Web Analytics Made Easy - Statcounter

طاهره جان‌نثاری مدیر مؤسسه آموزش عالی حوزوی حضرت فاطمه (س) در گفت‌وگو با خبرنگار گروه تعلیم و تربیت خبرگزاری، با تبریک به مناسبت هفته بسیج، به امر آموزش اشاره کرد و گفت: در بحث آموزشی همیشه باید ببینیم نظامی که برای آموزش تعریف می‌کنیم، چه نظامی است. 

وی افزود: اگر نظام آموزش ما بخواهد موفق باشد باید افرادی چون بسیجیان را پرورش دهد تا بتواند موفقیت‌های چشمگیر را در عرصه‌های آموشی،‌ تربیتی و به خصوص پژوهشی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر مؤسسه آموزش عالی حوزوی حضرت فاطمه (س) اضافه کرد: یک جامعه دینی هستیم  و با توجه به اینکه سرلوحه کارمان قرآن است، باید دید قرآن چه دستور می‌دهد؛ رسالت قرآن اختصاص به زمان و مکان خاصی ندارد و مسؤولیت همه ما هم با توجه به تعلیمات و آموزش به قرآن مختص یک زمان نیست و افراد هرچه بیشتر منتسب به قرآن می‌شوند، مسؤولیت‌‌هایشان هم سنگین‌تر می‌شود. 

جان‌نثاری در ادامه یادآور شد: خداوند متعال در قرآن، تعلیم همه انسان‌ها را برعهده گرفته است و می‌فرماید: «عَلَّمَ الْقُرْآنَ، خَلَقَ الْإِنسَانَ، عَلَّمَهُ الْبَیَانَ» و این را به همه انسان‌ها در همه اقشار تعلیم می‌دهد.

وی ادامه داد: وقتی قرآن زمان و مکان ندارد پس در همه مکان‌ها و برای همه انسان‌هاست و از قبل، بوده،‌ هست و بعد از این نیز خواهد بود؛ به طوری که دستورات، آموزش‌ها و کارکرد آن نیز کاربردی است و انسان را به اوج می‌رساند؛ بنابراین همانقدر انسان‌هایی که با قرآن مانوس هستند می‌توانند انسان‌ را بالا ببرند. 

 مدیر مؤسسه آموزش عالی حوزوی حضرت فاطمه (س) اضافه کرد: این حرف نو و تازه‌ای نیست اما باید نخست قرآن را شناخت، آموزش گرفت و در موردش پژوهش انجام داد و نواندیشی و تبیینش کرد و می‌توان گفت این وظیفه به عهده همه ما به خصوص بسیجیان و طلاب است که هم از جهت آموزشی، پژوهشی و تربیتی واقعا به قرآن می‌پردازند.  

وی اظهار کرد: امروزه شاهدیم وقتی در دنیا بحث علم، تکنیک و تکنولوژی می‌شود، غرب ادعای پیشرفت دارد اما وقتی بحثی مثل کرونا پیش می‌آید فروشگاه‌ها غارت می‌شوند که در چنین مواردی مشخص می‌شود آموزش‌ها، تربیت را ایجاد نکرده است.

جان‌نثاری افزود: این قرآن است که با صراحت، مبارز می‌طلبد و کسی هم تا به امروز نتوانسته به مبارزه آن جواب بدهد و فردا هم نخواهد توانست. خداوند می‌فرماید «إِنّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّکْرَ وَ إِنّا لَهُ لَحافِظُونَ» که وظیفه همه ما انسان‌ها را سنگین‌تر می‌کند و مخصوصاً وظیفه طلاب، بسیجیان و دانشجویان که ارتباط معنادار با قرآن را پیدا کنند که ببینند سبک زندگی مردم باید چگونه باشد. 

مدیر مؤسسه آموزش عالی حوزوی حضرت فاطمه (س) ادامه داد: امروز دنیا و مردم به دنبال آرامش می‌گردند و از آسایش‌هایی که داشتند، خسته‌ شده‌اند و امروزه با تمام آسایش‌هایی که به وجود آمده به دنبال آرامش می‌گردند.

وی اضافه کرد: همه انسان‌ها مخاطب واقعی کلام خداوند هستند و باید مسیری که انبیاء از جمله پیامبر خاتم (ص) تبیین کردند را که ارتباط میان طبیعت و معنویت و ارتباط میان ماورای طبیعت و طبیعت بود را پیدا کنند و خودشان عامل باشند و دیگران را هم دعوت به عمل کنند. 

جان‌نثاری افزود: امروز وقتی بحث کرونا مطرح می‌شود نگاه می‌کنیم چه کسانی پا به عرصه می‌گذارند؛ امروز دکترهایی داریم که پرورش یافته مکتب آموزش ‌و پرورش ما و مکتب قرآن هستند، همین امروز می‌بینیم مساجد و حسینیه‌ها پایگاهی برای کمک کردن به خدمات بهداشت و درمان می‌شوند که این الگو باید در همه جا ایجاد شود. 

وی با اشاره به روزهای دفاع مقدس و حضور بسیجیان در جبهه، خاطرنشان کرد: ما امروز جوانان فلسطین، لبنان و یمن را می‌بینیم که پیروز شدند و این از آموزش‌هایی است که مکتب دین به افراد داد.

مدیر مؤسسه آموزش عالی حوزوی حضرت فاطمه (س) با بیان اینکه امروز نگاه می‌کنیم آزادی که مطرح می‌شود از وجود همین مذهب، دین و قرآن ما هست، گفت: امروز همه یاد گرفتند که در تمام عرصه‌ها بگویند آب، خاک، قدرت که اینها برای فردی که اهل دین باشد، ارزش ندارد و یک چیز ارزش دارد که آن رسالت الهی و انسانی است.

وی با تأکید بر اینکه باید هر کاری را از دید الهی شروع کنیم، افزود: قرآن می‌گوید «وَ ما رَمَیْتَ إِذْ رَمَیْتَ وَ لکِنَّ اللهَ رَمى» و تعلیم یافته مکتب قرآن هم می‌گوید فاو را و خرمشهر را خدا آزاد کرد؛ اگر ما اینگونه پرورش دادیم باید بدانیم که مملکت موفقی داریم. 

جان‌نثاری ادامه داد: یاد گرفتیم حتی اگر به ظاهر هم شکست بخوریم، بگوییم به وظیفه‌مان عمل کردیم و این برای جوانان امروز که رو به ناامیدی و افسردگی می‌روند واقعا باید آموزش داده شود؛ یاد گرفتیم در پیچ‌وخم زندگی خط قرآن را فراموش نکنیم.

وی اضافه کرد: امروز هم نگاه می‌کنیم هر جا مسأله‌ سختی مانند سیل، زلزله، امنیت و بهداشت هست که اصولا افراد وارد نمی‌شوند و خیلی از افراد هم در خانه‌هایشان نشسته‌اند اما بچه‌های اهل دین، مکتب قرآن و ایران اسلامی ما در هر لباسی برای امنیت و بهداشت کشورمان زحمت می‌کشند. 

مدیر مؤسسه آموزش عالی حوزوی حضرت فاطمه (س) اظهار کرد: باید یاد بگیریم اهل محاظفه‌کاری نباشیم، آموزش و پرورش باید این مفاهیم والا را آموزش بدهد و الحمدلله در حوزه‌ها و بسیج، این کار انجام می‌شود. دانشگاه، نیروهای خوب و متعهد پرورش می‌دهد که به نظر می‌رسد به هیچ چیزی وابستگی ندارند و محافظه‌کاری نمی‌کنند و مطالبه‌گری‌‌هایشان هم در عرصه اخلاق است و هم در عرصه اینکه حق مظلوم گرفته شود. 

جان‌نثاری گفت: شاید اگر هر جا برای اصل نظام اسلامی، قانون اساسی، مرز و بوم و وطن‌مان خطری پیش بیاید، آموزش‌و‌پرورش باید این قدرت و تربیت را داشته باشد که این افراد را حافظ جان، مال و ناموس نظام و وطن قرار دهد و یاد بگیریم برای اینکه به میدان بیاییم حرفی از خودمان نزنیم، حرف از حقوق دیگران بزنیم و این دلواپسی خودمان را به دلواپسی برای ارزش‌هایی که باید به دیگران به ارمغان بدهیم، تبدیل کنیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش آموزش تعلیم و تربیت همه انسان ها جان نثاری آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۰۰۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور گواهی حفظ قرآن برای ۸۰۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در طرح «زندگی با آیه‌ها»

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری دبیرخانه ملی اعطای مدرک به حافظان قرآن کریم پیش از ظهر امروز در محل سازمان دارالقرآن کریم برگزار شد.

در ابتدای این نشست، حجت‌الاسلام علی تقی‌زاده رئیس سازمان دارالقرآن کریم عنوان کرد: طبق تأکیدات مقام معظم رهبری، حفظ قرآن به عنوان یک اتفاق راهبردی در منظومه تعمق و تدبر قرآنی شناخته می‌شود. در یک نظرسنجی که اواسط اسفندماه و قبل از آغاز ماه مبارک رمضان داشتیم، بالغ بر۷۵ درصد پاسخگویان با ضرایب مختلف عنوان کردند که از این که قرآن را حفظ نیستند حسرت می‌خوردند. این یک سرمایه قرآنی است که نشان می‌دهد باید بحث حفظ را حدی بگیریم.

وی اظهار کرد: ما جریان حفظ موضوعی را دروازه ورود به حفظ کل قرآن کریم می‌دانیم. اگر افراد با آیه‌های کاربردی قرآن کریم ارتباط بگیرند، دغدغه حفظ قرآن کریم شکل می‌گیرد. طرح «زندگی با آیه‌ها» در ماه مبارک رمضان امسال که با همکاری نهاد‌های مختلف و به ویژه آموزش و پرورش و سازمان صداوسیما شکل گرفت، در راستای توجه به جریان حفظ موضوعی بود. حدود یازده میلیون نفر از ابتدا تا انتهای این طرح با آن همراهی کردند؛ یک میلیون نفر هم در آزمون انتهایی شرکت کردند که از این میان ۸۰۰ هزار نفر گواهی رسمی حفظ آیات را دریافت کردند.

این خبر در حال تکمیل است...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نواخته شدن زنگ معلم در مدارس استان مرکزی
  • برگزاری دوره تربیت معلم تدبر سوره‌ای قرآن در مشهد
  • ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی
  • آزمون نهایی طرح ملی «زندگی با آیه ها» در آستارا برگزار شد
  • زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود
  • آموزش و پرورش برای ما «مساله اول کشور» است
  • ۸۰۰ هزار نفر گواهی حفظ را در طرح «زندگی با آیه‌ها» دریافت کردند
  • صدور گواهی حفظ قرآن برای ۸۰۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در طرح «زندگی با آیه‌ها»
  • ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی "حفظ نور رضوی" آغاز شد
  • برگزاری دوره تربیت مربی آموزش نوین قرآن در کهگیلویه