Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه فرهنگیان با اشاره به لزوم حرکت دانشگاه‌ها به ویژه دانشگاه فرهنگیان به سمت کارآفرینی، با ارائه پیشنهاد ایجاد دو واحد اختیاری کارآفرینی آموزشی در این دانشگاه، اظهار کرد: کارآفرینی آموزشی به این معنی که در آموزش و برای آموزش گیرندگان چگونه کار آفرینی کنیم، مبانی کارآفرینی را از تئوری خارج کرده و تبدیل به آموزه کنیم آن هنگام است که می‌توانیم بگوییم آموزش اتفاق افتاده است وگرنه انتقال اطلاعات و تعاریف کاری از پیش نخواهد برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری میزان- حسین خنیفر رییس دانشگاه فرهنگیان در جلسه ویدیو کنفرانس با عنوان "توسعه فرهنگ کارآفرینی"، با تاکید بر اهمیت نقش دانشگاه فرهنگیان در توسعه کارآفرینی گفت: این معلم است که در کلاس درس چه دانشجومعلمان و چه دانش آموزان را هدایت می‌کند، و این هدایت زمانی اتفاق افتد که فرد متوجه توانایی‌های درونی خود می‌شود و نسبت به خود شناخت پیدا می‌کند، این بزرگترین کارآفرینی است.

دکتر خنیفر با بیان اینکه ما با نسلی پرسشگر روبرو هستیم که انتظار تحقق آمال‌ها و آرزو‌های خود در آینده را دارد، تصریح کرد: کارآفرینی همیشه ایجاد شغل نیست، کارآفرینی فراهم کردن زمینه ایجاد شناخت است، ایجاد محیطی که پس از آن و محصول چندم آن می‌تواند کارآفرینی باشد.

وی با اشاره به ارتباط گسترده و بی واسطه دانشگاه‌های برخی کشور‌ها برای کارافرینی، خاطر نشان کرد: دانشگاه‌های مختلف ازجمله در ژاپن برای آشتی دادن جامعه با بحث کارآفرینی حتی دیوار‌های دانشگاه را برداشتند و مردم به راحتی با دانشگاه ارتباط برقرار می‌کنند.

رییس دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه کارآفرینی با کتاب و آموزش منتقل نمی‌شود کارآفرینی با روحیه و اقتباس منتقل می‌شود خاطر نشان کرد: باید از ملل پیشرو الگو گرفت و متناسب با ظرفیت بالای کشور آن را بومی کرد. نگاه به کارآفرینی و کارآفرینان باید به عنوان قافله سالاران آینده کشور باشد.

وی با بیان اینکه تحولات بسیار وسیع بوجود امده از سال ۲۰۰۰ و تحولات اخیر در دوران کرونا را موجب پدید آمدن مشاغل جدید و پررنگ شدن آی. تی برشمرد و افزود: این نشان اهمیت بحث کارآفرینی و عصر پایان اشتغال‌های رسمی است، زمانی که انسان به خود متکی شود گام اول کار آفرینی است.

 خنیفر با اشاره به لزوم حرکت دانشگاه‌ها به ویژه دانشگاه فرهنگیان به سمت کارآفرینی، با ارائه پیشنهاد ایجاد دو واحد اختیاری کارآفرینی آموزشی در این دانشگاه، اظهار کرد: کارآفرینی آموزشی به این معنی که در آموزش و برای آموزش گیرندگان چگونه کار آفرینی کنیم، مبانی کارآفرینی را از تئوری خارج کرده و تبدیل به آموزه کنیم آن هنگام است که می‌توانیم بگوییم آموزش اتفاق افتاده است وگرنه انتقال اطلاعات و تعاریف کاری از پیش نخواهد برد.   بیشتر بخوانید: وزیر علوم استفاده از دانش آموختگان دانشگاه‌ها در آموزش و پرورش را خواستار شد

وی با تاکید بر تبدیل متن به موقعیت و شرایط برای آموزش مفاهیم، گفت: در نظام آموزشی تربیت معلم، زمانی میتوانیم اولین گام را در کارافرینی برداریم و به دانش آموز منتقل کنیم که دانش آموز و استعداد‌های پنهان او را به خودش بشناسانیم تا به خود مراجعه کنند و گام نخست آن، زدودن بی هویتی و ناامیدی از دانش آموز است.

رییس دانشگاه فرهنگیان جوان را جهانی از توان عنوان و تصریح کرد: هیچ کشوری به سعادت نرسید مگر بر سه اصل "اراده ملی"، " آموزش" و سوم" کارآفرینی". این مثلث موفقیت هر کشور بدون منابع زیرزمینی است.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: به جایی برسیم که نظام آموزشی ما نظام کار آفرین پرور باشد نه جستجو گر شغل و دانشگاه فرهنگیان مطلع و مأمن خوبی برای این امر است.

انتهای پیام/ برچسب ها: دانشگاه فرهنگیان حسین خنیفر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دانشگاه فرهنگیان حسین خنیفر رییس دانشگاه فرهنگیان کارآفرینی آموزشی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۱۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح هویتی در خیابان معلم

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نصرالله آبادیان شهردار منطقه به پاس روز معلم با حضور در ساختمان شهدای مکه «دانشگاه فرهنگیان» واقع در خیابان معلم در نشست بررسی مسائل و مشکلات این دانشگاه شرکت کرد.

آبادیان در این نشست با تاکید بر تعاملات شهرداری تهران و وزارت آموزش و پرورش گفت: این دو نهاد همواره باهم تعاملات سازنده‌ای داشته‌اند و ما هم در منطقه هفت طی تفاهم نامه‌های که با مدارس سطح منطقه داریم، خدماتی را در راستای ارتقای فرهنگ عمومی کشور و آموزش همگانی ارائه می‌دهیم.

او به وجود مرکز آموزش شهدای مکه (دانشگاه فرهنگیان) در منطقه هفت اشاره کرد و گفت: خیلی خوشحالم که دانشگاه فرهنگیان در منطقه هفت قرار دارد و می توانیم در جهت افزایش سرانه‌های آموزشی شهروندان، برنامه‌ریزی‌های خوبی را داشته باشیم .

وی تاکید کرد: با توجه به موقعیت مکانی این دانشگاه و قرار گرفتن آن در کنار چندین مدرسه، شهرداری منطقه هفت در تلاش است پیاده روها و معابر پیرامون دانشگاه را تبدیل به یک گذر فرهنگی کند و این کار می‌تواند محیطی مناسب برای دانشجویان و دانش‌آموزان باشد.

پیش از سخنان شهردار، رییس دانشگاه فرهنگیان با ارائه آمارهایی از میزان فعالیت این دانشگاه گفت: ظرفیت این دانشگاه ۷۰۰ نفر است اما هم اکنون ۱۵۰۰ دانشجو در آن مشغول تحصیل هستند در حالی که این ساختمان به دلیل قدمت بالا، مشکلات زیادی دارد و باید فکری برای استحکام آن در برابر حوادث داشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جشنواره تدریس برتر ساختگاه معلمان قوی برای ایران قوی است
  • معلمان معمار آینده نظام هستند
  • خراسان رضوی، رتبه دوم کشور در جذب نخبگان به دانشگاه فرهنگیان
  • اجرای طرح هویتی در خیابان معلم
  • دانشگاه فرهنگیان ۱۰ هزار دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند
  • دانشگاه فرهنگیان ۱۰۰۰۰ دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند
  • استخدام دانشجویان دانشگاه‌ها در آموزش و پرورش/جزییات طرح راتبه معلمی
  • دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها، بورسیه دانشگاه فرهنگیان می‌شوند
  • بورسیه شدن دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها برای آموزش و پرورش
  • بهره برداری از واحد تخصصی فیزیوتراپی کف لگن در شهرکرد