Web Analytics Made Easy - Statcounter

آلمان و دیگر کشورهای اروپایی با توجه به بن بست ایجاد شده در روند مذاکرات برگزیت و تداوم اختلافات در مسائل کلیدی از کمیسیون اروپایی تسریع روند آماده سازی برای وقوع برگزیت بدون توافق را خواستار شدند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "دی ولت" آلمان، کشورهای عضو اتحادیه اروپا از آنجایی که مذاکرات با لندن به بن بست رسیده است فشارها برای پیشبرد روند مذاکرات برگزیت را افزایش می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته روزنامه "دی ولت"، آلمان و دیگر کشورهای اروپایی با توجه به بن بست ایجاد شده در مذاکرت برگزیت بین بروکسل و لندن خواستار تسریع روند تدارکات برای یک برگزیت بدون توافق شدند. بر این اساس کشورهای اروپایی اعلام کردند که کمیسیون اروپایی باید علاوه بر اقدامات اضطراری تا به حال اتخاذ شده سریعا پیشنهادهای قانونی برای بخش حمل و نقل را ارائه دهد تا ارتباطات بین انگلیس و اتحادیه اروپا در ابتدای سال 2021 ( در صورت وقوع برگزیت بدون توافق) در برابر آشفتگی ها محافظت شود.

کمیسیون اروپایی تا به حال یک کاتالوگ شامل 90 اقدام آماده سازی برای برگزیت (با و یا بدون توافق) را منتشر کرده است. اما این اقدامات به دلایل تاکتیکی در جریان مذاکرات تا به حال به صورت قانونی الزام آور نشده است.

"میشل بارنیه"، مذاکره کننده ارشد اتحادیه اروپا صبح امروز درباره روند مذاکرات اطلاعاتی را در اختیار کشورهای عضو اتحادیه قرار داد.

به گزارش روزنامه "دی ولت" آلمان، مشخص شده است که مواضع طرفین در نکات کلیدی همچنان بسیار از هم فاصله دارد.

یک دیپلمات بلند پایه اروپایی در این باره گفت: بارنیه نخواست این مسئله را مشخص کند که آیا یک توافق همچنان امکان پذیر است. این دیپلمت بلند پایه اروپایی همچنین گفت: اگر لندن به سرعت تصمیمات لازم را اتخاذ نکند توافق کاملا غیر ممکن خواهد شد.

بارنیه قرار است امشب به لندن سفر کند تا آخرین تلاش ها برای دستیابی به توافقی با لندن را در پیش گیرد. زمان برای دستیابی به توافق تجاری با انگلیس به سرعت در حال گذر و کوتاه است چرا که باید پارلمان اروپا و احتمالا همچنین پارلمان های ملی زمان داشته باشند تا قبل از 31 دسامبر سال جاری توافق احتمالی انجام شده را تصویب کنند.

کشورهای عضو اتحادیه اروپا هم می خواهند قبل از اجرای توافق احتمالی آن را دقیقا مورد بررسی قرار دهند. برای این منظور این توافق باید از طرف بروکسل کاملا مورد برسی قرار گرفته و به 23 زبان رسمی این اتحادیه ترجمه شود.

بارنیه چندی پیش به دلیل مثبت شدن تست کرونای یکی از اعضای تیم مذاکره کننده اش در قرنطینه قرار گرفت و مذاکرات برگزیت موقتا به حال تعلیق درآمد. حالا دوران قرنطینه به پایان رسیده و بارنیه امشب برای ادامه مذاکرات به لندن سفر می کند.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

بارنیه در آستانه سفر به لندن همچنان از وجود اختلاف نظرهای زیاد در بین طرف های مذاکره کننده خبر داده است.

لندن و بروکسل پس از خروج رسمی بریتانیا از اتحادیه اروپا در روز 31 ژانویه سال جاری میلادی (11 بهمن 98) گفتگوهای دوجانبه بر سر آینده روابط خود را آغاز کردند؛ اما به گفته مقامات هر دو طرف تا به حال چندین دور مذاکرات در این باره برای دستیابی به یک توافق به هیچ نتیجه‌ای نرسیده است.

رسیدن به توافق برگزیت با اتحادیه اروپا دیگر برای انگلیس مهم نیستتعلیق مذاکرات برگزیت به دلیل ابتلای یکی از اعضای تیم مذاکره کننده به کرونا

دوران گذار انگلیس با پایان سال جاری میلادی به اتمام می رسد و بعد از آن انگلیس باید اتحادیه گمرکی و بازار داخلی اروپا را ترک کند.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

اخیرا دفتر نخست وزیر انگلیس در پیامی خطاب به اروپا با تاکید بر اینکه پیشنهادات بروکسل در مذاکرات برگزیت که تضعیف حق حاکمیت انگلیس را به همراه داشته باشد نخواهد پذیرفت اعلام کرد که لندن می‌تواند بدون توافق تجاری با اروپا هم سر کند.

از بزرگترین نکات مورد مناقشه در مذاکرات برگزیت بین اتحادیه اروپا و انگلیس حقوق ماهیگیری و تضمین ها برای رقابت عادلانه است. از محافل دیپلماتیک اتحادیه اروپا شنیده می شود که پیشنهادهای راه حلی قابل قبولی برای هر دو طرف در این مسائل وجود ندارد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مذاکرات برگزیت مذاکرات برگزیت برگزیت بدون توافق کشورهای اروپایی مذاکرات برگزیت اتحادیه اروپا مذاکره کننده تا به حال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۴۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست اتحادیه اروپا برای تحقیقات مستقل درباره گورهای جمعی خان‌یونس

سخنگوی اتحادیه اروپا با ابراز نگرانی درباره گورهای دسته‌جمعی کشف‌ شده در بیمارستانی در خان یونس، گفت که این موضوع اتحادیه اروپا را وادار به درخواست انجام تحقیقاتی مستقل در این باره می‌کند.

به گزارش ایسنا، «پیتر استانو»، سخنگوی سرویس سیاست خارجی اتحادیه اروپا، امروز (چهارشنبه) گفت که این نهاد اروپایی خواستار انجام تحقیقاتی مستقل درباره گورهای دسته‌جمعی کشف شده در خانن یونس و در بیمارستان شفا، بزرگ‌ترین مجموعه پزشکی و درمانی در نوار غزه شده است.

خبرگزاری اسپوتنیک دراین باره گزارش داد: استانو در یک نشست خبری گفت: ما تا اندازه زیادی نگران گزارش‌ها درباره کشف گورهای دسته‌جمعی در خان یونس و بیمارستان شفا هستیم. این موضوعی است که  ما را وامی‌دارد خواستار انجام تحقیقاتی مستقل درباره تمامی سوءظن‌ها و رویدادها شویم، چراکه در واقع،‌ تصور نقض حقوق بشر بین‌المللی را ایجاد می‌کند.

«ولکر تورک» کمیسیونر عالی حقوق بشر سازمان ملل، پیشتر، گفته بود که از ویرانی بیمارستان‌های ناصر و شفا در نوار غزه و گزارش‌ها درباره گورهای دسته‌جمعی داخل بیمارستان و اطراف آن «وحشت کرده» است. تورک در بیانیه‌ای که روز سه‌شنبه منتشر شد، خواستار تحقیقاتی مستقل و شفاف درباره این تلفات شد.

گور دسته‌جمعی در محوطه بیمارستان «ناصر» در خان یونس، جنوب غزه، آوریل ۲۰۲۴

شبکه الجزیره، یکشنبه گذشته، گزارش داد که مقامات فلسطینی یک گور دسته‌جمعی با ۱۸۰ جسد را داخل بیمارستان ناصر در خان یونس کشف کرده‌اند. سه‌شنبه گذشته نیز، شبکه سی‌ان‌ان با نقل قول از کارکنان دفاع مدنی غزه گزارش داد که بیش از ۳۰۰ جسد در این محل کشف شده است.

حملات کورکورانه رژیم صهیونیستی به غزه در پی عملیات «طوفان الاقصی» توسط حماس در ۷ اکتبر که با هدف ادعایی «نابودی حماس» انجام شده، تاکنون موجب کشته شدن بیش از ۳۴ هزار نفر از فلسطینیان، از بین رفتن ۶۰ درصد از زیرساخت‌های حیاتی این منطقه و آواره شدن ۸۵ درصد از مردم آن شده است.

محاصره انسانی غزه موجب شده است کمبود شدید مواد غذایی، آب آشامیدنی، دارو و تجهیزات پزشکی احتمال بروز فجایع انسانی، از جمله قحطی، گرسنگی و شیوع بیماری‌های واگیردار افزایش پیدا کند. رژیم صهیونیستی در حملات خود اهداف غیرنظامی مانند مدارس، مساجد، کلیساها، پناهگاه‌ها و بیمارستان‌ها را نیز هدف قرار داده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه
  • هشدار رئیس جمهور فرانسه به اروپا: نباید دست نشانده آمریکا باشیم
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • صدور ترور و خشونت به جهان/کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • توافق آلمان و انگلیس برای تقویت همکاری‌های دفاعی
  • درخواست اتحادیه اروپا برای تحقیقات مستقل درباره گورهای جمعی خان‌یونس
  • پارلمان اروپایی قواعد سلاح برای غیرنظامیان را تشدید کرد
  • اعتصاب در بزرگترین فرودگاه انگلیس
  • استقرار هزاران نظامی و یک جنگنده یوروفایتر تایفون انگلیسی در لهستان
  • اتحادیه اروپا تیک‌تاک را به دلیل یک برنامه جدید تهدید می‌کند