Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

بیژن ذوالفقار نسب در مورد نقشی که برخی باشگاه‌های صنعتی در شبکه دلالی در فوتبال دارند و حتی گاهی اوقات به چرخه فوتبال ضربه می‌زنند اظهار داشت: در تمام دنیا کارخانه‌های صنعتی به دنبال راهی هستند تا از طریق ورزش و رسانه‌های ورزشی تبلیغات‌شان را انجام بدهند.

وی افزود: به طور مثال در آلمان 30 سال است که کارخانه بنز حامی مالی باشگاه بایرن مونیخ است یا باشگاه دیگری در آلمان از سوی شرکت خودرو سازی گلف حمایت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در انگلیس هم شرکت‌های صنعتی و کارخانجات  بزرگ حامی مالی باشگاه‌ها هستند و سوال اینجاست که چرا در اروپا از این حضور حامیان صنعتی به بهترین شکل استفاده می‌شود ولی در ایران حضور کارخانجات صنعتی در فوتبال برای‌مان مشکلاتی به همراه داشته است؟

کارشناس فوتبال اضافه کرد: در کشورمان نظارت دقیقی بر روی کارخانجات و صنایع خصولتی وجود ندارد. خصولتی کارخانه‌ها و موسساتی هستند که در اختیار دولت هستند اما یک بخش کوچک آن در بخش خصوصی اداره می‌شود. ما نتوانسته‌ایم از صنایع در ورزش به خوبی استفاده کنیم هم در بخش ورزشی‌ و هم در بخش اقتصادی آن.

بیژن ذوالفقارنسب تصریح کرد: به طور مثال کارخانه X 30 یا 20 میلیارد تومان می‌خواهد در ورزش هزینه کند، از این پول به صورت خوب یا ضعیف، عالی یا در راه غیرضروری استفاده می‌کنیم؟! این ضعف مدیریت ورزشی ماست که باشگاه‌ها صنعتی نظارت دقیق و صحیحی بر روی آورده‌های مالی انجام نمی‌دهند. بودجه‌های باشگاه صنعتی بعضا خوب مدیریت نمی‌شود و در واقع مهم‌ترین عامل ناکامی فوتبال کشورمان در بخش باشگاه‌های صنعتی عدم مدیریت مالی و عدم مدیریت ورزشی این باشگاه‌ها محسوب می‌شود.

این مربی سابق فوتبال در مورد اینکه چه راهکاری برای بهبود وضع موجود دارید اظهار داشت: باید در این زمینه از متخصصان علوم ورزشی در باشگاه‌ها استفاده شود و آموزش‌های لازم را به نیروهای جذب شده بدهند و تمام جوانب و منافع مالی باشگاه‌ها و حامی مالی در نظر گرفت شود. در کشورهای خارجی اگر باشگاهی ناموفق شود و یا در داخل صنایع و کارخانه مشکل مالی یا ضرری رخ بدهد  خیلی سریع و صریح اعلام می‌شود تا جلوی ضرر گرفته شود. هیچ حرفی ناگفته در باشگاه‌های خارجی که از سوی صنایع حمایت می‌شوند وجود ندارد.

وی تصریح کرد: تمامی مسایل به صورت شفاف و صریح برای اعضای هیات مدیره باشگاه ، رسانه‌ها و هواداران اعلام می‌شود.هوادارانی که با خرید بلیت درآمدهای چندین میلیون یورویی در طول فصل برای باشگاه ها رقم می‌زنند  به همین دلیل هم تمامی مسایل سود و زیان باشگاه و... خیلی راحت به هواداران اعلام می‌شود. در فوتبال ما آیا هیچ باشگاه صنعتی میزان سود و زیانش را به هواداران اعلام می‌کند؟ اصلا کسی می‌داند چقدر بودجه وجود داشته و چقدر هزینه انجام شده است؟! مسایل مالی و ورزشی باشگاه‌های صنعتی باید مدیریت شوند. در ایران به این مسایل نه فدراسیون فوتبال به آن می‌پردازد، نه دولت، نه حتی خود کارخانه که بودجه را تامین کرده این مسایل و مطالبات را پیگیری نمی‌کند.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: کارشناس فوتبال بیژن ذوالفقارنسب باشگاه فوتبال فوتبال ایران دلالی بیژن ذوالفقارنسب باشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۴۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالیانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن پسماند صنعتی در هرمزگان

به گزارش خبرنگار مهر، حبیب مسیحی تازیانی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان پیش از ظهر پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه در کارگاه تخصصی آموزشی مدیریت پسماند صنعتی، اظهار داشت: نگاه سازمان محیط‌زیست رسیدن به تولید سبز است و تنها به دنبال اهرم قراردادن قانون نیستیم بلکه رویکردمان این است که با دانش‌های روز دنیا به مدیران صنعتی در راستای ایفای تعهدات زیست محیطی کمک کنیم.

وی افزود: در حال حاضر رویکرد حفاظتی محیط زیست تحقق چرخه حیات در کل صنعت است و تلاش بر این است که تولیدات صنعتی منطبق بر فاکتورهای محیط‌زیستی باشد از این رو مدیران صنایع باید به این درک برسند که وظیفه آن‌ها تنها تولید نیست بلکه باید برای اکوسیستم نیز احترام قائل باشند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان عنوان‌کرد: انتظار ما این است که به موازات توسعه صنعتی در هرمزگان توسعه زیست محیطی نیز اتفاق بیافتد تا منابع متعلق به آیندگان حفظ شود ضمن اینکه تاکید داریم باید دوره‌های توجیهی برای مدیران صنایع و فعالان بخش خصوصی برگزار شود.

مسیحی عنوان‌کرد: در حوزه مدیریت پسماند استان، گام‌های بلندی برداشته شده است اما از جهت ملموس بودن اقدامات انجام شده برای مردم، نتایج مطلوب ارزیابی نمی‌شود.

وی عنوان‌کرد: متأسفانه مدیریت پسماند در استان به صورت سنتی انجام می‌شود هر چند که شاید چند شهر انگشت شمار در استان مدیریت پسماند را بروز رسانی کرده باشند اما مطلوب ما بروز رسانی این امر مهم در تمام شهرهای استان و تفکیک پسماند از مبدا است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان اظهار داشت: بالغ بر ۵۲۰ هزار تن در سال پسماند عادی در روستاها تولید می‌شود که به صورت سنتی مدیریت می‌شود و به همین میزان نیز حجم تولید پسماند شهرهای استان را شاهد هستیم.

وی تاکید کرد: سالیانه بالغ بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن تولید پسماند صنعتی و بالغ بر ۴۰۰ تن روزانه تولید پسماند ویژه داریم از این رو باید مدیریت صحیح پسماند در استان در دستورکار همه بخش‌های تولید کننده زباله و ضایعات قرار گیرد.

مسیحی حجم تولید پسماند پزشکی استان را بالغ بر ۲.۵ تن دانست و گفت: فقط ۵۰ درصد از حجم پسماند پزشکی استان بی‌خطرسازی می‌شود اما بخش دیگر آن به درستی منتقل نمی‌شوند و می‌تواند آثار مخربی به همراه داشته باشد.

وی خاطرنشان‌کرد: در عرصه کشاورزی نیز بالغ بر یک میلیون ۳۰۰ هزار تن در سال ضایعات تولید می‌شود که می‌توان آن را فرآوری کرد اما به نظر می‌رسد متولیان امر برنامه‌ای در این حوزه ندارند.

کد خبر 6088359

دیگر خبرها

  • تغییر مدیریت در کار نیست؛ مدیران سرخابی حداقل تا پایان فصل در استقلال می‌مانند
  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌
  • تولید سالیانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن پسماند صنعتی در هرمزگان
  • پهپادهای اوکراین صنعت فولاد روسیه را هدف گرفتند
  • برگزاری مراسم انتخاب قهرمانان ورزش سال 1402/ کیانی و میرزازاده قهرمانان زن و مرد ایران از نگاه مردم شدند
  • برترین‌های ورزش ایران در سال ۱۴۰۲ معرفی شدند
  • یک انتصاب جدید‌ و مهم در فدراسیون والیبال ایران
  • ایران خواستار اشتراک دانش، فناوری و حمایت مالی کشور‌ها در بهبود حوزه‌های آبخیزداری مناطق خشک و نیمه‌خشک
  • اقتصاد فوتبال ایران رونق می‌گیرد؟
  • مهار آتش‌سوزی گسترده کارخانه پارافین شهرک صنعتی شکوهیه قم