Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@18:40:40 GMT

نظامیان آلمانی شمال افغانستان را ترک می‌کنند

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۹۷۵۶۷

نظامیان آلمانی شمال افغانستان را ترک می‌کنند

به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، آلمان اعلام کرد نیروهای این کشور از ولایت قندز خارج می‌شوند.

ارتش آلمان اعلام کرد این کشور حضور نظامی خود را در ولایت شمالی قندوز که از سوی ناتو در کابل در بهار امسال برنامه ریزی شده بود، کاهش می‌دهد.

سخنگوی فرماندهی عملیات مشترک آلمان گفت که این کاهش واکنشی به اعلام هفته گذشته ایالات متحده مبنی بر کاهش نیروهای آمریکایی در افغانستان از 4500 به 2500 نفر نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود آلمان حدود 1000 نفر از سربازان خود را از اردوگاهی در قندوز به پایگاهی بزرگتر در مزار شریف اعزام می‌کند.

آلمان با حدود 1200 سرباز، پس از آمریکا دومین کشوری است که بیشترین نیروی نظامی را در افغانستان دارد.

به گزارش رویترز، وزیر دفاع آلمان، آنگرت کرامپ، اوایل روز سه شنبه گفت که برلین انتظار دارد در روزهای آینده از جزئیات بیشتری در مورد برنامه ریزی خروج آمریکا از افغانستان مطلع شود.

وی تاکید کرد که این تصمیم بر حضور نیروهای آلمانی در افغانستان نیز تاثیر خواهد گذاشت.

این در حالی است که پس از اعلام خروج سربازان آمریکایی از افغانستان، هایکو ماس، وزیر خارجه آلمان گفت که خروج زودهنگام از افغانستان، روند گفت‌وگوهای صلح میان حکومت افغانستان و طالبان را پیچیده خواهد ساخت.

وی افزود که آلمان با آمریکا و ناتو در تماس است و خواهند دید که خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان، چه عواقبی بر نیروهای آلمانی و ناتو در این کشور خواهد داشت.

وزیر خارجه آلمان با ابراز نگرانی از تاثیرات اعلام خروج نیروهای آمریکایی بر گفت‌وگوهای صلح افغانستان، گفت که مذاکرات به اندازه کافی پیچیده است و تاکنون کامل نشده‌است.

در تاریخ 18 نوامبر، وزیر دفاع آمریکا کریستوفر میلر گفت که حضور نیروهای آمریکا در افغانستان و عراق تا اواسط ژانویه به 2500 کشور در هر کشور کاهش می‌یابد.

میلر این اقدام را مقدمه‌ای برای طرح ترامپ مبنی بر به نتیجه رساندن موفقیت آمیز و مسئولیت پذیرانه جنگ ها در افغانستان و عراق و بازگشتن سربازان آمریکایی به خانه دانست.

وی گفت که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، با مشورت با مقامات ارشد امنیت ملی خود تصمیم به کاهش نیروها در هر دو کشور گرفته و این به معنای تغییر سیاست نیست.

پیش از این نیز، دبیرکل ناتو، ینس استولتنبرگ، با اشاره به گزارش‌های اخیر در مورد برنامه دولت ترامپ برای کاهش حضور خود در افغانستان، گفت که اکنون برای ترک افغانستان بسیار زود است.

انتهای پیام/ ر

منبع: فارس

کلیدواژه: آلمان خروج افغانستان نیروهای آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۷۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پولیتیکو: محبوبیت جهانی آمریکا رو به افول است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، وبگاه «پولیتیکو» با استناد به شاخص ادراک دموکراسی ۲۰۲۴ که امروز چهارشنبه منتشر شد، نوشت: محبوبیت آمریکا به‌عنوان یک قدرت جهانی در سراسر دنیا رو به افول است.

این شاخص با نظرسنجی از ۶۳ هزار نفر در ۵۳ کشور تهیه شده و ملاک ارزیابی گرایش افراد به دموکراسی، ژئوپلیتیک و بازیگران جهانی است.

آن‌گونه که از این شاخص برمی‌آید، از اوایل ۲۰۲۳، اعتبار بین‌المللی آمریکا به‌ویژه در کشور‌های مسلمانی که از حمایت بی‌دریغ واشینگتن از اسرائیل به‌خصوص در جنگ غزه ناراضی هستند، خدشه‌دار شده است.

اما در حال حاضر، کشور‌های اروپایی هم به این روند پیوسته‌اند و شاهد آن هستیم که بسیاری از کشور‌های اروپای غربی نیز برداشت منفی‌ای نسبت به آمریکا پیداکرده‌اند. این فرازوفرود در نوع نگاه به آمریکا به‌خصوص در آلمان، اتریش، ایرلند، بلژیک و سوئیس چشمگیر است.

در همان حال، برداشت مثبت از چین در آسیا، آفریقای شمالی، خاورمیانه و آمریکای لاتین رو به افزایش است و به‌رغم بدبینی اروپایی‌ها، ادراک جهانی از پکن را به سطحی مثبت ارتقا می‌دهد.

هم‌زمان، روسیه هم که اوایل حمله به اوکراین، اقبال جهانی را ازدست‌داده بود، رفته‌رفته وجهه اعتباری خود را در اغلب مناطقی که در این نظرسنجی شرکت داشتند (به‌استثنای اروپا)، بازمی‌یابد.

افول محبوبیت آمریکا در کنار ارتقای جایگاه چین و روسیه به این معنا است که در حال حاضر، در اغلب کشور‌های خاورمیانه، شمال آفریقا و آسیا، نگاهی که مردم به چین و روسیه دارند، به‌اندازه نگاهشان به آمریکا مثبت است.

اما فراتر از محبوبیت جهانی، با توجه به این شاخص، می‌توان توانایی دولت‌ها برای بازدارندگی یا واکنش به تهاجم قدرت‌های جهانی را هم ارزیابی کرد. برای مثال، در آلمان، نارضایتی ناشی از افزایش بهای انرژی به اعتراضات مردمی و مخالفت با کاهش واردات گاز از روسیه منجر شد.

بااین‌حال، در مواجه با این سؤال که آیا باید به دلیل حمله روسیه به اوکراین یا تهدید تایوان از سوی چین، رابطه اقتصادی با مسکو و پکن قطع شود، میان مردم شمال جهانی و جنوب جهانی اختلاف‌نظر وجود دارد.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • واکنش شولتز به حملات علیه سیاستمداران آلمانی
  • پولیتیکو: محبوبیت جهانی آمریکا رو به افول است
  • پیش‌بینی رگبار، رعد و برق و کاهش دما برای امروز و فردا
  • پیش‌بینی رگبار باران، رعد و برق و کاهش دما برای امروز و فردا
  • حمله موشکی مقاومت عراق به بندر عسقلان اسرائیل/ اعلام آغاز مرحله چهارم نبرد انصارالله یمن علیه اسرائیل/ بازداشت یک نظامی آمریکا توسط روسیه/ تهدید دادگاه لاهه توسط ۱۲ سناتور آمریکایی
  • رهبر دموکرات سنا از احتمال اعزام نظامیان آمریکایی به اوکراین خبر داد
  • بازداشت جاسوس‌های وابسته به آمریکا و رژیم صهیونیستی در یمن
  • تداوم بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
  • هشدارهای آمریکا درباره سفر به آلمان جدی شد
  • نبرد مسلحانه نیروهای مقاومت فلسطین با متجاوزان در «طولکرم»