Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-26@07:53:53 GMT

طرز تهیه پاستای ریحان

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۹۰۰۷۰

طرز تهیه پاستای ریحان

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبر گزاری جمهوری اسلامی

مواد لازم:


کره: یک قاشق غذاخوری

پیاز متوسط (خرد شده): یک عدد

سیر (رنده شده): دو تا سه حبه

ریحان تازه (خرد شده): یک فنجان

سبزیجات خشک به انتخاب خودتان (ریحان، رزماری، آویشن، مریم‌گلی): یک قاشق غذاخوری

خامه صبحانه: یک فنجان

آب‌لیمو: یک یا دو قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

پاستا (پخته‌شده): ۵۰۰ گرم

طرز تهیه:

کره را در ماهیتابه‌ای بیندازید تا آب شود، سپس پیاز خردشده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲. سیر رنده‌شده، ریحان و سبزیجات خشک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. ۳۰ ثانیه دیگر صبر کنید.

۳. خامه صبحانه را اضافه کنید و بگذارید ۶ تا ۷ دقیقه بجوشد تا خوب نرم شود.

۴. ترکیبات سس پاستا را درون مخلوط‌کن بریزید تا خوب هم بخورد.

۵. سس را درون ماهیتابه برگردانید و به آن آب‌لیمو و نمک و فلفل سیاه بیفزایید و بگذارید کمی دیگر بجوشد. اکنون سس پاستا آماده است.

۶. در یک قابلمه بزرگ، مقداری آب بریزید. وقتی جوش آمد پاستا را به آن بیفزایید؛ وقتی پاستایتان نرم شد، محتویات قابلمه را درون آبکش بریزید.

۷. پاستا را دم نکنید، بلکه آن را با سس مخلوط کنید. حالا می‌توانید آن را میل کنید.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: پاستا ریحان طعمی جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۰۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باکتری‌های درون دهان از تعداد کل انسان‌های زمین بیشتر است!

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیا می‌دانستید که دهان ما خانه تعداد زیادی باکتری است؟ در واقع تعداد باکتری‌های موجود در دهان انسان از تعداد افراد کل دنیا بیشتر است! شاید باورنکردنی به نظر برسد، اما حقیقت دارد. دهان ما مملو از میکروارگانیسم‌های ریز است که نقش مهمی در سلامت کلی ما دارند. این باکتری‌ها اشکال و اندازه‌های مختلفی دارند و در حالی که برخی از آنها بی ضرر هستند، برخی دیگر می‌توانند مشکلاتی مانند پوسیدگی دندان و بیماری لثه ایجاد کنند. بیایید عمیق‌تر در دنیای شگفت‌انگیز باکتری‌های دهان غواصی کنیم تا بفهمیم چرا این باکتری‌ها بسیار فراوان هستند و چه کاری می‌توانیم برای کنترل آنها انجام دهیم.

باکتری‌ها موجودات تک سلولی هستند که آنقدر ریز هستند که بدون میکروسکوپ دیده نمی‌شوند. آنها در همه جا وجود دارند، از جمله در دهان ما. شاید تعجب کنید که چرا در چنین فضای کوچکی این همه باکتری وجود دارد. خوب، دهان ما محیط مناسبی را برای رشد این میکروارگانیسم ها فراهم می‌کند. دهان گرم و مرطوب است و غذای زیادی برای تغذیه باکتری ها وجود دارد. دهان ما همچنین محل قرارگیری سطوح مختلف مانند دندان، لثه و زبان است که زیستگاه‌های مختلفی را برای استعمار باکتری‌ها فراهم می‌کند!

همه باکتری های موجود در دهان ما مضر نیستند. در واقع، بسیاری از آنها مفید هستند و به حفظ تعادل سالم در اکوسیستم دهان ما کمک می‌کنند. این باکتری‌های خوب به تجزیه ذرات غذا، مبارزه با میکروب های مضر و حتی محافظت از دندان های ما در برابر پوسیدگی کمک می کنند. با این حال، هنگامی که تعادل به هم می‌خورد، باکتری‌های مضر می‌توانند بر اوضاع مسلط شوند و باعث مشکلات سلامت دهان شوند. بهداشت نامناسب دهان، مانند مسواک نزدن و نخ دندان کشیدن منظم، می تواند منجر به ایجاد یک لایه چسبنده حاوی باکتری شود. اگر این لایه برداشته نشود، به جرم دندان تبدیل خواهد شد که به بیماری لثه کمک می‌کند.

اما چه کاری می‌توانیم انجام دهیم تا باکتری‌های موجود در دهان خود را تحت کنترل نگه داریم؟ پاسخ ساده است: رعایت بهداشت دهان و دندان. مسواک زدن حداقل دو بار در روز با خمیر دندان حاوی فلوراید، نخ دندان کشیدن روزانه و مراجعه منظم به دندانپزشک برای معاینات و تمیز کردن دندان ها از اقدامات ضروری برای حفظ سلامت دهان است. با انجام این کار، می توانید به کنترل باکتری های مضر کمک کنید و از مشکلاتی مانند حفره دندان و بیماری لثه جلوگیری کنید. رعایت بهداشت دهان و دندان برای حفظ تعادل سالم باکتری ها و اطمینان از داشتن دهانی سالم کلیدی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش ۱۰۰ درصدی تصادفات فوتی در کردستان
  • شبکه‌های توزیع آب ایلام فرسوده است
  • بیشترین علت تصادفات درون‌شهری کردستان اعلام شد
  • موتورسیکلت‌ها با ۳۵ درصد از عوامل تصادفات درون شهری هستند
  • باکتری‌های درون دهان از تعداد کل انسان‌های زمین بیشتر است!
  • طرز تهیه مربای توت فرنگی خوش‌رنگ و لذیذ به شیوه خاله‌ها!
  • تیم ملی والیبال و یک جنگ درون تیمی!
  • این کیک کرامبل توت فرنگی را با روشی متفاوت بپزید
  • مرگ ۱۰۹ نفر در تصادفات درون شهری کرمانشاه
  • تردستی با دست های کوچک