Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی زینی وند با اشاره به برگزاری جلسات کارشناسی مبسوط با حضور کارشناسان موضوعی این مرکز و نیز مشاوران متعدد درون و برون‌سازمانی، اظهار کرد: با تشکیل کمیته‌هایی، مسائل، چالش‌ها و مشکلات مرکز شناسایی و در راستای آن راهکارهای مترتب بر آن‌ها احصاء شد.

وی افزود: طی ماه‌های آینده بر اساس مسئله یابی مشکلات مرکز بین الملل احصا می شود و با برداشتن گام‌هایی برای رفع چالش‌ها و بهبود فرایندها، برنامه‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت خود را اجرایی می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زینی وند گفت: با توجه به ظرفیت‌های موجود و نیز اهتمام و جدیت در انجام امور قصد داریم مطالبات و چالش‌های رسوب شده را برآورده ساخته و این مرکز را با اجرای برنامه‌های مترقی و کیفیت زا، به بازوی توانمند وزارت آموزش‌وپرورش تبدیل نماییم.

رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور با اشاره به چند مسئله مهم و راهکار متناسب با آن گفت: یکی از مهم‌ترین مسائل، کسری اعتبارات ارزی و ریالی برای تأمین و پرداخت حق‌الزحمه‌ها و سایر امور رفاهی و نیز احکام صادره از سوی دیوان است. در این راستا جلسات متعدد و راهگشایی را با مدیران سازمان و برنامه‌وبودجه داشته‌ایم و خرسندم که به اطلاع برسانم تا حدودی مساعدت آن دستگاه در این زمینه جلب شده است.

وی همچنین از نشست خود با معلمان منقضی خدمت خبر داد و گفت: مسائل و مشکلات این معلمان از زمان‌های گذشته همچنان وجود دارد که سعی در برطرف ساختن آن‌ها داریم.

زینی وند یکی دیگر از برنامه های این مرکز را توجه به سیستم نظارت به‌ویژه در حوزه‌های مالی، عملکردی، فرایندی و آموزشی برشمرد و اظهار کرد: درصدد ایجاد سازوکار نظارتی قوی و مستقلی هستیم تا بتوانیم در این زمینه شفاف‌سازی نموده و با برطرف ساختن نقاط ضعف و اطلاعات کسب شده، گام‌های مؤثری برداریم.

زینی وند با اشاره به این‌که مأموران اعزامی امور مالی صرفاً اعتبارات دولتی را رصد کرده و تاکنون نظارت بر سایر درآمدها به‌طور جدی ورود نداشته‌اند، گفت: قصد داریم با ایجاد یک سامانه چابک و به‌روز، یک سیستم نظارتی قوی ایجاد کنیم تا ضمن رصد لحظه‌ای عملکردها و فرایندها بتوانیم چالش‌های موجود را به‌سرعت برطرف نماییم.

رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور به نبود اطلاعات کافی در خصوص کم و کیف معلمان تبعی اشاره و اظهار کرد: قصد داریم بانک اطلاعاتی جامعی از نیروهای انسانی ایجاد نماییم و با برگزاری دوره‌های توانمندسازی برای این معلمان به ارتقا کیفیت آموزش نیز کمک نماییم.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر نمی‌توان از ظرفیت «پلتفرم شاد» در مدارس خارج از کشور استفاده کرد، اظهار کرد: قصد داریم از ظرفیت‌های آموزش مجازی خوبی که در مدارس بین‌الملل داریم برای پوشش این ضعف استفاده نماییم. طی هفته‌های گذشته مدارس کشور عراق را با دایر کردن برنامه‌های آموزش مجازی از همین‌جا هدایت کرده‌ایم که خوشبختانه با استقبال و رضایت مخاطبان و مسئولان مواجه شده است.

وی ادامه داد: کمیسیون ملی آیسسکو دارای ظرفیت بالقوه‌ای است و با عنایت به این‌که با گستره وسیعی از سازمان‌ها و دستگاه‌ها ارتباط دارد می‌تواند اعتبار ارزنده‌ای برای آموزش‌وپرورش کسب نماید. بر این اساس کمیته‌ها را فعال کردیم و با به‌کارگیری مشاوران متعدد و صاحب‌نظر قصد داریم از ظرفیت تمامی سازمان‌ها و دستگاه‌های دولتی و غیردولتی برای ارتقا جایگاه این کمیسیون و نیز بالا بردن شأن جمهوری اسلامی ایران استفاده نماییم.

زینی وند با اشاره به ضعف ساختار و تشکیلات اداری مرکز گفت: در حال حاضر و در ساختار کنونی علی‌رغم نیاز مبرم به وجود یک اداره مستقل حقوقی، فاقد این مقوله هستیم.

کد خبر 5079607 آزاده سهرابی

منبع: مهر

کلیدواژه: محسن حاجی میرزایی وزارت آموزش و پرورش ویروس کرونا محدودیت های کرونایی شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش شورای شهر تهران مواد مخدر سازمان تامین اجتماعی گردشگری پلیس راهور ستاد ملی مقابله با کرونا هوای سالم دیوان عدالت اداری بیمه سامانه بارشی مدارس خارج از کشور قصد داریم زینی وند چالش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۸۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهادینه کردن عدالت آموزشی از اهداف مجموعه مدارس «صدرا» است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد حامد مبینی عصر پنج شنبه در نشست هم اندیشی با مدیر کل آموزش و پرورش گیلان و مدیر کل تبلیغات اسلامی استان گیلان با اشاره به فعالیت بنیاد ملی نوجوانان و مجموعه مدارس صدرای کشور اظهار کرد: بیش از ۲۰ سال از تأسیس مجموعه مدارس صدرا می‌گذرد که البته در گام اول فقط در مقطع متوسطه دوم و بعدها مدارس متوسطه اول و ابتدایی نیز فعال شدند.

وی با بیان اینکه سازمان تبلیغات جهاد تبیین را سرلوحه فعالیت‌های خود می‌داند، افزود: سازمان تبلیغات کمک به نهادها در ترویج جهاد تبیین را وظیفه ذاتی خود می‌داند از این رو برنامه بنیاد ملی نوجوانان در راستای جهاد تبیین است.

معاون بنیاد ملی نوجوانان و معاون مدارس صدرای کشور با تشریح برنامه‌های جهاد تبیین سازمان تبلیغات انقلاب اسلامی ادامه داد: اجرای سند تحول در مدارس به عنوان الگوی اجرایی جهاد تبیین بین دانش آموزان و جهاد تبیین در بین فرهنگیان در دستور کار سازمان تبلیغات قرار دارد.

مبینی با تاکید بر اینکه در مجموعه مدارس صدرا سعی شده تا راهبردهای عملیاتی سند تحول در مدارس اجرایی شود، تصریح کرد: توسعه و نهادینه کردن عدالت آموزشی به عنوان محور مهم فعالیت‌های سازمان تبلیغات منجر به این شد که در ۳۰ استان ۱۹۶ مدرسه مشغول به فعالیت باشد.

وی با تشریح فعالیت‌های بنیاد ملی نوجوانان گفت: برنامه‌های نوجوانان در قالب دختران حاج قاسم و نوآوین ویژه پسران و همچنین مرکز مربی راه نوین در دستور کار سازمان تبلیغات است.

معاون بنیاد ملی نوجوانان و معاون مدارس صدرای کشور با اشاره به اجرای اردوی مطالعات مجازی پله پله، همراه با نظارت مدیر مدرسه و همچنین رشد، توانمندسازی و مشارکت مدیران معلمان مدارس صدرا افزود: برگزاری دوره‌های ضمن خدمت فرهنگیان از دیگر برنامه‌های اجرایی سازمان تبلیغات است.

مبینی از اجرای طرح کانون مدارس در تابستان خبر داد و خاطرنشان کرد: هزار و ٢٠٠ معاون پرورش در دوره ضمن خدمت شرکت کرده و به صورت تخصصی در حوزه‌های مختلف تربیتی آموزش دیدند.

وی افزود: مخاطبین مجموعه فعالیت‌ها، معاونین پرورشی مدیران مدارس و طلاب طرح امین هستند، که با فعالیت آموزش و پرورش و سازمان تبلیغات اثرات قابل توجهی متوجه فضای آموزشی کشور خواهد شد.

کد خبر 6088826

دیگر خبرها

  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است
  • نهادینه کردن عدالت آموزشی از اهداف مجموعه مدارس «صدرا» است
  • مربیان باید موضوعات را با ارزش‌های دینی تبیین و تشریح کنند
  • تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه
  • تبیین دستاوردهای نظام مقدس اسلامی؛ماموریت‌ مهم شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران
  • تشریح پرونده‌های قاچاق دختران و خانه‌های فساد
  • پرونده قاچاق دختران و بازداشت ۸تصویربردار در این ارتباط / سخنگوی فراجا تشریح کرد
  • تشریح دستاوردهای پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان یافته و شبکه ای