Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: سرنوشت دایانا، گویا به صورت مستقیم به پرونده‌ای برمی‌گردد که در آن متهم اصلی بی بی سی مهم‌ترین رسانه دولتی انحصاری در بریتانیا است. تحقیقات آینده اتهامات این رسانه را در این باره مشخص خواهد کرد. در ماجرایی که یک طرف آن خانواده سلطنتی است، طرف دیگر آن مردم و ضلع آخر آن مهم‌ترین رسانه بریتانیایی‌ها، می‌تواند به صورت اساسی نقش حرفه‌ای بی بی سی را در جامعه بریتانیا و جهان با چالش مواجه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش خبرآنلاین، حضور و ظهور دایانا در جامعه بریتانیا حضور موثر و قدرتمندی است؛ زنی که به عنوان چهره‌ای مشهور و عروس خانواده سلطنتی با پیگیری امور خیریه و به ویژه فعالیت‌های قابل توجه اجتماعی، در کانون توجه افکار عمومی قرار می‌گیرد؛ همسر او «چارلز» فرزند ملکه الیزابت دوم؛ ملکه کنونی بریتانیا، کسی است که میراث دار اولیه سلطنت است و فرزندان او، «ویلیام» و «هری»، پس از پدرشان چارلز، میراث داران سلطنت بریتانیا هستند. تقریبا تردیدی نیست که دایانا با توجه به ویژگی‌های شخصی و نقشی که به ویژه فرزندانش در وراتث خانواده سلطنتی دارند، در کنار فعالیت‌های اجتماعی و عمومی موثر، می‌توانست به عنوان ملکه مادر جایگاهی در خانواده سلطنتی پیدا کند که تا کنون شخصی در موقعیت وی چنین نقشی را بر عهده نداشته است.

درباره مرگ مشکوک وی، فرضیات متعددی در این سال‌ها در رسانه‌های مختلف جهان منتشر شده، اما موضوع این گزارش بررسی فرضیه‌های مرگ مشکوک او نیست؛ بلکه نقشی است که بی بی سی در سرنوشت نهایی وی و تغییر مسیر سیاست در خانواده سلطنتی داشته است. بی بی سی برای وادار سازی دایانا برای حضور در برنامه پاناروما، یک سری اسناد بانکی جعل کرده بود و اخیرا پذیرفته است که یک قاضی بیطرف در مورد شواهد این موضوع تحقیق کند. بر اساس این اسناد و شاهدان، مارتین بشیر یک تهیه کننده آزاد که برای بی بی سی برنامه تهیه می‌کند با جعل دو سند بانکی مبنی بر نقل و انتقال پول از سوی محافظان شخصی دایانا و ماموران امنیتی بریتانیا، او را ناگزیر کرده اند که در گفت و گویی بی سابقه با این شبکه تلویزیونی حاضر شود. در واقع با استناد به این دو سند جعلی به پرنسس دایانا گفته شده که ماموران امنیتی بریتانیا با انتقال مبالغی به محافظان شخصی وی، به صورت پیوسته اطلاعاتی را از ارتباطات شخصی وی با دیگران اخذ کرده اند و او بهتر است برای مقابله با آن جریان، با حضور در برنامه پاناروما از خودش دفاع کند.

گفت و گوی دایانا با بی بی سی، از نظر برد رسانه‌ای به قدری مهم است که در بریتانیا به آن مصاحبه قرن گفته می‌شود و از جنبه محتوایی، مصاحبه‌ای است که با انجام آن، دایانا تصمیم به افشای روابط خصوصی خود و همسرش و در واقع آغاز جدی فرایند جدایی از خانواده سلطنتی، می‌گیرد. نکته قابل توجه این است که «دایانا» و «چارلز»، از سال ۱۹۹۲ به دلیل روابط خارج از ازدواجی که طرفین با دیگران داشته اند به صورت عاطفی از هم جدا شده بودند؛ اما پس از مصاحبه «دایانا» با بی بی سی، (که در آن دایانا به روابط خارج از ازدواج چارلز اعتراف می‌کند) با فشار ملکه الیزابت جایگاه دایانا به عنوان عروس خانواده سلطنتی تضعیف شد و مشارالی‌ها برخی از مزایای مربوطه را از دست داد. او پس از آن وارد روابطی شد که برای او خوش یمن نبود و در نهایت پیش از ازدواج مجدد با یک شهروند مصری در یک حادثه رانندگی در پاریس در گذشت.

بر این اساس بی بی سی به تشکیل کمیسیونی مستقل جهت روشن شدن اتهامات علیه مارتین بشیر مبادرت نموده است که قاضی «لرد دایسون» نیز تحقیقات مستقل خود در این زمینه را آغاز کرده است. نکته قابل توجه این است که این قاضی باید نتیجه تحقیقات را به بی بی سی گزارش دهد و نه نهاد نظارتی رسانه‌ها در بریتانیا. گفته شده است که «ویلیام» و «هری» فرزندان دایانا هم پیگیر این تحقیقات هستند. با این وجود بی بی سی هم به دنبال فراهم کردن مدارکی است که نشان دهد که دایانا نه با صحنه سازی‌هایی غیر واقعی مارتین بشیر بلکه با رضایت آن مصاحبه را انجام داده است و اخیرا هم از وجود دست نوشته‌ای از دایانا پرده برداشته است که در آن اعتراف کرده که آن گفتگو را با رضایت انجام داده است.

«بی بی سی» و مدیران ارشد بی بی سی برغم اطلاع از زمینه سازی مصاحبه مذکور با ارایه مدارک دروغین و جعل اسناد، مصاحبه را پخش کرده اند. جعل سند از سوی تهیه کننده برای انجام مصاحبه برای هر رسانه یک رسوایی غیر قابل گذشت است. اینکه اهداف پشت پرده از این اقدام چه بوده است و ارتباط آن با مرگ مشکوک دایانا چیست، البته نکته مهمی است که در آینده اطلاعات بیشتری از آن منتشر خواهد شد.

• نکته دوم قابل توجه این است که پس از مرگ مشکوک دایانا، جاعلان دو سند بانکی مذکور، به رئیس برنامه پاناروما مراجعه می‌کنند و موضوع را اطلاع می‌دهند؛ مساله این است که مسئولان درجه اول بی بی سی، پس از مرگ دایانا، به صورت مستقیم از جعل سند برای آن مصاحبه مطلع می‌شوند، اما سعی در لاپوشانی می‌کنند. به افرادی که در این باره جعل کرده اند گفته می‌شود که بررسی این موضوع را ادامه ندهند و علاوه بر این افرادی به منازل این دو نفر برای از بین بردن مدارک احتمالی هجوم می‌برند تا مدارک احتمالی را امحا کنند. این لاپوشانی بی بی سی تقریبا در بیش از ۲۰ سال گذشته توسط عوامل اجرایی بی بی سی ادامه یافته است.

• نکته سوم این است که طراحی این سناریو که دایانا در آن مصاحبه حاضر شود، توسط چه افراد یا افرادی صورت گرفته است. آن هم در موضوعی که برای خانواده سلطنتی در آن سال‌ها موضعی حیثیتی بوده و مردم هم تمرکز عجیبی روی آن داشته اند.

• نکته چهارم زمان پرداختن به این موضوع در شرایط کنونی است. در شرایط حاضر دولت بوریس جانسون از منتقدان بی بی سی است؛ جانسون معتقد است که بی بی سی و دست اندرکاران آن که با پول دولت به شهرت می‌رسند از این شهرت علیه دولت استفاده می‌کنند و تبدیل به افرادی برای کمپین سازی سیاسی شده اند. مدیر عامل جدید بی بی سی، «تیم دایو»، نیز از جمله افرادی است که مدت هاست جنگ قدرتی را در بی بی سی راه انداخته است و بعید نیست که او هم از این فرصت برای تسویه‌های در درون بی بی سی استفاده کند و چه موضوعی بهتر از این رسوایی می‌تواند به این هدف کمک کند.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: بی بی سی پرنسس دایانا خانواده سلطنتی بریتانیا خانواده سلطنتی قابل توجه آن مصاحبه مرگ مشکوک بی بی سی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۱۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا

پادشاه انگلیس هم با تایید قانون بحث برانگیز ضد مهاجرتی رواندا زمینه برای اخراج پناهجویان به این کشور آفریقایی بدون توجه به مبدا آن ها را فراهم کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه اتریشی دی پرسه، پادشاه چارلز سوم با قانون بحث‌برانگیز ضد مهاجرتی رواندا موافقت کرده است که به مهاجران اجازه می‌دهد بدون توجه به منشأ واقعی آنها به رواندا اخراج شوند. انگلیس برای این کار مبلغی میلیونی به این کشور نسبتا کوچک آفریقا می پردازد.

به این ترتیب یک قانون بحث برانگیز در بریتانیا به اجرا درآمد که با آن دولت محافظه کار انگلیس می خواهد اخراج مهاجران به رواندا را تسهیل کند. پارلمان انگلیس این قانون را با وجود انتقادهای فراوان تصویب کرده بود و حالا توسط شاه چارلز سوم تأیید شده و موافقت خاندان سلطنتی انگلیس را هم دریافت کرده است.

به این ترتیب دولت ریشی سوناک، نخست وزیر انگلیس دیگر نمی خواهد به مهاجرانی که به طور نامنظم وارد این کشور می شوند این فرصت را بدهد که برای پناهندگی در انگلیس درخواست دهند. در عوض، آنها باید بتوانند به رواندا اخراج شوند و در آنجا درخواست پناهندگی دهند و صرف نظر از منشاء واقعی آنها هیچ برنامه ای برای بازگشت آن ها به انگلیس وجود ندارد.

هدف از این مقررات جلوگیری از عبور پناهندگان از کانال انگلیسی مانش با قایق های کوچک است. دولت بریتانیا برای این معامله میلیون ها دلار به رواندا می پردازد. دادگاه عالی انگلیس این پیمان پناهندگی را غیرقانونی اعلام کرد. منتقدان این کشور آفریقای شرقی را به نقض حقوق بشر متهم می کنند.

این قانون جدید قصد دارد با اعلام رواندا به عنوان کشور ثالث امن و جلوگیری از درخواست تجدیدنظر در دادگاه های بریتانیا علیه اخراج، حکم دادگاه عالی را لغو کند. سازمان شورای پناهندگان که برای پناهنجویان در این کشور کمپین می کند، از این طرح انتقاد کرد و نسبت به هزینه های بالا، هرج و مرج و رنج انسانی هشدار داده است. این سازمان گفت که دولت به این ترتیب خطر گرفتار شدن ده ها هزار نفر در این سیستم را ایجاد می کند.

بعد از تصویب قانون اخراج پناهندگان به رواندا در پارلمان انگلیس سازمان ملل و شورای اروپایی هم انتقاد شدیدی به آن وارد کرده واین کشور را به نقض حقوق بشر متهم کردند.

انگلیس این لایحه را دو سال پیش اعلام کرد. این پروژه به عنوان یکی از مهمترین اقدامات در مبارزه با مهاجرت غیرقانونی از طرف دولت محافظه کار انگلیس توصیف شده است.

هر پناهجوی اخراج شده به رواندا حدود 1.8 میلیون پوند (2.09 میلیون یورو) برای پادشاهی انگلیس هزینه دارد. علاوه بر این، لندن تاکنون 290 میلیون پوند (33.7 میلیون یورو) را بدون ارسال حتی یک هواپیما به این کشور آفریقای شرقی واریز کرده است.

ریشی سوناک، نخست‌وزیر محافظه‌کار بریتانیا، بارها قول داده است که قایق‌های مهاجران را متوقف کند. تنها در ماه فوریه بود که بریتانیا و آژانس حفاظت از مرزهای اتحادیه اروپا فرانتکس توافقنامه ای را برای بهبود همکاری در مبارزه با مهاجرت غیرقانونی امضا کردند. این همکاری شامل تبادل اطلاعات برای از بین بردن باندهای قاچاقچی و استفاده مشترک از هواپیماهای بدون سرنشین برای نظارت بر مرزها است.

وعده انگلیس برای ارائه بزرگترین بسته کمکی به اوکراینپارلمان انگلیس طرح اخراج پناهجویان به رواندا را تصویب کرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آشنایی با تانک چلنجر ۲
  • راه‌اندازی بزرگ‌ترین مزرعه بادی فراساحلی بریتانیا
  • موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا
  • اقامتگاه ییلاقی پادشاهان قاجار و پهلوی اینجاست
  • بازگشت آخرین پادشاه مصر پس از ۷۲ سال غیبت (+عکس)
  • بریتانیا در یک قدمی شبکه برق بدون کربن
  • یولیا زوتوا: عروس ایرانی ها شدم و بسیار خوش شانس هستم
  • سعدآباد پر حاشیه
  • سعدآباد پرحاشیه
  • فرار اسب‌های گارد سلطنتی انگلیس + فیلم