Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- درست است که عادت کرده‌ایم از مسئولان صرفا وعده در مورد نظارت بر بازار بشنویم اما رفتار مردم نیز کم عاری از اشتباه نیست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، این روزها خبر گران شدن اجناس دیگر امری عادی برای مردم شده و از آن تعجب نمی‌کنند. هر صبح که مغازه‌دار کرکره را بالا می‌دهد تغییر قیمتی در اجناس صورت گرفته و باید به روزرسانی شود و همچنان قول پیگیری و حل موضوع از سوی مسئولین داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در یک هفته اخیر قیمت مرغ از کیلویی 20 هزار تومان رسیده به 38 هزار تومان یعنی یک جهش 18000 تومانی که بررسی‌های میدانی نشان می‌دهد در این مدت قیمت حمل و نقل که اضافه نشده و هزینه‌های دیگر هم ثابت بوده است.

مرغداران فقط خبر از افزایش قیمت نهاده‌ها می‌دهند که با یک جستجوی ساده می‌توان فهمید قیمت نهاده هم به آن اندازه بالا نرفته که بخواهد قیمت مرغ را 18 پله بالا ببرد.

در این میان یکی از اشتباهات رفتاری مردم می‌تواند کمی این موضوع را تشدید کند، جایی که تا توزیع مرغ تنظیم بازار شروع می‌شود، غنی و فقر در صف قرار می‌گیرند و بیشتر از مصرف خود خریداری می‌کنند.متاسفانه رفتار اشتباه ما در همین چند روز سبب شده تا مصرف مرغ در کشور بجای این که روند کاهشی داشته باشد افزایش یابد و نسبت عرضه و تقاضا را بهم بریزد.

در این شرایط است که دلال و هر فردی که بتواند از این وضعیت استفاده کرده و قیمت‌ها را هر روز بالاتر می‌برند و تنها راه امروز برای این که قیمت‌ها کاهش یابد نخریدن مرغ است.

مرغداران متخلف در کردستان به دستگاه قضایی معرفی می‌شوندچرایی افزایش قیمت مرغ در استان مازندران/ روزهای آینده قیمت‌ها متعادل می‌شودعوارض 3500 تومانی برای صادرات تخم‌مرغ تمدید شد

شهرستان گناباد با دارا بودن رتبه چهارم استان در تولید گوشت سفید ولی این روزها شاهد بالا رفتن قیمت گوشت مرغ است و مردم این شهر با راه‌اندازی کمپین نخریدن گوشت مرغ قصد دارند تا کاهش قیمت را در این شهر ایجاد کنند و الگویی برای سایر شهرها باشند.

چند تا از مرغ فروشی‌های گناباد که توزیع مرغ تنظیم بازار را نیز دارند این روزها شاهد حضور مردم برای خرید مرغ هستند که به سراغ مردم می‌رویم.

خانمی که در صف خرید مرغ است به خبرنگار تسنیم می‌گوید: شوهری کارگر دارم و خرید گوشت قرمز برای ما سخت است و بیشتر از مرغ استفاده می‌کنیم که این چند روز گرانی سبب شده از مرغ هم نتوانیم استفاده کنیم.

وی ادامه می دهد: قیمت مرغ در گناباد در یک هفته مثل سایر شهرستان‌ها گران شده و خواهش داریم مسئولین برای ما قشر کارگر هم فکری بردارند دیگر مرغ هم نمی‌‍توانیم بخریم.

آقایی که خود را معلم معرفی می‌کند به خبرنگار تسنیم می‌گوید: من هم اکنون باید در سرکلاس باشم ولی مجبورم برای تامین مرغ در صف باشم.
وی ادامه داد: گناباد رتبه چهارم تولید مرغ در استان را دارد و این درست است که در همچین شهری مرغ گران شود اینجا که آنقدر هزینه حمل و نقل پرداخت نمی‌شود.

سری به خیابان طالقانی میزنیم جایی که یکی دیگر از فروشگاه‌های توزیع مرغ تنظیم بازار وجود دارد.

فروشنده این فروشگاه به خبرنگار تسنیم گفت: از روزی که خبر گرانی مرغ در شهر پیچیده مردم تقاضای زیادی برای مرغ دارند و حتی در مواردی به صورت خانوادگی در صف هستند برای خرید مرغ که این درست نیست.

وی افزود: گناباد چندین مرغداری گوشتی دارد و دو شرکت بزرگ که کمک زیادی به آن‌ها می‌شود پس نباید گوشت مرغ در گناباد گران باشد.

توزیع روزانه بیش از 3 تن مرغ در گناباد

هادی ایزدی رئیس اداره صنعت؛ معدن و تجارت گناباد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: میزان مصرف مرغ در گناباد برای مصرف خانگی روزانه 3 تن و با مصرف هتل‌ها و تهیه غداها به 4 تن می‌رسد که با هماهنگی‌های انجام شده روزانه به طور متوسط 3 تن مرغ در گناباد توزیع می‌شود.

وی افزود: مرغ گرم توزیعی 20400 تومان و مرغ منجمد 15500 تومان است که پیش‌بینی ما این است به همراهی مردم تا چند روز آینده قیمت مرغ کاهش هم داشته باشد.

رسانه‌های شهرستان گناباد نیز با راه اندازی پویشی با عنوان « نخریدن مرغ» و همکاری مردم توانسته‌اند صف‌های مرغ را بشکنند و از سویی با ورود دستگاه‌های نظارتی و تولیدکنندگان این طرح به موفقیت رسیده و توانسته قیمت مرغ را در این شهرستان کاهش دهد که می تواند یک الگو برای دیگر شهرستان‌ها باشد.

اجازه گران فروشی مرغ را نمی‌دهیم

حامد قربانی فرماندار گناباد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در گناباد اظهار داشت: شهرستان گناباد یکی از تولیدکنندگان مرغ در استان است و برای ما پذیرفتنی نیست که قیمت مرغ در این شهرستان افزایش داشته باشد.

وی افزود: متاسفانه مرغداران گناباد به طبع افزایش قیمت مرغ در کشور قیمت مرغ در گناباد را افزایش داده‌اند و در برهه‌ای تا 35 هزار تومان هم رسید که از این موضوع جلوگیری می‌کنیم.

فرماندار گناباد خاطرنشان کرد: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته باید قیمت مرغ گرم تنظیم بازار در گناباد باید 20400 تومان و مرغ منجمد 15500 باشد و فروش مرغ آزاد نیز نباید از کیلویی 25 هزار تومان بیشتر باشد.

قربانی ادامه داد: هم اکنون مرغ در 12 مرکز توزیع و روزانه حدود 4 تن مرغ در شهرستان توزیع و برای جلوگیری از این که افراد بیشتر از مصرف خریداری کنند مرغ را با ثبت کد ملی به افراد تحویل می‌دهند.

گزارش از یاسر سالاری گناباد

انتهای پیام/282/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مرغ در گناباد تنظیم بازار قیمت مرغ هزار تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۶۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرنوشت عجیب یک وعده رییسی/ اختلاف قیمت کوییک ۱۳ برابر شد! + اینفوگرافیک

به گزارش خبرآنلاین؛ابراهیم رئیسی، رئیس دولت سیزدهم در خردادماه ۱۴۰۰ دقیقاً دو ماه پیش از آغاز دوران ریاست‌جمهوری گفت: امکان افزایش تولید خودرو به بیش از دو میلیون دستگاه وجود دارد؛ خودرو باید از حالت انحصاری خارج و برای آن قیمت عادلانه تعیین شود.

تجارت نیوز در خبری نوشت:او در ادامه صنعت خودرو را از دغدغه‌های مهم و در عین حال قابل حل مردم به شمار آورد و با تاکید بر لزوم برنامه‌ریزی برای افزایش کمیت و کیفیت و قیمت‌گذاری خودرو اظهار کرد: در کشور ما تولید خودرو داخلی به اندازه مورد نیاز نیست.

با مقایسه اختلاف قیمت کارخانه تا بازار چند خودرو ایرانی، می‌توان متوجه واقعیت‌های صنعت خودرو شد.در کمتر از سه سال و نسبت به خردادماه ۱۴۰۰، قیمت کارخانه خودرویی همچون پژو پارس LX TU۵ از ۱۴۶ میلیون تومان به ۴۰۲ میلیون تومان رسید؛ در حالی که قیمت بازار آن از ۲۶۹ میلیون تومان به رقم باورنکردنی ۸۷۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

مورد دیگری همچون کوییک معمولی در سال ۱۴۰۰ با قیمت ۱۴۱ میلیون تومان از درِ کارخانه به فروش می‌رسید، اما نرخ فروش آن در بازار ۱۵۲ میلیون تومان تعیین شده بود؛ به عبارتی اختلاف ۱۱ میلیون تومانی از کارخانه تا بازار. هم‌اکنون اختلاف قیمت کوییک S به ۱۴۴ میلیون تومان رسیده که به معنی افزایش ۱۳ برابری آن طی تنها سه سال است.

217

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899196

دیگر خبرها

  • تشدید گشت‌های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • خانجانی: توئیت فضائلی درباره تذکر به مسئولان، جریان به ظاهر ارزشی را آشفته کرده/دولت رئیسی مدافع گشت ارشاد است
  • مسئولان در قبال بیت‌المال باید پاسخگو باشند
  • مبلغ یارانه اردیبهشت اعلام شد / یارانه نقدی این ماه همراه با سورپرایز
  • مبلغ یارانه اردیبهشت اعلام شد / یارانه نقدی اردیبهشت همراه با سورپرایز
  • نهاد‌های اقتصادی نباید سرمایه گذار را دغدغه‌مند کنند
  • سرنوشت عجیب یک وعده رییسی/ اختلاف قیمت کوییک ۱۳ برابر شد! + اینفوگرافیک
  • تشدید گشت های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • توسلی: رفتار دولت با مردم در بحث خودرو توهین‌آمیز است/ مجلس نظارت جدی بر عملکرد دولت را پیگیری می‌کند + فیلم
  • توسلی : رفتار دولت با مردم در بحث خودرو توهین‌آمیز است/ مجلس نظارت جدی بر عملکرد دولت در زمینه خودرو را پیگیری می‌کند + فیلم