Web Analytics Made Easy - Statcounter

شبکه خبری سی ان ان با انتشار این خبر گزارش داد: دادگاه عالی آمریکا با  رای پنج قاضی در برابر ۴ قاضی دادگاه، علیه  محدودیت های بحث برانگیزی که بر امکان مذهبی به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا توسط «اندور کومو» وضع شده بود، رای داد.

سی ان ان نوشت: این رای حاصل اثرات حضور قاضی امی کانی برت است که علی رغم مخالفت های سیاسی، در هفته های اخیر از سوی دونالد ترامپ به این منصب که سمتی مادام العمر است، منصوب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رسانه تصویری آمریکایی افزود: درحالی دادگاه عالی آمریکا رای به برداشته شدن محدودیت های اجتماعی برای حضور در امکان مذهبی داد که این کشور با شیوع فزاینده و وضعیت وخیم ویروس کرونا مواجه است.

بنابراین گزارش این رای درست پیش از نیمه شب گذشته و در آستانه برگزاری مراسم روز شکرگزاری به نفع دادخواست صورت گرفته از سوی گروه مسیحیان «اسقف نشین کاتولیک» و  «جماعت  اجوداث اسرائیل در آمریکا» (Agudath Israel of America) صادر شد.

سی ان ان در ادامه گزارش داد: این دو گروه مذهبی دراین دادخواست خود از دادگاه عالی آمریکا مدعی شده بودند که محدودیت های اجتماعی صورت گرفته بر امکان مذهبی آنان ناقض متمم اول قانون اساسی آمریکا است، چراکه قوانین وضع شده بر امکان مذهبی آنان برای مقابله با شیوع ویروس کرونا، درقیاس بادیگر مراکز و امکان سکولار بیش ازاندازه سختگیرانه است و این موضوع برگزاری مراسم مذهبی را برای این گروه از مذاهب زیر سئوال برده است.

سی ان ان در ادامه افزود: در حکم دادگاه که امی کانی برت به آن رای داده، با اشاره به اینکه درخواست کنند این دادخواست نظری به اشاعه این بیماری ندارند، آمده است ؛ راه ها و احکام دیگری که از اعمال محدودیت ضعیف تری  برای کاستن از خطر مبتلا شدن به نمازگذاران دراین امکان وجود دارد .

قانون اساسی بالاتر از قوانین جلوگیری از اپیدمی است

حکم دادگاه عالی دراین مورد می افزاید: اعضای این دادگاه کارشناس در امور بهداشت و سلامت عمومی نیستند و این اعضا قضاوت کارشناسان دراین زمینه را مورد احترام می شمرند اما حتی با بودن یک اپیدمی درجامعه، قانون اساسی کشور را نمی توان به کناری گذارد و آنرا فراموش کرد.

سی ان ان افزود: پیشتر و در زمان حیات قاضی متوفی «روث بدر گینزبرگ» مورد مشابهی در دو ایالت کالیفرنیا و نوادا رخ داده بود که کفه ترازی قضات لیبرال در برابر محافظه کار پنج به چهار بود، به این دادخواست رای منفی داد. 

«امی کنی برت» گزینه پیشنهادی رییس جمهوری آمریکا برای تصاحب کرسی دیوان عالی و پس از بررسی صلاحیت دو هفته ای  وی در کمیته قضایی سنا  با رای اعتماد سناتورهای جمهوریخواه سنا موجب شد تا برت  جانشین «روث گینزبرگ» ، ۸۷ ساله ، قاضی آمریکایی که در  اواخر شهریورماه گذشته درگذشت،  شود.

 

 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: دادگاه عالی آمریکا کرونا دیوان عالی آمریکا کرونا آمریکا فرماندار نیویورک محدودیت های کرونایی پارسی خبر عالی آمریکا امکان مذهبی دادگاه عالی سی ان ان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۴۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بابک زنجانی امکان استفاده از آزادی مشروط را دارد

رسول کوهپایه زاده در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ درباره آخرین وضعیت پرونده بابک زنجانی افزود: مطابق دادنامه قطعی شعبه ۳۸ دیوان عالی کشور اعلام شده که چنانچه بابک زنجانی بتواند بدهی خود را پرداخت کند مستحق برخورداری از مقررات ذیل ماده ۱۱۴ قانون مجازات اسلامی است.
وی گفت: همانطور که سخنگوی قوه قضائیه اعلام کرد موکلم مشمول عفو شد و با عنایت به اینکه بیش از ۱۰ سال از مدت حبس می‌گذرد مطابق قوانین و مقررات موکل امکان استفاده از آزادی مشروط را دارد و دوران زندان به پایان رسیده است.

صبح امروز سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری از نقض حکم اعدام بابک زنجانی خبر داد.
آقای جهانگیر این را هم گفت که مجازات اعدام بابک زنجانی به ۲۰ سال حبس تبدیل شده است.
سخنگوی قوه قضائیه تاکید کرد: درخواست تخفیف مجازات بابک زنجانی از سوی دادگستری استان تهران مطرح و با آن موافقت شد.
بابک زنجانی سال ۹۲ به اتهام فساد نفتی بازداشت و پرونده اش در جریان رسیدگی قرار گرفت و تا زمان برگزاری دادگاه‌ها در بازداشت موقت به سر می‌برد.
سال ۹۴ دادگاه‌های رسیدگی به پرونده بابک زنجانی در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران کلید خورد و این فرد طی ۲۶ جلسه دادرسی محاکمه شد.
حجت الاسلام محسنی اژه‌ای (سخنگوی وقت قوه قضائیه) ۱۶ اسفند سال ۹۴ اعلام کرد: دادگاه بدوی بابک زنجانی به همراه دو متهم دیگر این پرونده را به اعدام محکوم کرده‌است.
همچنین این سه متهم به رد مال مربوط به شاکی (که همان شرکت ملی نفت ایران است) و پرداخت جزای نقدی معادل یک چهارم پول‌شویی نیز محکوم شده‌اند.
۱۶ فروردین سال ۹۵ حکم اعدام بابک زنجانی به وی ابلاغ و در همان سال به تایید دیوان عالی کشور رسید؛ و در نهایت ۱ اسفند سال ۱۴۰۲ رئیس قوه قضائیه از انتقال اموال خارجی بابک زنجانی به کشور خبر داد.
آقای محسنی اژه‌ای گفت: این محموله از اموال شناسایی شده بابک زنجانی در خارج از کشور که به تهران منتقل شده بنا بر کارشناسی‌های اولیه، تکافوی بدهی‌ها و خسارات نامبرده خواهد بود؛ حال اگر بازگشت اموال قبلی را هم افزون کنیم؛ اضافه می‌آید.

دیگر خبرها

  • چرا مقام های اسرائیلی از دیوان کیفری بین المللی واهمه دارند؟ / غرب بر سر دوراهی؛ بازداشت نتانیاهو یا برباد رفتن اعتبار باقی مانده
  • مشت آهنین علیه خیزش دانشگاهیان آمریکا اثرگذار نیست/ فعال شدن بسیج دانشجویی این بار در ایالات متحده
  • ترکیه به شکایت آفریقای جنوبی علیه اسرائیل می‌پیوندد
  • روسیه: آمریکا در مورد اقدام دادگاه لاهه علیه اسرائیل ریا می‌کند
  • نسبت به تنش‌زایی آمریکا علیه امنیت و ثبات یمن هشدار می‌دهیم
  • واکنش روسیه به مخالفت واشنگتن با تحقیقات دادگاه لاهه در مورد اسرائیل
  • بابک زنجانی امکان استفاده از آزادی مشروط را دارد
  • هشدار آمریکا به دیوان کیفری بین‌المللی پیرامون حکم بازداشت رهبران اسرائیل
  • اعتراف «آسترازنکا» برای اولین‌بار درباره عوارض جانبی خطرناک واکسن خود
  • طرح کنگره آمریکا علیه دیوان کیفری بین‌المللی