Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-04@13:44:57 GMT

رضایت اهالی از جابه‌جایی سایت برف‌روبی

تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۳۰۰۹۱

رضایت اهالی از جابه‌جایی سایت برف‌روبی

همشهری آنلاین_زهرا کریمی:  چند سالی می‌شود که یکی از این سایت‌ها در منطقه یک در خیابان امیدوار جنب اردوگاه شهید باهنر(منظریه)، مستقر و دردسرهایی برای درختان اردوگاه شهید باهنر و اهالی ایجاد کرده بود که خوشبختانه امسال بنا به درخواست شهروندان و تأکید شورای‌شهر به پارکینگ این مجموعه منتقل شد. سری به این خیابان زدیم و نظر اهالی درباره جابه‌جایی این سایت و رفع مشکلات ترافیک در محله را پیگیر شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تصادف‌های بدی اتفاق افتاد

«علی رحیمیان» از قدیمی‌های محله نیاوران است. پاتوق صبحگاهی او با دوستانش پارک جنگلی جمشیدیه است. او می‌گوید: «یکی از تصمیم‌های کارشناسی نشده چند سال اخیر استقرار این سایت در خیابانی بود که روزهای آخر هفته به دلیل وجود پارک جمشیدیه شلوغ است. شاید باورتان نشود که ما اینجا شاهد چه تصادفاتی بوده‌ایم؛ حتماً آمارش باید در اداره پلیس راهنمایی و رانندگی باشد. اینجا همیشه از ترافیک و تصادف شلوغ بود. اگر این سایت امسال به جای دیگر منتقل شده است باید به شهرداری دست مریزاد گفت.»

جلوگیری از یخ‌زدگی معابر

«عباس خوش اقبال» از اهالی خیابان فیضیه می‌گوید: «اگر وجود ایستگاه برف‌روبی در این محدوده باعث هزار مشکل برای گردشگران، کوهنوردان و حتی درخت‌های اردوگاه شد اما برای ما محلی‌ها سود و منفعت داشت. چون کوچه‌های این خیابان شیب زیادی دارند و در ۶ ماه سرد سال معابر شب یخ می‌زنند. بنابراین در اسرع زمان پخش نمک و شن انجام می‌شد و این برای ما، اهالی کمک بزرگی است و امیدوارم امسال هم شهرداری ناحیه مانند سال گذشته، به‌طور ویژه به معابر رسیدگی و از یخ‌زدگی پیشگیری کنند.»

باعث ترافیک خیابان شده بود

«شهروز صالحی» هنوز یک سال نشده که در کوچه سی و دوم در خیابان امیدوار زندگی می‌کند. او درباره مشکلات این سایت در محله‌اش می‌گوید: «ما از قدیمی‌های این خیابان نیستیم و تازه به اینجا آمده‌ایم. سال گذشته این سایت برف‌روبی در حاشیه خیابان اصلی منظره زشتی به خیابان امیدوار داده بود. همه خیابان گل و لای بود و معمولاً منجر به ترافیک در محله می‌شد. مادرم اواخر زمستان چند بار با سامانه ۱۳۷ تماس گرفت و شکایتش را ثبت و درخواست رسیدگی و نظافت خیابان را داشت.»

رضایت از جابه‌جایی

«امینه شریفی» یکی از ساکنان قدیمی خیابان فیضیه است.
 او با شواهدی که از چند سال استقرار سایت در حاشیه خیابان دارد می‌گوید: «خوشحال هستیم که امسال سایت برف‌روبی جابه‌جا شد. همیشه با آغاز فصل سرما دغدغه ما هم شروع می‌شد.  
به نظر من همین که ریشه درختان اردوگاه خشک نشود و آزار و اذیتی برای اهالی محله نداشته باشند سایت را هر کجا می‌گذارند، بگذارند.» 

اردوگاه تفریحی برای دانش‌آموزان در شمال تهران

 اردوگاه شهید باهنر بزرگ‌ترین اردوگاه آموزش و پرورش در کشور است و حدود ۲۰۷ هکتار وسعت دارد. اینجا قبل از آنکه تبدیل به اردوگاهی برای دانش‌آموزان شود به قریه منظریه، معروف و ییلاق شمیرانی‌ها بود. درختان سبز، سرازیر شدن آب خنک از کوه‌های اطراف به باغ‌ها و خنکای هوا به مرور نظر شاهان قاجار را جلب کرد و با دیوارهای بلند از نظر عموم پنهان ماند. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی هم اردوگاه تفریحی و آموزشی برای دانش‌آموزان شد.  

  «ابوالفضل پاشانژاد» شهردار ناحیه ۴ منطقه یک/ تدابیر لازم برای حفاظت از درختان اردوگاه 

با توجه به تأکیداتی که شورای اسلامی شهر تهران به اجرای تمهیدات لازم درباره جابه‌جایی سایت دپو شن و نمک در مجاورت اردوگاه شهید باهنر داشت امسال شهرداری ناحیه ۴ منطقه یک تمهیدات و اقدامات مختلفی را برای بهبود شرایط اجرا کرده است. در این باره با «ابوالفضل پاشانژاد» شهردار ناحیه گفت‌وگو کرده‌ایم.  

  جابه‌جایی سایت شن و نمک از خیابان سی و دوم در خیابان امیدوار به داخل پارکینگ اردوگاه شهید باهنر در خیابان فیضیه چه تأثیری در کاهش آسیب به درختان و مشکلات محلی دارد؟  
سال‌های پیش اهالی به دلیل وجود این سایت در پایین ‌تر از خیابان سی و دوم با مشکلات عدیده‌ای مواجه بودند و سوانح دلخراش و تصادفات زیادی اتفاق افتاد. نزدیکی این سایت به اردوگاه شن و نمک سبب شد تا درختان یکی یکی خشک شوند و این، زنگ خطری برای باغ اردوگاه بود. به هر تدبیر امسال برای پیشگیری از خشک شدن درخت‌ها و افزایش رضایت ساکنان این خیابان محله تصمیم به جابه‌جایی این سایت گرفته شد و اکنون این سایت از معبر اصلی به داخل پارکینگ مجاور اردوگاه شهید باهنر تغییر مکان داده است.  
  انتقال سایت برف‌روبی به داخل پارکینگ این اردوگاه مشکل ایجاد نمی‌کند؟  
تمهیدات لازم انجام شده است. مهم‌تر از همه آنکه باغچه‌های پارکینگ با دیواره ۲ متری سنگی محصور است و به هیچ‌وجه آب و شیرابه نمک به باغچه‌ها و پای درختان راه نفوذ ندارد. اما با این حال ۲ نهر برای شیرابه احتمالی نمک‌ها در روزهای بارانی، ساخته و به معبر سواره‌رو در خیابان فیضیه هدایت شده و همچنین روی شن و نمک‌ها با کاور، محصور و اطرافش، نیوجرسی تعبیه شده است.  
  آیا ناحیه سایت‌های برف‌روبی دیگری هم دارد؟  
بله. ایستگاهی جنب ساختمان اسکان کارگری در انتهای پارک جمشیدیه و ایستگاه دیگری در خیابان نیاوران مقابل کلانتری نیاوران مستقر است. اینجا صرفاً سایت برف‌روبی در زمان بارش برف است و ماشین‌آلات در اینجا مستقر می‌شوند و از اینجا سازماندهی، تقسیم کار و برنامه‌های راهبری صورت می‌گیرد تا بتوانیم در محدوده ناحیه پوشش دهی لازم را انجام دهیم.  

«سید آرش حسینی میلانی» رئیس کمیته محیط‌زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران/شورا توجه و تأکید جدی به درختان اردوگاه شهید باهنر دارد

اردوگاه شهید باهنر (منظریه) در منطقه یک تهران از نظر داشتن فضای سبز شهری از اهمیت بالایی برخوردار است.
بنابراین شهرداری و شورای‌شهر به حفاظت از آن اهتمام ویژه دارند. اما جانمایی اشتباه سایت برف‌روبی شهرداری ناحیه ۴ منطقه یک در حاشیه خیابان اصلی امیدوار و زهکشی آب نمک تهدیدی برای درختان این اردوگاه بود و سال گذشته شاهد خشک شدن ۸ درخت بودیم.
 در این‌باره تذکراتی به شهرداری برای رفع مشکل و توجه جدی به حفاظت از درختان اردوگاه ابلاغ شد. خوشبختانه امسال مسئولان محلی با توجه به لزوم حفاظت از درختان و رفع مشکلات تلاش کرده‌اند بهترین مکان‌یابی برای استقرار سایت انجام شود و اکنون این سایت کنار پارکینگ اردوگاه شهید باهنر جانمایی شده است.
 شیب خیابان، شرایط و موقعیت منطقه و مشکلات عمده یخبندان در فصل سرما به اضطرار و ناچار دلیل این انتخاب بود. اما شهرداری ناحیه تمهیداتی اندیشیده و نهرهایی برای زهکشی احتمالی آب نمک به خارج از محوطه اردوگاه در نظر گرفت. در حالی که همچنان شورای‌شهر توجه و تأکید به حفاظت از درختان را جدی پیگیر است.
 امیدواریم با انجام این اقدامات شاهد اتفاقاتی مانند سال‌های گذشته نباشیم. سال ۱۳۹۷ قریب به ۸ درخت از درختان این اردوگاه خشک شد و قرار است این موضوع، رسیدگی و تخلف مربوطه در این‌باره هم پیگیری شود. بحث دیگر درباره درختان، تکمیل شناسنامه آنهاست و در واقع چون مجوز لازم برای ورود به اردوگاه فراهم نشده بود با تأخیر مواجه شد.
 اکنون قرار است با پیگیری‌های سازمان بوستان‌های شهرداری در یک فرصت زمانی محدود تهیه شناسنامه این درختان، انجام و گزارش آن اعلام شود.  
 

کد خبر 567721 برچسب‌ها همشهری محله زمستان محیط زیست سبز حوادث - آتش سوزی خیابان سفر - جاده تصادف

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: همشهری محله زمستان محیط زیست سبز حوادث آتش سوزی خیابان سفر جاده تصادف اردوگاه شهید باهنر حفاظت از درختان درختان اردوگاه شهرداری ناحیه سایت برف روبی جابه جایی منطقه یک شن و نمک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۰۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرگونه جابه جایی دام بدون اخذ مجوز در تربت‌ جام ممنوع شد

ایسنا/خراسان رضوی مدیر جهاد کشاورزی تربت‌جام هرگونه جا به جایی دام را بدون اخذ مجوزهای لازم از این شهرستان ممنوع اعلام کرد.

باقر خدادادی در گفت و گو با ایسنا، از وجود ۳۶۰ هزار رأس دام سبک و ۱۲ هزار رأس دام سنگین در شهرستان خبر داد و افزود: قبل از هرگونه جابجایی دام باید مجوزهای قانونی از جمله سند حمل بار و گواهی بهداشتی حمل دام از شبکه دامپزشکی اخذ شود.

وی هرگونه جا به جایی دام بدون مجوزهای لازم را مصداق قانون قاچاق دانست و اظهار کرد: مبارزه با قاچاق دام برای امنیت غذایی جامعه انجام می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی تربت‌جام مبارزه با قاچاق دام را گامی مهم در راستای تأمین امنیت غذایی دانست و عنوان کرد: اجازه نخواهیم داد با قاچاق دام در امنیت غذایی شهروندان خللی ایجاد شود.

وی با تأکید بر اینکه به جد با قاچاق دام برخورد می‌کنیم، گفت: با توجه به اینکه کشاورزان و دامداران نقش مهمی در تأمین امنیت جامعه دارند، بهره‌برداران و دامداران موظف هستند هنگام جا به جایی دام مجوزهای قانونی نظیر سند حمل بار و گواهی بهداشتی حمل دام را همراه داشته باشند.

 خدادادی خاطرنشان کرد: به استناد تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز دام‌های بدون مجوز مکشوفه ضبط و متخلفین نیز به پرداخت جزای نقدی محکوم می‌شوند.

وی با بیان اینکه مبارزه با قاچاق دام در راستای قانون و برای جلوگیری از بین رفتن دام مولد و خروج دام از کشور انجام می‌شود، از راه‌اندازی بزرگترین میدان عرضه دام‌ زنده شرق خراسان رضوی در این شهرستان خبر داد و گفت: این  میدان عرضه دام سنگین و سبک در زمینی به مساحت ۴۰ هزار مترمربع به بهره‌برداری رسیده است.

مدیر جهاد کشاورزی تربت‌ جام، ظرفیت این مرکز را ۲۵۰۰ رأس دام سبک و سنگین در حاشیه شهر «احمدآباد صولت» و در هشت کیلومتری جاده تایباد- تربت‌جام اعلام کرد و گفت: میدان عرضه دام زنده تربت‌جام شامل پست دامپزشکی، محل کشتار اضطراری، اتاق معاینات دامپزشکی، مرکز خدمات دامپزشکی و دام‌پروری، سکوی تخلیه و بارگیری دام، کوره لاشه‌سوز، انبار علوفه و مواد کنسانتره، محل شب ماند دام، باجه بانکی، باسکول و پارکینگ است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جابه‌جایی بیش از ۳۲ هزار مسافر در راه‌ آهن زاگرس
  • برف روبی گردنه بیژن یاسوج + ویدئو |‌ حجم برف را این ماه دوم بهار ببینید
  • عملیات برف‌روبی در جاده سی سخت به پادنا
  • بازدید از اداره اتباع استان گلستان
  • آئین غبار روبی و گلباران مزار شهدای پیرانشهر بمناسبت روز معلم
  • هرگونه جابه جایی دام بدون اخذ مجوز در تربت‌ جام ممنوع شد
  • جابه‌‌جایی بیش از ۴۰ هزار تماشاگر مسابقه فوتبال با مترو
  • جابه‌ه‌جایی بیش از ۴۰ هزار تماشاگر مسابقه فوتبال با مترو
  • (ویدئو) جابه‌جایی زنان پرسپولیسی در ورزشگاه به دلیل فحاشی
  • عکس| جابجایی بانوان پرسپولیسی پس از شعار هواداران سپاهان!