Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-26@03:39:46 GMT

آموزش و توانمندسازی ضرورتی برای زوج های جوان

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۲۰۸۶۴

آموزش و توانمندسازی ضرورتی برای زوج های جوان

آموزش و توانمندسازی موضوعی مهم برای کاهش آسیب ها و مشکلات و افزایش کیفیت در هر حوزه ای است که این دو سرفصل نقش کارآمدی در زندگی زوج های جوان دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، ارائه سرفصل های آموزشی در موضوعات مختلف برای ارتقای سطح دانش و توانمندسازی افراد مقوله ای اساسی و زیربنایی در حوزه های مختلف محسوب می شود و هرچقدر متولیان امر در این عرصه برنامه ریزی و اقدام کنند نتایج اثر بخش آن را در کاهش هزینه های ناشی از بی اطلاعی و کیفیت بخشی در کار خواهند دید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

خانواده و زندگی مشترک مثل دیگر عرصه ها نیازمند توانمندسازی و آگاهی و مهارت است و هرچقدر زوج های جوان در خصوص مسائل مختلف زندگی خود دانش داشته باشند مطمنا بهتر تصیم گیری خواهند کرد و آسیب هایی مثل تعارضات و اختلافات عمیق و منجر به طلاق کاهش می یابد.

 

آموزش ها در روش های مختلفی تدوین و ارائه می شود اما باید هدف گذاری مشترک و سودمندی داشته باشد از این رو سرمایه گذاری بر کارگاه های آموزشی، تولید محتواهای فرهنگی، فعالیت های هنری و سینمایی و مواردی از این قبیل در جهت توانمندسازی جامعه لازم است.

 

آموزش و توانمندسازی موضوعی مهم برای کاهش آسیب ها و مشکلات و افزایش کیفیت در هر حوزه ای است که این دو سرفصل نقش کارآمدی در زندگی زوج های جوان دارد.

 

نهادهای مختلفی در این عرصه ماموریت و وظیفه دارند که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت ورزش و جوانان، سازمان بهزیستی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، قوه قضاییه، صدا و سیما، کانون های فرهنگی و هنری مساجد، بسیج، سازمان های مردم نهاد و حوزه های علمیه از جمله آن ها هستند.

 

هرکدام از این نهادهای دولتی و غیردولتی در بخشی از این حوزه دارای توانایی و قابلیت هایی هستند و البته در سازمان های مردم نهاد اعضای آن ها نیز یک مجموعه سازمان یافته برای طی دوره های آموزشی به یک فرصت هستند.

 

*خانواده ها به آموزش و مشاوره نیاز دارند

 

مسئول واحد مشاوره اداره کل بهزیستی اصفهان گفت: خانواده ها در ابتدا تشکیل زندگی و ادامه آن به آموزش هایی متناسب با مقطع زمانی و سنی نیاز دارند.

 

«حسین خاکشور» با اشاره به ضرورت توانمندسازی زوج های جوان افزود: توانمندسازی برای چگونگی رفتار با همدیگر، درک مناسب از همسر، چگونگی رفتار با اطرافیان و فرزندان برای کاهش تنش ها و ارتقای کیفیت زندگی لازم است.

 

وی ادامه داد: نسبت به موضوع مدیریت رفتار در محیط خانه و همسرداری کمترین سرمایه گذاری ها در گذشته انجام شده و باید به این موضوع بیشتر توجه شود و دختر و پسرها نیز به مطالعه و مراجعه به روانشناس در این خصوص دقت و تمرکز کنند.

 

خاکشور افزایش آمار مربوط به طلاق و تعارضات خانوادگی را مرتبط با آموزش و مهارت زن و مرد دانست و تصریح کرد: باید خانواده ها توانمند و مهارت های لازم در این خصوص را بیاموزند.

 

وی به اقدامات سازمان بهزیستی اشاره کرد و گفت: تلفن مشاوره این سازمان و کارگاه های آموزشی برای این موضوع پیش بینی شده اما عملکرد تیمی و همبستگی نیاز دارد.

 

*برگزاری کارگاه های ازدواج با مشارکت سمن های جوانان

 

معاون فرهنگی و جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان به عنوان یکی از مهمترین متولیان حوزه خانواده و ازدواج، گفت: کارگاه های ازدواج با مشارکت سمن های جوانان برگزار می شود.

 

«عباس مرادیان» با اشاره به اینکه موضوع فعالیت بخشی از سازمان های مردم نهاد این استان در رابطه با خانواده و کاهش آسیب های اجتماعی است، افزود: این تشکل ها برای توانمندسازی خانواده ها و زوج های جوان کارگاه های آموزشی برگزار و یا محتواهای فرهنگی تولید و عرضه می کنند.

 

وی ادامه داد: پراکندگی سازمان های مردم نهاد در سراسر استان اصفهان موجب توسعه این دسته از فعالیت ها در تمامی مناطق شده و باید از این فرصت و ظرفیت استفاده کرد.

 

معاون فرهنگی و جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان به مشارکت و همکاری دیگر سازمان های اداری در این عرصه اشاره کرد و اظهارداشت: برگزاری کارگاه های آموزشی ویژه زوجین در دوران نامزدی، دوره های قبل از ازدواج و فرزندپروری از ماموریت های سازمان های دیگر برای عموم مردم و یا مجموعه تحت نظر آن ها است.

 

وی با بیان اینکه تولیدات چند رسانه ای و محتواهای فرهنگی نیز در این خصوص لازم است، اضافه کرد: صدا و سیما و ظرفیت شبکه های مجازی فرصتی برای گسترش این دسته از اقدامات خواهد بود اما باید متخصصین و نهادهای متولی وارد عمل شوند.

پایان پیام/128

منبع: شبستان

کلیدواژه: توانمندسازی زوج های جوان کارگاه ازدواج کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان اصفهان سازمان های مردم نهاد کارگاه های آموزشی زوج های جوان خانواده ها آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۰۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۷۵۰۰ نفر ساعت آموزش توانمندسازی برای تشکل‌های ایثارگری

نشست هم‌اندیشی تشکل‌های ایثارگری با دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه در سالن جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

به گزارش ایسنا، رحیم نریمانی، مدیرکل دفتر تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران در ابتدای این برنامه گفت: امیدوارم این نشست و مصوبات آن مایه برکات و توفیقات روزافزون برای تشکل‌های ایثارگری و همچنین تعمیق اشتراکات بین دو نهاد بنیاد شهید و امور ایثارگران و شورای عالی انقلاب فرهنگی باشد.
وی ادامه داد: دو نهاد بنیاد شهید و شورای انقلاب فرهنگی به دستور امام راحل(ره) ایجاد شده و در حقیقت هردو نهاد فرهنگی هستند، ایشان در آن زمان با نگاه به حکمرانی اسلامی ۱۶ نهاد را تأسیس کردند و خمیرمایه و بن‌مایه‌ این دو نهاد برگرفته از نظرات امام راحل(ره) است و ما ریشه‌های مشترکی داریم.
نریمانی با اشاره به موضوع شعار سال و تاکید مقام معظم رهبری بر بحث جهش تولید با مشارکت مردمی، خاطرنشان کرد: هدف از این نشست با حضور دبیران تشکل‌های شاهد و ایثارگر که عمده فعالیت‌های فرهنگی آنها در عرصه ملی و بین‌المللی است، عمل به دستورات معظم له است و در حال حاضر چهار تشکل ما در سازمان ملل کرسی مشورتی داشته و در خصوص پیگیری حقوق مصدومان شیمیایی فعالیت دارند.
مدیرکل دفتر تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی با بیان اینکه تشکل‌ها در بحث فرهنگی نیز با نگاه مردمی سازی که حدود ۱۵ سال است بنیاد شهید به آن می‌پردازد، فعال هستند تاکید کرد: تاکنون حدود ۷۵۰۰ نفر ساعت برای کل تشکل‌ها بحث آموزشی با هدف توانمندی این عزیزان داشتیم تا در زمینه توسعه فرهنگی نقش ایفا کنند، تشکل‌ها با توجه به ضریب نفوذ و سرمایه اجتماعی که دارند به جز ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، می‌توانند در دیگر بحث‌ها هم وارد شده و با هماهنگی‌ با آنها در موضوعات مهم کشور نقش آفرینی کنیم.
وی اظهار کرد: تشکل‌های ایثارگری در زمینه موضوعات مختلفی نقش ایفا کرده‌ و امروز دامنه فعالیت تشکل‌ها به حدی رسیده که علاوه بر این اقدامات، در زمینه حل مسائل و مشکلات کشور هم نقش آفرینی می‌کنند.
نریمانی ادامه داد: هیئت‌های اندیشه ورزی از تشکل‌ها تشکیل دادیم تا در زمینه‌های مختلف فعالیت کنند و یکی از موضوعات اساسی در بحث توسعه فرهنگی کشور، افزایش روحیه ایثار است که با حمایت‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه مسائل مهم کشور عملی می‌شود.
حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در این نشست اظهار کرد: بنا بر این بود که از تشکل‌های مردمی در شورای عالی انقلاب فرهنگی استفاده کنیم و تلاش شد که اینجا به قرارگاه تبدیل شود و ستادهایی تعریف و در ذیل آن میزهایی طراحی شد که نخبگان فعال مردمی در آن عضو فعال هستند. ما در شورای عالی انقلاب فرهنگی بحث ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را در دستور کار قرار داده و با بنیاد نیز جلسه مشترکی داشته و میز ایثار و شهادت را در اینجا راه‌اندازی کردیم.
حجت‌الاسلام خسروپناه بیان کرد: پیشنهاداتی مطرح شد مبنی بر اینکه میز ایثار و شهادت را فعال کنیم تا بتوانیم از ظرفیت‌های دستگاه‌ها مختلف استفاده کنیم. همچنین در خصوص اسناد تشکل‌های مختلف شاهد و ایثارگر تلاش شود تا در حکمرانی کشور مشارکت کنند، البته که در حال حاضر اینجا محل فعالیت فعالان مردمی است و به برکت خون شهدا که همواره در مسائل دنیوی راهگشای ما هستند ادامه دار خواهد بود و همچنین فعال‌سازی دستگاه‌ها برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در دستور کار قرار دارد.
همچنین در این نشست اعضای تشکل‌های شاهد و ایثارگر به بیان گزارش عملکرد و پیشنهادات خود پرداختند.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم آمادگی بسیج فرهنگیان برای حل مسائل آموزش و پرورش
  • دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 
  • ریل جذب در آموزش و پرورش توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد
  • اهمیت خانواده و ازدواج برای نسل جوان تببین شود
  • برگزاری ۷۵۰۰ نفر ساعت آموزش توانمندسازی برای تشکل‌های ایثارگری
  • فرهنگ داوطلبی را به مردم آموزش دهیم/ ارائه خدمات باید منجر به توانمندسازی نیازمندان شود
  • مراقبین سلامت کردستان در دوره‌های توانمندسازی شرکت کردند
  • دهه نود بدترین دهه زندگی مردم بود
  • امضای تفاهنامه همکاری سازمان نظام پزشکی و آموزش و پرورش
  • دوره توانمندسازی مربیان کودکستان‌ها در ۸ استان برگزار شد