Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-27@01:19:15 GMT

خوراکی هایی که با روند پیری مبارزه می‌کنند

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۱۱۹۹۶

صراط: آنچه در دهان می‌گذارید هم بر عملکرد‌های جسمی و هم روحی تأثیر می‌گذارد.

به گزارش باشگاه خبرنگارن جوان، رژیم غذایی شما همچنین روی سن‌تان تأثیر دارد. به طور خاص، مواد غذایی می‌توانند روند پیری را کند یا تسریع کنند. هرچند نمی‌توانیم از حرکت رو به جلو جلوگیری کنیم، اما می‌توانیم در کاهش تأثیرات جسمی و روانی پیری موثر باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



لوبیا و عدس
لوبیا و عدس مملو از فیبر و پروتئین هستند که هر دو به ثبات سطح قند خون کمک می‌کنند. فیبر به ما کمک می‌کند تا مدت طولانی‌تری سیر بمانیم، در حالی که پروتئین ضمن تأمین دوز ثابت انرژی، به عضله‌سازی و چربی‌سوزی کمک می‌کند.

هویج
هویج به دلیل داشتن بتاکاروتن یکی از بهترین مواد غذایی در دسترس است. بتاکاروتن یک آنتی‌اکسیدان قوی است و از سلول‌ها و DNA ما در برابر رادیکال‌های آزاد مانند آلاینده‌های محیطی محافظت می‌کند. رادیکال‌های آزاد باعث پیری زودرس می‌شوند، و تاثیر بتا کاروتن یک اقدام پیشگیرانه در این زمینه است. زردک همچنین حاوی ماده مغذی فالکارینول است که خواص ضد سرطانی دارد. برای دریافت بیشترین ارزش غذایی هویج، سعی کنید آن را به صورت خام و کامل بخورید.

محصولات سویا
محصولات حاصل از دانه‌های سویا به جلوگیری از پیری سلول کمک می‌کنند. ایزوفلاون‌های موجود در سویا دسته‌ای از مواد شیمیایی دارای خواص ضد سرطان، ضد التهاب، ضد میکروب و آنتی‌اکسیدانی هستند؛ بنابراین اگر می‌خواهید از پیری زودرس جلوگیری کنید، محصولات سویا را در برنامه غذایی‌تان قرار بدهید!

ماهی سالمون
بیماری‌های مغز و قلب معمولا بزرگسالان مسن را هدف قرار می‌دهد. یک راه حل خوب این است که مقداری از آن گوشت قرمز را جایگزین ماهی‌هایی مثل سالمون کنید که اسید‌های چرب سالم را تأمین می‌کنند. به گفته محققان اسید چرب امگا ۳ می‌تواند زوال شناختی مربوط به سن را دفع کنند. این ماهی همچنین پتاسیم دارد، که می‌تواند به جلوگیری از پیشرفت بیماری قلبی کمک کند.

سالمون یکی از معدود غذا‌های حاوی دوز خوبی از سلنیوم هم محسوب می‌شود، ماده معدنی که باعث سلامت تیروئید می‌شود، فعالیت هورمونی را تنظیم می‌کند و متابولیسم را در حالت نرمال حفظ می‌کند!

میوه‌های خانواده مرکبات
لیمو، گریپ فروت، پرتقال، نارنگی و نارنج از بهترین مواد غذایی برای کاهش سرعت پیری هستند. زیرا مرکبات حاوی ویتامین C هستند که خواص آنتی‌اکسیدانی دارد، با عفونت‌ها مقابله و التهاب را محدود می‌کنند. همچنین فلاونوئید‌ها و کاروتنوئید‌های موجود در مرکبات علاوه بر خاصیت ضد پیری از بروز بیماری‌های قلبی و انواع مختلف سرطان جلوگیری می‌کنند.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: تغذیه جوانی پیری مرکبات میوه صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۱۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج جالب از پژوهشی درباره حس پیری/ زنان درباره سن پیری مردان چطور فکر می‌کنند؟

به گزارش خبرآنلاین، به نظر می‌رسد پاسخ این پرسش که «از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟»، در حال تغییر است زیرا عمر مردم طولانی‌تر شده است، دیرتر بازنشسته می‌شوند و تا سنین بالاتری همچنان از سلامتی جسمی و روحی برخوردارند.

ایسنا در خبری نوشت: طبق پژوهشی که نتیجه آن در مجله انجمن سالمندی آمریکا منتشر شد، افراد در اواسط دهه ۶۰ سالگی معتقدند که پیری از ۷۵ سالگی شروع می‌شود، در حالی که افراد مسن‌تر فکر می‌کنند سن پیری دیرتر از این شروع می‌شوند.

به گزارش ان‌بی‌سی، این تحقیق که در مجله روانشناسی و سالمندی انجمن روانشناسی آمریکا منتشر شد، داده‌های ۱۴ هزار شرکت‌کننده در یک نظرسنجی سالمندی در آلمان را بررسی کرد که درباره پیری به‌عنوان مرحله‌ای از زندگی مطالعه می‌کرد. تاریخ تولد شرکت‌کنندگان بین سال‌های ۱۹۱۱ و ۱۹۷۴ بود و از سن ۴۰ تا ۸۵ سالگی به این مطالعه وارد شده بودند.

شرکت‌کنندگان طی ۲۵ سال، هشت بار درک خود را از سالمندی گزارش کردند. آن‌ها هر چهار تا پنج سالی که می‌گذشت، آغاز سن پیری را یک‌ سال دیرتر از بار قبل اعلام کردند. شرکت‌کنندگانی هم که زودتر یعنی بین سال‌های ۱۹۱۱ تا ۱۹۳۵ به دنیا آمده بودند، در مقایسه با افرادی که بعد از ۱۹۳۵ متولد شده‌ بودند، فکر می‌کردند که پیری زودتر آغاز می‌شود.

«مارکوس وتشتاین»، نویسنده ارشد این مطالعه و روانشناس دانشگاه هومبولت برلین، گفت: درک و تصور ما از پیری در گذر زمان به‌وضوح تغییر می‌کند. افرادی که امروز در سنین میانسالی‌ هستند یا افراد مسن‌تر باور دارند که سن پیری آنها دیرتر از همسالانشان در ۲۰ سال پیش است.

به گفته وتشتاین، این تغییر تا حدودی به بالا رفتن سطح امید به زندگی در افراد برمی‌گردد. امید به زندگی در آلمان حدود ۸۱ سال است که از ۷۱ سال در ۱۹۷۴ بیشتر شده است. همچنین بسیاری از مردم برای مدت طولانی‌تر یک زندگی همراه با سلامتی دارند.

وتشتاین می‌گوید: افرادی که احساس جوانی می‌کنند، معتقدند پیری دیرتر شروع می‌شود.

شرکت‌کنندگانی که تنهاتر بودند، بیماری‌های مزمن داشتند یا از سلامتی کامل برخوردار نبودند، بیشتر بر این تصور بودند که پیری زودتر آغاز می‌شود. زنان هم فکر می‌کردند که سن پیری در مردان حدود ۲.۴ سال دیرتر آغاز می‌شود.

با این حال برخی کارشناسان می گویند این نتایج ممکن است قابل تعمیم به کشورهای دیگر نباشد زیرا دیدگاه‌های فرهنگی درباره پیری و روند تحولات جوامع در طول زمان متفاوت است. به عنوان مثال امید به زندگی در ایالات متحده در طول همه‌گیری کووید از ۷۹ سال در ۲۰۱۹ به ۷۶ سال در ۲۰۲۱ رسید در حالی که امید به زندگی در آلمان از سال ۲۰۱۴ نسبتا پایدار بوده است.

به گزارش ایندیپندنت، تحقیقات قبلی نیز نشان داده بود باورهای منفی درباره افزایش سن با افزایش سطح استرس مرتبط است که به نوبه خود می‌تواند خطر حمله قلبی و سکته را افزایش دهد. برعکس افرادی که به پیری نگرشی مثبت دارند، احتمالا کمتر در معرض ابتلا به زوال عقل‌ هستند و در مقایسه با افرادی که نگرش منفی درباره افزایش سن دارند، طولانی‌تر عمر می‌کنند.

همچنین افرادی که خود را جوان‌تر از سن شناسنامه‌ای‌شان می‌دانند، زوال حافظه آهسته‌تر، عملکرد شناختی بهتر و کاهش علائم افسردگی را گزارش کردند. در مقابل افرادی که خود را مسن‌تر از سن حقیقی‌شان می‌بینند بیشتر در معرض خطر مرگ‌ومیر قرار دارند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899530

دیگر خبرها

  • راه‌های موثر برای کنترل و تاخیر پیری (فیلم)
  • پیری جمعیت نشاط اقتصادی و اجتماعی را کاهش می‌دهد
  • دیدار با والدین شهید قربان پیری در نقده
  • نتایج جالب از پژوهشی درباره حس پیری/ زنان درباره سن پیری مردان چطور فکر می‌کنند؟
  • به صدا درآمدن زنگ خطر انقراض ۵۰ گونه گیاه دارویی وخوراکی درآذربایجان غربی
  • در چه سنی می‌توان یک فرد را «پیر» دانست؟
  • «پیری» دقیقا از چه سنی آغاز می‌شود؟
  • از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟
  • اگر قصد باروری دارید این خوراکی‌ها را حتما بخورید
  • روند کاهشی نرخ تورم ماهانه در استان یزد