Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه شهری خبرگزاری فارس، علی اشراقی، رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده 5 درباره موافقت کمیسیون ماده 5 با دو پروژه محرک توسعه در مناطق 15 و 18 اظهارداشت: در پانزدهمین جلسه کمیسیون ماده 5 در سال جاری با دو طرح محرک توسعه در مناطق کم برخوردار تهران موافقت شد.

وی افزود: با تصویب این دو پروژه ضمن ایجاد سرزندگی، کاهش فضاهای مخروبه و بی دفاع کمک شایانی به افزایش سرانه خدماتی هفت گانه و توسعه فضاهای انسان محور نیز می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اشراقی گفت: یکی از این مجموعه ها در عرصه ای به وسعت 7 هکتار در مرز غربی محدوده شهرداری منطقه 15 شهر تهران در محله کیانشهر شمالی در مجاورت با صنایع، انبارها و کارگاه های خیابان فدائیان اسلام واقع شده است؛ قبلاً این مجموعه به عنوان کارخانه چرم امید فعالیت داشته که در راستای اجراء برنامه پاکسازی محیط زیست و جمع آوری و انتقال مشاغل مزاحم از شهر تهران این کارخانه نیز به چرم شهر ورامین منتقل گردیده است . 

وی افزود: در اجرای ماده 7 قانون نوسازی صنایع کشور و با توجه به طرح باز آفرینی محور فدائیان اسلام که اخیراٌ به تصویب کمیسیون ماده پنج رسیده، با در نظر گرفتن مسائل مهم محدوده مورد نظر از جمله، فقدان سر زندگی، امنیت، حیات شبانه و نیز کاهش جمعیت که سبب تشدید متروکه شدن این فضای شهری و افزایش فضاهای غیر قابل دفاع شده است، با طرحی جامع که دربرگیرنده مجموعه ای مسکونی به وسعت 2 و هفت دهم هکتار و مجموعه ای تجاری به وسعت یک هکتار است موافقت شد.

اشراقی گفت: در این طرح بیش از 3 هکتار به عنوان فضایی جهت خدمات هفت گانه و فضای سبز به شهرداری تهران واگذار می گردد. این موضوع به ارتقای شرایط اجتماعی و اقتصادی منطقه ۱۵ کمک می‌کند و به عنوان محرک توسعه در جنوب شهر تهران سبب ارتقای کیفی این منطقه خواهد شد.

رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده پنج بیان کرد: دیگر پروژه موافقت شده محرک توسعه، احداث مجموعه ای مسکونی و خدماتی واقع در منطقه 18 در محدوده ای به وسعت حدود یک و هشت دهم هکتار است که در این مصوبه نیز 70 درصد عرصه جهت توسعه فضای سبز و معابر شهری به شهرداری تهران واگذار می شود.

وی اضافه کرد: در این جلسه طرحی با رویکرد الحاق محدوده هایی به بافت فرسوده شهر تهران نیز مورد بحث و بررسی مبسوط قرار گرفت اما مصوبه ای صادر نشد و پس از اتخاذ تصمیم نهایی اطلاع رسانی صورت خواهد گرفت.

اشراقی گفت: در محدوده منطقه 10 نیز ضمن موافقت به اجراء مجموعه ای خدماتی، قرار شد شهرداری منطقه در اسرع وقت به تملک باغ حکیم به مساحت 4200 متر مربع و تبدیل آن به فضای سبز عمومی اقدام کند.

به گزارش فارس، جلسه کمیسیون ماده 5 شهر تهران به ریاست پیروز حناچی شهردار تهران و با حضور اعضاء، محسن هاشمی رفسنجانی، رئیس شورای اسلامی شـــهر تهران، عبدالرضا گلپایگانی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران و علی اشراقی رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده 5 تشکیل شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: علی اشراقی رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده 5 پروژه محرک توسعه کمیسیون ماده 5 محرک توسعه مجموعه ای شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۰۲۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق

کیفیت هوا در کلان‌شهر تهران امروز با قرار گرفتن روی شاخص ۷۹ در وضعیت هوای سالم (زرد) ثبت شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سنجش کیفیت هوا امروز _جمعه، هفتم اردیبهشت_ در دستگاه سنجش کیفیت هوای ایستگاه‌های پاسداران با شاخص ۱۱۵، پیروزی منطقه ۱۳ با شاخص ۱۰۲، پیشوا با شاخص ۱۱۷، شادآباد منطقه ۱۸ با شاخص ۱۱۲، شریف منطقه دو با شاخص ۱۱۷، شهرداری منطقه ۱۹ با شاخص ۱۰۸، فرمانداری شهرری با شاخص ۱۰۶، قرچک با شاخص ۱۳۵، ورامین با شاخص ۱۱۰، در وضعیت هوای ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی) قرار دارد.

بر این اساس سنجش کیفیت هوا امروز در ایستگاه‌های آتی‌ساز با شاخص ۵۲، اتوبان محلاتی منطقه ۱۴ با شاخص ۵۸، پارک رازی با شاخص ۵۶، پاکدشت با شاخص ۷۳، پردیس با شاخص ۸۰، پونک با شاخص ۵۷، تهران پارک شکوفه با شاخص ۸۰، چشمه با شاخص ۵۶، دانشگاه تهران با شاخص ۷۵، دانشگاه شهید بهشتی با شاخص ۶۷، ژئوفیزیک با شاخص ۵۸، سرخه‌حصار با شاخص ۹۶، در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

همچنین ایستگاه‌های سلامت با شاخص ۸۸، شهرری منطقه ۲۰ با شاخص ۷۵، شهرداری منطقه دو با شاخص ۷۸، شهرداری منطقه ۲۱ با شاخص ۶۹، شهرداری منطقه ۲۲ با شاخص ۸۷، لواسانات با شاخص ۶۹، مسعودیه منطقه ۱۵ با شاخص ۵۸، منطقه ۱۵ با شاخص ۸۰، میدان فتح منطقه ۹ با شاخص ۹۶ و وردآورد منطقه ۲۲ با شاخص ۸۵ در موقعیت هوای سالم (زرد) ثبت شدند.

به این ترتیب، سنجش کیفیت هوا در ایستگاه‌های باغستان شهریار با شاخص ۴۶، دماوند با شاخص ۳۷، رباط‌کریم با شاخص ۴۶، شهرداری منطقه ۱۱ با شاخص ۳۳، علم و صنعت با شاخص ۴۱، قدس با شاخص ۴۱، ملارد با شاخص ۵۰، در موقعیت هوای پاک (سبز) ثبت شدند.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 748042

دیگر خبرها

  • تخریب جایگاه‌های غیرمجاز و غیر بهداشتی عرضه و کشتار دام در گلسار
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد | توسعه فضای سبز با عوارض قطع درختان
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • یکی از رویکردهای مهم شورا توجه به مناطق کمترتوسعه‌یافته است
  • یکی از رویکردهای مهم شورا توجه به مناطق کمتر توسعه یافته است
  • بازدید مدیرعامل سازمان عمرانی شهرداری تهران از سه پروژه
  • بلدیه تهران بعد از ۵۰ سال بازآفرینی شد
  • بازآفرینی بلدیه تهران پس از ۵۰ سال
  • بازآفرینی بلدیه تهران پس از ۵۰ سال + تصاویر
  • «محلوجی» سرپرست امور اجرایی کمیسیون‌های ماده ۱۰۰ شهرداری اصفهان شد