Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ فرمانده سپاه ناحیه مرکزی شهرستان رشت گفت: بسیجیان ادارات ‌انگیزه و فرهنگ بسیجی را در جامعه ‌نهادینه کنند‌. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، سرهنگ سیداکبر قاسمی صبح امروز در حاشیه افتتاح پایگاه بسیج کارمندی شهید سلیمانی اداره اوقاف شهرستان رشت و افتتاح پایگاه بسیج اداری آب و فاضلاب شهرستان رشت اظهار داشت: بسیج کارمندان و بسیج دستگاه‌های اجرایی در طول 41 سال انقلاب اسلامی در عرصه‌های مختلف چه در دوران دفاع مقدس چه در بخش سازندگی و عرصه خدمت‌رسانی همواره عملکرد موثر خود را نشان دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده سپاه ناحیه مرکزی شهرستان رشت خدمت‌رسانی به مردم را یکی از کارهای اصلی و اساسی فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج عنوان کرد و ابراز داشت: زمانی‌که دستگاه اجرایی از تفکر، روحیه و انگیره بسیجی بهره‌مند باشد مردم نیز با رضایت کامل از آن اداره خارج می‌شوند.

قاسمی با اشاره به ضرورت نهادینه شدن فرهنگ بسیجی در بین دستگاه‌های اجرایی و جامعه خاطرنشان کرد: نگاه ما این است که فرماندهان و بسیجیان مستقر در ادارات و دستگاه‌های اجرایی از همه زودتر در اداره حاضر شوند و از همه دیرتر بروند و روحیه، انگیزه و فرهنگ بسیجی را در جامعه و دستگاه اجرایی مربوطه نهادینه کنند.

نقش‌آفرینی بسیج در پویش سلیمانی‌ها؛ 500 بسته کمک‌معیشتی توسط خواهران بسیجی در رشت توزیع شدتحویل 10 واحد مسکن محرومان توسط سپاه ناحیه مرکزی رشت؛ 42 واحد دیگر احداث می‌شودتوزیع 7000 بسته کمک معیشتی توسط سپاه ناحیه سلمان شهرستان رشت/ 67 واحد مسکن محرومان احداث می‌شود

وی با بیان اینکه اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان نیز با همه مردم سر و کار دارد و با فعالان مساجد، بقاع متبرکه و نهادهای خیریه مختلف در تعامل و در حال فعالیت هستند ابراز داشت: همه کسانی که با اوقاف در ارتباط هستند به‌نوعی می‌توانند عضو بسیج باشند.

فرمانده سپاه ناحیه مرکزی رشت تصریح کرد: با تشکیل مجموعه بسیج، تهدیدات آمریکا به فرصت تبدیل شد و آمریکا دیگر جرأت دنبال کردن حرکت خود را نداشت و مقام معظم رهبری می‌فرمایند «بسیج و منطق بسیج در این 41 سال انقلاب اسلامی این بوده که هر تهدیدی را به فرصت تبدیل کند» و در این 41 سال همین اتفاق رقم خورد.

قاسمی با بیان اینکه بسیج همه طیف‌ها و اقشار را در بر می‌گیرد افزود: بسیاری از شهدا همچون شهیدمحمد حسین فهمیده، شهید محمدی، شهید احمدی روشن و شهید حججی در بسیج فعالیت داشتند و یا شهدایی مانند شهید زین‌الدین، شهید صیاد شیرازی و شهید باکری که دارای یک هدف و جهت بودند که در این مجموعه فعالیت داشتند.

وی شهید انصاری تنها استاندار شهید کشور و استاندار گیلان نیز یک بسیجی بود عنوان کرد: یکی از خصوصیات و ویژگی‌های بسیج این است که همه طیف، اقشار و صنوف را در بر می‌گیرد تا بتواند مسیر انقلاب را حفظ و دشمنان را مایوس کند.

فرمانده سپاه ناحیه مرکزی رشت ضمن محکومیت ترور ناجوانمردانه دانشمند هسته‌ای کشور شهید فخری‌زاده خاطرنشان کرد: هدف دشمنان قسم‌خورده نظام و انقلاب از ترورهای ناجوانمردانه این است که حرکت و رشد علمی کشورمان را کُند کنند اما این دشمنان بدانند که مردم و جوانان ما هوشیارند و قطعاً سیلی محکمی از سوی امت حزب‌الله و مردم عزیز خواهند خورد.

فرماندار شهرستان رشت نیز در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای اسلام اظهار داشت: کسانی‌ که در مجموعه بسیج فعالیت داشته‌اند همواره توفیق بزرگی بوده که خداوند متعال به آنان عنایت کرده است و بر یک بسیجی لازم است که بینش، بصیرت و قدرت تشخیص خوب داشته باشد و بداند که در چه مسیری حرکت می‌کند و پشتوانه این تفکر چه بوده است.

علی فتح‌اللهی با بیان اینکه کسانی که در این مجموعه بسیج سرافرازانه و بابصیرت حرکت کردند به سربلندی و ماندگاری رسیدند افزود: یگانه بودن، یکدل بودن در راستای رسیدن به هدف و جهادگونه فکر کردن و جهادی عمل کردن از جمله روحیات بسیج است و در فرهنگ بسیج نهادینه شده و این نوع تفکر در انقلاب و دقاع مقدس نیز همواره کمک‌کننده بود.

انتهای پیام/612/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فرمانده سپاه ناحیه مرکزی شهرستان رشت فرهنگ بسیجی فرهنگ بسیج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۱۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگر باید لذت آسایش و رفاه را در کنار اعضای خانواده تجربه کند/ ضرورت نهادینه شدن «فرهنگ کار» در جامعه

به گزارش قدس خراسان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت الله علم الهدی، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با جمعی از کارگران و مسؤولان اداره کار خراسان رضوی که به مناسبت روز کار و کارگر برگزار شد، اظهار کرد: کارمندان و کارگران غیور و دلاور سرمایه افتخار و سرافرازی این ملت و نظام مقدس اسلامی هستند. شما عزیزان با مقاومت و مجاهدت خود چه در عرصه فعالیت و کار و چه در عرصه کارآفرینی و محیط کار سرمایه ارزشمندی برای این نظام مخصوصاً در تقابل با کارشکنی‌های دشمنان ایجاد کرده‌اید.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تمام پیشرفت و تعالی که توانسته در مقابل توطئه‌ها، تهاجم‌ها و عدوات دشمن طی ۴۵ سال عمر انقلاب به دست آورد را مدیون مجاهدات ارزشمند شما برادران زحمتکش و عزیزانی است که در عرصه کار و فعالیت توانستید رشد جامعه را به نقطه‌ای برسانید که دشمنان ما در همه سرکوب‌هایی که نسبت به ما داشتند ناموفق باشند.

کارگر تنها با طرح نهضت ملی مسکن خانه‌دار نمی‌شود

وی با بیان اینکه مشکل مسکن کارگران تنها با اجرای طرح نهضت ملی مسکن رفع نمی‌شود، ادامه داد: استفاده از این طرح در مرحله نخست نیازمند منابع مالی قابل‌توجهی است که با توجه به درآمد، اجاره‌بها و وضعیت معیشت کارگران، این قشر شریف نمی‌تواند از این طرح بهره‌مند شود؛ بنابراین باز هم افرادی که در جریان رفاه نسبی قرار دارند توان پرداخت این مبلغ را داشته و دوباره این قشر زحمتکش کارگر است که بی‌خانه می‌ماند.

رفع مشکلات معیشتی کارگران نیازمند یک طرح جامع است

علم الهدی با اشاره به اینکه برای حل مشکلات معیشتی کارگران نمی‌توانیم تنها به دنبال افزایش دستمزد باشیم، گفت: چراکه هم‌زمان با افزایش حقوق کارگران قیمت سایر خدمات اجتماعی نیز افزایش پیدا می‌کند و این اقدام تأثیر چشمگیری در زندگی آنان نخواهد داشت و بیشتر به ضرر این قشر و اقتصاد کشور است.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه رفع مشکلات معیشتی کارگران نیازمند یک طرح جامع در کنار افزایش دستمزد است، اضافه کرد: شرایط زندگی در طول زمان برای کارگران سخت‌تر می‌شود، بنابراین برای رفع مشکلات معیشتی کارگر نیاز است، برنامه‌ریزی‌های دقیق‌تری صورت بگیرد تا او با خیال راحت و تمرکز کافی بتواند در محیط کار حاضر شود و از طرف دیگر لذت آسایش و رفاه را در کنار اعضای خانواده تجربه کند.

رشد اقتصادی کشور در گرو بهبود شرایط زندگی کارگر است

وی رشد اقتصاد کشور را در گرو بهبود شرایط زندگی کارگر و کاهش دغدغه‌های او عنوان کرد و افزود: یکی از اقداماتی که در حال حاضر برای کاهش فشار گرانی انجام می‌شود، دادن کالابرگ به عموم مردم است، بهتر بود این کالابرگ با اولویت‌بندی ابتدا به قشر کارگر داده می‌شد.

علم الهدی با تأکید بر نقش نیروی کار جوان و خلاق داخلی و اهمیت استفاده از آن ابراز کرد: خوشبختانه نیروی جوان، متخصص و خلاق در جامعه بسیار وجود دارد که اگر به‌خوبی از توان و نیروی آنان در تولید استفاده شود، ما شاهد رشد چشمگیر اقتصاد کشور خواهیم بود.

ضرورت نهادینه شدن «فرهنگ کار» در جامعه

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی به نواقصی که در «فرهنگ کار» جامعه وجود دارد اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلات جامعه ما فرهنگ نادرستی است که در حوزه فعالیت‌های کاری وجود دارد که اگر این فرهنگ به درستی در نیروی کار ما نهادینه شود، بازدهی مجموعه‌های اقتصادی ما بسیار بالا می‌رود.

وی با انتقاد به زمان بازنشستگی نیروهای کار خاطرنشان کرد: اگر این فرهنگ به درستی در جامعه حاکم شود، دیگر شرایط سنی و جسمی عامل تأثیرگذاری در به‌کارگیری افراد نیست، شما ببینید درست زمانی که یک فرد به اوج توانمندی و تجربه در حوزه کاری خود می‌رسد، بازنشسته می‌شود؛ اگر این تخصص بعد از بازنشستگی در یک مجموعه دیگر به کار گرفته شود که خیلی خوب است اما اگر موجب منزوی شدن و خانه‌نشینی فرد شود، ضرر بزرگی برای اقتصاد و تولید کشور است.

علم الهدی با بیان اینکه فرهنگ کار را نمی‌توان با نصیحت و از بیرون به افراد انتقال داد، بیان کرد: این فرهنگ تنها می‌تواند توسط خود نیروی کار و کارگر ایجاد شود و مسأله‌ای نیست که از بیرون و با تعلیم و تربیت بشود به افراد دیکته کرد. بنابراین اگر در یک محیط کارگری ۱۰۰ نفرِ تنها ۳۰ نفر به درستی مشغول فعالیت شوند، ناخودآگاه آن ۷۰ نفر دیگر را به دنبال خود می‌کشند. شما در شرکت‌های دانش‌بنیان می‌بینید که گاهی با ۶ نفر کارمند نتیجه و دستاوردهای بیشتری از یک دستگاه تولیدی سابقه‌دار دارند.

تقدم مشارکت در کار نسبت به سرمایه‌گذاری

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به شعار سال که «جهش تولید با مشارکت مردم» است، عنوان کرد: منظور مقام معظم رهبری از مشارکت مردم بیشتر از نوع کار است، زیرا مشارکت در کار مقدم بر مشارکت در سرمایه است. البته مشارکت در سرمایه نیز ضروری و لازم است، نه اینکه مشارکت در سرمایه مهم نیست اما عمده تأثیرگذاری به قشر کارگر و تولید برمی‌گردد که اگر جهش پیدا کند، بازار کار گسترده‌ای را به وجود می‌آورد.

مشکلات حوزه معیشت کارگران به قوت خود باقی است

وی به کاهش نرخ بیکاری کشور به ۸ درصد اشاره کرد و گفت: یکی از افتخارات نظام در این مدت کاهش نرخ بیکاری بوده است که این رقم خوشبختانه در استان با توجه به فعالیت شما قشر زحمتکش و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته به ۶.۲ درصد رسیده است.

علم الهدی با اشاره به مشکلات حوزه کار و کارگر بیان کرد: معمولاً در ایام «روز کارگر» مسائل و راهکارهایی مطرح می‌شود که بعد به مرحله اجرا نمی‌رسد و مشکلات حوزه معیشت کارگران به قوت خود باقی می‌ماند.

دیگر خبرها

  • راه مبارزه با ناامیدی جهاد تبیین در عرصه‌های مختلف است
  • اصول فکری شهید مطهری برای جامعه دانشگاهی بسیار کارآمد است
  • ظرفیت نخبگان بسیجی قم در رونق تولید باید به کار گرفته شود
  • نقش‌آفرینی ورزشکاران بسیجی گوشه‌ای از افتخارات بسیج است
  • فرهنگ مردمی سپاس از معلم نهادینه شود
  • تقدیر از معلمان به عنوان یک فرهنگ در جامعه نهادینه شود
  • تجلیل از معلمین فرزندان شهدا و بسیجی بمناسبت هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و هفته معلم
  • تدارک ۳۰ عنوان برنامه برای هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و بسیج
  • کارگر باید لذت آسایش و رفاه را در کنار اعضای خانواده تجربه کند/ ضرورت نهادینه شدن «فرهنگ کار» در جامعه
  • قدردانی از کارگران بسیجی نمونه اراکی