Web Analytics Made Easy - Statcounter

عنایت‌الله رحیمی، روز سه‌شنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار استان افزود: تمام واحدهای مرغداری که نهاده‌های دولتی دریافت کرده‌اند باید محصولات خود را درون استان توزیع کنند.
او ادامه داد: عدم عرضه کالا در استان و یا تغییر قیمت بدون مصوبه ستاد تنظیم بازار باید مورد پیگرد قرار گرفته و با متخلفان برخورد شود.
وی تصریح کرد: در شرایط همه‌گیری و شیوع ویروس کرونا و فشارهای ناشی از تحریم‌ها، انتظار داریم که بر روند تامین، قیمت‌گذاری و توزیع کالاها در تمام سطوح نظارت دقیق شود تا بخشی از فشارهایی که بر مردم وارد می‌شود کاهش یاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او اظهار داشت: در شرایط سختی باید خودمان به یکدیگر رحم کنیم و اگر سختی و ضرری وجود دارد باید میان همه مردم تقسیم شود و سود و منفعت نیز به همه جامعه برسد نه به عده‌ای خاص.
استاندار فارس افزود: دولت نیز نهایت کوشش خود را برای تخصیص ارز دولتی مورد نیاز برخی کالاهای ضروری به کار گرفته است.
رحیمی گفت: اقتصاد کشور تحت تاثیر تحریم‌ها، شیوع کرونا و نرخ ارز با سختی‌هایی مواجه است که در چنین شرایطی تمام دستگاه‌های مسئول موظفند به شکل جدی پای کار باشند و بازرسی‌ها تا حصول نتیجه پیگیری شود.
وی ادامه داد: در شرایط اضطراری فعلی اقتصادی باید از بخش خصوصی که حاضر است بدون خارج کردن ارز از کشور کالاهای مورد نیاز جامعه را با قیمت قابل قبول وارد کرده و در بازار عرضه کند حمایت کنیم.
او افزود: سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی استان باید به وظایف خود در زمینه قیمت‌گذاری، نظارت و کنترل بر عرضه محصولات اساسی مورد نیاز مردم به دقت عمل کنند و مانع از تضییع حقوق مردم شوند.
استتاندار فارس تصریح کرد: دستگاه‌های نظارتی، امنیتی، قضایی و شبه قضایی نیز  باید برای کنترل بازار وارد شوند و با تخلف‌های احتمالی برخورد قانونی کنند.

برچسب‌ها ویروس کرونا شیراز استانداری فارس عنایت الله رحیمی ستاد تنظیم بازار فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا شیراز استانداری فارس عنایت الله رحیمی ستاد تنظیم بازار فارس ویروس کرونا شیراز استانداری فارس عنایت الله رحیمی ستاد تنظیم بازار فارس اخبار کنکور ستاد تنظیم بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۱۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیب‌زمینی کیلویی چند؟

خسرو طالبی اظهار داشت: امروز قیمت هر کیلو سیب‌زمینی سر زمین ۸ تا ۱۰ هزار تومان است، اما همین سیب‌زمینی با قیمت بیش‌تری به دست مصرف‌کننده می‌رسد و این یعنی نظارت صحیحی از تولید تا توزیع وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، روز گذشته وزارت جهاد کشاورزی عوارض ۶۰ درصدی برای صادرات سیب زمینی با کد تعرفه ۰۷۱۰۱۰۰۰ از ۱۵ اردیبهشت ماه و به منظور تامین نیاز داخل تا اطلاع ثانوی اعمال کرد.

رئیس انجمن ملی سیب‌زمینی در پاسخ به چرایی تعیین عوارض ۶۰ درصدی برای صادرات سیب زمینی اظهار کرد: ناهماهنگی‌هایی که در تصمیم گیری‌های وزارت جهاد کشاورزی وجود دارد، باعث نگرانی است، زیرا اگر دلیل اصلی تعیین عوارض تامین بازار داخلی باشد، سازمان تعاون روستایی چندین هزار سیب زمینی را در اردبیل با قیمت کیلویی ۸۰۰۰ تومان خریداری کرده و در انبار‌ها موجود است. یعنی کمبودی در این بخش نداریم.

وی با تاکید بر اینکه کمبودی در تولید نداریم و مشکل اصلی ما عدم نظارت صحیح بر بازار است، گفت: از مبدا تا مقصد نظارت درستی بر توزیع محصولات وجود ندارد. قیمت سیب زمینی در مبدا یعنی جنوب کرمان سر زمین کیلویی ۸۰۰۰ تا ۱۰ هزار تومان است، اما همان سیب زمینی در برخی از مناطق تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان می‌رسد.

رئیس انجمن ملی سیب‌زمینی اضافه کرد: نیاز به نظارت بیشتر در بخش توزیع داریم. این درست نیست که تصمیمات از پشت میز گرفته شود. یعنی، چون قیمت سیب زمینی در تهران به ۵۵ هزار تومان رسیده برای صادرات آن عوارض ۶۰ درصدی وضع شود. نیاز است بررسی‌های میدانی صورت گیرد و با تشکل‌های این بخش جلساتی گذاشته و با آن‌ها مشورت شود.

تولید سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی

وی با اشاره به اینکه سالانه ۵ تا ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود، گفت: سرانه مصرف سیب زمینی با احتساب بذر حدود ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تن و میانگین صادرات در ۵ سال گذشته نیز ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن است. سال گذشته ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تن سیب زمینی تولید و ۳۰۰ هزار تن صادرات صورت گرفت. این یعنی با کسر نیاز بازار داخل، برای سال ۱۴۰۳ حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزارتن سیب زمینی‌های سال گذشته در سردخانه‌ها وجود دارد که قرار است با سیب زمینی‌های جدید وارد بازار شود.

این تولیدکننده سیب زمینی تصمیمات یکباره برای صادرات را عاملی برای کاهش انگیزه تولیدکنندگان دانست و گفت که با این تصمیمات استمرار تولید تهدید می‌شود و اثراث منفی آن بر بازار نمایان خواهد شد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به استان‌های تولیدکننده سیب زمینی اشاره کرد و گفت: سیب زمینی در جنوب کرمان (جیرفت)، گلستان و خوزستان در حال تولید و عرضه به بازار است و از ماه‌های بعد علاوه بر این استان‌ها، فارس، اصفهان، همدان و سپس اردبیل نیز اضافه می‌شوند.

رئیس انجمن ملی سیب زمینی در ادامه گفت: امروز قیمت هر کیلو سیب زمینی سر زمین ۸ تا ۱۰ هزار تومان است. این در حالیست که قیمت سیب زمینی برای تولیدکننده کیلویی ۱۲ هزار تومان تمام می‌شود. حال سوال اینجاست که چرا باید تولیدکننده در حال حاضر سیب زمینی را که پارسال تولید کرده و هزینه‌های سردخانه و انبار را متحمل شده کیلویی ۸ تا ۱۰ هزار تومان بفروشد، ولی مغازه‌داران کیلویی ۵۵ هزار تومان؟ علت این موضوع چیست؟

وی در پایان گفت: برای تحقق شعار سال از مسئولان خصوصا وزیر جهاد کشاورزی درخواست داریم که تشکل‌های بخش خصوصی و مردم را برای جهش تولید مشارکت دهند. انجمن هم برای تحقق شعار سال و جهش تولید و مشارکت‌های مردمی جهادی خدمت می‌کند.

دیگر خبرها

  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی استان فارس
  • دولت علاوه بر کنترل قیمت‌ها، اخلال گران اقتصادی را معرفی کند
  • تولید لاستیک افزایش یافت/ فروش سایزهای بالای ۱۵ زیر قیمت مصوب
  • نوسان قیمت طلا و سکه در بازار رشت تا ساعت ۱۳:۰۰
  • نامزدهای انتخابات را به رعایت قانون توصیه می‌کنم
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • بزرگترین خدمت به عرصه تولید مدیریت مصرف انرژی است
  • سیب‌زمینی کیلویی چند؟
  • آذری جهرمی: بسازیم، کلنگ نباشیم!
  • پژوهش بدون اجرا هیچ فایده‌ای به حال ‌مردم ندارد