Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام از احیای 12 هزار واحد تولیدی در کشور خبر داد.

به گزارش برنا؛ امیرحسین مدنی، مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام در مراسم آغاز فعالیت مجدد یک کارخانه چاپ، برش و بسته‌بندی کاغذ حرارتی به عنوان یکی از واحدهای صنعتی احیا شده در استان سمنان سخن می‌گفت، با بیان این مطلب افزود: احیای 12 هزار واحد تولیدی در کشور را تا پایان سال 99 در دستور کار داریم که تا به امروز 60 درصد از آن محقق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین بازگرداندن 80 بنگاه متوسط صنعتی به چرخه تولید هم در حال انجام است.

او از تخصیص 16 هزار میلیارد ریال اعتبار برای احیای واحدهای صنعتی در کشور خبر داد و گفت با احیای این تعداد واحد تولیدی خرد و متوسط، فرصت‌های کسب و کار برای 41 هزار متقاضی فراهم می‌شود.

مدیرعامل بنیاد برکت تصریح کرد: تا به امروز با اختصاص 12 هزار میلیارد ریال، 26 هزار شغل در بخش احیای واحدهای خرد و متوسط صنعتی ایجاد شده است و با اختصاص 4 هزار میلیارد اعتبار باقی‌مانده، 41 هزار شغل پیش‌بینی شده تا پایان سال محقق خواهد شد.

مدنی افزود: بنیاد برکت در سال جاری سرمایه‌گذاری و مشارکت اقتصادی با 130 بنگاه صنعتی متوسط را در دستور کار خود دارد که 80 واحد از این تعداد قبلاً تعطیل بوده‌اند و پس از احیا به چرخه تولید بازمی‌گردند.

او با اشاره به از سرگیری فعالیت کارخانه چاپ، برش و بسته‌بندی کاغذ حرارتی اظهار داشت: با مشارکت بنیاد برکت فعالیت کارخانه نوین پیوست پاسارگاد در شهرک صنعتی یاتری شهرستان آرادان پس از مدتی تعطیلی از سر گرفته شد. 

به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، احیا و فعالیت مجدد این کارخانه، اشتغال مستقیم و غیرمستقیم را برای 250 نفر ایجاد کرده است.

مدنی ادامه داد: فعالیت این کارخانه فعال در زمینه چاپ، برش و بسته‌بندی انواع کاغذهای حرارتی از ابتدای امسال به دلیل نوسانات نرخ ارز، رکود ناشی از کرونا و افزایش قیمت مواد اولیه تعطیل شده بود.

او یادآور شد: با فعالیت مجدد این کارخانه نیاز کشور به واردات انواع کاغذهای حرارتی دستگاه‌های پوز، فاکتورهای خرید و عابر بانک‌ها از کشورهایی مانند ترکیه و هند برطرف شد.

مدنی تاکید کرد: این واحد صنعتی ظرفیت عرضه سالانه 40 میلیون رول کاغذ حرارتی را دارد و میزان سرمایه‌گذاری کل در آن 250 میلیارد ریال است.

مدیرعامل بنیاد برکت همچنین در جریان سفر خود به استان سمنان 300 طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور را در مناطق محروم و روستایی شهرستان‌های گرمسار و آرادان به شکل همزمان افتتاح کرد.

مدنی در این رابطه توضیح داد: افتتاح این 300 طرح اجتماع‌محور باعث ایجاد 900 شغل در 66 روستای هدف این دو شهرستان شده است.

او با اشاره به سرمایه‌گذاری 270 میلیارد ریالی برای ایجاد این تعداد شغل گفت: 900 فرصت شغلی مذکور در رسته‌های همچون پرورش دام، تولید پوشاک، صنایع دستی، فرش دستبافت، زنبورداری و مشاغل فنی و خدماتی ایجاد شده است.

مدیرعامل بنیاد برکت در ادامه تاکید کرد: ایجاد 190 هزار شغل تا پایان سال جاری را هدف‌گذاری کرده‌ایم که 180 هزار شغل در بخش خرد و خانگی و 10 هزار شغل دیگر در حوزه واحدهای صنعتی بزرگ است.

گفتنی است، بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام 367 طرح را با حجم سرمایه‌گذاری یک‌هزار و 88 میلیارد ریال در حوزه‌های توانمندسازی اقتصادی، امور زیربنایی، فرهنگی، سلامت و سایر خدمات در استان سمنان به بهره‌برداری رسانده یا در دست اقدام دارد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: واحد تولیدی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام مدیرعامل بنیاد برکت میلیارد ریال سرمایه گذاری واحد تولیدی هزار شغل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۰۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران با تأکید بر بازگشت ۲۰۰ واحد راکد به چرخه تولید، از صادرات ۹ میلیارد دلاری محصولات واحدهای تولیدی این استان به کشورهای مختلف خبر داد و گفت: افزایش صادرات از استان تهران با جدیت دنبال می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از استان تهران، محمود سیجانی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه استان تهران بزرگترین استان صنعتی کشور از نظر تولید و سرمایه‌گذاری است، گفت: در استان تهران به دلیل قانون شعاع 120 کیلومتر، محدودیت‌هایی برای توسعه شرکت‌ها و واحدهای تولید وجود دارد و فقط شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند در استان تهران طرح توسعه را اجرا و فعالیت کنند.

وی افزود: دولت در رابطه با قانون شعاع 120 کیلومتر مجوزی را صادر کرده که واحدهای تولیدی فقط در عرصه خود می‌توانند واحدهای تولیدی را توسعه دهند.

وجود 400 واحد راکد صنعتی در استان تهران

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران با تاکید بر احیای واحدهای تعطیل و راکد گفت: 200 واحد راکد در استان تهران احیا شده است و 400 واحد راکد دیگر در استان وجود دارد که با حضور سرمایه‌گذار می‌توانیم واحدهای راکد را احیا و به چرخه صنعت بازگردانیم.

صادرات 9 میلیارد دلاری استان تهران

سیجانی کمک به نقدینگی، مواد اولیه و صدور مجوز گواهی برند فعالیت کارخانه واحدهای تولید را از عوامل مهم احیای واحدهای راکد تولیدی عنوان کرد و ابراز داشت: افزایش صادرات از سیاست ‌های مهم سازمان صمت استان تهران است و با جدیت آن را دنبال می‌کنیم؛ در این راستا 9 میلیارد دلار محصولات واحدهای تولیدی از گمرکات به کشورهای مختلف صادر شده است.

سیجانی با بیان اینکه بازدید میدانی از واحدهای تولیدی که با مشکلاتی دست و پنجه نرم می‌کنند، به صورت مستمر انجام و در کارگروه تسهیل بررسی و رسیدگی می‌شود، گفت: مشکلات یک هزار و 100 واحد تولیدی در کارگروه تسهیل استان تهران بررسی و مشکلات عمده آنها تا حدودی مرتفع شده است.

وی با بیان اینکه 107 واحد تولیدی در استان تهران مجوز شرکت دانش بنیان اخذ کرده‌اند تصریح کرد: 568 واحد تولیدی در استان تهران افزایش ظرفیت و توسعه داشته است.

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران با بیان اینکه 26 نمایشگاه عرضه کالا در استان برگزار شده است، ابراز داشت: 67 پروژه صنعتی با سرمایه‌گذاری 16 هزار میلیارد تومانی در یک سال گذشته در استان تهران به بهره‌برداری رسیده است.

پوشاک، قطعات خودرو و دخانیات بیشترین اقلام قاچاق در استان

سیجانی با بیان اینکه پوشاک، قطعات خودرو و دخانیات بیشترین اقلام قاچاق کالا را به خود اختصاص داده است، تصریح کرد: ثبت انبارها در سامانه جامع انبارها الزامی است و در صادرت عدم ثبت انبارها در سامانه تخلف تعزیراتی محسوب می‌شود و با کالای موجود در انبار به عنوان کالای قاچاق برخورد خواهد شد.

صادرات 286 میلیون دلاری ایران به پاکستان در 3 ماه

وی با بیان اینکه تمرکز انبارهای استان تهران در شهرستان ری از نظر پدافند غیر عامل دارای معایب است، گفت: انبارهای متمرکز در شهرری با نزدیکی به شریان‌های ارتباطی دارای محاسن است و شهرستان رباط کریم نیز می‌تواند، بارانداز انبارهای دپوی کالا در استان تهران باشد.

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران در پایان خاطرنشان کرد برای تحقق شعار سال که مورد تاکید مقام معظم رهبری است، همه ارگان‌ها به ویژه بانک‌ها، سازمان امور مالیاتی و بیمه باید کمک حال واحدهای صنعتی و تولیدی باشند تا در سال‌جاری شاهد شکوفایی بیش از حد حوزه صنعت و تولید باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی و رفع مشکلات ۱۷ طرح تولیدی و صنعتی چهارمحال و بختیاری
  • گازرسانی به ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی در کردستان
  • طی سال گذشته ۱۵ واحد تولیدی در زنجان احیاء شد
  • ۱۵ واحد تولیدی در زنجان احیاء شد
  • احیاء یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال
  • ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی در دشتستان تخصیص یافت
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • احیای ۲۰۰ واحد راکت صنعتی در سال گذشته
  • حریق در واحد تولیدی شهرک صنعتی شکوهیه قم اطفا شد
  • حریق در واحد تولیدی شهرک صنعتی شکوهیه قم ‌+ تصویر