Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-04@03:01:18 GMT

7 واکسن تولیدی کرونا در دنیا چقدر قیمت دارند؟

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۹۹۹۲۳

7 واکسن تولیدی کرونا در دنیا چقدر قیمت دارند؟

به گزارش عصرایران، کشورهای دنیا در تدارک و تکاپوی خرید واکسن کرونا از معدود شرکت‌های صاحب‌نامی هستند که آزمایش‌های بالینی فاز 3 خود را هم با موفقیت به پایان رسانده و در صدد تولید انبوه واکسن هستند.

چند شرکت داروسازی از میان دهها شرکت داروسازی که در مراحل مختلف تولید واکسن کرونا هستند، به دلیل تولید نهایی واکسن بیش از دیگران مورد توجه‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

7 واکسن عمده تولیدی شرکت‌های داروسازی دنیا و قیمت آنها:

واکسن فایزر

شرکت دارویی "فایزر" آمریکا واکسن تولیدی خود برای کرونا را با نام  "BNT162b1" روانه بازار جهانی خواهد کرد. این واکسن ساخت مشترک دو شرکت داروسازی فایزر آمریکا و شرکت بیوتکنولوژی "بایو تک" آلمان است.

بر اساس اعلام شرکت‌های فایزر و بایوتک، آنها فاز سوم آزمایش‌های بالینی خود را در 18 نوامبر 2020 با موفقیت به پایان رساندند و واکسن تولیدی آنها 95 درصد ایمنی ایجاد می‌کند.

شرکت فایزر پس از پایان موفق آزمایش بالینی خود به روی انسان‌ها در تاریخ 20 نوامبر 2020 (5 روز پیش) به سازمان غذاو داروی آمریکا درخواست رسمی داد تا اجازه استفاده اضطراری از این واکسن برای واکسیناسیون را بدهد. این درخواست هم‌اینک در سازمان غذا و داروی آمریکا در دست بررسی است و گمانه زنی‌ها حاکی است احتمالا واکسن فایزر- بایوتک از اواخر سال جاری میلادی در ایالات متحده آمریکا برای واکسیناسیون شهروندان مورد استفاده قرار گیرد.

قیمت واکسن فایزر- بایوتک ممکن است با توجه به مناطق مختلف دنیا متفاوت باشد.

اتحادیه اروپا با قراردادی به ارزش 4.65 میلیارد یورو برای خرید 300 میلیون دوز از این واکسن اقدام کرده است.

با احتساب این قرارداد قیمت هر دوز واکسن فایزر- کرونا حدود 15.5 یورو می‌شود. قیمت این واکسن در 2 دوز در ایالات متحده نیز تقریبا 39 دلار است.

واکسن مودرنا

این واکسن نیز توسط شرکت داروسازی "مودرنا" با همکاری انستیتوی ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا توسعه یافته و تولید شده است.

نام علمی واکسن تولیدی مودرنا  "mRNA-1273"  است.

این شرکت در تاریخ 16 نوامبر 2020 اعلام کرد که اولین اطلاعات به دست آمده از مطالعات بالینی این واکسن نشان داد که این واکسن در 95.4 درصد موارد برای افرادی که واکسینه می‌شوند، موثر بوده و ایمنی ایجاد خواهد کرد.

مودرنا گران‌ترین واکسن کرونا را ساخته است. "استفان باکسل" مدیر عامل مودرنا اعلام کرده که قیمت هر دوز واکسن کرونا تولیدی این شرکت رقمی بین 25 تا 37 دلار خواهد بود.

 

 واکسن آکسفورد

با همکاری موسسه "جنر" دانشگاه آکسفورد و گروه واکسن آکسفورد توسعه یافته است. حق تولید و پخش این واکسن از سوی شرکت دارویی انگلیسی- سوئدی "آسترا زنکا" خریداری شده است.

دانشگاه آکسفورد در بیانیه‌ای اعلام کرده که در حال انجام فاز سوم آزمایش‌های بالینی این واکسن است. طبق داده‌های به دست آمده تزریق دوز نخست این واکسن در انسان‌ها ایمنی 70 درصدی و در صورت تزریق دوز دوم به آنها ایمنی 90 درصدی در برابر ایتلا به بیماری "کووید19" می‌دهد.

این واکسن یکی از ارزان‌ترین واکسن‌های تولیدی کرونا در جهان محسوب می‌شود چون شرکت انگلیسی – سوئدی "آسترا زنکا" متعهد شده سودی بابت تولید و توزیع این واکسن نگیرد و قیمت هر دوز واکسن را 2.5 دلار برای فروش تعیین کرده است.

واکسن "اسپوتنیک وی" روسیه

این واکسن رازآلود روسیه با وجودی که اطلاعات زیادی از روند تحقیقات و میزان کارآیی و موثری در آزمایش‌های بالینی نداده اما یکی از واکسن‌های بالقوه‌ای است که می‌تواند بخشی از بازار جهانی را در اختیار بگیرد.

واکسن "اسپوتنیک وی" روسیه نخستین واکسن تولیدی برای کرونا در سطح جهان است و روسیه نخستین کشوری بود که اعلام کرد واکسن را تولید کرده و آن را بر اساس اولویت به شهروندانش تزریق می‌کند. حتی دختر "ولادیمیر پوتین" رییس فدراسیون روسیه نیز این واکسن را ترزیق کرده اما تاکنون پوتین این واکسن را تزریق نکرده است.

روس‌ها می گویند میزان موثری این واکسن فراتر از 95 درصد است.

طبق گفته مقامات بهداشتی روسیه سطح ایمنی 95 درصدی بر اساس نتایج اولیه آزمایش‌ها از داوطلبان 42 روز پس از تزریق نخستین دوز این واکسن است.

مقامات روسی با کشورهای آرژانتین، برزیل، مکزیک و هند برای فروش واکسن اسپوتنیک وی به توافقاتی دست یافته‌اند.

قیمت هر دوز واکسن کرونا اسپوتنیک وی برای فروش در بازارهای جهانی از فوریه سال 2021 به بعد (از اول اسفند 1399) کمتر از 10 دلار اعلام شده است. مقامات روسیه گفته‌اند این واکسن برای شهروندان روسی رایگان تزریق خواهد شد.

واکسن جانسِن

فاز سوم آزمایش‌های بالینی واکسن شرکت آمریکایی جانسن که زیر مجموعه  از شرکت مادر چند ملیتی "جانسون اند جانسون" است، در 23 سپتامبر سال جاری میلادی (اوایل مهر 1399) آغاز شده است.

در فاز سوم آزمایش‌های بالینی این واکسن، 60 هزار داوطلب در ایالات متحده آمریکا، آفریقای جنوبی، آرژانتین، برزیل، شیلی، کلمبیا، مکزیک، پرو، فیلیپین و اوکراین این واکسن را دریافت خواهند کرد.

این شرکت همچنین از 16 نوامبر امسال آزمایش واکسن را در دو نوبت در انگلستان آغاز کرد. انتظار می‌رود در سال 2021  قیمت هر دوز واکسن تولیدی جانسن با حدود 10 دلار به بازار جهانی عرضه شود.

 

واکسن نواواکس

فاز سوم آزمایش‌های بالینی واکسن تولیدی شرکت دارویی "نواواکس" آمریکا در 24 سپتامبر امسال (اوایل مهر 1399) در بریتانیا آغاز شده است.

در فاز سوم آزمایش بالینی قرار است 15 هزار داوطلب بین 18 تا 84 سال دوزی از واکسن تولیدی این شرکت را دریافت کنند. این مرحله از آزمایش بالینی شرکت نواواکس با همکاری کارگروه ویژه واکسن دولت بریتانیا انجام شده است.

قرار است فاز سوم آزمایش‌های بالینی این واکسن پس از اتمام در بریتانیا در داخل ایالات متحده آمریکا ادامه یابد و انتظار می‌رود اولین نتایج این آزمایش‌ها در سال 2021 اعلام شود.

دولت ایالات متحده آمریکا متعهد شده است در صورت تولید 100 میلیون دوز واکسن کرونا شرکت نواواکس در ابتدای سال آینده ، 1.6 میلیارد دلار به این شرکت فعال در ایالت مریلند پرداخت کند.

واکسن چینی

واکسن چینی" کرونا واک" که توسط شرکت دارویی چینی " سینوواک" ساخته شده از جمله واکسن‌های کروناست که آزمایش‌های فاز سوم بالینی خود را آغاز کرده است.

فاز سوم آزمایش‌ بالینی این واکسن از 11 آگوست امسال (مرداد 1399)  در اندونزی و از 21 جولای امسال در برزیل آغاز شد.

از تاریخ 17 سپتامبر ترکیه نیز به فاز سوم آزمایش بالینی این واکسن پیوست. تاکنون قیمت مشخصی برای این واکسن چینی اعلام نشده است اما دولت چین پیشتر وعده داده واکسن تولیدی خود را با قیمتی مناسب و ارزان در اختیار کشورهای دنیا قرار خواهد داد.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: فاز سوم آزمایش های بالینی ایالات متحده آمریکا قیمت هر دوز واکسن بالینی این واکسن آزمایش بالینی شرکت داروسازی واکسن تولیدی واکسن فایزر شرکت دارویی واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۹۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ بهرام عین اللهی اظهار کرد: خوشبختانه با تصویب روز گذشته مجلس، مقرر شد که ۱۰ هزار میلیارد تومان از اعتبارات وزارت بهداشت برای برقراری فوق العاده خاص به کارکنان این وزارتخانه، پرداخت شود.

وی با بیان اینکه هدف ما از حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی، تسهیل امور و راحتی مردم دانست و گفت: امروزه مواد غذایی به راحتی و به شیوه غیرحضوری برای همه در دسترس است و مشارکت سکو‌های اینترنتی در حمل دارو می‌تواند موجب راحتی کار مردم شود. 

وزیر بهداشت تاکید کرد: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی به صورت کد پیگیری است و حمل کننده دارو از سکو، اطلاعی از فهرست و محتویات دارو‌های افراد ندارد و مسئولیت ارائه دارو نیز با مسئول فنی داروخانه‌هایی است که آن را از این شیوه فروخته است. 

وی با تاکید بر اهمیت سلامت کودکان در تامین سلامت بزرگسالان، از اجرای طرح درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در سراسر کشور خبر داد و با بیان اینکه بخشی از رشد تکاملی در دهه اول زندگی هر فرد رخ می‌دهد، افزود: تمام اعضای بدن، رشد تکاملی دارند بنابراین هر حادثه و بیماری که در ۷ سال اول زندگی رخ دهد، می‌تواند در سنین بالاتر و حتی تا پایان عمر نیز وجود داشته باشد و سلامت افراد را به مخاطره بیندازد.

عین اللهی با اشاره به پیشنهاد وزارت بهداشت و بررسی طرح درمان کودکان زیر ۷ سال در کمیته‌های مختلف دولت، گفت: خوشبختانه این طرح در هیات دولت تصویب شد و جمهوری اسلامی ایران افتخار دارد که علیرغم مشکلات و تحریم‌ها خدمات مورد نیاز کودکان زیر ۷ سال را در مراکز دولتی به صورت رایگان ارائه دهد.

درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال سرمایه گذاری برای سلامت و آینده کشور است

وزیر بهداشت از طرح درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال به عنوان نوعی سرمایه گذاری برای سلامت و آینده کشور یاد کرد و گفت: ممکن است نتایج این طرح در دولت مردمی مشخص و ملموس نباشد، اما اثرات آن در آینده و سلامت کشور، موثر است. این طرح به همه بیمارستان‌های دولتی ابلاغ شده است. 

تامین نیاز‌های دارویی کشور با کمک شرکت‌های دانش بنیان

عین اللهی یکی از برنامه‌های وزارت بهداشت را تقویت شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت دانست و گفت: با استفاده از توان و ظرفیت این شرکت‌ها می‌توانیم بسیاری از نیاز‌های دارویی کشور از جمله دارو‌های بیماران تالاسمی را تامین کنیم.

وی با بیان اینکه خوشبختانه شاهد رشد تولیدات دارو‌های مورد نیاز توسط شرکت‌های ایرانی هستیم، گفت: بعضا ممکن است برخی از بیماران، تمایلی برای مصرف دارو‌های ایرانی نداشته باشند که تجویز و مصرف دارو‌های خارجی توسط متخصصان مورد تایید وزارت بهداشت انجام می‌شود، اما اولویت ما، حمایت از شرکت‌های دانش بنیان است. 

ثبت رکورد افزایش شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت در دولت مردمی

وزیر بهداشت به فعالیت ۷۰۰ شرکت دانش بنیان حوزه سلامت تا سال ۱۴۰۰ اشاره و عنوان کرد: در دولت مردمی و تا کنون، تعداد شرکت‌های دانش بنیان این حوزه به بیش از یک هزار و ۴۰۰ شرکت رسیده و شاهد رکوردی در افزایش تعداد این شرکت‌ها هستیم و با تسهیلات و حمایت‌های دولت نیز تعداد این شرکت‌ها رو به رشد است. 

عین اللهی تولید پانسمان مورد نیاز بیماران پروانه‌ای را یکی از اقدامات ارزشمند شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت ارزیابی و خاطرنشان کرد: اقدامات لازم برای تولید این پانسمان‌ها آغاز شده البته قبل از تولید و تجاری سازی هر محصول، باید پژوهش و تحقیقات انجام شود که تولید این پانسمان نیز در مرحله تحقیقاتی است و امیدواریم با حمایت‌های دولت به مرحله تجاری سازی و تامین نیاز‌های داخلی برسد. حمایت از شرکت‌های دانش بنیان در تامین نیاز‌های کشور یکی از برنامه‌های اصلی وزارت بهداشت است. 

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در مورد جایگاه والای پزشکی کشورمان در منطقه، گفت: امروز قوی‌ترین نظام سلامت منطقه مربوط به جمهوری اسلامی ایران است و در جهان نیز در حوزه‌های مختلف، پیشرفت‌های قابل توجهی داشته ایم که باز هم تقویت می‌شود. 
سینوفارم کم عارضه‌ترین واکسن بود

وزیر بهداشت در خصوص برخی عوارض یک واکسن خارجی، گفت: کمیته علمی کشوری کرونا متشکل از ۶۰ نفر از بهترین اساتید، دانشمندان و صاحبنظران در رشته‌های مختلف پزشکی است. بیشترین واکسن تزریق شده در کشور که تا کنون بیش از ۱۵۵ میلیون واکسن تزریق شده سینوفارم بود و این واکسن، کم عارضه‌ترین واکسن بوده است.

عین اللهی از رصد و ثبت عوارض واکسن‌ها توسط کمیته علمی کرونا خبر داد و گفت: خوشبختانه کمترین عوارض مربوط به واکسن را در جمهوری اسلامی ایران داشته ایم و استفاده از واکسن توانست به کنترل کرونا کمک کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نتیجه آزمایش نسل ششم اینترنت در ژاپن: ۵۰۰ برابر سریع‌تر از ۵‌جی
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحد‌های خوراک دام و طیور
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون