Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مصطفی خانزادی سرپرست معاونت فنی و زیربنایی و مهدی رعیتی مدیر نظارت بر عملکرد مناطق آزاد دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد کشور به همراه محرم بهاروند، معاون فنی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد قشم و جمعی از مدیران این سازمان از محل برخی از پروژه های عمرانی و اقتصادی منطقه آزاد قشم بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد قشم، هدف از این بازدیدها، بررسی روند اجرایی شدن طرح ها و پروژه ها و پیشرفت فیزیکی آنها بود. همچنین در جریان این بازدیدها درخصوص ظرفیت های اقتصادی در حوزه نفت و انرژی و همچنین پروژه های عمرانی موجود در جزیره قشم گفتگو و تبادل نظر شد.
بازدید از وضعیت پیشرفت عمرانی پروژه ساختمان تکنیکال بلاک و برج مراقبت فرودگاه بین المللی قشم اولین مقصد بازدیدهای صورت گرفته از پروژه های عمرانی منطقه آزاد قشم در روز پنحشنبه بود. احداث ساختمان تکنیکال بلاک (برج مراقبت) از مهرماه سال 1394 در زمینی به مساحت 17 هزار مترمربع آغاز شده است. این پروژه با زیربنای حدود 3 هزار متر مربع در دو طبقه بوده و هم اکنون مراحل پایانی اجرای آن در حال انجام است. طبقه اول ساختمان تکنیکال بلاک فرودگاه بین المللی قشم با 23 اتاق اصلی و 10 اتاق جانبی بخش های الکترونیکی، مخابرات، مراقبت پرواز، انفورماتیک، اتاق هواساز، تاسیسات، سالن آمفی تئاتر، نمازخانه، دبیرخانه و بخش های آموزشی را شامل می شود. طبقه دوم این ساختمان نیز شامل 7 اتاق اصلی و 5 اتاق جانبی مخصوص کادر مدیریتی و اتاق جلسات می باشد. این پروژه دارای برج مراقبتی به ارتفاع 36 متر و ارتفاع دید 32 متر بوده با تجهیزات کامل الکترونیکی است. همچنین مساحت طبقه اختصاص یافته به تجهیزات الکترونیکی 70 متر مربع عنوان کرد و مساحت اتاقک کابین برج 90 متر مربع می باشد.
این هیات در ادامه از محل نخستین فاز پایانه صادراتی ترمینال نفتی دیرستان بازدید کردند. شرکت سرمایه‌گذاری ‌نفت‌ قشم سرمایه گذار خصوصی این پروژه بوده که پایانه نفتی قشم را به مساحت 117 هکتار واقع در جنوب جزیره قشم در نزدیکی روستای دیرستان با هدف ذخیره سازی نفت و میعانات گازی با ظرفیت 6.5 میلیون بشکه تأسیس کرده است. عملیات بارگیری مخازن این پروژه در دی ماه 1398 آغاز و در اسفند همان سال به اتمام رسید و در شهریورماه سال جاری توسط رییس جمهوری از طریق ویدئو کنفرانس افتتاح شد.
این گروه در ادامه بازدیدهای خود با حضور در منطقه جنگلی حرا جزیره قشم، یکی از بزرگترین اسکله های نفتی در جنوب کشور را که به تامین مواد اولیه پالایشگاهی، نفت خام فوق سنگین و صادرات میعانات نفتی مانند بنزین، گازوئیل و قیر در این جزیره مبادرت خواهد کرد، مورد بازدید قرار دادند و در جریان عملیات ساخت و پیشرفت فیزیکی این پروژه قرار گرفتند. پروژه اسکله نفتی حرا جزیره قشم با ظرفیت تامین و صدورسالانه 14میلیون و 500 هزار تن مواد اولیه پالایشگاهی، نفت خام فوق سنگین و میعانات نفتی مانند بنزین، گازوئیل و قیر در منطقه جنگل های حرا جزیره قشم در دست ساخت است. راه اندازی این اسکله نفتی نشانه ای از توسعه روابط بخش خصوصی و دولت با مدیریت سازمان منطقه آزاد قشم است.
بازدید از وضعیت پروژه پالایشگاه شرکت پارس بهین پالایش نفت قشم مقصد بعدی بازدید این گروه بود. پروژه پالایشگاه نفت خام فوق سنگین برای تولید قیرشرکت پارس بهین پالایش نفت قشم با ظرفیت تولید روزانه 35 هزار بشکه قیر توسط شرکت پارس بهین پالایش نفت قشم از سال 1392 شروع شده است. شرکت پارس بهین پالایش نفت قشم یکی از شرکت های زیرمجموعه شرکت گسترش انرژی پاسارگاد در منطقه آزاد جزیره قشم است. مأموریت اصلی این شرکت ساخت پالایشگاه نفت خام سنگین قشم واقع در جزیره قشم است. این پالایشگاه در دو فاز مختلف با محصول مشابه از جمله قیر به عنوان محصول اصلی و نفت خام سبک بعنوان محصول فرعی در حال ساخت است. این پالایشگاه به طریقی طراحی شده که نفت های خام سبک می توانند توسط نفتا، نفت سفید و گازوئیل پس از اضافه شدن گوگرد، جایگزین شوند.
این گروه در بخش پایانی بازدیدهای روز پنجشنبه خود از محل قطعه اول بزرگراه مرکزی قشم دیدن کردند. عملیات ساخت قطعه اول بزرگراه مرکزی قشم به طول 10 کیلومتر از میدان فرودگاه تا سه راهی دیرستان در سه بخش زیرسازی، آسفالت و انجام خط کشی، نصب گاردریل و علایم ترافیکی انجام شده است. زیرسازی قطعه اول این طرح از مرداد ماه سال 1394 شروع شده و مردادماه سال 98 به پایان رسید و پس از انجام عملیات آسفالت، خط کشی، نصب گاردریل و علائم ترافیکی در بهمن ماه سال گذشته به بهره برداری رسید.
گفتنی است این بازدیدها با حضور مصطفی خانزادی سرپرست معاونت فنی و زیربنایی و مهدی رعیتی مدیر نظارت بر عملکرد مناطق آزاد دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد کشور به همراه محرم بهاروند، معاون فنی و زیربنایی، حسین ناصری نژاد مدیر امور فنی و زیربنایی، فرج طهماسبی دیزج مدیر امور شهری و روستایی و مهدی نصیری رییس اداره نفت، گاز و پتروشیمی منطقه آزاد قشم برگزار شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پروژه های عمرانی فنی و زیربنایی منطقه آزاد قشم مناطق آزاد جزیره قشم نفت خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۹۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیابان پشتیبان بلوار پیامبر اعظم (ص) قم احداث می‌شود

به نقل از شهرداری قم،محمدحسین علی‌اکبری،مدیر منطقه یک شهرداری قم اظهار کرد: هزار و ۵۰ میلیارد تومان پیش‌بینی بودجه منطقه یک شهرداری قم در سال ۱۴۰۳ است که ۶۵۰ میلیارد تومان به اقدامات عمرانی اختصاص پیدا کرده و از این مقدار ۳۶۰ میلیارد تومان مربوط به تملک اراضی است. 

وی با اشاره به وجود پروژه‌های متعدد تملکی در این منطقه، افزود: در حیطه اقدامات اجرایی، تملک یکی از دشوارترین کار‌ها است، چراکه کسب رضایت شهروندان و رعایت قانون در آن بسیار اهمیت دارد.

 مدیر منطقه یک شهرداری قم با بیان اینکه سه ایستگاه مترو در فاز دو خط A متروی قم برای این منطقه تعریف‌شده است، خاطرنشان کرد: ابتدای میدان پلیس، نزدیکی بیمارستان نکویی و ابتدای کوی درخت پیر مکان‌هایی است که برای ایستگاه مترو تعریف‌شده است. 

علی‌اکبری با تأکید بر اینکه تملک معبر ۱۶ متری پشتیبان بلوار پیامبر اعظم (ص) برای سال ۱۴۰۳ تعریف‌شده است، اضافه کرد: ابتدای بلوار پیامبر اعظم (ص) حدود ۶ یا ۷ پلاک از سنوات قبل تملک باقی‌مانده که در دستور کار امسال است.

 وی با اشاره به پیش‌بینی تملک در بلوار نوبهار و محتشم کاشانی، اذعان کرد: تملک باغ اشراقی از دیگر مسائلی است که باید پیگیری شود، همچنین یک پارکینگ در خیابان شهید فاطمی بین کوچه ۲۱ و ۲۳ پیش‌بینی‌شده است که برای تملک آن اقدام خواهیم کرد. 

مدیر منطقه یک شهرداری قم در خصوص بحث عملکرد این منطقه در تملک در سال ۱۴۰۲، گفت: حدود ۷۶۰ میلیارد تومان کل بودجه منطقه برای سال ۱۴۰۲ بود که ۴۰۰ میلیارد بودجه عمرانی بود و قسمت اعظم آن یعنی ۲۶۰ میلیارد به تملکات اختصاص داشت.

 علی‌اکبری افزود: سرآمد این موضوع آزادسازی خیابان شهدای دروازه ری بود که ۳۴ پلاک در این پروژه تملک و آزادسازی شد و اواخر سال به‌موازات تسریع کار عملیات عمرانی و جدول‌گذاری آغاز شد.

 وی با اشاره به تلاش شهرداری برای تسریع پروژه ساماندهی محله دروازه ری یادآور شد: برای سال جدید تلاش ما تملک باقی پلاک‌ها است تا حلاوت کار با بهره‌برداری برای مردم حفظ شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • اجرای عملیات عمرانی پارک ۲۲ هکتاری مشاهیر در اصفهان
  • عدالت باید در اجرای پروژه‌های عمرانی خوزستان رعایت شود
  • میدان جی مسدود خواهد شد
  • سرانجام ساخت فاز تکمیلی بزرگراه یادگار امام
  • نمایش توانمندی هنرجوهای هنرستان‌های قشم
  • نمایش توانمندی بیش از ۲ هزار هنرجوی هنرستان‌های قشم
  • دوگانگی مدیریتی در منطقه آزاد اروند سبب ناهماهنگی در اجرای امور کارگری
  • استفاده از خاک جزیره هرمز برای ساخت نهضت ملی مسکن
  • خیابان پشتیبان بلوار پیامبر اعظم (ص) قم احداث می‌شود
  • از اجرای ۱۲۰ پروژه تا افتتاح یک باغ بانوان طی دو ماه آینده در منطقه ۵ شیراز