Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-03@22:48:17 GMT

کودکان منزوی ،مشکل روانی پیدا می کنند

تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۳۳۹۲۰

کودکان منزوی ،مشکل روانی پیدا می کنند

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبر نیوز، در ادامه مهم ترین بخش این گفت و گو را می خوانید.

♦همچنین معلمان نیز شیوه تدریس در فضای مجازی را نمی دانند و می خواهند مانند حضور در مدرسه عمل کنند؛ در صورتی که برخی از کلاس ها نیازی به ساعت های طولانی ندارند و در فضای مجازی با چند ساعت می توانند همان تدریس را داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

♦نرفتن به مدرسه به تنهایی در روحیه کودکان تاثیر گذار بوده و نباید والدین و معلمان با طولانی کردن زمان درس تحمل این بحران را برای دانش آموزان سخت تر کنند.

♦همدردی با کودکان به کنار آمدن آن ها با بحران هایی مانند قرنطینه شدن بسیار کمک می کند، مثلا بجای اینکه به کودکی که می گوید حوصله ام سررفته بگویید کاری انجام دهد، با او همراه شوید.

♦اگر کودک این را بداند که همان احساسی که خودش دارد والدین او نیز همین احساس را دارند بهتر می تواند با مسائل کنار بیاید و باعث می شود کمتر بهانه گیر شود.

♦بهتر است برای سرگرم کردن همه اعضای خانواده در این روزهای کرونایی از کودکان مشورت بگیرید و اجازه دهید برای ساعاتی از روز را آن ها تصمیم بگیرند.

♦معمولا کودکان در این زمینه خلاقیت های زیادی دارند که می توان از آن ها استفاده کرد و ساعت زیادی را سرگرم بود.

♦همزمان با پاندمی کرونا مشکلات روانی زیادی از جمله؛ خشونت، وسواس و افسردگی برای خانواده ها به خصوص کودکان به وجود آمده است، زیادی کنترل کردن کودکان در هنگام ارتباط گیری با دوستان و معلمان خود این مشکلات را دوچندان می کند.

♦منزوی کردن کوکان باعث می شود اعتماد به نفس و عزت نفس کودک کاهش پیدا کند و همین مشکلات زیادی را برای او به وجود می آورد؛ والدین باید بدانند فرزندشان به همان اندازه که در مدرسه با همکلاسی های خود در ارتباط بوده در هنگام غیر حضور بودن کلاس درس نیز بتواند با آن ها ارتباط برقرار کند.

♦نیازی نیست که فرزندان را وادار به درس خواندن کنید، والدین باید نقش خود را ایفا کند و وظیفه معلم است که این کار را انجام دهد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کودکان زندگی کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۳۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از حسرت کودکان نیازمند تا لبخند گرمابخش یک معلم

در روزی که به نام معلم نام‌گذاری شده است، از معلمی روایت می‌کنیم که با ثبت‌نام کودکان نیازمند، لبخند گرمابخش خود را به آنها هدیه می‌کند تا جلوه‌ای از فداکاری معلمان این سرزمین را به نمایش بگذارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، سمیه حبیبیان یکی از مدیران پر انرژی و صبور منطقه ناحیه یک شهرکرد است که در همان دوران تحصیل خود در مقطع ابتدایی شیفته آموزش دادن شد و با برگزاری کلاس‌های تقویتی برای هم‌کلاسی‌های خود طعم شیرین معلمی را چشید.

حبیبیان می گوید: پس از به پایان رسیدن دوران دبیرستان در رشته علوم تربیتی فارغ‌التحصیل شدم و همچنان عشق آموزش و شغل معلمی در روح و جان من پرورش پیدا می‌کرد و با توجه به علاقه فراوانم به کودکان و پس از گذشت سال‌ها مدیر کودکستان شدم.

وی ادامه می‌دهد:با شور و اشتیاق فراوان حتی در دوران شیوع کرونا از آموزش دادن و پذیرش کودکان با توان مالی ضعیف به صورت رایگان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، دست بر نداشتم، زیرا معتقدم اگر کار برای خدا باشد ماندگار می شود.

او با بیان اینکه همیشه تلاش می‌کنم تا کودکان سرزمینم را آن‌چنان که سزاوار آموزشی شایسته هستند پرورش دهم، می‌گوید:به همین خاطر از تمام ساحت‌های تعلیم و تربیت بهره می‌گیرم، زیرا اثر تربیتی سال‌ها در روح و روان و زندگی فردی و اجتماعی نوآموز می‌ماند.

حبیبیان با بیان این که هیچ نوآموزی نباید به علت مشکل مالی از آموزش محروم بماند می‌افزاید: هنگامی که فارغ‌التحصیل رشته علوم تربیتی شدم، تصمیم گرفتم نسلی انقلابی و حسینی را تربیت کنم و این رسالت را سرلوحه کار خود قرار دهم.

وی با اشاره به یک خاطره تصریح می کند:چند روزی بود که یک پسر بچه هر روز با حسرت پشت در کودکستانم به کودکان مشغول بازی نگاه می‌کرد و با لبخندی غم‌انگیز آنجا را ترک می‌کرد، پس از جست‌وجوی بسیار توانستم با خانواده این کودک ارتباط برقرار کنم و متوجه شدم که خانواده او توان مالی خوبی ندارد به همین خاطر این کودک را به صورت رایگان در کودکستان ثبت‌نام کردم.

حبیبیان اعتقاد دارد رابطه بین معلم و نوآموز اگر صادقانه باشد می‌تواند همچون محبتی شعله‌ور شود که در تمام طول زندگی اشاعه پیدا می‌کند و آن زمان است که انسان رشد پیدا می‌کند.

کد خبر 749564

دیگر خبرها

  • مشق عشق بر لوح سفید کودکان؛ چرا بانوان معلمی را ترجیح می‌دهند؟
  • کودکان گمشده غزه؛ در حسرت دیدار پدر و مادر
  • فیلمی متفاوت از کنکور دادن دانش آموزان قبل از انقلاب
  • محبت یک کشش روانی است یا امر اختیاری؟
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد + فیلم
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد
  • حکایت تسنیم از دانش‌آموزانی که رنج علم دارند + فیلم
  • روایت «ایران» از زندگی در باغچه‌بان
  • مگر دیوانه ام که به روانشناس مراجعه کنم؟!/ تفاوت روانشناس با روانپزشک چیست؟
  • از حسرت کودکان نیازمند تا لبخند گرمابخش یک معلم