Web Analytics Made Easy - Statcounter

با آغاز محدودیت‌های ستاد ملی کرونا در راستای جلوگیری از افزایش شیوع ویروس کرونا در شهرهای قرمز و اعمال قوانین منع تردد بین این شهرها، سیستم توزیع روزنامه‌ها به استان‌های ایران دچار مشکل شد؛ موضوعی که به گفته مدیران مسئول باید پیش از اعمال محدودیت‌ها برای آن راه‌کار و تدبیر مناسبی در نظر گرفته می‌شد.

ناوگان توزیع روزنامه‌ها و نشریات در استان‌ها شب گذشته به دلیل عدم هماهنگی برای تردد بین‌شهری اعلام کرد که دیگر امکان ادامه همکاری در این شرایط را ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین اساس بسیاری از روزنامه‌های صبح امروز (۴ آذرماه) از طریق وسایل حمل و نقل عمومی همچون تاکسی‌های بین شهری، هواپیما و اتوبوس به سایر استان‌ها ایران فرستاده شدند.

مهدی رحمانیان، مدیر مسئول روزنامه «شرق»درباره مشکل توزیع روزنامه‌ها به استان‌ها به ایسنا می‌گوید: سرویس‌هایی که روزنامه‌ها را به استان‌ها منتقل می‌کنند با جریمه‌های سنگینی مواجه شدند و در نتیجه شب گذشته مسئول ناوگان توزیع اعلام کرد که دیگر نمی‌توانند روزنامه‌ها را توزیع کنند. در نهایت بخشی از روزنامه‌ها از طریق هواپیما و اتوبوس به استان‌ها منتقل شدند. 

او با بیان اینکه «طبیعتا اگر روزنامه‌ای که تولید می‌شود، به مصرف‌کننده نرسد کاری عبث صورت گرفته و هزینه مضاعفی بر دوش رسانه افتاده است»، یادآور می‌شود: علیرغم اینکه مسئولان امر اعلام کردند که این مشکل را حل می‌کنند اما هنوز فرمول حل این مشکل مشخص نیست. ما کاری نمی‌توانیم انجام دهیم، آنها باید به ما بگویند که چه راه‌کاری برای حل این مشکل اندیشیده شده است. البته به نظر ساده می‌رسد؛ باید شماره پلاک خودروهایی که مجلات و روزنامه‌ها را حمل می‌کنند به سیستم داده شود تا جریمه نشوند.

حسین عبداللهی، مدیر مسئول روزنامه «آرمان ملی» نیز در این زمینه اظهار می‌کند: قرار بود متولیان امر، پلاک ماشین‌هایی که مسئولیت حمل و نقل روزنامه‌ها و مجلات را به عهده دارند را در سامانه تردد ثبت کنند تا دیگر چنین مشکلاتی به وجود نیاید، اما متاسفانه چنین اقدامی صورت نگرفت. 

او ادامه می‌دهد: اگر قرار است که نشریات مکتوب منتشر شوند باید به دست مخاطب هم برسند. این در حالی است که شب گذشته ما به سختی توانستیم روزنامه‌ها را به استان برسانیم. در شرایطی که وضعیت اقتصادی رسانه‌های مکتوب به دلیل مشکلاتی همچون کاغذ و زینک چندان مناسب نیست، این مساله نیز بار مضاعفی بر دوش مدیران رسانه ها است‌. 

عبداللهی می‌گوید:  هر برنامه‌ای نیاز به شاخص‌های تعریف‌شده دارد که به نظر می‌رسد در زمینه توزیع روزنامه‌ها در شرایط اعمال محدودیت‌های کرونایی، غفلت یا اینکه تعلل بیش از اندازه شده است. در صورتی که توزیع نامناسب روزنامه‌ها در استان‌ها باعث ریزش مخاطبان می‌شود و ضرر مادی زیادی را به رسانه‌ها وارد می‌کند که به راحتی قابل جبران نیست. هر چند راهکار این مشکل به نظر ساده می‌رسد و با ثبت شماره پلاک ماشین‌های که مسئولیت توزیع روزنامه‌ها را به عهده دارند، می‌توان به‌راحتی این مشکل برطرف کرد. این در حالی است که تعلل در حل این مشکل جز ضرر و زیان مادی برای رسانه ها و ریزش مخاطب هیچ نتیجه دیگری به دنبال ندارد. وقتی گفته می‌شود که چاپخانه‌ها تعطیل نیستند، باید زمینه عرضه روزنامه‌ها و مجلات را نیز بتوانیم فراهم کنیم.

همچنینعلی مزینانی، مدیرعامل روزنامه «هفت صبح»  در این زمینه می‌گوید: به طور کلی ۹۰ درصد از شرکت‌های توزیع و پخش برای استان‌ها و شهرستان‌ها، از یک سرویس باربری استفاده می‌کنند. ماشین‌های باربر در روزهای گذشته طبق روال باید از استان‌های مختلف عبور کنند، بر اساس قوانین جدید باید حداقل هر روز حدود سه میلیون تومان جریمه می‌شدند  که چند شب نیز این کار را انجام دادند و جریمه شدند و پلیس راهور نیز با آنها همکاری نکرد.

او ادامه می‌دهد: دیروز اعلام کردند که دیگر نمی توانند توزیع روزنامه‌ها را به عهده بگیرند. در نتیجه فقط توانستیم با هزینه بیشتر برخی از روزنامه‌ها را با هواپیما و برخی را با اتوبوس به استان‌ها ارسال کنیم که معلوم نیست هر کدام از آنها چه ساعتی تحویل داده شده‌اند و طبیعتا تمامی استان‌ها نیز پوشش داده نشده است. 

مزینانی یادآور می‌شود: اگر معاونت مطبوعاتی تضمین می‌داد که جریمه‌های سیستم حمل و نقل بخشیده می‌شود، شاید این ناوگان دوباره مسئولیت توزیع روزنامه ها را تا زمان حل مشکل به عهده می گرفت، اما متاسفانه هنوز هیچ اقدامی صورت نگرفته است.

لینک کوتاه: asriran.com/003B5i

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: روزنامه توزیع روزنامه ها روزنامه ها استان ها رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۹۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرمز پوشی یک دست بانک‌ها پس از خرید سهام باشگاه پرسپولیس!

بازار سهام روز دوشنبه شاهد ریزش قیمت سهام بانک‌هایی بود که مالک باشگاه پرسپولیس شدند.

به گزارش اکوایران، بورس تهران بعد از ظهر روز شنبه با اعلام خریداران دو باشگاه استقلال و پرسپولیس همراه بود. شش بانکی که ۸۵ درصد از سهام باشگاه پرسپولیس تهران را مالک شدند؛ روز یکشنبه با روند‌های معاملاتی متفاوتی همراه بودند، اما با نهایی شدن معامله سهام این باشگاه در روز دوشنبه، شاهد ریزش قیمت سهام بانک‌های خریدار پرسپولیس بودیم.

بانک شهر که با تملک ۳۰ درصدی، بیشترین میزان مالکیت پرسپولیس را به دست آورد؛ دیروز با خروج جریان پول حقیقی از سهام خود، در کنار ریزش ۳۲ صدم درصدی قیمت پایانی سهام وشهر مواجه بود.

سهام دو بانک ملت و تجارت که هر کدام ۲۰ درصد از مالکیت پرسپولیس را به دست آوردند؛ با وجود افزایش مالکیت حقیقی، شاهد کاهش قیمت بودند. دو بانک صادرات و اقتصاد نوین نیز که هرکدام ۵ درصد از سهام پرسپولیس را خریداری کردند نیز، با کاهش قیمت و خروج جریان پول حقیقی مواجه بودند و بانک رفاه نیز با توقف نماد خود در بازار پایه زرد فرابورس مواجه است.

نکته قابل توجه دیگر در روند قیمتی سهام این پنج بانک، افزایش قیمت یک دست آن‌ها در روز یکشنبه بوده که با نهایی شدن معامله سهام پرسپولیس معکوس شد.

دیروز به گفته معاون واگذاری سهام و دارایی‌های خصوصی‌سازی، برای باشگاه استقلال قیمت هر سهم ۳ هزار و ۴۶ ریال با ارزش پایه کل تقریبا ۲ هزار و ۷۹۳ میلیارد تومان در نظر گرفته شد. برای باشگاه پرسپولیس نیز قیمت هر سهم ۳ هزار و ۵۸۰ ریال با ارزش پایه کل تقریبا ۳۲۰۰ میلیارد تومان سهام‌ها معامله شد.

دیگر خبرها

  • افتتاح نمایشگاه وقف
  • با سازوکارهای اقتصادی فعلی جامعه، کارگر غالباً با مشکل مواجه می‌شود
  • ناراحتی سپاهانی‌ها از موضع‌گیری جدید در آنتن 
  • ژنرال انگلیسی: اوکراین با جنگ دشواری مواجه است
  • سیلاب به زیرساخت‌های آب شهرستان زیرکوه خسارت وارد کرد
  • ناراحتی سپاهانی‌ها از موضع‌گیری جدید در آنتن
  • رساندن منافع موقوفات به ۲۰ همت در سال دور از دسترس نیست
  • قرمز پوشی یک دست بانک‌ها پس از خرید سهام باشگاه پرسپولیس!
  • تاخیر چند ساعته پرواز تهران - مشهد
  • چهار محور در استان مسدود است