Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، «نادر توکلی» اظهار داشت: هرچه محدودیت ها سختگیرانه باشد و نظارت های دقیق روی آن اجرا و جرایم سنگین برای متخلفان در نظر گرفته شود، اما مردم به این باور نرسند که این موضوع مهم و جدی است و باید پروتکل ها را رعایت کنند، اقدامات به نتیجه مطلوب نمی رسد. نتیجه محدودیت ها در گرو باور مردم در لزوم رعایت پروتکل‌ها

وی در مورد اینکه چطور می توان کنترل بهتر و موثرتری بر بیماری کرونا داشت، گفت: بهترین موضوعی که کمک کننده در پیشگیری و کنترل بیماری است، عملکرد و رفتارهای مناسب مردم در حد کوچک و خانوار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عبارتی مردم در این شرایط نباید نشست های صمیمانه با خانواده، دوستان، بستگان و آشنایان برگزار کنند.

معاون درمان ستاد فرماندهی مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران به مردم توصیه کرد که دورهمی ها را در این شرایط برگزار نکنند تا گامی ارزشمند در پیشگیری و کنترل بیماری کرونا برداشته شود.

توکلی افزود: مقاله ای از مجله نیچر منتشر شد که نشان می دهد اگر نشست های کوچک غیررسمی کنترل شود، تا ۸۰ درصد در مهار بیماری می تواند موثر باشد و بعد از آن برگزار نکردن کلاس های آموزشی حضوری است.

وی ادامه داد: لاک دان کردن یا همان تعطیلی کامل تا ۲۵ درصد می تواند موثر و کمک کننده باشد، این موضوع نشان می دهد که همراهی مشارکت مردم نقش اساسی در پیشگیری و مهار بیماری کرونا دارد و تا این مشارکت و همراهی نباشد،‌ نمی توان بر این مساله فائق آمد. 

کنترل بیماری مهمترین هدف اجرای محدودیت‌ها

معاون درمان ستاد فرماندهی مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران، کنترل بیماری کرونا و کاهش بار بیمارستانی را مهمترین هدف اجرای محدودیت های اخیر اعلام کرد.

توکلی ادامه داد: در این مدت به جز کسب و کارهای ضروری، بقیه مشاغل در شهرهای قرمز از جمله تهران تعطیل هستند. به همین دلیل به نظر می رسد که این محدودیت ها تا حدی در کنترل بیماری می تواند نقش داشته باشد.

بهترین زمان شناسایی بیماری روزهای پنجم تا دهم بروز علائم اولیه است

وی بهترین زمان شناسایی بیماری کرونا را بین روزهای پنجم تا دهم بروز علائم اولیه اعلام کرد و گفت: در پنج روز اول معمولا افراد علامت مختصری دارند اما از پنج روز دوم بیمار معمولا به سمت بد حال شدن می رود که با شناسایی به موقع این افراد، بهبود زودتر حاصل می شود.

معاون درمان ستاد فرماندهی مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران، ارزیابی بیمار بین روزهای پنجم تا دهم را بسیار مهم دانست و ادامه داد: افراد مبتلا از روز پنجم ابتلا به بعد، باید هرگونه تغییر علائم یا تشدید آن را جدی بگیرند و به پزشک یا درمانگاه ها مراجعه کنند تا ارزیابی تخصصی درستی از آنان انجام گیرد.

توکلی افزود: برخی افراد در پنج روز اول سی تی اسکن یا تست انجام می دهند که تست آنان منفی یا در سی تی اسکن هم علائم بیماری نمایان نمی شود اما این افراد باید در روزهای پنجم تا دهم به پزشک مراجعه کنند. در این دوره عوارض بیماری به خوبی آشکار می شود و امکان به موقع شناسایی و بستری بیشتر است.

وی اعلام کرد: بیماران به هیچ عنوان خود درمانی نکنند. خود مراقبتی مهم اما خوددرمانی ممنوع است.

تردد مبتلایان بدون علامت در شهر از جمله دلایل افزایش بیماری است

معاون درمان ستاد فرماندهی مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران ادامه داد: تردد افراد مبتلای بدون علامت در سطح شهر از جمله دلایل افزایش بیماری است.

توکلی اظهار داشت: در یکی از مناطق تهران ۲۵۰ تست کرونا از افراد بدون علامت که در تماس با بیمار بودند، انجام شد که از این تعداد پاسخ تست ۹۰ نفر مثبت بود یعنی آلودگی به شدت از طریق تماس های مستقیم افزایش پیدا می کند.

وی ادامه داد: مراسم ختم، خاک سپاری و عروسی کماکان در سطح شهر برگزار می شود و این موضوعات در افزایش ابتلا نقش  مهمی دارد که باید جلوی آنها گرفته شود.

پربیننده ترین اشتغالزایی جدید در آموزش و پرورش شب برفی در انتظار تهران فرصت استخدام رسمی برای معلمان مدارس غیردولتی/ دریافتی دانشجو معلمان افزایش می‌یابد حقوق معلمان بر اساس رتبه بندی چگونه است؟ درخواست فوری تعطیلی دو هفته‌ای تهران

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا رعایت پروتکل های بهداشتی محدودیت کرونایی در تهران نادر توکلی سهام عدالت روزهای پنجم تا دهم کنترل بیماری محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۸۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان در پنجمین روز از هفته سلامت،مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  با محوریت مراقبت و درمان دیابت در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد.

به گفته  دکتر گلفیروزی بیماری دیابت باید جدی گرفته شودو بیماریهای غیر واگیر باعث ۸۰ درصد مرگ و ۵۳ درصد بار بیماری ها در دنیا  و کشور هستند و در این بین ، دیابت شایع ترین بیماری متابولیک در دنیاست.

دکتر گلفیروزی گفت: با توجه به تغییر در سبک زندگی و افزایش عوامل خطر ابتلا به بیماری‌ دیابت خصوصا چاقی و کم تحرکی ، روند ابتلای افراد به دیابت در دنیا رو به افزایش است و تخمین زده میشود تا سال ۲۰۴۵ تعداد بیماران دیابتی به حدود ۶۳۰ میلیون نفر برسد.

وی از هزینه های بالای بیماری دیابت سخن گفت و افزود: حدود ۹ درصد از هزینه های بهداشتی در ایران صرف بیماری دیابت می شود که در راستای کاهش هزینه ها علاوه بر ارتقاء کیفیت خدمات در حوزه بهداشت در راستای  تشخیص به هنگام بیماریهای دیابت و فشار خون ، باید جهت افزایش سواد سلامت مردم  برای پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر برنامه ریزی و افراد را از دوران کودکی آموزش داد و ترغیب کرد تا سبک زندگی سالمی داشته باشند و با مدیریت وزن و فعالیت بدنی سلامت خود را حفظ کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان به اجرای پویش ملی سلامت که با هدف شناسایی بیماران دیابت و فشار خون در کشور اجرا گردید اشاره کرد و گفت :در این پویش بیش از یک میلیون و دویست هزار بیمار دیابتی و فشار خونی شناسایی شد که درمان به موقع این بیماران، گام بسیار مهمی در پیشگیری از عوارض بیماری و کاهش هزینه های  بسیار سنگین آن در حوزه درمان خواهد شد.

دکتر گلفیروزی در زمینه عوارض بیماری دیابت و اثرات آن بر سلامت افراد اظهار داشت: در  بسیاری از بیماران دیابتی حداقل ۵ تا ۱۰ سال پس از ابتلا به بیماری تشخیص داده میشود که در این زمان ممکن است فرد دچار  حداقل یکی از چشمی ،عصبی،قلبی  یا کلیوی شده باشد ،لذا جهت جلوگیری از افزایش عوارض این بیماری، هدف این است که با خدمات تشخیصی و درمانی مناسبی به افراد مبتلا ارائه و از عوارض این بیماری جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه راه اندازی کلینیک های دیابت برنامه ای است که می تواند ضمن کنترل این بیماری، خدمات مناسبی به بیماران ارائه نماید افزود :در این مرکز جامع ، علاوه بر خدمات مراقبتی سطح یک که شامل مراقبت پزشک و پرستار آموزش دیده دیابت ،مشاوره روان و تغذیه می باشد ،ویزیت متخصص داخلی به بیماران ارایه خواهد شد.

وی در ادامه خاطرنشان:این مرکز مجهز به دستگاه های ازون تراپی ،پلاسما تراپی ،وکیوم زخم و خدمات درمانی با پانسمان های نوین می باشد که به بیمارانی دچار زخم دیابتی هستند ارایه خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان در پایان گفت: امیدواریم با مشارکت بیمه ها  و مردم بتوانیم برنامه ریزی مناسبی برای کنترل این بیماری در استان داشته باشیم .

دیگر خبرها

  • دستگیری شروری که در BRT مردم را با زنجیر کتک می‌زد | تنها اظهارات او را ببینید! | فیلم
  • راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟
  • ۱۰ راهکار ساده برای رفع بوی بد دهان
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • راهکار اصلاح رابطه با خدا چیست؟
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود