Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان ملل در مورد عواقب عدم صرفه جویی در مصرف آب و مقابله با بحران آب و هوا هشدار داد.

خبرگزاری میزان - کمبود آب اکنون بیش از ۳ میلیارد نفر در سراسر جهان را تحت تأثیر قرار داده است، چرا که مقدار آب شیرین موجود برای هر شخص در طی ۲ دهه یک پنجم، کاهش یافته است.

به گزارش گاردین، حدود یک و نیم میلیارد نفر از کمبود شدید آب و یا حتی خشکسالی رنج می‌برند، زیرا ترکیبی از بحران آب و هوایی، افزایش تقاضا و مدیریت ضعیف، کشاورزی را به طور فزاینده‌ای در سراسر جهان با مشکل روبرو کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان ملل به تازگی هشدار داد که میلیارد‌ها نفر به دلیل عدم موفقیت در صرفه جویی در منابع آب و مقابله با بحران آب و هوا با گرسنگی و کمبود مزمن غذا مواجه خواهند شد.

مدیر کل سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل، می گوید «ما باید کمبود آب (عدم تعادل بین عرضه و تقاضا برای منابع آب شیرین) را بسیار جدی بگیریم (که در الگو‌های نامناسب بارندگی نشان داده می‌شود)، زیرا اکنون این واقعیتی است که همه ما با آن زندگی می‌کنیم؛ کمبود آب آشامیدنی و آب کشاورزی باید بلافاصله و با جدیت رفع شود.»

به گفته وی، اهداف توسعه پایدار سازمان ملل، که شامل از بین بردن گرسنگی و بهبود دسترسی به آب تمیز است، هنوز در دسترس است، اما برای بهبود روش‌های کشاورزی در سراسر جهان و مدیریت عادلانه منابع، باید اقدامات بیشتری انجام شود.

بیشتر بخوانید: هشدار یونیسف درباره خطر گرسنگی میلیون‌ها کودک یمنی

گزارش سازمان غذا و کشاورزی سال ۲۰۲۰ سازمان ملل نشان داد که ۵۰ میلیون نفر در جنوب صحرای آفریقا در مناطقی زندگی می‌کنند که خشکسالی شدید هر ۳ سال یک بار اثرات فاجعه باری بر زمین‌های زراعی و مراتع وارد می‌کند.

بیش از یک دهم زمین‌های زراعی دیم دنیا و همچنین حدود ۱۴ درصد از مراتع جهان، در معرض خشکسالی مکرر هستند.

کشاورزی دیم ۶۰ درصد تولید محصولات جهانی و ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت را داراست. با این حال بیش از ۶۰ درصد از زمین‌های نیازمند آبیاری در سراسر جهان به شدت تحت فشار است.

آبیاری از نوع نامناسب می‌تواند باعث هدر رفتن آب، تخلیه منابع تجدید ناپذیر مانند سفره‌های زیرزمینی شود و مدیریت ضعیف می‌تواند منجر به از دست رفتن برخی از منابع کشاورزی نیازمند آب شود.


انتهای پیام/

برچسب ها: حوادث بین الملل بحران آب

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سازمان ملل حوادث بین الملل بحران آب سراسر جهان سازمان ملل بحران آب کمبود آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۸۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌های اخیر بخشی از کمبود بارش در بخش کشاورزی را جبران کرد

احد وظیفه در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار از ابتدای سال زراعی تاکنون مجموع بارش های کشور نسبت به دوره نرمال ۱۳ تا ۱۴ درصد کمتر است.

به گفته او، علی رغم شرایط مساعد بارش نسبت به دوره نرمال، اما در استان های قزوین، البرز، تهران و خراسان رضوی بیشترین کم بارشی را داریم.

وظیفه ادامه داد: در مناطق جنوبی خوزستان، فارس، بوشهر و هرمزگان برداشت غلات در جریان است، از این رو به سبب بارش های سیل آسا به کشاورزان توصیه می شود که نسبت به انتقال غلات به انبارها اقدام کنند.

رئیس مرکز خشکسالی افزود: کشاورزان با مراجعه به کارشناسان اقدامات داشت را انجام دهند که بهترین خروجی را داشته باشند.

به گفته او، با توجه به کاهش منابع آبی ناشی از برداشت بی رویه سفره های زیرزمینی به کشاورزان توصیه می شود که در روزهای بارندگی یک تا ۲ نوبت آبیاری را به تاخیر بیندازند که این امر می تواند کمکی به آبیاری هر منطقه باشد‌.

این مقام مسئول افزود: با توجه به بارش های اخیر در حوزه غرب و جنوب غرب، بخشی از کم بارشی های اخیر در حوزه کشاورزی جبران شد.

وظیفه گفت: با توجه به کاهش بارش و بحران آب در برخی مناطق از جمله تهران، سمنان و خراسان رضوی، مدیریت آب شرب، صنعت و کشاورزی باید در دستور کار قرار بگیرد چراکه مدیریت آب شرب در این مناطق ضروری است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • کمبود این ویتامین سبب کاهش وزن می‌شود
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی عصبانیت
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی خلق و خو
  • این علائم نشان دهنده کمبود ویتامین B۱ است
  • حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • بارش‌های اخیر بخشی از کمبود بارش در بخش کشاورزی را جبران کرد
  • بیش از چهار هزار پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • چهار هزار و ۷۰۰ پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی منجر به نابودی زمین می‌شود