Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد، تحریم و اقدامات یکجانبه را نماد آشکار جنایت علیه بشریت دانست و از جامعه جهانی خواست برای برطرف کردن آن، اقدام فوری انجام دهند.

 مجید تخت‌روانچی عصر چهارشنبه در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد که با موضوع "اکنون اقدامات یکجانبه پایان یابد"، این مطلب را مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اقدامات اجباری یکجانبه از جمله تحریم‌ها، اقتصاد، دسترسی به سیستم‌های مالی و ذخایر خارجی و حتی غذا و دارو را مختل می‌کند.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد یادآور شد: با وجودی که  برخی کشورهای غربی، مدعی هستند دارو، غذا و سایر اقلام بشردوستانه از تحریم های به اصطلاح ‌هوشمند معاف هستند، این تحریم‌ها بیشترین آسیب را به افراد بی‌گناه و اقشار آسیب‌پذیر جامعه وارد می‌سازد.

تخت‌روانچی با اشاره به گزارش گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد درباره آثار منفی تحریم‌ها بر حقوق بشر، ادامه داد: تحریم‌ها کودکان، بیماران، سالمندان و فقرا را هدف قرار داده و پیامدهای بشردوستانه شدیدی به دنبال دارد که می تواند به بحرانی انسانی تبدیل شود.

وی به آثار منفی تحریم در مقابله با همه‌گیری کرونا هم پرداخت و اضافه کرد: اعمال تحریم‌ها در شرایط همه‌گیری کرونا بسیار خطرناک است، چرا اگر کشوری در امان نباشد، دیگر کشورها نیز در امان نخواهند بود و آتش ویروس، گسترش می یابد و افراد زیادی را به کام مرگ می‌کشاند.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد با یادآوری تحریم‌های 40 ساله آمریکا بر علیه مردم ایران، افزود: ایران اکنون با گسترده‌ترین تحریم‌هایی روبرو است که تاکنون بر هیچ کشور دیگری اعمال نشده است. این تحریم‌ها به شدت مانع تلاش ما در مبارزه با همه گیری کرونا شده است.

تخت‌روانچی با بیان اینکه بر اساس اصول حقوق بشر، همه حق دارند از سطح استاندارد زندگی، بهداشت و رفاه مناسبی برخوردار باشند و تحریم‌ها این حقوق را هدف قرار داده است،  ادامه داد: قابل توجه است که این ابزار غیرانسانی توسط کشورهایی اعمال می‌شود که خود را بزرگترین مدافع حقوق بشر معرفی می‌کنند.

وی اضافه کرد: علاوه برآن، تحریم‌ها نقض اصول آزادی تجارت و ناوبری است که تاثیر منفی بر حقوق افراد کشورهای هدف و سایر کشورها دارد. برای مثال، در حالیکه ایران منابع مالی کافی در برخی از کشورها دارد، تحریم‌های غیرانسانی، مانع استفاده آنها حتی برای تجارت بشردوستانه، دارو و تجهیزات پزشکی مورد نیاز برای مهار کرونا و درمان بیماران شده است.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد، تحریم‌ها را مجازات دسته جمعی تمامی مردم و  تروریسم اقتصادی دانست و گفت: این یک جنگ واقعی است که در آن اقتصاد به سلاح تبدیل شده است. با هر معیاری، اقدامات یکجانبه از جمله تحریم‌ها، غیرانسانی، غیراخلاقی، غیرقانونی و نمادی آشکار از جنایت علیه بشریت است.

تخت روانچی از جامعه جهانی خواست تا اقدامات لازم و فوری را در رفع این اقدام‌ها به عمل آورند./ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد تخت روانچی تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۰۹۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان ملل: بازسازی غزه به ۸۰ سال زمان نیاز دارد

سازمان ملل اعلام کرد غزه به ۴۰ سال قبل بازگشته است و بازسازی آن در بهترین شرایط ۸۰ سال طول می‌کشد.

به گزارش ایسنا، سازمان ملل هزینه بازسازی نوار غزه را حدود ۴۰ میلیارد دلار تخمین زد و تاکید کرد بازسازی ویرانی‌های عظیم و بی‌سابقه‌ای که در اثر تجاوز طولانی مدت رژیم صهیونیستی به نوار غزه وارد شده، ممکن است ۸۰ سال به طول انجامد.

به گزارش الجزیره، عبدالله الدردری، دستیار دبیرکل سازمان ملل متحد و مدیر دفتر منطقه‌ای کشورهای عربی در برنامه توسعه سازمان ملل متحد، در کنفرانسی خبری در امان پایتخت اردن اعلام کرد، بازسازی نوار غزه یک کار بسیار هزینه بر و زمان بر خواهد بود. بر اساس تصاویر ماهواره‌ای برآورد هزینه‌ها حدود ۱۸ میلیارد دلار است اما روی زمین و در عمل وضعیت بسیار متفاوت است و این برآورد نهایی نیست.

وی افزود: برآورد اولیه برنامه توسعه سازمان ملل متحد برای بازسازی همه چیزهایی که در غزه ویران شده، حدود ۴۰ میلیارد دلار است و این ماموریتی است که جامعه بین‌الملل از جنگ جهانی دوم تاکنون هرگز با آن برخورد نکرده است.

وی با اشاره به بحث و بررسی بازسازی غزه با برخی کشورهای عربی و وجود نشانه‌های مثبت در این زمینه، افزود: اتکا به چارچوب‌های سنتی برای بازسازی به این معناست که ممکن است این کار دهه‌ها طول بکشد و مردم فلسطین چند دهه از رفاه بهره مند نباشند. بنابراین مهم است که مردم را به سرعت در خانه‌های مناسب اسکان دهیم و به حالت عادی اقتصادی و اجتماعی بازگردانیم .

در همین حال، ارزیابی ساخت‌وسازها نشان می‌دهد غزه نزدیک به ۸۰ سال برای بازسازی تمام واحدهای مسکونی تخریب‌شده به زمان نیاز دارد و این در صورتی است که سرعت بازسازی معقول باشد.

الدردری تاکید کرد کل آواری که تاکنون در غزه انباشته شده است به ۳۷ میلیون تن می‌رسد و با توجه به افزایش بسیار زیاد و روزانه آن، آخرین داده‌ها نشان می‌دهد این آوارها تقریبا ۴۰ میلیون تُن است.

وی با اشاره به اینکه ۷۲ درصد ساختمان‌های مسکونی به طور کامل یا جزئی تخریب شده است، خاطرنشان کرد: توسعه انسانی غزه با تمام مولفه‌های آن اعم از بهداشت، آموزش، اقتصاد و زیرساخت‌ها حدود ۴۰ سال به عقب رفته‌اند و این به معنای آن است که ۴۰ سال تلاش و کوشش و سرمایه گذاری‌ها در نوار غزه بر باد رفته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیکرهای یافته‌شده در گورهای جمعی غزه آثار شکنجه داشتند
  • تاکید سازمان همکاری اسلامی بر لزوم تحریم همه‌جانبه اسرائیل
  • مقامات آمریکا اعتقاد عملی به حقوق بشر ندارند
  • کره شمالی: آمریکا و متحدانش به دنبال اجتناب از چارچوب سازمان ملل هستند
  • واکنش کاردار ایران به سخنان وزیر دفاع انگلیس
  • سازمان ملل: بازسازی غزه به ۸۰ سال زمان نیاز دارد
  • کاردار ایران خطاب به وزیر دفاع انگلیس: کاملا نادان هستید
  • واکنش کاردار ایران در لندن به اظهارات وزیر دفاع انگلیس
  • لفاظی وزیر دفاع انگلیس در واکنش به تحریمش از سوی ایران
  • واکنش کاردار ایران به اظهارات وزیر دفاع انگلیس