده‌اند، می‌نویسند: با گذشت هر بهار یک خط به بدنه‌ی قایق خود و یک خط به درخت قطوری که با آن الفتی دیرینه دارد، می‌کشد تا به حال ۲۵ خط به نشانه‌ی ۲۵ سال سرگردانی در دریا به تنه‌ی درخت و قایق او کشیده شده است... خوراک او ماهی و مرغان دریایی است... شب‌های جمعه، چند فانوس در اتاقک داخل قایق خود برمی‌افروزد و چشم به راه لیلا می‌ماند. تا سپیده‌دم در خیال، با همسر از دست‌رفته‌اش گفت‌وگوها دارد...

مردم می‌گویند: نام اصلی کاجامه خوس عبدالله است... و ده‌ها شعر محلی و ترانه‌های فولکلوریک و بومی که با زندگی گیلانی‌ها عجین شده، یادآور خاطرات اوست.

ترجمه‌ی یکی از این اشعار چنین است:

عبدو، بیا که دیگر کلبه‌ی تو سوخت...

و تنها پاروهای نیم‌سوخته‌ات به جا مانده...

بیا عبدو، ای پیر دریا که قایق خانه‌ی توست

بیا که فانوس است هم خاموش است

مبادا... که اسیر توفان شده باشی

باد می‌وزد...

موج‌ها را می‌لرزاند...

و عبدو سرگردان در دریاست...

۲۵۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899058

دیگر خبرها

  • پرواز پاراگلایدرها بر فراز ساحل بندرعباس
  • استقبال بابلسری‌ها از مرد المپیکی قایقرانی 
  • برگزاری با کیفیت کنکور مورد توجه دولت سیزدهم است
  • استقبال از قهرمان قایقرانی آسیا و مرد المپیکی در بابلسر
  • آغاز برداشت ماهی قزل آلا از مزارع پرورش ماهی در محیط دریا در گلستان
  • برداشت ماهی قزل آلا از مزارع پرورش ماهی در محیط دریا در گلستان
  • سهراب و فروغ برای هم شعر می‌خواندند/ فرح پنج بار برای افتتاحیه نمایشگاه سهراب آمد ولی او در نمایشگاه حاضر نمی‌شد؛ هیچ دلیل سیاسی هم نداشت
  • مجنون گیلانی که ده‌ها سال آواره‌ی دریا بود/ عشق لیلا با «کاجامه‌ خوس» چه کرد؟
  • پایان فراق پدر کوچکترین سرباز ولایت از خطه علویان
  • شب اول قبرِ کسانی که دفن نمی‌شوند چگونه است؟