Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-" الهام علی اف " رییس جمهوری آذربایجان گفت : رهبران کشورهای غربی حق ابراز نگرانی در باره اماکن دینی در قره باغ را ندارند .

  به گزارش خبرگزاری رسمی " آذرتاج " ، علی اف روز گذشته در سفر به شهرستان " آقدام " که اخیرا به کنترل جمهوری آذربایجان درآمده است ، طی سخنانی در مقابل  مسجد تخریب  شده این شهرستان گفت: پس از پایان جنگ در قره باغ عده ای از رهبران کشورهای غربی در باره اماکن دینی مسیحی در این سرزمینها ابراز نگرانی می کنند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  رییس جمهوری آذربایجان اظهار داشت : کسی نباید در این زمینه نگران باشد و بخصوص رهبران کشورهای غربی و آن عده از انها که احساسات اسلام هراسی را برافروختند و اهانت به مقدسات اسلامی را نادیده می گیرند و  حتی عاملان اهانت به این مقدسات را توجیه می کنند .  

  علی اف تصریح کرد : آنها حق ندارند در این زمینه بحث کنند ، ضمن اینکه تمامی اماکن مذهبی  در سرتاسر جمهوری آذربایجان گنجینه تاریخی ما است .

  وی با اشاره به توجه خاص دولت جمهوری آذربایجان به حفاظت از همه اماکن مذهبی در این کشور گفت : چه  کسی می تواند از ما انتقاد کند ، آیا انهایی که مساجد را تعطیل کردند و یا سر خوک کشته شده را به مساجد مسلمانان انداختند ؟

  علی اف با اشاره به مسجد شهرستان آقدام گفت : دشمن وحشی گاو و خوک را در این مسجد نگهداری می کرد و عکس های در این زمینه در اینترنت  هم پخش شده است .

وی با اشاره به این که  ارامنه در مساجد شهرستانهای آزاد شده " زنگیلان " و " جبرایل " نیز خوک  نگه داشتند،  افزود : ما همکاری تنگاتنگ با سازمان یونسکو داریم و چنانچه  می خواهند به این منطقه سفر کنند و از اماکن مذهبی مسیحی بازدید کنند ، بهتر است به این مسجد هم سر بزنند و ببینند پیش از این چه کارهایی در اینجا انجام داده است .

رییس جمهوری آذربایجان خاطر نشان کرد : سفیران آن عده از کشورها و از جمله کشورهای عضو گروه مینسک ( آمریکا ، فرانسه و روسیه ) که وظیفه حل مسالمت آمیز مناقشه قره باغ را برعهده دارند ، چند سال پیش از این مسجد بازدید کردند ولی چرا این موضوع را مطرح نکردند و چرا این وضعیت موجب نگرانی کشورهای غربی نشده است .

  علی اف گفت : این به آن معنی است که انها اهانت به مساجد مسلمانان ، نگهداری گاو و خوک در این اماکن و  تخریب انها را  نادرست نمی دانند؛ و اگر چنین است این نظر خود را به صراحت اعلام کنند و بروند به مشکلات کشورهای خود رسیدگی کنند و در امور ما دخالت نگنند .

  رییس جمهوری اذربایجان همچنین با اشاره به تخریب کامل شهرستان اقدام ، گفت :  این شهر شاهد وحشیگری های بسیاری بوده است، ولی ما این شهر و تمامی روستاهای آن را بازسازی و احیا خواهیم کرد .

  شهر آقدام که در سال ۱۹۹۳ میلادی از سوی نیروهای ارمنستان اشغال شده  بود ، بر اساس توافق سه جانبه ۹  نوامبر ( ۱۹ آبان  ماه ) روسای جمهوری آذربایجان ، روسیه و نخست وزیر ارمنستان به جمهوری آذربایجان پس داده شد .

 آقدام  که یکی از شهرستانهای مهم منطقه قره باغ به شمار می رود ، در  ۲۷ سال گذشته مانند شش شهرستان دیگر تحت اشغال، بطور کامل تخریب شده است .

  این شهرستان  واقع در ۲۵ کیلومتری شهر " خانکندی " مرکز قره باغ کوهستانی از موقعیت استراتژیک برخوردار است  و راه ورود  به سه شهرستان دیگر "  خوجاوند" ، " اسگران" و " آقدره" در قره باغ است.

 با ورود ارتش جمهوری آذربایجان به شهرستان آقدام ، آوارگان جنگی ساکن  این شهرستان پس از ۲۷ سال،  فرصت بازگشت به خانه خود را پیدا کردند.

  این در حالی است که منابع خبری جمهوری آذربایجان و ارمنستان گزارش دادند ، ارامنه در حین ترک این شهرستان خانه ها و  دیگر واحدهای مسکونی و اجتماعی را به آتش کشیدند .

  بر اساس توافق سه جانبه روسای جمهوری آذربایجان ، روسیه و نخست وزیر ارمنستان ، دو  شهرستان باقی مانده  " کلبجر " و " لاچین " در قره باغ تا  ۱۱ آذرماه  به جمهوری آذربایجان پس داده شود .

منبع: ایرنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: جمهوری آذربایجان کشورهای غربی رییس جمهوری قره باغ علی اف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۸۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش مساجد فراتر از محلی برای عبادت است

سرپرست فرمانداری شهرستان سرایان گفت: نقش مساجد فراتر از محلی برای عبادت است، بنابراین باید کارکرد فرهنگی، سیاسی و اجتماعی مساجد پررنگ‌تر شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حسین خیاط ظهر امروز در دیدار با اعضای ستاد نماز جمعه شهر سرایان به نقش مسجد به عنوان اولین پایگاه سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و نظامی اسلام که با درایت پیامبر اکرم(ص) معین شد اشاره کرد و اظهار داشت: نقش مساجد فراتر از محلی برای عبادت است و باید با برنامه‌ریزی رویکرد این پایگاه نسبت به سایر مباحث پررنگ‌تر شده و حکومت اسلامی را به سمت تمدن اسلامی سوق دهد.

سرپرست فرمانداری شهرستان سرایان، نماز جمعه را تبیین‌کننده سیاست‌های نظام اسلامی دانست و گفت: اگر نگاه فرهنگی داشته باشیم، حجم زیادی از آسیب‌های اجتماعی کاهش می‌یابد اما متاسفانه حوزه فرهنگی مظلوم واقع شده و حجم بیشتر اعتبارات به سمت پروژه‌های عمرانی می‌رود.

امام جمعه سرایان نیز در این دیدار، به سالروز شکست آمریکا در صحرای طبس اشاره کرد و از آن به عنوان یکی از مفتضح‌ترین شکست‌های استکبار یاد کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین غلامرضا مرتضایی‌نیا، وضعیت برگزاری نماز جمعه در سه بخش شهرستان را مطلوب ارزیابی کرد و از وضعیت اعتباری ستاد نماز جمعه ابراز نگرانی کرد و از مسئولان خواستار چاره اندیشی در این زمینه شد.

وی ضمن تقدیر از ستاد نماز جمعه سرایان بیان کرد: جلسه ستاد در حوزه برادران و خواهران به صورت مستمر و هفتگی برگزار و برنامه‌ریزی برای امور فرهنگی انجام می‌شود.

سرپرست فرمانداری شهرستان سرایان همچنین در جمع دستگاه‌های فرهنگی شهرستان نیز با اشاره به نامگذاری دهم خرداد ماه به عنوان روز "فرهنگ شهرستان سرایان" گفت: این مناسبت فرصتی مناسب برای بیان ظرفیت و پتانسیل فرهنگ غنی شهرستان در حوزه‌های متخلف از جمله فرهنگی، هنری، گردشگری، کشاورزی، صنایع دستی و هنری است.

خیاط، خواستار اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی با هدف بزرگداشت هر چه بهتر این مناسبت شد.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سرایان نیز در این جلسه گفت: آیین بزرگداشت روز فرهنگ شهرستان سرایان در دهم خرداد ماه برگزار و برنامه‌های متنوع فرهنگی پیش‌بینی و برنامه‌ریزی شده است.

وحید فنودی، از برپایی نمایشگاه متشکل از غرفه‌های فرهنگی، هنری، کتاب، صنایع دستی، کشاورزی، مفاخر و مشاهیر، بازی‌های بومی و موسیقی محلی، شعر خوانی، سخنرانی، تجلیل از خدام مساجد به عنوان بخشی از برنامه‌های بزرگداشت روز فرهنگی در این شهرستان نام برد.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • واکنش هند به انتقاد باکو از فروش تسلیحات به ارمنستان
  • پلمب ۱۸ واحد صنفی متخلف در اهر
  • انتقاد تند اتاق اصناف به تعطیلی پنجشنبه‌ها؛ خودتحریمی بزرگ در کمین ایران
  • ۴ کشته و مصدوم در تصادف محور مرگنلر-چایپاره
  • عصبانیت و انتقاد میرسلیم از دولت
  • انهدام باند سارقان و کشف ۲۶ فقره سرقت در شهرستان خرم‌آباد
  • ارائه آموزش‌های هلال احمر در ۶۴ مسجد زنجان
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • دستگیری سارقان اماکن خصوصی در بهار
  • نقش مساجد فراتر از محلی برای عبادت است