Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ در ماه‌های گذشته، همواره در بازار تعداد خریداران بسیار فراوان بود به طوری که فروشندگان و دلالان به امید افزایش قیمت‌ها معمولا خودرو‌ها را به صورت قطره چکانی عرضه می‌کردند.

چند هفته‌ای است که تحت تاثیر کاهش نرخ ارز، بازار خودرو با رکود عمیقی فرو رفته و روز‌های خود دلالان برای سود‌های بادآورده به پایان رسیده به طوری که هر روز شاهدند که فاصله قیمتی محصولات در بازار آزاد با کارخانه کمتر و کمتر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نوسانات نرخ ارز سبب شده تا فاصله قیمتی برخی خودرو‌های داخلی پرمصرف با قیمت کارخانه‌ای به ۵ تا ۱۵ میلیون تومان برسد که نشان دهنده پایان دوران سود‌های بادآورده برای عده‌ای سودجو در بازار است که ماه‌های متمادی حاکمیت بازار را در دست داشتند. در واقع پایان امپراتوری دلالان در بازار خودرو آغاز شده است و چاره‌ای جز قبول این شرایط ندارند.

با توجه تعطیلی رسمی اصناف، آگهی فروش خودرو در دنیای مجازی بسیار بیشتر از هفته‌های قبل شده و تقریبا کمتر معامله‌ای انجام می‌شود، زیرا خریداران واقعی انتظار کاهش بیشتر قیمت‌ها و بازگشت به نرخ‌های واقعی را دارند. اکنون شرایط به گونه‌ای پیش رفته که به اصطلاح «ماشین هست، اما مشتری نیست». رکود عمیق در بازار خودرو یک کارشناس بازار خودرو به خبرآنلاین گفت: در ۲ هفته گذشته سکوت خاصی بر بازار خودرو حاکم بود و بازار خودرو به اصطلاح به خواب خرگوشی فرورفته است.

کاظم محمدی نیکخواه تاکید کرد: اکنون هیچ معامله‌ای انجام نمی‌شود.

وی درباره ادامه‌دار بودن رکود عمیق بازار خودرو گفت: بله این شرایط ادامه‌دار خواهد بود.بیشتر بخوانید: قیمت خودرو‌های داخلی ۱۳۹۹/۰۹/۰۷ اثر مثبت واردات خودرو بر بازار رقابتی محمدی نیکخواه درباره برخی اظهارات در مورد آزادسازی واردات خودرو و تاثیر آن بر کاهش قیمت خودرو‌های خارجی در بازار توضیح داد: هر از چندی چنین سخنانی بیان می‌شود و بد هم نیست، اما باید گفت؛ وقتی در این شرایط پول برای واردات دارو نداریم چگونه می‌توان خودرو وارد کرد. البته عده‌ای بیان می‌کنند که واردات خودرو بدون انتقال ارز امکان پذیر شود، اگر این امکان فراهم باشد به تامین مایحتاج عمومی اختصاص می‌یابد و خودروی خارجی در اولویت نخواهد بود. وی تاکید کرد: خودرو در کشور ما تبدیل به کالایی سرمایه‌ای شده در حالی که خودرو در اصل کالایی مصرفی است.

این کارشناس بازار خودرو ادامه داد: نه دولت در این مورد لایحه و دستوری صادر کرده و نه درمجلس به این موضوع پرداخته شده و هر از چندی این مساله بیان می‌شود و نظرات خود را بیان می‌کنند. هرچند اگر واردات اتفاق بیافتد می‌تواند سبب تاثیرات مثبتی نظیر ایجاد رقابت شود.

وی درباره حباب قیمتی خودرو‌های خارجی اظهار کرد: اگر مبنای قیمت‌ها را بر اساس ارز در نظر بگیرید و نرخ واقعی دلار را احتساب کنید، می‌توان قیمت بسیاری از محصولات و کالا‌های خارجی و حباب آن‌ها را حساب کرد. قیمت واقعی ارز مشخص نیست و با نرخ‌های کاذب و با حباب عرضه می‌شود بنابراین وقتی به نرخ ۳۱ هزار تومان می‌رسد، حباب دارد و اکنون به ۲۴ هزار تومان کاهش می‌یابد، نشان می‌دهد حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد حباب قیمت وجود دارد بنابراین قیمت خودرو هم به دلیل وابستگی به نرخ ارز به همان نسبت کاهش می‌یابد. عرضه فراوان در کف بازار خودرو وی درباره میزان حباب قیمتی خودرو‌های داخلی توضیح داد: با وجود اینکه در بازار معامله‌ای انجام نمی‌شود، عرضه خودرو در کف بازار بسیار زیاد است و شاید بتوان گفت به اندازه مصرف یک سال کشور (در صورت تولید نشدن در خودروسازی)، در خانه‌ها و پارکینگ ها، خودرو وجود دارد.

به خریداران واقعی توصیه می‌کنم گران نخرند و فعلا هم خودرو خریداری نکنند.

وی افزود: این شرایط سبب شده تا عرضه باشد و در مقابل تقاضایی وجود نداشته باشد. در بازار آزاد هنوز شاهد ۶۰ تا ۷۰ درصد حباب قیمت خودرو‌های داخلی در بازار آزاد هستیم.

البته حباب قیمتی بعضی از خودرو‌ها در بازار آزاد نسبت به کارخانه حدود ۱۰۰ درصد هم می‌شود. خودرو بخریم یا خیر؟ وی به کسانی که قصد خرید خودرو دارند، توصیه کرد: این اتفاق قبلا هم افتاده؛ اکنون خریدار واقعی در بازار وجود ندارد که با شرایط پایین آمدن روزانه قیمت‌ها به دنبال خرید باشد، بنده به خریداران واقعی توصیه می‌کنم گران نخرند و فعلا هم خودرو خریداری نکنند.

با توجه به سیر نزولی قیمت‌ها به نظر می‌رسد با کاهش بیشتر تقاضا در این بازار، شاهد سرعت گرفتن ریزش نرخ‌ها و از بین رفتن حباب قیمت‌ها در هفته‌های آتی باشیم. منبع: خبرآنلاین لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 بازار خودرو قیمت خودرو بورس خودرو های داخلی بازار آزاد بازار خودرو قیمت خودرو حباب قیمت خودرو ها قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۸۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریزش قیمت‌ها در بازار خودرو

بازار خودرو طی یک هفته گذشته همزمان با کاهش قیمت دلار، در مسیر ریزشی حرکت کرد.

به گزارش مشرق، آن‌طور که گزارش‌ها نشان می‌دهد، طی یک هفته گذشته پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۳ در بازار خودرو با کاهش ۴ میلیون تومانی با قیمت ۳۴۶ میلیون تومان و پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۲ نیز با کاهش یک میلیون تومانی به قیمت ۳۲۲ میلیون تومان به فروش می‌رود.

در این میان، قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲ در حدود ۵ میلیون تومان ارزان شد و ۶۷۰ میلیون تومان قیمت خورده است. پژو ۲۰۷ دنده‌ای مدل ۱۴۰۳ هم با کاهش ۵ میلیون تومانی، ۸۱۵ میلیون تومان و پژو ۲۰۷ پانوراما اتوماتیک TU۵P مدل ۱۴۰۳ با کاهش ۴۰ میلیون تومانی یک میلیارد و ۴۰ میلیون تومان به فروش رفت.

پژو ۲۰۷ تیپ ۵ مدل ۱۴۰۲ در بازار با کاهش ۸ میلیون تومانی، ۷۲۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. اما پژوپارس ELX-TU۵ مدل ۱۴۰۲ در بازار ۵ میلیون تومان افزایش یافت و ۸۴۵ میلیون تومان شد. پژوپارس LX مدل ۱۴۰۲ هم با کاهش ۵ میلیون تومانی، ۸۶۵ میلیون تومان قیمت پیدا کرد.

بنا به این گزارش، تارا اتوماتیک V۲ مدل ۱۴۰۳ در بازار ۲۰ میلیون تومان کاهش قیمت داشت و به قیمت ۹۹۰ میلیون تومان و تارا دنده‌ای V۱ مدل ۱۴۰۳ در حدود ۱۵ میلیون تومان ارزان شده و ۸۲۵ میلیون تومان قیمت خورده است.

گزارش‌ها از بازار خودرو نشان می‌دهد دناپلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل ۱۴۰۳، در حدود ۳۰ میلیون تومان کاهش قیمت داشت و یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان قیمت خورد. دناپلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل ۱۴۰۲ اما ۲۰ میلیون تومان گران شده و یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان قیمت خورده است.

راناپلاس مدل ۱۴۰۳ با کاهش ۵ میلیون تومانی در حدود ۶۴۵ میلیون تومان و راناپلاس مدل ۱۴۰۲ در بازار با کاهش ۵ میلیون تومانی، ۶۱۵ میلیون تومان به فروش رفت. همچنین ساینا S دنده‌ای بنزینی مدل ۱۴۰۳ در بازار ۴۵۵ میلیون تومان و ساینا S دنده‌ای بنزینی مدل ۱۴۰۲ هم ۴۲۵ میلیون تومان قیمت خورده است. اما سمند سورن پلاس EF۷ دوگانه‌سوز مدل ۱۴۰۳ در بازار با کاهش ۱۵ میلیون تومانی، ۸۲۰ میلیون تومان فروخته شد. شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۳ هم با کاهش ۱۵ میلیون تومانی، ۸۶۵ میلیون تومان قیمت پیدا کرد.

شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۲ در بازار با کاهش ۱۰ میلیون تومانی به قیمت ۸۳۰ میلیون تومان رسیده است. همچنین کوییک GX L دنده‌ای مدل ۱۴۰۳ با افزایش ۱۰ میلیون تومانی به قیمت ۴۵۰ میلیون تومان به فروش رفت. کوییک GX L دنده‌ای مدل ۱۴۰۲ هم با کاهش ۵ میلیون تومانی به قیمت ۴۲۵ میلیون تومان رسید.

منبع: خبرآنلاین

دیگر خبرها

  • تعریف حباب قیمت به زبان ساده + فیلم
  • ۴ دلیل ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و سکه و نقره داغ شدن خریداران
  • ریزش سنگین دلار در بازار تهران؛ بازگشت دوباره به کانال ۵۰ هزاری را شاهدیم؟
  • ریزش سنگین ارز/احتمال بازگشت دلار به کانال ۵۰ هزاری تقویت شد
  • متقاضیان خودرو دست نگه دارند
  • قیمت عجیب حواله‌های خودرو جانبازی؛ 12 میلیارد ناقابل!
  • قیمت خودرو در بازار آزاد دوشنبه ۸ اردیبهشت ماه
  • ریزش قیمت‌ها در بازار خودرو
  • شوک شدید به بازار طلا / زیان سکه‌بازان سنگین شد
  • کاهش قیمت‌ها در بازار طلا طی هفته اخیر