Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

رئیس اداره کل نقدینگی و خزانه داری بانک عامل بخش مسکن از رفع انسداد مسیر تخصیص اوراق به دارندگان غیر سجامی حساب سپرده گذاری ممتاز این بانک خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از بانک عامل بخش مسکن، محسن کریمی اعلام کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته، سرانجام در مرحله‌ای دیگر موفق به ایجاد دارایی تسه برای افراد غیر سجامی شدیم و بدین ترتیب علاوه بر ایجاد دارایی مطابق روال معمول ماهانه برای مشتریان سجامی، برای تمامی مشتریان غیر سجامی نیز بر اساس امتیازات تخصیص یافته به آنان در گذشته در نماد تسه ۹۹۰۸ اوراق گواهی حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن صادر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: از آنجا که بر اساس اعلام شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه، امکان تکرار اقدام مشابه در آینده وجود ندارد، ضرورت دارد دارندگان حساب‌های ممتاز به منظور بهره مندی از تمامی منافع این سپرده گذاری، نسبت به تکمیل ثبت نام خود در سامانه سجام اقدام کنند.

رئیس اداره کل نقدینگی و خزانه داری در توضیح این موضوع اظهار کرد: به دنبال ایجاد الزام برای همه فعالان بازار سرمایه به احراز هویت در سامانه سجام، آن دسته از دارندگان حساب سپرده گذاری ممتاز بانک عامل بخش مسکن که علاوه بر دریافت سود سپرده، مشمول تخصیص اوراق نیز می‌شوند، چنانچه در سامانه سجام ثبت نام خود را تکمیل نکرده باشند، اوراق تخصیص یافته به خود را دریافت نخواهند کرد. در واقع این افراد سود حاصل از سپرده گذاری در حساب ممتاز بانک تخصصی بخش مسکن را دریافت می‌کنند اما قادر به استفاده از امتیاز دیگر حساب مذکور یعنی اوراق تسه نیستند.

کریمی با بیان اینکه حدوداً از اواخر سال گذشته هر نوع معامله و اختصاص اوراق وام مسکن مستلزم ثبت نام در سامانه سجام و احراز هویت بود و اختصاص و معامله اوراق وام مسکن نیز در زمره سایر معاملات بورسی قرار گرفت، گفت: بسیاری از دارندگان حساب ممتاز نیز تنها موفق به دستیابی و دریافت سود سپرده گذاری خود شده و نتوانستند اوراق تسه دریافت کنند. در واقع بنا بر مقررات جدید بازار سرمایه، مسیر ایجاد دارایی بورسی (اوراق) برای آنها مسدود شده بود.

وی افزود: پس از پیگیری‌های متعدد با هدف تسهیل شرایط برای مشتریان بانک، در نهایت قرارداد ارائه خدمات احراز هویت سجام از طریق شعب بانک عامل بخش مسکن، به امضای مدیران عامل بانک و شرکت سمات (سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه) رسید و همچنین سامانه مربوط به ارائه خدمات مورد نظر نیز آماده شده است. بنابراین به زودی دستورالعمل نحوه ارائه خدمات و سایر اقدامات مرتبط با این موضوع به شبکه بانک اطلاع رسانی خواهد شد و دارندگان حساب ممتاز که به دلیل عدم احراز هویت در سامانه سجام تاکنون برای آنها ایجاد دارایی (اوراق) نشده بود، می‌توانند اوراق خود را دریافت و نسبت به استفاده از آن یا معامله آن در بازار سرمایه اقدام کنند.

کریمی ادامه داد: از یک سو با توجه به اهمیت سپرده ممتاز در کسب و کار بانک و از سوی دیگر نظر به ذی نفعان متعدد این محصول، شامل سپرده گذاران و تسهیلات گیرندگان، ارائه خدمات مرتبط با احراز هویت سجام در شعب بانک، گام بزرگی جهت رضایتمندی مشتریان و به تبع آن تأمین منافع بانک به شمار می‌رود. بر همین اساس انتظار می‌رود همکاران شعب بانک نیز جهت تأمین حداکثری منافع مشتریان بانک، پیگیری‌های لازم را جهت تکمیل ثبت نام آنان در سامانه سجام به عمل آورند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: اوراق تسهیلات مسکن بانک عامل بخش مسکن سامانه سجام دارندگان حساب ایجاد دارایی ارائه خدمات سپرده گذاری احراز هویت ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۰۳۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بانک مرکزی آخرین وضعیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها را در موضوع نهضت ملی مسکن اعلام کرد که بر اساس آن تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ از تعداد یک میلیون و ۷۵۲ هزار و ۹۷۸ نفر متقاضی معرفی‌شده به بانک‌های عامل در کل کشور، تعداد یک میلیون و ۳۴۱ هزار و ۹۱۹ نفر متقاضی به‌منظور اخذ تسهیلات مذکور به بانک‌های عامل مراجعه کرده‌اند.

بر اساس آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد ۸۷۱ هزار و ۸۶۱ نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد ۸۰۲ هزار و ۸۰۴ نفر (در حدود ۹۲ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۲،۶۷۸ هزار میلیارد ریال شده‌اند که از این تعداد تسهیلات مد نظر به تعداد ۶۲۴ هزار و ۴۶۸ نفر و به مبلغ یک‌هزار و ۳۳۷ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

سهم صفر درصدی ۱۸ بانک

در این میان سهم مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن تقریبا صفر بوده است که شامل بانک‌های شهر، کارآفرین، ملل، گردشگری، ایران‌زمین، اقتصاد نوین، آینده، پارسیان، پاسارگاد، پست بانک، سامان، سینا، سرمایه، خاورمیانه، کشاورزی، دی، توسعه تعاون و رفاه کارگران است.

همچنین نگاهی به میزان مشارکت بانک‌های شاخص نشان می‌دهد بانک مسکن بیشترین مشارکت را با ۸۵۱ هزار و ۵۲۶ میلیارد ریال داشته است.

پس از آن بانک ملت با ۲۸ هزار و ۶۲۵ میلیارد ریال، بانک سپه با ۱۹ هزار و ۳۸۴ میلیارد ریال، بانک ملی با ۱۳ هزار و ۸۷۸ میلیارد ریال، بانک تجارت با ۱۱ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال، بانک توسعه صادرات با یک‌هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال، بانک صنعت و معدن با ۷۵۰ میلیارد ریال و بانک صادرات با ۱۵ میلیارد ریال در رتبه‌های بعدی مشارکت در این طرح عظیم ملی قرار گرفتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیگیری وضعیت وام ازدواج با کد ملی
  • روش ثبت نام وام 100 میلیون تومانی بانک آینده به صورت غیرحضوری
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • جزئیات جدید از تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند
  • امکان نظارت آنلاین معلمان بر صندوق ذخیره فرهنگیان فراهم شد
  • آخرین وضعیت وام ودیعه مسکن اعلام شد+ جزییات
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • چرا انتشار اوراق رهنی مسکن در ایران گره گشا نبود؟
  • با سامانه خودنویس امکان کنترل قیمت اجاره و حذف واسطه بین مالک و مستاجر فراهم خواهد شد