Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-09@16:33:40 GMT

تخصیص محموله جدید روغن به کارخانه‌ها

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۹۰۹۷۲

امیرهوشنگ بیرشک در گفت ‌و گو با فارس اظهار داشت: روغن‌هایی که در بندر مانده بود، با تخصیص ارز در حال ترخیص و انتقال به کارخانه‌ها است، در عین حال توزیع روغن مایع خانوار در بازار نیز افزایش یافته و در حال حاضر توزیع در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و سوپرمارکت‌ها ادامه دارد به طوری که بیش از 90 درصد مشکل برطرف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: در مورد روغن های نیمه جامد نیز تولید از دو روز پیش شروع شده و طی 10 روز آینده در بازار به ثبات نسبی خواهیم رسید.

وی با بیان اینکه در حال حاضر مشکل کارخانه های تولید روغن نباتی تا حد زیادی برطرف شده است، تأکید کرد: اگر هرکدام از مسائل مربوط به واردات، تخصیص ارز و گمرک به وقفه بخورد، در تولید روغن نیز دچار مشکل خواهیم شد.

بیرشک در مورد مشکل تأمین روغن پالم برای تولید بخشی از روغن‌های سرخ‌کردنی نیز گفت: با توجه به افزایش تولید روغن سرخ‌کردنی شفاف، حجم تولید روغن‌های سرخ کردنی دارای پالم کاهش یافته و در این زمینه مشکل خاصی نداریم. اما برای تأمین روغن‌های نیمه جامد در حال پیگیری هستیم. 

* 70 هزار تن روغن از ذخایر استراتژیک به کارخانه‌ها اختصاص یافت

وی با اشاره به اینکه شرکت بازرگانی دولتی قبلا در یک مرحله، 70 هزار تن از ذخایر استراتژیک روغن کشور را در اختیار کارخانه‌های روغن نباتی قرار داد، گفت: 30 هزار تن از این روغن به تولید روغن خانوار، 20 هزار تن به تأمین نیاز فروشگاه های زنجیره‌ای و 20 هزار تن نیز بابت تأمین نیاز صنف و صنعت اختصاص یافت.

دبیر انجمن صنایع روغن نباتی گفت: قرار است 70 هزار تن دیگر نیز از محل ذخایر استراتژیک در اختیار کارخانه‌های روغن قرار گیرد که به هر سه بخش اختصاص خواهد یافت.

وی ادامه داد: برای جایگزینی این ذخایر نیز مناقصه خرید توسط بازرگانی دولتی در حال برگزاری است.

وی گفت: بخشی از این روغن ها مانند روغن آفتابگردان که از کشورهای شمالی ایران خریداری می‌شود، به سرعت قابل انتقال به کشور است و در مورد انواع دیگر روغن نیز برای تأمین از کشوری مانند مالزی یک ماه زمان نیاز است.

بیرشک ادامه داد: برای حمل روغن مشکل زمانی نداریم و مشکل اصلی در تأمین روغن چه برای شرکت بازرگانی دولتی و چه برای بخش خصوصی به موضوع انتقال ارز مربوط می‌شد.

وی در پاسخ به این سؤال که پیش بینی می‌کنید بازار چه زمانی به تعادل کامل برسد؟ گفت: مردم هرگاه احساس کمبود یک کالا را کنند تقاضا برای خرید آن را افزایش می‌دهند. وضعیت تأمین روغن خانوار بهتر شده اما در حال حاضر عطش بازار برای خرید روغن نیمه جامد و همچنین روغن مورد نیاز صنف و صنعت بالا است. 

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: تأمین روغن تولید روغن کارخانه ها هزار تن روغن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۰۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت: محموله روغن آلوده به سموم مجوز مصرف ندارد

مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: محموله روغن آفتابگردان آلوده به سموم دفع آفات، از نظر سازمان غذا ودارو امکان ترخیص و مصرف ندارد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اخیراً انتشار خبر توزیع بیش از 47 هزار تن روغن آلوده و مسموم و تاریخ گذشته در برخی از رسانه‌ها، جنجال به پا کرده است. براساس ادعای برخی رسانه‌ها، با وجود تأکید صریح سازمان غذا و دارو مبنی بر مسمومیت روغن‌ها به سموم کشاورزی و آفت‌کش‌ها و تاریخ مصرف گذشته بودن روغن‌ها، دستور ترخیص بیش از 47 هزار تن از آن‌ها و توزیع در کشور، صادر شده است.

یوسف صادقیان؛ مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در گفت‌وگو با خبرنگار  تسنیم با بیان این که این میزان روغن خام آفتابگردان در سال 1400 وارد کشور شده است، اظهار کرد: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نسبت به نمونه‌برداری و آنالیز این روغن در آن زمان اقدام کرده است که به دلیل مغایرت در باقی مانده سموم دفع آفات نباتی، این محموله نتوانست مجوز ترخیص اخذ کند.

وی افزود: واردکننده این روغن درخواست نمونه‌برداری مجدد را ارائه کرد که باتوجه به اینکه کالا، یک کالای استراتژیک بود سازمان غذا و دارو با این درخواست موافقت کرد که این آزمایشات مجدداً تکرار شد. سه مرحله نمونه‌برداری و پنج بار آزمایش انجام شد و در همه موارد نمونه‌برداری، عدم انطباق در باقی مانده سموم دفع آفات محرز شد.

مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بیان کرد: در همین راستا هم به صاحب کالا و هم به معاونت غذا و داروی هرمزگان، عدم ترخیص و لزوم مرجوع کردن آن ابلاغ شد. این آزمایشات هم در آزمایشگاه‌های معاونت غذا و داروی هرمزگان و هم در آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو به عنوان معتبرترین آزمایشگاه کشوری در حوزه غذا انجام شده و بنابراین اعلام می‌کنیم که این محموله روغن از نظر سازمان غذا ودارو امکان ترخیص و مصرف ندارد و اقدامات قانونی نیز توسط مرجع قضایی در دست اقدام است تا این کالا مرجوع شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خط قرمز سازمان غذا و دارو در محصولات غذایی
  • ماجرای روغن‌های خام آفتابگردان/خط قرمز سازمان غذا و دارو سلامت مردم است
  • تولید ادبیات کودک و نوجوان با مشکل روبروست
  • وزارت بهداشت : محموله روغن آلوده به سموم مجوز مصرف ندارد
  • ماجرای روغن‌های خوراکی آلوده وارداتی چیست؟
  • ماجرای مجوز ترخیص روغن های خوراکی وارداتی
  • توضیح سازمان غذا و دارو درباره روغن‌های وارداتی آلوده
  • وزارت بهداشت: محموله روغن آلوده به سموم مجوز مصرف ندارد
  • دست کوتاه تولیدکنندگان در تامین مواد اولیه/ راه پر پیچ و خم است!
  • توقیف ۴۴ هزار تُن روغن غیرقابل مصرف‌ در بندر شهید رجایی