Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-02@03:24:06 GMT

حسین دهقان چراغ اول انتخابات 1400 را روشن کرد

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۸۸۶۸۵

حسین دهقان چراغ اول انتخابات 1400 را روشن کرد

‍‍‍‍‍‍

با اعلام کاندیداتوری حسین دهقان، انتخابات ریاست جمهوری 1400 نخستین نامزد رسمی خود را شناخت.

به گزارش عصر ایران در حالی که بیش از 6 ماه به انتخابات ریاست جمهوری در 28 خرداد 1400 باقی مانده است و از حدود 2 ماه قبل رسانه ها و محافل سیاسی گمانه زنی هایی را در مورد کاندیداهای احتمالی انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری آغاز کرده بودند، حسین دهقان فرمانده نظامی ارشد سپاه و  مشاور کنونی فرمانده کل قوا در صنایع نظامی با اعلام رسمی کاندیداتوری خود چراغ اول را روشن کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دهقان که از فرماندهان ارشد سپاه پاسداران در سال‌های جنگ است، سابقه ریاست بنیاد شهید، فرماندهی نیروی هوایی سپاه پاسداران، جانشین رئیس ستاد مشترک سپاه پاسداران و قائم مقامی وزیر دفاع را در دوره‌های مختلف در کارنامه دارد. ورود سردار دهقان به عرصه انتخابات در شرایطی صورت می‌گیرد که بخش قدرتمندی از جریان اصولگرا تمایل دارند برنده انتخابات ۱۴۰۰ یک چهره نظامی باشد. البته به نظر نمی‌رسد اصولگرایان از حامیان سردار دهقان باشند، او چهره‌ای میانه‌رو است و بیشتر به اعتدالگرایان نزدیک است.
پیشینه و سوابق حسین دهقان پوده مشهور به حسین دهقان (زاده ۱۲ اسفند ۱۳۳۵ در روستای پوده، استان اصفهان) دارای مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته مهندسی متالورژی از دانشگاه تهران و دانش‌آموخته دکتری مدیریت از دانشگاه تهران است و فعالیت نظامی خود را از سال ۱۳۵۸ با عضویت در سپاه پاسداران آغاز کرد و در طول جنگ ایران و عراق از فرماندهان سپاه بود. وی از ۱۳۶۵ تا ۱۳۶۹ جانشینی فرمانده نیروی هوایی سپاه و از ۱۳۶۹ تا ۱۳۷۰ نیز فرماندهی نیروی هوایی سپاه پاسداران را برعهده داشت. او در فاصله سال های ۱۳۷۱ تا ۱۳۷۵ جانشین رئیس ستاد مشترک سپاه پاسداران بود. دهقان در دولت هفتم بعنوان قائم‌مقام وزیر دفاع و در دولت‌های هشتم و نهم؛ بعنوان معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران فعالیت می‌کرد.
حسین دهقان همچنین سابقهٔ تدریس دروس اصول و مبانی مدیریت، نظریه‌های نوین مدیریتی، سازماندهی، برنامه‌ریزی راهبردی رفتار سازمانی و سیاست دفاعی را در دانشگاه امام حسین در کارنامهٔ خود دارد. دانشگاه صنعتی مالک اشتر، دانشگاه عالی دفاع ملی، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران سایر مراکز آموزش عالی هستند که دهقان سابقهٔ تدریس در آن‌ها را دارد. کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دیگر نامزدهای احتمالی 1400

پیش از این از سوی رسانه ها و محافی سیاسی برخی افراد و شخصیت‌ها به عنوان نامزد احتمالی انتخابات 1400 معرفی شده بودند. محمد جواد ظریف، محمد رضا عارف، اسحاق جهانگیری، علی نیکزاد، علی لاریجانی، محسن رضایی، سورنا ستاری، سعید جلیلی، عزت الله ضرغامی، امیرحسین قاضی زاده هاشمی، عباس آخوندی، پرویز فتاح و محسن هاشمی از جمله این نامزدهای احتمالی جریان های سیاسی کشور هستند.

برخی تحلیلگران معتقدند که اگر تحولی در سیاست‌های تایید صلاحیت کاندیداها از سوی شورای نگهبان صورت نگیرید امید چندانی به مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری نخواهد بود و حتی ممکن است میزان مشارکت از انتخابات مجلس یازدهم نیز کمتر باشد. برخی نیز با توجه به نتایج انتخابات آمریکا، پیروزی جو بایدن و احتمال بازگشت وی به برجام تا قبل از خرداد 1400 معتقدند که با احیای برجام اصلاح طلبان شانس بیشتری برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری داشته و از این رو میزان اقبال و مشارکت مردمی به انتخابات و صندوق رای افزایش می یابد.

انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ در تاریخ ۲۸ خرداد ماه ۱۴۰۰ همزمان با انتخابات ششمین دورهٔ شوراهای اسلامی شهر و روستا برگزار خواهد شد. در این انتخابات که برای سیزدهمین مرتبه برگزار می‌شود، هشتمین رئیس‌جمهور ایران با آرای مستقیم مردم انتخاب خواهد شد. طبق قانون اساسی، حسن روحانی با توجه به دو دوره ریاست‌جمهوری پیاپی، در این انتخابات حق نامزد شدن ندارد.

بیشتر بخوانید: سردار دهقان: حادثه نطنز یک خرابکاری صنعتی بود وزیر دفاع سابق: به دنبال مذاکره برای مذاکره نیستیم ادعای بلومبرگ در مورد رئیس‌جمهور بعدی ایران رئیس ستادهای مردمی احمدی نژاد، قالیباف و رئیسی کاندیدای ریاست جمهوری شد لینک کوتاه: asriran.com/003B4u

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری حسین دهقان کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری سپاه پاسداران حسین دهقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۸۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) از تخصیص کرسی آینده‌پژوهشی یونسکو به این دانشگاه برای نخستین‌بار در کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سیدعلی قاسم‌زاده امروز -دوشنبه دهم اردیبهشت- در نشست با محمدرضا حسنی آهنگر، رئیس دانشگاه جامع امام حسین (ع) اظهار کرد: در حوزه‌های پژوهشی و علمی دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ٰره) رشد خوبی داشته و در آخرین رتبه‌بندی تایمز این دانشگاه رتبه سوم دانشگاه‌های جامع کشور و رتبه نهم دانشگاه‌های کل کشور را کسب کرده است.

وی افزود: در حوزه دانشگاه‌های قاره آسیا نیز دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ٰره) در رتبه‌های ۲۰۰ تا ۲۵۰ قرار دارد که رتبه‌بندی دقیق آن نیز به زودی اعلام خواهد شد و این رتبه در طول دوران فعالیت این دانشگاه کم‌نظیر بوده است.

نماینده عالی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در استان قزوین با بیان اینکه در حوزه بین‌المللی رشد خوبی در جذب دانشجویان خارجی و تنوع رشته‌ها داشتیم، خاطرنشان کرد: در حوزه فعالیت‌های بین‌المللی در اتحادیه مختلف علمی به ویژه شبکه آموزشی اروپایی اراسموس، کشورهای جاده ابریشم، اتحادیه خزر و اتحادیه کشورهای اسلامی فعال شدیم. برای نمونه بخش دانشجویی اتحادیه کشورهای خزر را به عهده گرفتیم.

قاسم‌زاده از تخصیص کرسی آینده‌پژوهشی یونسکو به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) خبر داد و تاکید کرد: در حال حاضر ۱۱ نفر دانشمند یک‌درصدی (جزو یک‌درصد دانشمندان برتر جهان) در این دانشگاه داریم که چند نفر از مدیران نیز جزو همین دانشمندان یک‌درصدی هستند، همچنین در جایزه ملی ثریا در چهار رشته و حوزه جوایز به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) رسید.

وی با اشاره به طراحی و اجرای برنامه تحول پژوهشی و علمی در این دانشگاه ادامه داد: در حوزه‌های توسعه کشاورزی کم‌آب‌بر، فلزات غیرکانی و شیشه، چشمه نور (شتابگرها)، ایران‌شناسی، هوش مصنوعی و فن‌آوری‌های نو مأموریت‌های ملی ویژه به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی واگذار شده است.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) از کسب رتبه دوم کشوری توسط تیم رباتیک این دانشگاه خبر داد و گفت: از زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم ۱۰ رشته آموزشی و علمی جدید در این دانشگاه راه‌اندازی شده که عمده آنها در سطح ارشد و دکتری قرار دارند. رشته‌های شتابگر ذرات و علم داده‌ها هم از رشته‌های انحصاری دانشگاه به حساب می‌آیند.

قاسم‌زاده با اشاره به توانمندی‌های دانشگاه جامع امام‌حسین (ع) اضافه کرد: دانشگاه امام‌حسین (ع) در رتبه‌بندی جایگاه دوم دانشگاه‌های کشور را به دست آورده که افتخار ارزشمندی برای دانشگاه امام‌حسین (ع) محسوب می‌شود که دانشگاه نمونه و تراز انقلاب اسلامی است.

وی با بیان اینکه دانشگاه امام‌حسین (ع) الگوی دانشگاه‌های حکمت‌بنیان به شمار می‌رود، گفت: بازدید از دانشگاه امام‌حسین (ع) و تماشای دستاوردهای این دانشگاه در دستور کار ما قرار دارد که یکی از اردوهای دیدنی راهیان پیشرفت ما خواهد بود.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) اجرای طرح بانوی اسوه را از طرح‌های فرهنگی مهم این دانشگاه دانست و تاکید کرد: این طرح برای نخستین بار در سه حوزه دانشجویی، کارمندی و استادی نخستین‌بار در دانشگاه ما طراحی و به وزارت علوم ابلاغ و در نهایت اجرا شد.

قاسم‌زاده ادامه داد: امسال هم برای نخستین‌بار از استادان بین‌المللی برتر تقدیر می‌کنیم که در این برنامه استاد برتر حوزه بین‌الملل را معرفی می‌کنیم تا انگیزه‌ای شود که اساتید با توجه به رسالت دانشگاه فعالیت داشته باشند.

وی از فعالیت ۴۰ استاد تمام در این دانشگاه خبر داد و گفت: در واقع ۱۸۰ نفر دانشیار داریم و بقیه اساتید ما استاد تمام به حساب می‌آیند. پیش از دولت سیزدهم ۱۳ مربی داشتیم که تعداد آنها به چهار نفر کاهش یافته است.

کد خبر 749049

دیگر خبرها

  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • مشورت با آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری /به محسن رضایی گفتم پیروز نمی شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • عکس/ گرامیداشت مقام استاد و مربی در سپاه
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • احمد مسجدجامعی: در اوایل انقلاب، بسیاری از مهم‌ترین مشاغل از جمله ریاست‌جمهوری، نخست‌وزیری و نمایندگی مجلس و استانداری بحق در اختیار معلمان بود/ از اقدامات نابخشودنی سال‌های اخیر، تغییر نام دانشگاه تربیت معلم است
  • «دماوند انرژی» چراغ تولید ۳ طرح پتروشیمی را روشن کرد
  • تخصیص جدید اعتبارات سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد