Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سمنان مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری سمنان با بیان اینکه تا کنون هیچ رصد و پایشی از توانمندی بانوان استان سمنان صورت نگرفته است، افزود: با همکاری جهاددانشگاهی استان سمنان پایش و رصد کاملی از توانمندی زنان و خصوصاً خانواده های استان برای توسعه مشاغل خانوادگی و کسب و کارهای خرد انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهسا شاه حسینی در بازدید از دبیرخانه طرح ملی مشاغل خانگی در جهاددانشگاهی استان سمنان و نشست با رئیس و معاونین این نهاد گفت:جهاددانشگاهی یکی از نهادهای موفق آموزشی و پژوهشی و همچنین فرهنگی در کشور است که تا پیش از این در اجرای طرح ملی توانمندسازی و اشتغال زنان سرپرست خانوار با دفتر امور زنان و خانواده استانداری سمنان همکاری بسیار خوب و تأثیرگذاری داشته است، در طرح ملی مشاغل خانگی نیز با اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همکاری می کند.
وی گفت: مشاغل خانوادگی و کسب و کارهای خرد و پایدار یکی از اهداف دفتر امور زنان و خانواده است که مورد حمایت ویژه قرار می گیرند.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری سمنان مشاغل خانوادگی و کسب و کارهای خرد و پایدار یکی از اهداف دفتر امور زنان و خانواده است، که موضوع اشتغال و توانمند سازی بانوان و خانواده های هم استانی یکی از اثر گذارترین عوامل در افزایش نرخ ازدواج و جوانان خواهد بود.


رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان نیز در این جلسه گفت: جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد توسعه ای در بحث توسعه مشاغل، کارآفرینی و برگزاری دوره های مختلف آموزشی جهت توسعه مشاغل خانگی، خانوادگی و کسب و کارهای خرد اقدامات خوبی انجام داده است و این موضوع را به عنوان یک رسالت و وظیفه برای خود می داند.
حسن رهایی با بیان اینکه سهمیه استان سمنان در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی 1300 نفر است، ادامه داد: تا کنون 1700 نفر در استان سمنان در قالب طرح ملی مشاغل خانگی رصد و پایش شده اند و اطلاعات شغلی آن ها جمع آوری شده است.
وی افزود: این طرح که در سه مرحله شناسایی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های اشتغال در حوزه مشاغل خانگی در استان، توانمندسازی متقاضیان و اتصال به بازار طراحی شده است، سعی در ایجاد اشتغال و پایدارسازی مشاغل موجود برای حدود ۵۴ هزار نفر در ۳۱ استان کشوردارد .
رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان ادامه داد: مجموعه جهاددانشگاهی استان سمنان در جهت اجرای موفق طرح ملی مشاغل خانگی در استان از تمام ظرفیت ها و پتانسیل های خود استفاده خواهد کرد، امید است با پیاده‌سازی موفق این طرح در استان که نیازمند همراهی، همکاری و هم‌اندیشی بخش‌های مختلف دولتی و خصوصی است، شاهد نهادینه شدن سهم مشاغل خانگی در اقتصاد کشور به‌ویژه در سال «جهش تولید» باشیم.
معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان سمنان نیز در این نشست با اشاره به ویژگی‌های این طرح گفت: توجه به بازار، توانمندسازی متقاضیان و کاهش وابستگی به وام، توجه به پیشرانان ملی، منطقه ای، استانی و محلی، شبکه سازی استانی و ملی، توجه به تجارت الکترونیک و فروش الکترونیکی محصولات از ویژگی‌های شاخص در اجرای این طرح است.
علی منصفی راد با اشاره به اجرای موفق طرح توسعه مشاغل خانگی زنان سرپرست خانوار در استان سمنان که از سال گذشته آغاز شده است، گفت: سهمیه استان سمنان در طرح قبلی، 79 نفر از زنان سرپرست خانوار با شرایط خاصی مانند اینکه تحت تکفل و تحت حمایت نهادی نباشند بود، اما در این طرح، سهمیه استان سمنان 1300 نفر است و مشمول آقایان نیز می شود و تنها محدودیتی که وجود دارد برای افراد زیر 18 سال و شاغل و دارای بیمه کارفرمایی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی منطقه سمنان سمنان جهاد دانشگاهی مشاغل خانگی دفتر امور زنان و خانواده جهاددانشگاهی استان سمنان طرح ملی مشاغل خانگی مشاغل خانگی استان سمنان توسعه مشاغل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۷۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ما نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان گفت: ما نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم و شعار زیبای استاندار سمنان مبنی بر انسجام، صمیمیت، رفاقت و همدلی را مدنظر کاری خود قرار خواهیم داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سمنان، فرج‌الله شوشتری امروز_ یکشنبه نهم اردیبهشت_ در آئین تکریم و معارفه معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان اظهار کرد: ما نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم و شعار زیبای استاندار سمنان مبنی بر انسجام، صمیمیت، رفاقت و همدلی را مدنظر کاری خود قرار خواهیم داد.

وی افزود: مسیر روشنی را که با استاندار سمنان در خصوص استان اعلام و مورد تأیید رئیس‌جمهور قرار گرفت، با نگاهی نو و متفاوت و با مشورت‌های ایشان، پر قدرت‌تر ادامه خواهیم داد.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان خاطرنشان کرد: هر کجا که ما بر مبنای توانمندی‌های مردم حرکت کردیم و اقدامات با محوریت مردم پایه صورت گرفت، شاهد موفقیت‌های بسیار مطلوبی بودیم.

شوشتری تصریح کرد: در مسیر خدمت به مردم بر شبکه‌های مردمی و با تکیه بر توانمندی و پتانسیل‌های مردمی به پیش خواهیم رفت.

کد خبر 748718

دیگر خبرها

  • برپایی نمایشگاه توانمندی دانشجویان فنی و حرفه‌ای در چهارمحال و بختیاری
  • رشد بیش از ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان
  • نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم
  • ما نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم
  • برپایی جشنواره بیتا در یزد
  • نمایشگاه صنایع‌دستی، مشاغل خانگی و صنعت‌کاران سنندج برپا شد
  • خشونت علیه زنان در خانه / زنان چه کنند؟
  • اجرای طرح پایش هوشمند سوخت ماشین‌های کشاورزی در فارس
  • سومین نمایشگاه گردشگری،صنایع دستی و مشاغل خانگی در محمدآباد جرقویه برپا شده است