Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگردان فیلم ترمینال غرب ترور شهید فخری زاده را تصمیم محور شرارت منطقه دانست و گفت: ترور شهید فخری زاده ترور یک شخص نبود بلکه ترور توانمندی‌های ما بود زیرا ایشان سنبل توان نظامی و هسته ای بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، قربانعلی طاهرفر در گفت‌وگو با آناج در خصوص ترور شهید محسن فخری زاده اظهار داشت: در این ترور باید چند فاکتور را در نظر داشت؛ اینکه چه کسی چه زمانی ترور شده و کسی که ترور شده سمبل و نماینده چه حرکتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار سلیمانی سمبل جنبش مقاومت در جهان تشیع بود و نقطه مقابل این سمبل چنین حرکتی را انجام داد اما شهید فخری زاده سمبل چیست؟

وی با بیان اینکه شهید فخری زاده سمبل ارتقای توان موشکی، نظامی و هسته‌ای است، گفت: این شهید در سال ۲۰۰۷ توسط آمریکا تحریم شده و آمریکا بدون حساب و کتاب فردی را تحریم نمی‌کند بلکه ایشان را با شناخت از این نظر که همرزم شهید تهرانی مقدم بودند و یکی از بالهای ارتقای توان موشکی است، ترور کرده‌اند. آمریکا می‌دانست که شهید فخری زاده مخزن اسرار توان موشکی و دفاعی است و نخست وزیر رژیم صهیونیستی وقتی اسم می‌برد یعنی شناسنامه این شهید سمبل توان نظامی و هسته‌ای است.

همدستی عوامل داخلی در ترور شهید فخری زاده

این کارگردان به نام تبریزی با اشاره به دیدار سه محور شرارت منطقه ابراز داشت: چند سال قبل محورهای شرارت منطقه یعنی عربستان، رژیم صهیونیستی و آمریکا دیدار و جلسه داشتند و قطعا چنین ترورهایی نتیجه این جلسات است اما اینکه چرا دیروز این اتفاق افتاد به این دلیل است که وضعیت سیاسی را آماده دیدند زیرا حتی دیدیم عکس العمل برخی مسئولان ما اصلا محکم نبود، چنین بازخورد سیاسی به دشمن اعلام می‌کند که می‌تواند جری تر از این هم رفتار کند.

وی با انتقاد از واکنش برخی رسانه ها به ترور شهید فخری زاده یادآور شد: روزنامه سازندگی حتی یک خبر کوتاه هم در صفحه خود از این ترور نداشت و این یعنی اولویتشان چنین چیزی نیست. عامل این ترور تنها ۱۲ نفر تروریست و آمریکا و اسرائیل نیست بلکه عوامل داخلی آنان هم همدست این جنایتند.

عملکرد اقتصادی دولت مطالبات هسته‌ای را به حاشیه برده است

طاهرفر با بیان اینکه عملکرد اقتصادی دولت در هشت سال گذشته مطالبات هسته‌ای مردم را هم به حاشیه برده گفت: عملکرد هشت ساله دولت در اقتصاد و مشکلات معیشتی مردم به جایی رسیده که بسیاری از کسانیکه ده سال قبل در خیابان‌ها فریاد می‌زدند “انرژی هسته‌ای حق مسلم ماست” در برابر ترور دانشمندانمان خنثی شده‌اند و مثل برخی مسئولین چشم به انتخابات آمریکا دوخته‌اند.

وی در پاسخ به این سوال که چرا تولیدات رسانه‌ای ما به اهمیت موضوع هسته‌ای و دانشمندان آن نپرداخته است، توضیح داد: سریال‌های زیادی در این خصوص ساخته شده اما باید بپرسیم که چرا نتوانسته‌اند دید عمومی را نسبت به موضوعات هسته‌ای و موشکی ارتقاد دهند؛ زیرا نه سازنده و نه سیاستگذار به کیفیت اهمیت نمی‌دهند و صرفا به فکر تولید کمی هستند. هیچوقت مطالبه نمی‌شود که نتیجه این سریال‌ها و کارهای هنری به چه اندازه در آگاه سازی تاثیر داشته و دید عمومی را تغییر داده است.

تولیدات انقلابی در دست کسانی است که بیشترین زاویه را با انقلاب دارند

این هنرمند تبریزی با اشاره به اینکه تولیدات فرهنگی تنها جنبه سرگرمی دارند، عنوان کرد: هنر انقلاب نباید اینگونه باشد که فقط به جنبه سرگرمی بپردازد اما بیشتر آثار همین وضع را دارند به این دلیل که ما حتی تولیدات انقلابی را به دست کسانی می‌دهیم که بیشترین زاویه را با انقلاب دارند و به خاطر منافع مالی کار می‌کنند و لاجرم ساخته‌ای که از دل بر نیاید بر دل هم نمی‌نشیند.

وی با تاکید بر اینکه فقدان رسالت در حوزه هنر داریم، یادآور شد: به همین دلیل هم هیچگاه تولیدات ما در خصوص صنعت هسته‌ای و ترور دانشمندان تاثیرگذار نخواهد بود. اگر چنین تولیداتی وجود داشت امروز مطالبه گری مردم از مسئولین به دلیل ترور دانشمند هسته‌ای به گونه‌ای دیگر بود و جنبش فکری ایجاد می‌شد.

گفتنی است؛ قربانعلی طاهرفر در سال ۹۶ فیلم سینمایی ترمینال غرب را کارگردانی کرده است؛ ترمینال غرب داستان جوان دانشجویی به نام امید است که از طرفی درگیر بورسیه خواهرش است و از سوی دیگر، روی پروژه‌ای با موضوع تحقیقات هسته‌ای کار می‌کند. در این فیلم به شعارهای انتخاباتی سال 92 و مذاکرات هسته‌ای پرداخت شده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: ترور شهید فخری زاده نظامی و هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۴۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ترور و خشونت به جهان/کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟

تحقیقات نشان می‌دهد که بودجه نظامی کشورهای اروپایی از سال ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۳ میلادی ۱۶ درصد افزایش یافته است. بر اساس داده‌های موسسه بین‌المللی تحقیقات برای صلح، موسوم به «سیپری»، بودجه نظامی کشورهای اروپای مرکزی و غربی اکنون بیشتر از سال آخر جنگ سرد است.

به گزارش ایسنا، بصیرت نوشت:تازه‌ترین تحقیقات نشان می‌دهد که بودجه نظامی کشورهای اروپایی از سال ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۳ میلادی ۱۶ درصد افزایش یافته که این رقم یک رکورد جدید در سه دهه گذشته است. بر اساس داده‌های موسسه بین‌المللی تحقیقات برای صلح، موسوم به «سیپری»، بودجه نظامی کشورهای اروپای مرکزی و غربی اکنون بیشتر از سال آخر جنگ سرد است. داده‌های این تحقیقات جدید نشان می‌دهند که اروپا از آغاز سال ۲۰۲۲ شاهد افزایش هزینه‌های نظامی بوده که این رقم در سال ۲۰۲۳ به مجموع ۵۵۲ میلیارد یورو رسیده است.
افزایش ۱۶ درصدی بودجه نظامی کشورهای اروپایی در این بازه زمانی بیشتر از هزینه دفاعی این کشورها در سال ۲۰۲۲ و ۶۲ درصد بیشتر از سال ۲۰۱۴ است که رقمی معادل ۳۳۰ میلیارد یورو بود. رسانه‌های غربی مانند یورونیوزو دویچه وله، این افزایش تصاعدی را ناشی ازتهدیدات روسیه و جنگ اوکراین قلمداد می‌کنند، حال آنکه صادرات تسلیحاتی کشورهای اروپایی از واردات آن‌ها پیشی گرفته و همین مسئله، نشان می‌دهد که اساسا جنگ اوکراین بهانه‌ای بیش نیست! به عبارت بهتر، شرکت‌های تسلیحاتی در اروپا مشغول سوداگری با خون شهروندان دیگر کشورهای دنیا به بهانه جنگ هستند. جنگی که اروپا در کنار آمریکا به استمرار آن اصرار می‌ورزد.

بهانه‌جویی‌های مضحکانه
همه کشورهای اروپایی عضو ناتو به جز یونان، ایتالیا و رومانی هزینه‌های نظامی خود را در سال ۲۰۲۳ افزایش داده‌اند. لورنزو اسکارازاتو، مشاور تحقیقاتی سیپری به یورونیوز گفت از زمانی که روسیه در سال ۲۰۱۴ کریمه را به خاک خود ضمیمه کرد، هزینه نظامی اروپا هر سال افزایش یافته است. اقدام روسیه در ضمیمه کردن کریمه به خاک خود و همچنین حمله نظامی به اوکراین در فوریه سال ۲۰۲۲، دولت‌های اروپایی را بر آن داشت تا بودجه دفاعی خود را با سرعتی بی‌سابقه افزایش دهند. اسکارازاتو گفت: «شکی نیست که در سال ۲۰۲۳، عامل اصلی افزایش هزینه‌های نظامی اروپا، تهاجم تمام عیار روسیه به اوکراین بوده است.»
اگر ادعای اسکارازاتو درست باشد، قاعدتا باید شاهد انباشت تسلیحات در اروپا و عدم صادرات آن‌ها به نقاط دیگر جهان (خصوصا از سال ۲۰۲۱ تا کنون) باشیم، اما آمار و مستندات چنین چیزی را نشان نمی‌دهد!

رشدی که متعارف نیست
در سال ۲۰۲۳، بریتانیا نسبت به دیگر کشورهای اروپایی بیشترین هزینه نظامی را نسبت به تولیدات ناخالص داخلی داشته است. این کشور رقمی معادل ۲.۳ درصد تولید ناخالص داخلی را صرف هزینه‌های نظامی کرده است. وزارت دفاع بریتانیا در سال جاری میلادی اعلام کرد که این رقم را به ۲.۵ درصد افزایش خواهد داد. آلمان نیز بودجه نظامی خود را از سال ۲۰۱۴ تا سال ۲۰۲۳ به میزان ۴۸ درصد افزایش داده است. در سال ۲۰۲۲، دولت آلمان متعهد شد که دو درصد از تولید ناخالص ملی، حد نصاب تعیین‌شده از سوی ناتو را به امور دفاعی اختصاص دهد. داده‌های تحقیقات جدید سیپری نشان می‌دهند که بودجه نظامی لهستان نسبت به سال ۲۰۱۴ میلادی بیش از دو برابر شده است. این کشور در سال ۲۰۲۳ رقمی معادل ۳.۸ درصد از تولید ناخالص داخلی خود را صرف هزینه‌های دفاعی کرده است که هنوز از هدف اعلام شده ۴ درصدی‌اش فاصله دارد. لهستان مدت‌هاست که افزایش هزینه‌های دفاعی و امنیتی خود را به بهانه «نگرانی از حمله روسیه به کشورهای اروپایی عضو ناتو» در اولویت قرار داده است.

جایگاه فرانسه و اروپا در ترویج جهانی جنگ و خشونت
ایالات متحده و فرانسه در حال حاضر بر صادرات تسلیحات جهانی تسلط دارند و واشنگتن بین سال‌های ۲۰۱۴-۲۰۱۸ و ۲۰۱۹-۲۰۲۳ صادرات خود را ۱۷ درصد و پاریس ۴۷ درصد در مدت مشابه افزایش داده‌اند. ایالات متحده به تنهایی مسئول ۴۲ درصد از کل صادرات تسلیحات جهانی بود و بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ به ۱۰۷ کشور تسلیحات ارسال کرد که بیش از هر صادرکننده بزرگ دیگری بوده است. از سوی دیگر، افزایش صادرات تسلیحات فرانسه عمدتا به دلیل تحویل هواپیماهای جنگی به هند، قطر و مصر بوده است. همان گونه که مشاهده می‌شود، این کشورها در محدوده جغرافیایی اروپا قرار ندارند و ارتباطی نیز با فرامتن و متن جنگ اوکراین ندارند! فرانسه برای اولین بار در فهرست بزرگترین صادرکنندگان تسلیحات در جهان از روسیه جلوتر ایستاد و در رتبه دوم قرار گرفت و روسیه در رتبه سوم قرار گرفت. بیشترین سهم صادرات تسلیحات فرانسه با ۴۲ درصد به کشورهای آسیایی و اقیانوسیه و همچنین ۳۴ درصد به کشورهای خاورمیانه اختصاص داشته است.

بزرگترین دریافت کننده صادرات تسلیحات فرانسه هند بود که نزدیک به ۳۰ درصد از کل صادرات را به خود اختصاص داده. هند بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ بزرگترین واردکننده تسلیحات در جهان بود اگرچه تامین‌کننده اصلی آن روسیه است که ۳۶ درصد از کل واردات آن را به خود اختصاص داده است. کاتارینا جوکیچ، محقق در SIPRI می‌گوید: «فرانسه از فرصت تقاضای قوی جهانی برای تقویت صنعت تسلیحات خود از طریق صادرات استفاده می‌کند. فرانسه به ویژه در فروش هواپیماهای جنگی خود در خارج از اروپا موفق بوده است.»
همان گونه که مشاهده می‌کنیم، فرانسوی‌ها، ژرمن‌ها و انگلیسی‌ها نوعی رقابت پنهان را بر سرکاسبی با خون شهروندان سایر نقاط دنیا و حتی شهروندان اوکراینی آغاز کرده اند. بی دلیل نیست که اتحادیه اروپا بر استمرار جنگ اوکراین اصرار می‌ورزد، زیرا در صورت ایجاد صلح و ثبات واقعی در نظام بین الملل، از جمله در اوکراین، اساسا جایی برای سوداگری شرکت‌های تسلیحاتی با خون شهروندان کشورهای گوناگون باقی نخواهد ماند.

نتیجه‌گیری

در میان کشورهای اروپایی، ایتالیا هم شاهد افزایش صادرات تسلیحاتی خود در سه سال گذشته بوده به طوری که صادرات این کشور ۸۶ درصد رشد کرده است. اروپای غربی همراه با ایالات متحده ۷۲ درصد از کل صادرات تسلیحات در سال‌های ۲۰۱۹-۲۰۲۳ را به خود اختصاص داده‌اند، در حالی که اروپا به تنهایی مسئول حدود یک سوم صادرات جهانی تسلیحات از جمله حجم زیادی از صادرات به خارج از منطقه بوده است. در مجموع پنج کشور اروپایی، به استثنای روسیه، در میان ۱۰ صادرکننده برتر جهان قرار گرفتند که شامل فرانسه (مقام دوم)، آلمان (مقام پنجم)، ایتالیا (مقام ششم)، بریتانیا (مقام هفتم) و اسپانیا (مقام هشتم) می‌شود. همه این کشورها عضو پیمان آتلانتیک شمالی بوده و درجنگ اوکراین به صورت مستقیم و غیر مستقیم مشارکت دارند، اما صادرات خود را نه به میدان نبرد در کی یف، بلکه به دیگر نقاط دنیا معطوف کرده اند. ترویج خشونت و ناامنی در نظام بین الملل از سوی اتحادیه اروپا، از یک راهبرد پنهان، تبدیل به یک راهبرد آشکار شده است..

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ساترا رقیب است یا شریک تولیدات تصویری؟/ ۷۰۰ تقاضا در انتظار مجوز
  • هشدار روسیه درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان
  • مسکو: تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان در اولویت اهداف نظامی خواهد بود
  • شهادت یک خبرنگار دیگر در غزه؛ شمار شهدای جنگ غزه به 34هزار و 305 شهید رسید
  • تحریر زندگی شهدای کودک و نوجوان حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان
  • پروژه «اومااویا» سریلانکا، نماد توان صادرات خدمات فنی - مهندسی ایران
  • تأکید کره شمالی بر حفظ قدرت نظامی خود
  • کره شمالی: اقدامات بیشتری برای حفظ قدرت نظامی خود انجام می‌دهیم
  • صدور ترور و خشونت به جهان/ کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • صدور ترور و خشونت به جهان/کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟