Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- فرماندار قم از آغاز اجرای طرح محله محور مبارزه باکرونا با نام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مرتضی حیدری با اشاره به اهداف طرح طرح محله محور مبارزه با کرونا  مزین به نامه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی اظهار داشت: در این طرح، مبارزه با ویروس کووید 19 خانواده محور و محله محور با همکاری مرکز بهداشت و بسیج استان در دستور کار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرماندار قم با تاکید براینکه مرکز بهداشت استان از ابتدای شیوع بیماری مشغول فعالیت بوده و همه تلاش خود را برای مهار این بیماری به کار گرفته است تصریح کرد: در کنار مرکز بهداشت، در 9 ماه گذشته از خدمات بسیج و نیروهای مسلح بهره‌مند بوده‌ایم در این طرح در کنار مرکز بهداشت برای سلامت مردم نیز همراه می‌شوند.

خادمان هیئت فاطمیون قم برای بیماران کرونایی "آش درمانی" می‌پزند + فیلمادارات، دستگاه‌های ضروری و بانک‌های قم فردا تعطیل نیستندمعاون وزیر بهداشت: تست کرونا افزایش می‌یابد/ درصددیم ‌فوتی‌های کرونا را ‌تک‌رقمی کنیم

رئیس قرارگاه طرح شهید حاج قاسم سلیمانی با اشاره به 7 راهبرد طرح محله محور مبارزه با کرونا تصریح کرد: تشدید نظارت، تست گسترده و بیماریابی هدفمند، بیماریابی فعال، آموزش واطلاع‌رسانی توام با فرهنگ سازی، حفاظت از گروه‌های آسیب پذیر، تعیین و اعلام هوشمند محدودیت‌ها و تقویت فرایند درمان سرپایی و کاهش بستری 7 راهبردی است که در قالب 4 کمیته حمایت و قرنطینه، آموزش همگانی، رهگیری و حمایت، پایش و نظارت و کمیته های عملیاتی در قالب 3 تیم مراقبتی، حمایتی و نظارتی دنبال می‌شود.

وی ادامه داد: در طول هفته گذشته پس از تشکیل جلسات بین مرکز بهداشت، سپاه استان، هلال احمر و شهرداری پس از برنامه‌ریزی‌های به عمل آمده 28 مرکز بهداشت و سلامت با 28 حوزه مقاومت بسیج خواهران و برادران به میدان آمده‌اند.

انتهای پیام/458/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: طرح محله محور مبارزه مرکز بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۲۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر

ایسنا/خوزستان مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان با بیان اینکه در ۱۰ سال اخیر موردی از انتقال محلی بیماری مالاریا در استان خوزستان مشاهده نشده است، از حذف این بیماری در استان خبر داد.

همایون امیری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به ۲۵ آوریل روز جهانی مالاریا اظهار کرد: سازمان جهانی بهداشت با نامگذاری روزی به نام روز جهانی مالاریا، بر مبارزه جمعی و آگاهانه با هدف جهانی عاری از مالاریا، تاکید می‌کند. شعار سازمان جهانی بهداشت برای روز جهانی مالاریا در سال ۲۰۲۴، «پیاده‌سازی استراتژی‌های جدید و اقدامات نوآورانه در حذف مالاریا به ویژه در مناطق محروم » تعیین شده است.

 مالاریا یکی از قدیمی‌ترین بیماری‌های عفونی شناخته شده در جهان است و هنوز در بسیاری از کشورها از مشکلات مهم بهداشتی است. انگل این بیماری توسط نیش پشه‌های آنوفل آلوده، از فرد بیمار به فرد سالم منتقل و موجب بروز بیماری می‌شود. پشه آنوفل بومی ایران است.

وی با بیان اینکه در تمام مناطق کشور، گونه‌های مختلف این پشه وجود دارد، گفت: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و جنوب کرمان بیشترین موارد مالاریا بومی کشور را به خود اختصاص داده‌اند.

مهمترین علائم بیماری شامل تب، لرز، تهوع و استفراغ، خستگی و رنگ پریدگی است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان افزود: با توجه به اهمیت این بیماری، بسیاری از کشورهای جهان از جمله ایران برنامه حذف مالاریا را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

امیری گفت: در خوزستان با انجام اقداماتی مانند بیماریابی فعال، اجرای نظام مراقبت سندرمیک و اجرای مراقبت حشره‌شناسی، در ۱۰ سال اخیر هیچ موردی از «انتقال محلی» بیماری مالاریا مشاهده نشده و همه بیماران شناسایی‌شده، در خارج از خوزستان آلوده شده‌اند و این روند موجب شده است خوزستان به هدف حذف مالاریا دست یابد.

وی بیان کرد: بیماریابی فعال در جمعیت‌های هدف به منظور پیشگیری از انتقال بیماری انجام می‌شود و پرسنل بهداشت علاوه بر اینکه در طول ماه در مناطق مختلف کار شناسایی این بیماری را از طریق نمونه‌گیری از افراد مشکوک و بررسی آب‌های راکد رصد می‌کنند، در صورت شناسایی یک فرد مبتلا، اخذ نمونه از اطرافیان وی و همچنین درمان و پیگیری مبتلایان را نیز بر عهده دارند.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان گفت: تمامی مراکز، پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت آمادگی ارائه خدمات بیماریابی و درمان مالاریا را دارند. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • اجرای طرح امنیت محله محور در شهرستان کرخه
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • اجرای طرح‌های محله محور در روستا‌های استان همدان
  • اجرای طرح فلورایدتراپی دانش آموزان مقطع ابتدایی شیراز
  • آغاز اجرای پروژه تعریض محور دهگلان_ بلبان آباد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • اجرای طرح خانواده سالم در ۳۶۰۰ مرکز بهداشت | خانواده‌ها در این طرح چه آموزش‌هایی می‌بینند؟ | انجام غربالگریِ روان برای متقاضیان