Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس حوزه انرژی گفت: با توجه به شرایط بازار نفت پیش بینی می‌شود کاهش تولید ادامه خواهد یافت. محمدرضا شریفی در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به روند صعودی قیمت نفت اظهار کرد: قیمت نفت تحت تأثیر واکسن کرونا روند رو به رشدی داشته است و قیمت نفت برنت با عبور از ۴۵ دلار بیشترین افزایش قیمت در ۶ ماهه گذشته را تجربه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  این کارشناس حوزه انرژی تصریح کرد: قیمت نفت با شروع بیماری کرونا افت محسوسی داشت و از ۷۰ دلار به زیر ۱۰ دلار نیز رسید این شوک نفتی باعث کاهش درآمدهای کشورهای تولیدکننده و خروج تولیدگنندکان نفت غیرمتعارف از بازار شد. بیشتر بخوانید: مخازن متمرکز ذخیره‌سازی پارس جنوبی در آستانه بهره‌برداری رسمی وی افزود: خروج امریکا از بازار نفت به دلیل عدم تاب آوری این کشور با قیمت‌های زیر ۴۰ دلار، بازار را به نفع کشور‌های حوزه خلیج فارس تغییر خواهد داد، می‌توان گفت بیشترین ضرر از کاهش قیمت نفت مربوط به تولیدکننده‌های نفت‌های پرهزینه و نامتعارف است.   شریفی ادامه داد: نشست پیش روی اوپک پلاس نقش مهمی در تنظیم بازار نفت دارد و به نظر می‌رسد تصمیم کاهش تولید برای ماه‌های ابتدای سال جدید میلادی ادامه خواهد یافت.   این کارشناس حوزه انرژی تصریح کرد: برخی از کشورها مانند عراق، سوریه و لیبی به دلیل مشکلات مالی چندان موافق ادامه کاهش تولید نفت نیستند تا جایی که موضع گیری‌هایی منفی در خصوص کاهش تولید به گوش می‌رسد، عدم همکاری میان برخی از اعضا باعث تضعیف تصمیمات اوپک پلاس خواهد شد.
وی بیان کرد: در صورت بازگشت ایران به بازار رسمی فروش نفت، اوپک پلاس باید سهمیه‌ای برای ایران نیز در نظر بگیرد تا مانع از کاهش مجدد قیمت‌ها شود از سوی دیگر ورود ونزوئلا به بازار باعث کاهش قیمت خواهد شد.   شریفی بیان کرد: با توجه به نبود ایران در بازارهای رسمی طی یک سال اخیر و با محدودیت‌های ظالمانه آمریکا، کاهش سهمیه تولید نفت ایران می‌تواند با دیپلماسی انرژی نسبت به کشورهای درگیر کمتر باشد به دلیل اینکه ایران طی ماه‌های گذشته فروش چندانی در بازارهای رسمی نداشته است.   این کارشناس انرژی بیان کرد: سهم ایران در بازار انرژی با وجود شرکای سنتی مانند چین و هند همواره محفوظ خواهد ماند.   انتهای پیام/ برچسب ها: اخبار اقتصادی وزارت نفت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت نفت کاهش تولید اوپک پلاس بازار نفت قیمت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۹۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زلزله در بازار طلا و سکه/ کمر قیمت‌ها شکست

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، همزمان با کاهش قیمت اونس طلا در بازار جهانی، قیمت طلا و سکه در بازار ایران کاهش یافت.

بر همین اساس، هر گرم طلای ۱۸عیار با کاهش ۸۶ هزار تومانی، ۳ میلیون و ۵۵۴ هزار تومان به فروش رفت. هر مثقال طلا نیز ۱۵ میلیون و ۳۹۸ هزار تومان قیمت خورد.

از سوی دیگر، در بازار سکه قیمت سکه امامی ۹۰۷ هزار تومان کاهش یافت. به این ترتیب، قیمت سکه امامی به ۴۲ میلیون و ۳۹۷ هزار تومان رسید.

نیم سکه نیز ۳۰۰ هزار تومان، ربع‌سکه ۴۰۰ هزار تومان و سکه گرمی ۲۰۰ هزار تومان افت قیمت داشت. در حال حاضر نیم‌سکه ۲۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان، ربع‌سکه ۱۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان و سکه گرمی ۶ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان قیمت دارد.

۲۲۳۳۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898795

دیگر خبرها

  • قیمت خودرو امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت رانا در بازار امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت روز انواع خودرو در بازار +جدول
  • قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت گوشی امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت خودرو امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • زلزله در بازار طلا و سکه/ کمر قیمت‌ها شکست
  • قیمت خودرو امروز ۴ اردیبهشت+ جدول
  • قیمت خودرو امروز ۴ اردبیهشت ۱۴۰۳
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ رانا و ۲۰۷ امروز چقدر فروخته می‌شوند؟