Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، علی رستمی در جشنواره جهادگران علم و فناوری تنها راه نجات کشور را استفاده از ظرفیت نخبگان ذکر کرد و اظهار داشت: تنها راه نجات کشور و تمام دنیا از کانال علم و فناوری است، زمانی که انسان به یک مسیر اعتقاد داشته باشد به طور یقین پیروز می شود اما این کافی نیست باید این موضوع به یک باور عمومی تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی نخبگان را سرمایه های واقعی یک کشور دانست و افزود: نخبگان ارزش افزوده یک کشور هستند در یک جامعه نخبه پرور، نخبگان و صاحبان ایده استراتژی توسعه را تحلیل و ارزیابی کرده و به دولتمردان برای رسیدن به توسعه و پیشرفت طرح و ایده ارائه می دهند.

رستمی با اشاره به ظرفیت های زیاد نخبگان در کشور و مخصوصا نخبگان بسیجی خاطرنشان کرد: یکی از افتخارات کشور ما پدیده بسیج است، معمولا در هر سازمانی مجوعه ای وجود دارد که مشکلات را حل کند در کشور ما نیز بسیج بسیاری از مشکلات راحل می کند و در شرایط کنونی بسیج می تواند یکی از الگوهای صادراتی برای جهان متمدن کنونی باشد.

وی با اشاره به کارکرد نخبگان در جوامع ادامه داد:  بر اساس یک برآورد جهانی اگر در یک جامعه ای تنها یک درصد نخبگان کار کنند سالانه  142هزار دلار درآمد نصیب تک تک شهروندان می شود. به همین خاطر است که نخبگان از ظرفیت بسیار بالایی در جوامع برخوردار هستند.

رئیس خانه نخبگان سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری آذربایجان شرقی با بیان اینکه تشکیل شورای نخبگان در سپاه برای اهمیت دادن به نخبگان است، تصریح کرد:  بر این اساس  در معاونت پژوهشی سپاه عاشورا شورای نخبگان بسیج  به صورت چارت رسمی تشکیل شد و کارگروه علمی و فناوری ایجاد شد و یکی از اقدامات آنان بررسی مشکلاتی در استان است که تحت نظر هیچ سازمانی نیست. این مشکلات بعد از بررسی به مسوولان ذی ربط تحویل داده می شود.

رستمی با اشاره به اینکه برای سال های آینده رویکرد محصول محور در خانه نخبگان دنبال می شود ادامه داد: چالش های شهرستانی و استانی با رویکرد جدید، عملیاتی و محصول محور برای سال های آینده  در نظر گرفته می شود مخصوصا در حوزه بیولوژیک  ویروس کرونا که یک تهدید جدی محسوب می شود.


انتهای پیام/60020

منبع: فارس

کلیدواژه: بسیج اصناف و بازاریان توسعه نخبگان فناوری آذربایجان شرقی پژوهشی و فناوری آذربایجان شرقی علی رستمی جهادگر خبرگزاری فارس فارس تبریز دلار ارز هفته بسیج پژوهشی و فناوری آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۵۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزوده شدن ۱۸۰ کیلومتر راه اصلی به محور‌های ارتباطی استان همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، حبیب نادیان افزود: استان همدان ۱.۲ مساحت کشور را دارد؛ اما طول راه‌های ارتباطی آن ۲.۱ درصد از راه‌های ارتباطی کشور و تراکم راه‌های آن ۲ برابر تراکم مساحت است و این موضوع علاوه بر یک امتیاز یک پاشنه آشیل نیز هست چراکه نگهداری همین راه‌ها سرمایه هنگفتی نیاز دارد.

او با اشاره به اینکه در هر شهرستان استان دست‌کم یک طرح راهسازی فعال داریم، تصریح کرد: گرفتن مجوز ماده ۲۳ و استفاده از اعتبارات ملی مهم‌ترین مرحله راهسازی است که در طول ۱۰ سال گذشته تنها طرح راهسازی (نهاوند-آورزمان- ملایر) و (همدان-گل‌تپه-علیصدر) موفق به گرفتن ردیف اعتبارات ملی شده اند.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان همدان گفت: راه‌های ارتباطی مرکز استان به همه شهرستان‌ها چهار خطه است و تنها قسمتی از جاده همدان-نهاوند چهار خطه نیست.

حبیب نادیان افزود: هشت کیلومتر از این محور سال گذشته در محدوده ملایر-آورزمان-نهاوند چهار خطه شد و باقیمانده آن نیز در حال تکمیل است تا جاده همه شهرستان‌ها به صورت چهار خطه به مرکز استان شود.

او با بیان اینکه طرح نهاوند-آورزمان- ملایر یکی از حادثه‌خیزترین راه‌های استان همدان محسوب می‌شود افزود: ۴۲ کیلومتر طول دارد که هشت کیلومتر آن بهره‌برداری شده و ۲۰ کیلومتر دیگر در حال ساخت است.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان همدان گفت: ۲۰ کیلومتر دیگر از این طرح با پیشرفت ۳۵ درصدی، در حال اجرا است و با تامین اعتبار ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی از محل سفر رییس جمهور، قسمت خطرناک و حادثه آفرین آن تا ۲ سال آینده، چهار خطه و بهره برداری می‌شود.

در سفر هیات دولت و رییس جمهور در سال ۱۴۰۱ به استان همدان ۳۴ هزار میلیارد ریال برای تکمیل طرح‌های راهسازی استان اختصاص یافت که در طول سه سال تخصیص می‌یابد.

دیگر خبرها

  • هموارسازی مسیر تعامل و آشنایی اجتماع نخبگان با توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور
  • معرفی همراه اول به عنوان کارفرمای برتر سلامت‌محور
  • ۳۶ هزار میلیارد ریال اعتبار مالیات بر ارزش افزوده در زنجان هزینه شد
  • رویکرد مردم‌محور در دستور کار نظام شورایی کشور است
  • رویکرد مردم ‎محور در دستورکار نظام شورایی کشور است
  • نحوه پرداخت عوارض آلایندگی به شهرهای استان بوشهر صحیح نیست
  • انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود
  • افزوده شدن ۱۸۰ کیلومتر راه اصلی به محور‌های ارتباطی استان همدان
  • ۲ هزار میلیارد ریال درآمد مالیاتی به سلامت گلستان اختصاص یافت
  • ◄ بازار چای بحرانی و کار قاچاقچیان چای سکه می شود!