Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شبکه یک، همزمان با افزایش فشارهای اقتصادی بدون شک بسیاری از مردم بیش از پیش به دنبال راهکارهایی برای کسب درآمد هستند و این موضوع به ویژه در روستاها و در میان جوانان پررنگ‌تر است بنابراین این برنامه تلاش می کند فرصت های اشتغال زایی را برای روستاییان فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«نقشه گنج» از نیمه آذر ۹۹ روزهای شنبه و دوشنبه حوالی ساعت ۲۰ از شبکه یک سیما پخش می‌شود و بازپخش آن نیز در روزهای یکشنبه و سه‌شنبه حوالی ساعت ۱۳:۴۵ خواهد بود. تاکنون ۱۷ مستند در ۱۷ روستا در استان‌های مختلف مانند گلستان، قم، خراسان شمالی، خراسان رضوی، مازندران و ... ضبط شده و ادامه تولید با رعایت پروتکل‌های بهداشتی ادامه دارد.

در هر قسمت از مستندها، کارشناس برنامه به همراه گروه «نقشه گنج» به دعوت اهالی یکی از روستاهای کشور به آنجا سفر کرده و با توجه به تحقیقاتی که از قبل انجام شده است و همچنین بررسی میدانی و صحبت با دهیار، اهالی روستا و صاحبان کسب و کارها، فرصت‌های خلق ثروت و افزایش درآمد در روستا را معرفی کرده و همچنین راهکارهای عملی جهت اجرایی شدن پیشنهادها را ارائه می کند. 

عوامل تولید این مستند عبارتند از تهیه‌کنندگان: محمد داود صالحی و سید ایمان سیاح، کارشناس و سرپرست گروه تحقیق: رضا تازیکی، کارگردان: محمد داود صالحی، مدیر تصویربرداری: شایان رنجبر، نویسنده: مهدی اسدزاده، تصویربردار هوایی: پوریا میرزایی، مجری طرح: سید ایمان سیاح.

مجموعه مستند ۴۰ قسمتی «نقشه گنج» کاری از گروه دانش و اقتصاد شبکه یک سیما است که با هدف معرفی فرصت های کارآفرینی و افزایش درآمد در روستاها تولید شده است.

کد خبر 5080184 عطیه موذن

منبع: مهر

کلیدواژه: شبکه یک سیما برنامه تلویزیونی مستندساز ویروس کرونا تئاتر ایران فیلم کوتاه چنگیز جلیلوند موسیقی ایرانی برنامه تلویزیونی درگذشت چهره ها سینمای مستند سازمان سینمایی شانزدهمین جشنواره فیلم مقاومت رادیو ایران مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی جشنواره فیلم مقاومت شبکه پنج سیما نقشه گنج شبکه یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۸۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز شهرداری‌ها در ارزش‌افزوده تولید و ثروت باشد

به گزارش خبرنگار مهر، محسن افشارچی ظهر پنج‌شنبه در همایش روز شوراها که در سالن همایش‌های غدیر دانشگاه زنجان برگزار شد، با بیان اینکه مجموعه‌هایی چون شهرداری و دهیاری امروز باید بیش از پیش تمرکز خود را بر روی ارزش‌افزوده تولید و ثروت معطوف کنند، گفت: برای اینکه بتوانیم در حوزه تولید ثروت موفق عمل کنیم، حتماً باید مبنایی در این زمینه در درازمدت داشته باشیم.

وی از افزایش ۳.۶ برابری سرانه بودجه شهرداری‌های استان خبر داد و با اشاره به اینکه این افزایش در طول ۲.۵ سال گذشته اتفاق افتاده است، افزود: برای اینکه بتوانیم این مهم را تداوم بخشیم، باید برنامه‌ریزی‌های دقیقی را با توجه به درآمدهای پایداری که در این مجموعه وجود دارد، انجام دهیم.

استاندار زنجان از شوراها به عنوان ابتدایی‌ترین ساختار مردم‌سالاری دینی یاد کرد و با بیان اینکه رویکرد امروز مسؤولان باید خدمت‌گزاری به مردم باشد، اظهار کرد: خوشبختانه بعد از گذشته سال‌ها از تشکیل شوراهای اسلامی شهر و روستا، امروز شاهد به بلوغ رسیدن این نهاد مردمی و عملکرد موفق آن نسبت به ادوار گذشته هستیم.

وی با یادآوری اینکه بی‌تردید از زمان شکل‌گیری شوراهای اسلامی شهر و روستا اقدامات خوبی در شهرها و روستاها به واسطه این نهاد مردمی انجام شده است، خاطرنشان کرد: خوشبختانه این نهاد مردمی توانسته است طی ۲.۵ سال گذشته عملکرد خوبی را از خود به جا بگذارد.

افشارچی با اشاره به اینکه یکی از رویکردهای استان، لحاظ شدن ارزش‌افزوده محاسبه شده شرکت‌ها در سرجمع مالیاتی است، ادامه داد: سال گذشته در همین راستا ۱۷ هزار میلیارد ریال پرداخت شد که این رقم در سال‌های آینده با بودجه عمرانی برابری کرده و به رقم بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال خواهد رسید.

استاندار زنجان در ادامه، نام‌گذاری شعار سال را همانند سال‌های گذشته بسیار هوشمندانه عنوان کرد و گفت: یکی از موضوعات مهمی که استان در اولویت کارهای خود قرار داده، موضوع نظام خوشه روستاها است که در همین راستا برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام داده است تا بتواند با همراهی دستگاه‌ها آن را محقق کند.

افشارچی با تاکید بر اینکه موضوعاتی چون بهره‌وری آب در روستاها، حرکت روستاها به سمت مولد شدن، لزوم بهره‌گیری از تکنولوژی‌های روز و … جزو اولویت‌های استان بوده و دولت برای تحقق آن برنامه‌ریزی کرده است، یادآور شد: علاوه بر همه این موارد، تلاش داریم تا مردم استان به ویژه شهرهای زنجان، قیدار، ابهر و خرمدره به اینترنت پرسرعت دسترسی داشته باشند.

کد خبر 6088503

دیگر خبرها

  • عمران وآبادانی روستاهای استان در قالب طرح هادی
  • هزینه خسارت سیل به روستاهای سیستان و بلوچستان اعلام شد
  • جمعیت جوان اصلی‌ترین مولفه قدرت و ثروت واقعی هر کشور
  • خبر‌های پشت صحنه، هفتم اردیبهشت
  • تمرکز شهرداری‌ها در ارزش‌افزوده تولید و ثروت باشد
  • آخرین اخبار از سیل خراسان جنوبی؛ تخلیه برخی از روستاهای زیرکوه
  • جستجوی یک خانواده برای یافتن پیکر فرزندشان/ یادبودی برای یاسین
  • مستند می‌تواند در گسترش فرزندآوری تاثیرگذار باشد/کنجکاوی اهالی روستا برای ساخت یک فیلم
  • تشکیل شورا‌های جوان‌سازی در روستا‌های فارس
  • شورای جوان سازی روستا‌ها تشکیل می‌شود