Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-08@23:31:04 GMT

مشکل اصلی اصلاح طلبان در انتخابات 98 چه بود؟

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۹۷۶۶۸

مشکل اصلی اصلاح طلبان در انتخابات 98 چه بود؟

به گزارش جماران؛ برنا نوشت: یک فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: بعید است در انتخابات ریاست جمهوری، شورای عالی سیاست گذاری بر یک فرد اجماع کند و تفرقه ای بوجود بیاید.

«علی صوفی»، فعال سیاسی اصلاح طلب، در رابطه با روند ورود اصلاح طلبان به انتخابات ۱۴۰۰ گفت: فعلا اصلاح طلبان به انتخابات ورود نکرده اند. منظور من از اصلاح طلبان شورای عالی سیاست گذاری است که به هر حال بعد از انتخابات اسفند سال گذشته در فضای کرونایی که پیش آمد و با استعفا عارف و موسوی لاری، عملا شورای عالی سیاست گذاری تشکیل نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز تلاش می شود در درجه اول شورای عالی سیاست گذاری به عنوان نهادی اجماع ساز که در سه دوره در جهت انسجام بخشی و اجماع سازی اصلاح طلبان نقش آفرینی کرده است به روال قبل بازگردد.

او افزود: در واقع نماینده اصلاح طلبان در عرصه انتخابات شورای عالی بود که اکنون هم منتظر هستیم جلسه ای تشکیل بدهد، در فضای کنونی جو انتخاباتی به شکل سابق مطرح نیست.

یک فعال سیاسی اصلاح طلب با اشاره به انتخابات اسفند ۹۸ و عملکرد اصلاح طلبان در آن برهه زمانی گفت: آنچه که در انتخابات مجلس 98 رخ داد در واقع در راستای راهبردی بود که در شورای عالی سیاست گذاری تصویب شده بود یعنی چرخش رویکرد نسبت به گذشته و چرخش از مشارکت در انتخابات بدون قید و شرط به سمت مشارکت با شروط و قیودی که یکی از آنها مشی اصلاح طلبی کاندیداها است.

صوفی یاداور شد: مشکل اصلی اصلاح طلبان در انتخابات ۹۸ عدم ارائه لیست بود. من نه از موضع اصلاح طلبان بلکه از موضع خودم می گویم که فکر نمی کنم در انتخابات آینده اتفاقات خاصی رخ بدهد البته انتخابات شوراها وسیع و گسترده است و طبعا آنجا سعی می شود، اجماعی بوجود بیاید. با توجه به وجود شورای اصلاح طلبان استان ها که در سال گذشته شکل گرفت با فعال شدن شورای سیاست گذاری، همه آنها نیز فعال می شوند.

او در پایان تاکید کرد: ریاست جمهوری تصمیمی ملی است و تصمیمات لازم در شورای سیاست گذاری مرکز گرفته می شود تا اجماعی بر یک فرد بوجود بیاید، این نکته قابل پیش بینی است. بعید است در انتخابات ریاست جمهوری، شورای عالی سیاست گذاری بر یک فرد اجماع کند و تفرقه ای بوجود بیاید. اما اگر اصلاح طلبان نتوانند در انتخابات ریاست جمهوری بر روی یک فرد متمرکز شوند قطعا احزاب دست به کار می شوند و هر کدام به سمتی می روند و شاید ما به نام اصلاح طلبان، تعدد کاندیداهایی داشته باشیم که مورد قبول همه اصلاح طلبان نیست. 

اخبار مرتبط پیشنهاد یک اصولگرا به رییسی و قالیباف برای انتخابات 1400 اولین کاندیدای نظامی انتخابات 1400 مشخص شد اصلاح طلبان و اصولگرایان هنوز کاندیدایی برای انتخابات 1400 انتخاب نکرده اند نظر متفاوت جنتی در مورد کاندیداتوری در انتخابات 1400 و خاطره مهاجرانی در پاسخ به وی! جدال اخیر در وزارت بهداشت به انتخابات 1400 ارتباطی دارد؟! یک استاد تاریخ با اشاره به انتخابات 1400: ما آدم با تجربه و معتدل می خواهیم زنان فقط به دلیل «زن‌ بودن» جایی در انتخابات 1400 ندارند رییسی و ظریف کاندیدای انتخابات 1400 نمی شوند/ شانس اصلاح طلبان در چه صورت زیاد می شود؟ اختلافات میان اصولگرایان برای انتخابات 1400 پابرجاست

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لیگ برتر 99 اصلاح طلبان انتخابات مجلس علی صوفی شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان انتخابات 1400 سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لیگ برتر 99 شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان بوجود بیاید انتخابات 1400 یک فرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۷۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین خبرها از اصلاح حقوق کارگران

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، صولت مرتضوی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره اصلاح حقوق کارگران، اظهار کرد: چه کسی گفته سه‌جانبه‌گرایی در حقوق کارگران باید حذف شود؟ تحت هیچ شرایطی سه‌جانبه‌گرایی حذف نمی‌شود. موضوعی را نمایندگان کارگران مطرح می‌کردند که اساساً در طول دوران، جانب کارفرمایان از سوی شورای عالی کار گرفته می‌شود و ما گفتیم به خاطر اینکه چنین شبهه‌ای پیش نیاید، خیلی بهتر است که کار را به مجلس بسپاریم که نمایندگان آحاد مردم آنجا حضور دارند و تعداد قابل‌توجهی از نمایندگان نیز کارگر هستند و راحت‌تر می‌توانند نیازها را بررسی کنند.

بیشتر بخوانید: واگذاری تعیین حقوق کارگران به مجلس منتفی شد

وی افزود: در جلسه قبل گفتم که در روز کارگر برخی نمایندگان کارگران از رئیس‌جمهوری درخواست کردند وزیر کار از پیشنهادی که داده است عدول کند. رئیس‌جمهوری به من اشاره‌ای کرد که آن را دستور تلقی کردم و موضوع اصلاح ماده ۴۱ قانون کار را از دستور کار خارج کردیم.

وزیر کار تاکید کرد: حداقل حقوق و دستمزد را در شورای عالی کار تصویب کردیم و تغییری در حداقل حقوق و دستمزد ایجاد نمی‌شود و برای سال آینده تصمیمات لازم اتخاذ می‌شود.

وی با بیان اینکه حقوق بازنشستگان کشوری طبق قانون افزایش یافت، ادامه داد: برای بازنشستگان تامین اجتماعی هم براساس مصوبه شورای عالی کار، ابلاغ و احکام اصلاح شدند و از این ماه به مرور پرداخت خواهند شد.

مرتضوی با اشاره به اقدامات وزارت کار برای ایجاد اشتغال، گفت: سال قبل حدود ۳۰۰ هزار کارجو در سامانه مربوطه ثبت‌نام کردند که تعداد قابل‌توجهی از آنان با همین سامانه جذب بازار کار شدند. کارخانه‌ها و کارفرمایان هم در آن سامانه ثبت‌نام کردند که متأسفانه متناسب با نیاز آنان نتوانستیم کارگران را هدایت کنیم و کارگران نخواستند که در آن مشاغل حضور پیدا کنند. امسال هدف‌گذاری افزایش یافته است و روی ۴۰۰ هزار نفر هدف‌گذاری کردیم که امیدواریم بتوانیم آن را محقق کنیم.

وی با تاکید بر اینکه سیاست دولت این است که طرح کالابرگ تداوم پیدا کند، یادآور شد: لازم است ارزیابی مقدماتی از عملکرد سه‌ماهه داشته باشیم و گردش کاری را تنظیم کنیم و حتماً در مراجع تصمیم‌گیری بررسی شود. آنچه من اطلاع دارم این است که سیاست دولت به طور اجمالی تداوم این طرح است.

مرتضوی همچنین دهک‌بندی‌های یارانه را قابل‌اصلاح دانست و اظهار کرد: سامانه‌ «پایگاه رفاه ایرانیان» شاخص‌هایی برای دهک‌بندی‌ها تعریف کرده است و امکان دارد کسی از دهک چهار به دهک پنج ارتقا یابد و بالعکس. این سامانه همواره قابل بروزرسانی است. هر شش ماه یکبار بازآفرینی می‌شود و دهک‌بندی‌ها اصلاح می‌شود. اگر کسی به دهک‌بندی اعتراض دارد می‌تواند از طریق سامانه‌های متعدد این اقدام را انجام دهد تا نتایج بررسی به وی اعلام شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229906 برچسب‌ها کارگران

دیگر خبرها

  • اهداف پشت پرده رقیب تراشی برای قالیباف! / اصلاح‌طلبان: در مجلس دوازدهم اقلیت نه نیروی سوم هستیم!
  • وزیر کار تکلیف کارگران را روشن کرد/ حداقل دستمزد کارگران تغییر می‌کند؟
  • دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: نگه‌داری از توله سگ و گربه جای فرزندان را گرفته است/ آمار تکان دهنده از ازدواج و طلاق
  • آخرین خبرها از اصلاح حقوق کارگران
  • هدف رادیکال‌ها از تبلیغ سبک زندگی غیررسمی چیست؟ / ادعای یک روزنامه اصلاح‌طلب درباره یک لیست انتخاباتی!
  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته
  • ادعای بدون سند حجاریان درباره روحانی/ سخنی که خاندوزی باید تکذیب کند
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می‌دانند
  • عباس عبدی خطاب به نواصولگرایان: آی‌ کیوتان در اندازه گنجشک هم نیست
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می دانند/ عقل هم چیز خوبی است