Web Analytics Made Easy - Statcounter

منابع امنیتی اعلام کردند، کره شمالی به یک گروه سایبری تحت حمایت دولت اجازه داد تا به عنوان شکارچی عمل کرده و اطلاعات محرمانه انگلیس درباره واکسن کووید ۱۹ را سرقت کند.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه ایندیپندنت، این خلافکاران سایبری شرکت داروسازی " آسترازنکا" را که برای تولید واکسن کووید ۱۹ انگلیس با دانشگاه آکسفورد همکاری می‌کند، هدف گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتایج اولیه حاکی از آن است که این واکسن دانشگاه آکسفورد چیزی بین ۶۰ تا ۹۰ درصد موثر بوده و اکنون از تنظیم‌کنندگان خواسته شده تا آن را ارزیابی کنند.  

این هکرها با پیشنهادات کاری جعلی و ساختگی به کارمندانی که با شرکت داروسازی آسترازنکا مستقر در مقرش در کمبریج کار می‌کردند، نزدیک شدند. آنها خودشان را در قالب استخدام‌کنندگانی که برای شرکت‌های رقیب کار می‌کنند، جا زدند و طی هفته‌های اخیر پیام‌هایی را از طریق شبکه اجتماعی تجاری "لینکدین" و همچنین از طریق اپلیکیشن "واتس‌اپ" ارسال کردند.

سپس برای کارمندان شرکت داروسازی آسترازنکا اسناد و مدارکی ارسال شد که ادعا می‌شود فرم رزومه‌ای بوده که شامل کد کامپیوتری مخربی نیز بوده است. این کد کامپیوتری مخرب به گونه‌ای طراحی شده که به هکرها اجازه دسترسی به سیستم‌های کامپیوتری این شرکت را می‌دهد.

ابزارها و روش‌های استفاده شده توسط این گروه سایبری معمولا توسط کره شمالی به کار گرفته می‌شود و منابع امنیتی تایید کرده‌اند که گمان می‌رود پیونگ‌یانگ پشت این حمله هکری نافرجام بوده است. منابع اعلام کردند، گمان می‌رود این حمله ناموفق بوده است.

هدف گرفتن شرکت داروسازی آسترازنکا یک هفته پس از آن صورت می‌گیرد که دفتر نخست وزیری انگلیس در اقدامی غیرمعمول علنا روسیه را به دست داشتن در یک حمله سایبری "کثیف" دیگر به دو تیم انگلیسی که بر روی تولید واکسن کووید ۱۹ کار می‌کنند یکی در آکسفورد و دیگری در کالج امپریال لندن متهم کرد.     

مرکز ملی امنیت سایبری که یک آژانس اطلاعاتی محسوب می‌شود و وظیفه‌اش حفاظت از انگلیس در برابر حملات سایبری است، در آن زمان گفت: به شدت گمان می‌رود که کرملین پشت این حمله بوده است.

مرکز ملی امنیت سایبری روز جمعه از ارائه جزئیات بیشتر درباره حمله سایبری کره شمالی امتناع کرد اما این مساله را که این اقدامات توسط دولت سرکش پیونگ‌یانگ برای سرقت اطلاعات محرمانه واکسن کووید ۱۹ صورت گرفته بود، رد نکرد.

یکی از سخنگویان این مرکز گفت: مرکز ملی امنیت سایبری با همکاری با متحدانمان متعهد است تا از مهم‌ترین اموالمان، بخش بهداشت و تحقیق و توسعه واکسن حیاتی کووید ۱۹ در برابر تهدیدات حفاظت کند.  

خبرگزاری رویترز نیز در گزارشی اعلام کرد، این گروه سایبری کره شمالی افراد بسیاری از جمله کارمدان بخش تحقیقات درباره واکسن کووید ۱۹ انگلیس را هدف گرفت اما گمان می‌رود که در این مسیر ناموفق بوده است.

این در حالی است که نمایندگی کره شمالی در سازمان ملل در ژنو از هرگونه اظهارنظر در این باره امتناع کرد. پیونگ‌یانگ پیش‌تر انجام هرگونه حملات سایبری را رد کرده است.  

شرکت داروسازی آسترازنکا نیز که یکی از سه شرکت پیشرو در تولید واکسن کووید ۱۹ محسوب می‌شود از اظهارنظر در این باره امتناع کرد.   

منابع تاکید کردند، این حملات بخشی از کمپین حملات هکری کنونی است که مقامات آمریکایی و محققان امنیت سایبری آنها را به کره شمالی نسبت داده‌اند.

این کمپین پیش‌تر بر کمپانی‌های دفاعی و سازمان‌های رسانه‌تی متمرکز بود اما در هفته‌های اخیر بر اهداف مرتبط با کووید ۱۹ متمرکز شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس کرونا در جهان شرکت داروسازی آسترازنکا واکسن کووید ۱۹ امنیت سایبری کره شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۹۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احمدیان در سن‌پترزبورگ چه می کند؟

آفتاب‌‌نیوز :

 روز چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه شهر سن‌پترزبورگ روسیه میزبان دوازدهمین نشست امنیتی با حضور نمایندگانی از ۱۰۶ کشور بود و علی‌اکبر احمدیان دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به دعوت نیکلای پاتروشف همتای روس خود و در رأس هیأتی برای شرکت در این نشست و همچنین نشست دبیران شورای امنیت ملی کشور‌های عضو بریکس به سن‌پترزبورگ سفر کرد و در حاشیه آن با تعدادی از همتایان دیدار و درباره مناسبات دوجانبه و اوضاع امنیتی در منطقه و صحنه بین‌المللی به گفتگو پرداخت.

وی روز سه‌شنبه پس از ورود به سن‌پترزبورگ با قاسم الاعرجی مشاور امنیت ملی عراق دیدار و گفتگو کرد. توافقنامه امنیتی ایران و عراق از جمله مباحث مورد گفتگو در این دیدار بود و دو طرف ضمن مرور روند اجرای توافقنامه امنیتی، تصمیماتی درباره کمیته‌های عالی و توافقات گرفتند.

احمدیان چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه روز پرکاری را داشت از شرکت در نشست امنیتی سن‌پترزبورگ تا رایزنی‌های دوجانبه با برخی همتایان.

دبیر شورای عالی امنیت ملی طی سخنانی در نشست سن‌پترزبورگ به کشور‌هایی که اجازه استقرار مراکز امنیت سایبری خود را به رژیم صهیونیستی داده‌اند، هشدار داد با گشودن مرز‌های خود برای این رژیم، زیرساخت بزرگی برای تهدید امنیتی خود ایجاد کرده‌اند که جاسوسی از مردم و مقام‌های‌شان بخش بسیار کوچکی از این خطر است.

 وی عنوان کرد که مشکل بزرگتر در بقا و ثبات این کشور‌ها خواهد بود.

دبیر شورای عالی امنیت ملی همچنین گفت: در مقابل یکجانبه گرایی آمریکا و غرب، سازمان‌های منطقه‌ای همچون شانگ‌های و بریکس باید تلاش کنند تا در عرصه امنیت اطلاعات همکاری‌های خود را گسترش داده و ابزارها، نهاد‌ها و ساختار‌های جدید را خلق کنند تا در برابر این دو نوع تهدید بی دفاع نباشند.

احمدیان همچنین در این نشست یک بسته پیشنهادی درباره امنیت اطلاعات با پنج بند زیر ارائه کرد.

۱- همکاری‌های دوجانبه و چندجانبه بین‌المللی با موضوع امنیت اطلاعات بر مبنای نظریه و رویکرد جمهوری اسلامی ایران به امنیت اطلاعات

۲- چندجانبه کردن نهاد‌ها و ساختار‌های بین المللی در حوزه امنیت اطلاعات و سایبر و خارج کردن آن از انحصار یک کشور و یک قطب

۳- همکاری برای تدوین قوانین و مقررا ت مرتبط با امنیت اطلاعات و امنیت سایبری جهانی (دیپلماسی سایبری) در ابعاد مختلف و دفاع هماهنگ از آن‌ها در مجامع بین المللی از قبیل ITU و مقابله با یکجانبه گرایی آمریکا در فضای سایبر

۴- تشکیل ائتلاف‌های ضد تحریمی و استفاده از سامانه‌ها و سکو‌های غیرآمریکایی تحریم ناپذیر برای تبادلات مالی و اقتصادی و اداری بین اعضا با یکدیگر

۵- تقسیم کار بین کشور‌های مستقل برای تولید سخت افزارها، نرم افزارها، دیتاسنتر‌ها و سکو‌های مستقل.

وی همچنین گفت که جمهوری اسلامی ایران همچون گذشته آمادگی دارد در عرصه تامین صلح و امنیت پایدار بین‌المللی خصوصاً در عرصه مقابله با تهدیدات تروریستی و افراط گرایی با دیگر کشور‌ها در سطح جهان و منطقه همکاری کند.

احمدیان همچنین در حاشیه این نشست با چن ون چینگ دبیر کمیته سیاسی و حقوقی دفتر مرکزی حزب کمونیست چین، سلسو آموریم مشاور امنیت ملی برزیل، نیکلای پاتروشف دبیر شورای امنیت ملی فدراسیون روسیه و خانم بام مدیر آژانس امنیت دولتی آفریقای جنوبی دیدار و گفتگو کرد.

بازدید از نمایشگاه محصولات نظامی روسیه از دیگر برنامه‌های دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در روز چهارشنبه در سن‌پترزبورگ بود.

احمدیان همچنین به همراه نیکلای پاتروشف یادداشت تفاهم امنیتی ایران و روسیه را امضا کردند. بر اساس این یادداشت تفاهم، سطح مناسبات و همکاری‌های دو کشور در حوزه‌های مختلف راهبردی افزایش خواهد یافت.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • احمدیان در سن‌پترزبورگ چه می کند؟
  • پشت پرده سفر محرمانه ۲ مقام نظامی و امنیتی اسرائیلی به قاهره
  • هشدار احمدیان به کشور‌های میزبان مراکز امنیت سایبری صهیونیستی
  • هشدار دبیر شورای عالی امنیت ملی به کشورهایی که با رژیم صهیونیستی همکاری سایبری دارند
  • هشدار دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران به کشورهایی که اجازه استقرار مراکز امنیت سایبری خود را به رژیم صهیونیستی داده‌اند
  • هشدار احمدیان به کشورهایی که اجازه استقرار مراکز امنیت سایبری خود را به رژیم صهیونیستی داده‌اند
  • نورآوری باید در شرکت‌های فناوری اطلاعات دنبال شود
  • واکنش آمریکا به ادعای مذاکرات مستقیم با ایران/ اعلام تحریم های جدید آمریکا علیه ایران/ سفر هیات اقتصادی کره شمالی به ایران/ تصویب بسته کمک به اوکراین، اسرائیل و تایوان در سنای آمریکا