Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتریونس جاوید نسب روز چهارشنبه درگفت و گوی اختصاصی با ایرنا اظهارداشت: همیشه پیشگیری بهتر از درمان بوده که در اختلال وسواس کرونا نیز باید به آن توجه کنیم ضمن آنکه پیشگیری از انتقال کرونا به شیوه صحیح نباید از نگاه خود دور کرد.

وی شست و شوی مداوم دست‌ها را یکی از راه‌های جلوگیری ازانتقال کرونا دانست و خاطرنشان کرد: نگرانی از ابتلا به ویروس کرونا سبب شد تا افراد برای جلوگیری ازانتقال این ویروس مرموز گاهی رفتارهای وسواس گونه پیدا  کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جاویدنسب بیان داشت: شرایط سخت کرونایی زندگی را برای افرادی که استرس بیشتر و یا وسواس دارند، سخت تر کرد به گونه ای که نگرانی این افراد افزایش یافت و سبب شد تا اختلال وسواس کرونایی درآنها دیده شود.

وی  تصریح کرد: نشانه هایی که در افراد می بینیم ، می تواند بخشی از رفتارهای اختلالی به نام اختلال وسواس فکری عملی باشد که در این روزهای سراسر استرس ناشی از شیوع ویروس کرونا بسیاری از ما، بدون اینکه متوجه باشیم، به این اختلال دچار شده باشیم.

این روانشناس ، نظافت و گندزدایی وسایل منزل دراین شرایط سخت کرونایی را طبیعی دانست و اضافه کرد: اگر دچار اختلال وسواس فکری، عملی شده باشیم، این رفتارها و افکار وسواس گونه‌ به قدری زیاد می‌شود که زندگی را مختل می کند.

وی عنوان کرد: افرادی که دچار افکار و اعمال وسواسی هستند دراین وضعیت کرونایی نیاز به مراقبت همراه با توصیه های مشاوره ای دارند.

جاویدنسب ادامه داد: وسواس یک فکر آزاردهنده است و شخص می داند که این فکر مال خودش نیست و از بیرون وارد ذهنش شده است.

 وی افزود: افرادی که گرفتار وسواس هستند، دچار سردرگمی بین یک سری بایدها و نباید، درست و غلط  و خوب و بد می شوند و کارهایشان تا مرز افراط  پیش می رود و دلیل این رفتار افراطی این است که به نظمی که درذهنشان انتظار دارند، برسند وتا زمانی که فکر را به عمل تبدیل نکند، آرام نمی گیرد.

جاویدنسب بیان داشت: فرد دچار اختلال افراطی هیچ لذتی ازانجام این رفتارهای تکراری نمی‌برند و حتی ممکن است فرد از شرایطی که تشدید کننده علائم است، فرار کند اما متاسفانه موفق نمی شود.

تکنیک‌های رهایی از وسواس

روانشناس البرزی  گفت : اگر در زمره افرادی هستیم که تمام روش های توصیه شده برای جلوگیری از انتقال بیماری را انجام داده ایم اما همچنان احساس رضایت نداریم  و اصرار بر شستن دوباره دست ها و یا ضدعفونی دوباره سطوح تمیز شده داریم ، احتمال ابتلا به وسواس کرونایی در ما وجود دارد.

وی توجه به رویکرد رفتاری و شناختی و همچنین  درمان های دارویی را از راهکارهای درمان این اختلال برشمرد.

جاوید  نسب بیان داشت : رویکرد رفتاری پرکاربردترین و پذیرفته شده‌ ترین درمان رفتاری است که فرد به کمک این روش خود را در موقعیت هایی قرار می دهد که عمل وسواسی را تحریک و از انجام تشریفات وسواسی خودداری می‌کند.

وی رویکرد شناختی را به عنوان یک تکنیک دیگر نام برد که درآن باورهای شخص مبتلا به وسواس به چالش کشیده می شود که در صورت نپرداختن به تشریفات وسواسی روی می دهد.

وی مراجعه به روانپزشک و استفاده ازداردوهای مناسب با درمان این اختلال را ضروی دانست.

روانشناس البرزی تاکید کرد: خانواده فرد نیز باید ازانتقاد فرد اجتناب کنند و برای کنترل اضطراب از او حمایت کنندو همچنین افراد باید اخبارمربوط به ویروس کرونا را از منابع معتبر پیگیری کنند و از کرونا به اندازه ای که هست بترسند و به افکار خود پر و بال ندهند و در زمان حال زندگی کنند.

برچسب‌ها ویروس کرونا اختلالات وسواسی البرز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا البرز ویروس کرونا البرز اخبار کنکور اختلال وسواس وسواس کرونا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۰۰۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها در اصفهان

فرمانده انتظامی استان اصفهان، مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در کلانتری‌ها طی سال گذشته را حاصل تلاش متعهدانه و دلسوزانه ۹۰ روانشناس شاغل در مجموعه این فرماندهی عنوان کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار حمید علینقیان‌پور ضمن تبریک روز جهانی روانشناس و مشاور به جامعه روانشناسان و مشاوران کشور گفت: در عصر پرتلاطم حاضر که انسان‌ها هر روز با مشکلات و چالش‌های مختلفی دست و پنجه نرم می‌کنند، موضوع  سلامت روح و روان از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

وی افزود: امروز همگان دریافتند جامعه‌ای که از نظر روحی و روانی دچار آسیب باشد نمی‌تواند پیشرفت کرده و به اهداف عالیه‌ای که برای خود در نظر گرفته، دست یابد و بر همین اساس نقش روانشناسان و مشاوران بسیار حائز اهمیت بوده و وجود این افراد برای هر جامعه‌ای لازم و ضروری است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان از روانشناس و مشاور به عنوان  سنگ صبور، محرم اسرار مردم و مرهم دل‌های رنجور یاد کرد و گفت: با توجه به نقش مفید و مؤثری که روانشناسان و مشاوران در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و کمک به بزه آسیب‌دیدگان جامعه دارند، استخدام و بهره‌گیری از این افراد در دستور کار پلیس قرار گرفت و امروز که بیش از 2 دهه از فعالیت این عزیزان می‌گذرد، منشأ اثرات خیر هم برای مجموعه سازمان انتظامی کشور و هم برای عموم مردم بودند.

سردار علینقیان‌پور افزود: هم اکنون 90 روانشناس و مشاور و مددکار اجتماعی در مجموعه فرماندهی انتظامی استان اصفهان مشغول فعالیت هستند که اکثر آنها تحصیلات عالیه دارند و به گره گشودن از مشکلات مردم و تامین آرامش روانی جامعه تلاش می‌کنند.

وی افزود: در سال گذشته 86 هزار و 207 نفر به مرکز مشاوره  آرامش و واحدهای مشاوره و مددکاری مستقر در کلانتری‌های استان مراجعه کردند که بالغ بر 70 درصد از پرونده‌های ارجاعی به آنان به صلح و سازش منجر و از ورود این پرونده‌ها به دستگاه قضایی جلوگیری شده است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان، برگزاری 3 هزار و 308 جلسه در قالب طرح مشاوره فعال، برگزاری 24 جلسه مشاوره گروهی، تالیف یک جلد کتاب در حوزه روانشناسی خانواده و هزار و 724 مورد تعامل و همکاری با سایر نهادها و سازمان های دولتی و غیردولتی در جهت ارائه خدمت رسانی بهتر به مردم را از جمله مهم‌ترین اقدامات مرکز مشاوره آرامش این فرماندهی در سال گذشته برشمرد.

برخی از موفقیت‌های پلیس مرهون زحمات روانشناسان استپلیس در خدمت مردم/2 شهروند سنندجی نجات یافتند

سردار علینقیان‌پور با بیان اینکه  از 110 کلانتری در سطح استان 79 کلانتری دارای واحد مشاوره و مددکاری هستند و حداقل یک روانشناس در آنجا به مراجعان خدمت‌رسانی می‌کند، گفت: تقویت و تجهیز کلانتری‌های فاقد واحد مشاوره و مددکاری به این واحد و استفاده از کارشناسان مشاوره در دست اقدام است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان در خاتمه با قدردانی از تلاش‌ها و زحمات روانشناسان و مشاوران که  سلامت  و آرامش روحی و روانی را به مردم هدیه می‌دهند افزود: بی‌شک این عزیزان نقش بزرگی در امنیت روانی جامعه دارند و پلیس همواره این تلاش را ارج نهاده و به عنوان حافظ امنیت جامعه از دانش و تخصص آنان برای آرامش و آسایش هرچه بیشتر جامعه بهره می‌برد.

 

انتهای پیام/170

دیگر خبرها

  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • شرایط تحصیل زندانیان البرزی مهیا شد
  • مگر دیوانه ام که به روانشناس مراجعه کنم؟!/ تفاوت روانشناس با روانپزشک چیست؟
  • اولین نکوداشت روانشناسان رضوی برگزار می شود
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • هویت ۲ شهید البرزی شناسایی شد
  • هویت دو شهید البرزی شناسایی شد
  • رقابت دانش آموزان البرزی در مسابقات قرآن و عترت
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها در اصفهان